Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

anonym
| 7. 6. 2012 21:57
cau holky,
jsem prvni den na sibu - vcera v noci jsem se nevyspala (ne diky sibu ,snedla jsem 1. kapsi az dnes rano). Beru ty z podpory online - modro bile Sibutramin HCL 20mg, a musim rict ze jsem jak vyjeta - toto mi nedelal ani efedrin a to uz je co rict. Je opravdu silny, kdo je citlivy nebo nema moc kil navic asi by mel radeji brat pulku tabletky denne. pocitejte s tim ze budete muset stale neco delat, protoze ten pocit kdyz se zastavite je sileny. Chut na jidlo vubec zadna, musim se nutit. Sucho v ustech mi ani neprijde ale mam stale nutkani pit vodu (kavu nedoporucuji). Holky mi radily at se stale dopuju ovocem a zeleninou a ze tyto prvni dny to bude nejhorsi a pak az si telo zvykne bude se mi lepe spat a fungovat.
Tak držte palce -ani jsem se nevazila spis budu koukat do zrcadla :)
Všem přeju jejich vysnenou postavu - ja potrebuji 10kg dolu takze jeste par tydnu musim vydržet
anonym
| 7. 6. 2012 18:57
8dni uz cekam na balicek od podpory a nic jeste :( ..... Jak se davkuje sibu?
anonym
| 7. 6. 2012 19:09
TO candy: Ja ho objednala dneska, poprve. Jinak co jsem pochopila, tak se bere 1 denne, ale ty informace na netu moc nejsou. Kazdopadne to bude v tom pribalovem letaku (aspon to tak psaly pisatelky v chatu nize).
anonym
| 7. 6. 2012 21:11
Tak nevite nekdo jak je to s tim sibutraminem,kdyz beru leky: Zoloft,Trittico a Neurol a Euthyrox?????????????? Muzu to brat????????
anonym
| 8. 6. 2012 08:26
TO Anonym:
Mrkni na stránky podpora-online. Po rozkliknutí detailu léku si můžeš přečíst příbalový leták. Tam se dozvíš, v kterých případech se lék nesmí brát. Když si to dáš do souvislosti se svou diagnózou, budeš mít jasno. Ale musím říct, že jsem měla také strach, beru prášky na tlak. Hlídala jsem si to a dobrý.
anonym
| 7. 6. 2012 22:57
TO Monika:
ano bere se jen jednou denně , pokud tedy máte modro bílý , jinak nevím, modro bílý je 20mg. není dobré brát antidepresiva , jinak je to OK , já beru lék na štítnou , sice mi účinkuje pomaleji ,ale účinkuje , za což jsem vděčná , díky léku na štítku sem přibrala, a snažím se to dát dolů , hodně jsem se vyptávala, nakonec Songare -Agáta mi odpověděla bez příkras , jak to je při problému se štítnou a já to vzala ,že buď a nebo , a pomáhá mi to :) prostě jde to , pro mě zázrak, snažím se i pohyb abych to podpořila , zatím jsem nadšena a potěšena , skoro bych řekla vděčna, ... to se mi roky nepovedlo :( byl to risk a je to zisk , stojí to za to , a jak tu čtu , nikdy bych to neřekla , a nepřiznala, jsem ráda , že sem měla tuto možnost , žalovala bych ty co nikdy nedodali a vzali peníze , to je zlodějina , ale pokud máte to co jste chtěli, tak mlčím , a nevím ! díky a hezký večer . Hela
anonym
| 8. 6. 2012 07:41
TO Helena: Hezký den, léky na štítku Vám zpomalili působení subi?
anonym
| 11. 6. 2012 08:06
TO Helena: Dobrý den,

prosím můžete mi někdo napsat mail na paní "Songaré - Agátu" na můj mail hanver@seznam.cz. Všude se tady o ní píše, ale kontakt na ní jsem nenašla. Moc děkuji. Veronika
anonym
| 11. 6. 2012 09:43
TO Hanver: Ta emailová adresa je tu zmiňovaná snad 100x, musíš pořádně číst a nebýt líná.
Emi22
| 7. 6. 2012 14:34
předevčírem jsem si sibu objednala a čekám na ní každým dnem a vaše váhové úbytky mě neuvěřitelně nabuzují,že to půjde taky
anonym
| 7. 6. 2012 09:42
Nejenom pro Moniku, ale i ostatní, se podělím o svou zkušenost. Objednala jsem si sibu z podpory-online v pondělí, ve středu už byl balíček na poště k vyzvednutí. Odeslán byl z nějaké pražské, zřejmě fiktivní adresy. Originálně zabaleno s příbalovým letákem v AJ, uvnitř modrobílé tobolky (množství 50 ks). Krabička byla navíc zabalena do listu vytrženého z časopisu a vše vloženo do bílé obálky. Bez problému jde při objednávání zaškrtnout platbu v korunách a zaslaní na dobírku. Sice to prodraží nákup o necelých 200,-- korun, ale i tak se to vyplatí. Sibutramin z podpory-online vychází skoro o tisíc korun levněji než od některých prodejců. Mají hezky udělané stránky, které se tváří jako lékárna, i když to tak, soudě dle stylu rozesílání zásilek, není. Ale to je jedno, důležitý je výsledek. Účinnost zatím nemohu zhodnotit, dnes jsem si vzala první tobolku. Mám zkušenost se sibu v lékovce s lianou, výsledek byl skvělý - 8 kg za 6 týdnů, vydrželo to skoro celý rok. Solidní byla i cena (ještě levnější než z podpory-online), ale paní se, bohužel, už neozývá. Určite napíšu, jestli tento sibu také funguje. Nemáte někdo zkušenost s vrácením DPH 260 korun, o kterých se podpora-online zmiňuje?
anonym
| 7. 6. 2012 10:38
TO sagit: ahoj uplne s tebou souhlasim ,stejna zkusenost ,taky vrele doporucuji:))) ja beru 10dni a 3kg dole:)))) ale cvicim:))))
anonym
| 7. 6. 2012 15:49
TO Anonym:
Na cvičení jsem trochu líná, ale děláš to dobře. Musím se k tomu donutit .
anonym
| 7. 6. 2012 17:05
TO sagit: Ahoj, moc dekuji, zes to takhle hezky shrnula do jasneho vymezeni pojmu hubnuti a realneho ocekavani. Fakt diky, teprve vcera jsem pojala myslenka, par hodin surfovala po netu az jsem objevila vas. Chci jen rict, ze je spousta podvodniku s produktem Weight-Loss, a podobnymi preparaty, kde holky nalitly, protoze pilulky nefunguji. Tak jsem rada, ze jsem vas vsechny tady nasla. Ja sice potrebuju zhubnout tak max 5 kilo, ktere nejdou dolu, prestoze zdrave jim a sportuju 6xtydne. Tak jestli tohle zabere, slibuju, ze napisu, protoze v ten moment se uvidi nakolik je to praskama a nakolik tim, ze nektere z nas upravi jidelnicek a pohyb. Myslim, ze pak bude naprosto transparentni vysledek. Dekuju vsem, ktere uprimne pisete jak vam co jde. Taky napisu. Vsem vam drzim palce pri formovani postav/snů.
anonym
| 8. 6. 2012 08:56
TO Monika:
Mně by taky stačilo zhruba 5 kg, aby mi nebylo všechno těsné. Úpravou jídelníčku zhubnu tak 2 kg a víc to nejde. Větší váhový úbytek v kratším čase je opravdu jen po prášcích. Bez nich je to běh na dlouhou trať, což je jistě správné, to víme všechny, ale zároveň moc těžké. Radost z výsledku mě pak motivovala k udržení si váhy, ale na Vánoce jsem to trochu přehnala. Nepodařilo se mi to zhubnout do Velikonoc a od té doby se v tom plácám.
anonym
| 9. 6. 2012 19:43
TO sagit: Ahojky, tenkrát si psala, že Ti leták přišel v ang.jazyce, tam neni napsáno nic česky......a kde se to mám teda dozvědět, někde na netu, díky za odpoved.
anonym
| 11. 6. 2012 12:27
TO Tara:
Ahoj, příbalový leták najdeš ve slovenském jazyce na stránkách podpora-online po rozkliknutí léku. Na netu by se to taky našlo, třeba když si zadáš Sibutramin Teva (pod tímto názvem se to dříve legálně prodávalo). Ale slovenštinu určitě zvládneš.
anonym
| 11. 6. 2012 13:41
TO sagit: Taky jsem byla spokojená s podporou online..ale musela jsem je chvilku uhánět..přišlo mi to od nějakého pána z třince..všimla jsem si toho až jsem s tím uháněla domů a pěkně ve mě hrklo..i z barvy jsem byla nejdřív zmatená..byla jsem zvyklá na silnější tobolky a barva nebyla světle modrá ale tmavá s bílou...ale super..jen mi nepřijdou tak silné, ale možná jak jsem je dlouho nebrala..přítel říkal, že stejná firma vyrání anabolické steroidy :D tak jsem docela koukala..
jinak to není vrácení DPH ale vrátanie DPH..jako včetně :))
anonym
| 11. 6. 2012 14:26
TO Elleyn: Já mám taky z podpory a přišli mi bílé tobolky od pána z Brna. Máte taky někdo z Brna
anonym
| 11. 6. 2012 18:32
TO Elleyn:
Díky za vysvětlení. Myslela jsem si, že vrát. znamená vrácení, něco jako v Německu mehrwertsteuer, a ono je to vrátanie (včetně). Máš pravdu, že tobolky jsou menší a světle modré (taky znám ty tmavě modré). Ani mně nepřijdou tak silné, i když průvodní jevy se dostavily. Ovšem je fakt, že večer už mám skoro hlad. Ale já měla předtím sibu s lianou. Toho v modré krabičce jsem se bála, moc jsem mu nevěřila. S těmi steroidy je to tak, taky jsem se dívala na net. Tak uvidíme...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
26. 6. 2025 16:42
14575
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
26. 6. 2025 20:54