Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

petraadole...
| 20. 3. 2012 18:59
Ahoj,
potřebuji malinko poradit a sdělit Váš názor na Slimex. Díky Petra
anonym
| 19. 3. 2012 20:13
Tak jsem právě psala dotaz na sibpills@vistomail.cz a vrátilo se mi to jako nedoručitelné.
anonym
| 19. 3. 2012 20:23
TO lenyk:
musí tam být .com
anonym
| 19. 3. 2012 16:54
Ahoj, vím že to sem zrovna moc nepatří, ale spousta lidí je bez práce nebo hledá nějaký přivýdělek. Já nabízím skvělý přivýdělek, stačí mít doma internet a telefon, vše se ovládá přímo z domova a pracovat můžete kdy máte zrovna čas. pokud by to někoho zajímalo tak se koukněte na http://www.cinnostdoma.cz/zsprace
anonym
| 26. 3. 2012 14:11
TO lala58: ahoj, dívala jsem se na ty stránky, co jste zde přidala a chtěla bych to zkusit, akorát mi přijde divné, platit za nějaký balíček informací. Mohla byste mi prozradit, co v těch materiálech najdu a o jakou práci se vlastně jedná. Děkuji Tali
anonym
| 19. 3. 2012 13:31
hurá , mám Sibu , opravdu mi jej poslala , asi jak všechny tady jsme se bála, že když zaplatím předem , že nedostanu , nic , ikdyž po dopisování si , jsem byla celkem přesvědčena , že to vyjde , ale člověk nikdy neví , že , takže děluji pí. Agáto alias Songare , ted doufám,že mi to pomůže umírnit stravu a chuťě , potřebuji dolů alespoň 7kg . At'se daří všem . Magduš
anonym
| 18. 3. 2012 22:24
prosím Vás a kolik vás stál ten rozbor ??? já slyšela , že to nejde jen tak udělat , že je to otázka částky přes 100tísíc . Ráda bych využila Vašeho kontaktu , také bych potřebovala , něco prozkoumat . děkuji Lena
anonym
| 17. 3. 2012 23:00
nebojte me vaše zdravi je ... jen jsem řekl svůj názor.. je to každýho věc.,ale je dobrý myt kvalitu a vědět co do sebe dávám.. vím svoje :) mě jen sere to že plno lidí(URČITĚ SE NAJDOU AJI TADY) odsuzuji kulturisty že berou AS atd..a furt se divaji na jejich zdraví apod. ale všem to může být jedno. každej si mysli že si vezme nakou pilulku nebo si pichne a vyroste z něj dalši arný.. ale otom to vůbec není.všichny co pomlouvaji nás,tak otom vůbec nic neví.Proto jsem začal tady na tuto dizkusi sledovat a směju se ještě teď,nemůžu vůbec zhubout myslite že me pomuže když si vezmu to či ono..vsadím se že kdyby 98% ženských co tady pišou upravily stravu,doplnky.tak by zhodily jeste vic ;) ale hold českej narod je hloupej.. a mysli si že je lepší si vzít pilulku z latkou sibutramin a budou z nich krasavice..PS:těším se na utok moji osoby
anonym
| 18. 3. 2012 08:11
TO miloš: Ano, souhlasím s Vámi, že čekat na zázrak, který přijde sám od sebe (ať už se bavíme o hubnutí a nebo nabírání svalové hmoty v kulturistice) pouze díky pilulce je hloupost.
Na druhou stranu jsou ale zase přípravky (třeba sibu), které mají úžasný efekt, pokud se člověk sám snaží a něco dělá. Ne vždy totiž stačí jenom "nežrat", popřípadě si upravit jídelníček. Opravdu bych tedy neházela všechny do jednoho pytle, obvzlášť, když nevíte jak to u koho je
anonym
| 18. 3. 2012 14:49
Miloušu , já nechcu útočit , ale myslím , že žadná z žen, co se uchýlí k Sibutraminu či Adipexu , není tak pitomá aby si myslela, že jí pomuže pouze ta tabletka, jen je to pomocník k omezení hladu a chutí , lépe se tím koriguje strava , lépe se najíždí na menší porce, a bohužel my ženy kolikrát přibereme těhotenstvím , což Vám se Miloši nestane , pánové to mají hlavně z piva a z papání (čímž neříkám že ženy se nepřejídají ),ale jsou i jiné faktory kdy se přibere , a navíc ženám se po nějakém roce zpomaluje metabolismus , což se opět pánům nestane , ženám se jinak štěpí tukové buňky a jinak ukládají , v tomto máme mi ženy nevýhodu , pokud hubne chlap hubne rychleji a relativně bez problémů , u žen to tak dobře nejde , prý mají v sobě něco jako ochranu kuli mateřství , mám to od dietologa , sama jsem bojovala s kily navíc , cvičila, držela jídelníček ,nechala si vyšetřit štítnou žlázu , radila se s odborníky, dokonce sem zkusila krabičkovou dietu ,to vše sem absolvovala skoro 2 roky, a téměř žádný výsledek , jsem ta které zůstaly kila po těhotenství , a Sibutramin mě nějak nakopl ,jako by podpořil metabolismu , nevím ,prostě funguje , tedy neměla jsem nadváhu 20kg,ale 12 co prostě ne a ne dostat dolu , a díky Sibutraminu , jsem na své normální váze , pochopitelně je jasné že pokud někdo neustále vyjídá ledničku a nemá nic jiného na práci než jíst , tak ho ani Sibutramin nezachrání . Chtěla jsem říct pane Miloši , že nemusíte být tak ostrej , skoro bych řekla zlej ! já jsem byla krasavice i s kily navíc , a krasavice jsem stále , jen se ted cítím lépe :) V mém blízkém okolí si Sibutramin pomohl muž , kamarád a spokojeni byli velmi oba, díky hektickému stylu života, nějak nestíhali myslet na zdravou stravu . Je to každého věc , a pokud to pomůže , je to fajn. A co lidí chodí na liposukce a různé stroje ... spousta , každý se chce cítit dobře . mějte se . Kateřina
anonym
| 17. 3. 2012 22:09
ahoj mám Sibu od Songare , mám jej měsíc a je super, mám dole 5kg , co mi nešlo se cvičením v posilce , tak jde nyní krásně , ve výběru mi pomohl tento server , a za to mu děkuji , mám co hubnout po dětech , a mylsím že si od Agáty objednám znovu , super rychlost, porada, trpělivost psala jsem jí asi 7 x ,až jsem se styděla , ale chtěla jsem mít co nejvíce informací , potom co jsme tu četla o podvodnících , a jsem ráda , že to takto dopadlo , že mám svuj Sibu :)
Dámy máte některá problém že Vás občas bolí hlava , možná je to tím ,jak si zvykám na novu stravu , nevím, jen chci radu .... díky Adri
anonym
| 18. 3. 2012 21:11
TO Adriana: Musíš víc pít a ono se to pomalu a jistě spraví.
anonym
| 21. 3. 2012 14:04
TO Adriana:
Ahoj mozem ta poprosit o kontakt cez koho si si to objednala???
Dakujem
anonym
| 21. 3. 2012 22:59
TO Anonym:

jak jsem psala , koupila jsem jej od Songare :) ,

Terko : děkuji více piji a je to skutečně lepší , i se nějak více pročištuji , hlava nebolí , a už zapnu gatě :)

Adriana
anonym
| 22. 3. 2012 19:50
TO Adriana: Tak to jsem ráda, že jsem dobře poradila.
anonym
| 16. 3. 2012 22:15
ježiš vy ženský jste naivní. kupujete sibutramin od lidi ktery vubec neznate a vubec uz nevite co to obsahuje.. a ty ceny co tu pišete katastrofa pěkně vás natahují... nejvíc se me libi komenty je chtěla bych dat pryč 10kg ženská si mysli že si vezme pilulku a muže nato zrat knedliky se zelím.. česka naivita je strašna...
anonym
| 16. 3. 2012 22:33
TO miloš:

Neházejte všechny do jednoho pytle. A jako inteligentní muž byste měl vědět že i placebo je výborným lékem. Navíc si nejsem jistá, jestli nad něčím takovým jako je sibutramin nepřemýšlíte nebo jste nepřemýšlel nebo jste ho dokonce nevyzkoušel, protože si nedokážu představit, jak jinak by jste jen tak náhodou mohl narazit na tuto diskuzi a přispět do ní.

V každém případě vám děkujeme za názor, ale každý je svýho štestí strůjcem. Pokud uživáním sibutraminu neubližují ostatním nevidím jediný důvod, proč bych jej nemohla brát. Ovšem vaše potřeba někomu pomáhat je určitě vítaná, zkuste oslovit některou z nadací a požádat o dobrovolnickou činnost. V případě, že nic nenajdete určitě se na mě obrate ráda vám něco dohodím. Kofča
anonym
| 17. 3. 2012 00:32
TO miloš: Ano na internetu je plno podvodníků, na ulicích plno násilníků a rozhodně se najde i spousta lidí s notnou dávkou naivity, ale je tak trochu blbost tvrdit, že takoví jsou všichni... Je na každém, jestli se rozhodne si sibu a nebo jakýkoliv jiný přípravek koupit a brát ho a stejně tak je na každém od koho to koupí, za kolik a jestli ho vůbec zajímá co v tom je obsažené a nebo ne.
A pokud někdo čeká na zázrak, že po pilulce mu zmizne několik kilo jen tak samo od sebe, tak je to opět pouze a jenom jeho věc, po které Vám stejně jako po všech těch dalších vůbec nic není. Nebo jsou to snad vaše peníze/tělo/zdraví?
anonym
| 17. 3. 2012 08:35
TO Evangelle:

Pokud neubližuji ostatním, tak souhlasím, že vaše starost není zcela na místě.
anonym
| 15. 3. 2012 17:01
Holky kdy jste začaly pociťovat nějaké změny? Dneska jsem si vzala první tabletku a musím říct, že mám hlad jako vlk :). Jinak jsem uplně oka, dneska jsme s trenérem v posilovně jeli kardio a neměla jsem zvýšenou tepovku nic.
anonym
| 15. 3. 2012 18:15
TO Kofča: Mě asi tak do hodinky přepadlo děsné sucho v puse, hlad byl rozhodně menší, ale zároveň se mi i dostavily problémy se spaním (ale na ty já trpívám i tak). Myslím, že se to pak tak do týdne dvou srovnalo ;)
Být tebou, tak bych si ale dávala trochu pozor na aktivity- mně míní "klepnout" i po ***ší koupeli a nebo extra rychlo-chůzi.
anonym
| 15. 3. 2012 18:37
TO Evangelle:

Je teda fakt, že vždycky když přijdu z posilovny, tak jdu hned spát a jsem uplně mrtvá. Dneska se mi vůbec nechce, tak to bude asi ono :). Já naštěstí cvičím už delší dobu, takže i když jsem obezní, tak srdíčko už mám rozhodně vymykanější, než kdybych sibu začala brát před půl rokem, kdy jsem seděla doma na zadku :). Na cvičení navíc používám měřič tepové frekvence, takže kyby mi chtělo vyskočit srdce, tak zapípám :). No jsem na to upřímně zvědavá, doufám, že se mi pořadí zkubnout aspon 15 kg.
anonym
| 15. 3. 2012 21:22
TO Kofča:
Tak to pak je pak zase něco jiného, když už jsi na cvičení zvyklá a navíc si to ještě takto důkladně hlídáš. Já provozuji akorát sport "musím-běžet-nebo-mi-ujede-vlak" a tak se to na mě asi víc podepisuje. Jinak si myslím, že těch 15kg je reálných, především pokud budeš cvičit a v jídle se trochu hlídat ;)
Já jsem začala hubnout začátkem února a už se chystám pomalu končit- zhubla jsem necelých 10kg a dostala se po hodně hodně dlouhé době zase na váhu 50kg (jsem hodně malá), což mi naprosto stačí a vyhovuje :) Přemýšlím právě jestli je lepší přestat sibu brát rovnou a nebo ho začít vysazovat postupně- tedy brát ho ob den, pak ob tři dny a pak přestat úplně?
anonym
| 15. 3. 2012 21:40
TO Evangelle:

No zase náhodou. Když jsem byla mladší, byla jsem u obezitologa a ta mi řekla, že nějaké cvičení v posilovně je zbytečné. Důležitější je prý pohyb v životě, že si mám třeba jednou denně vyběhnout schody, no tak ty běžíš na vlak :). 10 kg za měsíc? Nádhera. Navíc když máš tak málo. Víš jak těm co mají silno nadváhu, což jsem já to jde lépe. S tím vysazováním samozdřejmě vůbec nevím, ale upřímně zdá se mi celkem rozumné začít postupně brát obden. Asi to taky tak udělám, až budu končit.
anonym
| 14. 3. 2012 23:36
Tak včera jsem objednala sibutramin od sibpills a dneska mi přišel. Zítra zkouším první tableku, tak doufám, že mě v posilovně odpoledne neskolí infarkt :)
anonym
| 15. 3. 2012 19:44
TO Kofča:jaká je prosím cena a kontakt?děkuji
anonym
| 15. 3. 2012 19:53
TO adnifa:

Platila jsem myslim 2600 nebo tak nějak. Kontakt: sibpills@vistomail.com přišlo mi to na druhý den, fakt rychlost.
anonym
| 22. 3. 2012 16:23
Ahoj, naozaj sa môžem spoľahnúť na sibpils? Mám obavy, že zaplatím a nedodajú mi lieky alebo že budú falošné.
Daj prosím info. Díky
anonym
| 22. 3. 2012 19:11
TO Cathy: Myslím, že když si to tady pročteš, tak uvidíš, že si ještě nikdo nestěžoval a nebo neměl problém.
Sama jsem od sibpills kupovala a vše bylo ok
anonym
| 24. 3. 2012 07:43
TO Cathy:

Od sibpills jsem nakupovala cca před 10 dny a uplně v pohodě, hrozná rychlost, jako bych nakupovala na mallu :D. už jsem se totiž taky napálila. CHtěla jsem koupit adipex retard od Diamond.Maya která měla kladné hodnocení na internetu a dost jsem naletěla :D, 1600 Kč v ***i, ale jako nezlobím se, šla jsem do toho s tím rizikem. A tím že jsem ho nedostala přišla jsem na sibutramin, který je lepší :D

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
25. 6. 2025 08:26
14571
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jizerka
24. 6. 2025 22:40