Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

anonym
| 28. 1. 2012 15:43
Ahoj,chci se zeptat zda někdo neví jak sibu doopravdy vypadá a jak vypadá krabička,popřípadě i tablety?Chceme si s kamarádkou objednat a nechceme naletět....,ale přijde mi,že tohle nikdo pořádně ani neví,tak se ptám toho,kdo je má doma nebo mu přišli jak vypadají....Moc děkuji za odpověd..
anonym
| 28. 1. 2012 15:47
TO karolína: Není to jedno jak tablety vypadají? Viděla jsem i Sibu, Meridii ne jako dvoubarevné kapsle, ale normalně bílé tablety. Takže si myslím, že podle barvy nepoznáte, jestli je to co má být nebo ne. A už ne podle barvy
anonym
| 28. 1. 2012 15:57
TO Anonym anonymní :
no tak úplně jedno mi to přeci jenom není protože kamarádka si ho kdysi objednávala a pokaždé jí přišli v jiné krabičče,jedny jí zabírali a druhé zase ne.Tak jak se v tom má člověk vyznat ?
anonym
| 28. 1. 2012 15:27
tyto informace se dočítám zde , stačí jít zpátky , dost děvčat tu psalo jak má z výslechu strach , o aukru se tu psalo taky a taky o různých bazarech ,že to tam bylo vystavené, a ten uvedený email jak jste napsala (petronela) i ten Sibpills je pořád ta samá osoba ,prý , dokonce bylo myslím v inzerátu o změně a přesměrování na ten nový email Sibpills , píšu co čtu tady, nebylo to myšleno zle , pokud vím tak si zde prostě píšeme postřehy a rady , zkušennosti . Vidíte taky se tu píše ,že Sibpills a Songare jsou taky jedna a ta samá . a podle mě to není pravda ,nebo to byla Petronela , je v tom trošku hokej . Vím jen že Songare je tu už asi 3roky ,kdy sem objednanala poprvé ,a Petronela je tu kratší dobu , a napsala na mojí poptávku podobnou odpověď ,i Sibpills , ceny podobné,také jsme si chvilku myslela ,že je to jedna a ta samá , pak mi Songare napsala,že má roky jen jediný email a pořád stejný , prostě ty podobné odpovědi člověka zmátnou , a jak říkám ,nejdříve tak psala Songare . Ted nějak moc neinzeruje , tak nevím jestli bude ještě fungovat ,psala jsem si s ním před měsícem . Jo ještě tu byla Pharma, ta také někam zmizela ????
anonym
| 28. 1. 2012 15:52
TO Katuška: Pokud budeš číst pořádně, tak zjistíš, že z původního emailu, pokud bys na něj napsala, tak je tam předání kontaktu na na někoho jiného. To je trošku rozdíl. Tak jestli mají Sibpills, Petronela, Songare stejné zboží, tak je jasné, že budou psát informace stejné, ne?
anonym
| 28. 1. 2012 17:03
TO Anonym:

Já nemyslela pochopitelně klasický popis léku,ale tu omáčku kolem , Pharma to psala jinak , i ten popis , a Clotte taky , jen Petronela-Sibpills to měla jako přes kopírák , hodně se to tu probíralo i na jinejch diskusích . jak je to ted nevím , psala sem to tu jen protože někdo psal že Songare a Sibpills jsou jedna osoba ,to je všechno .
anonym
| 28. 1. 2012 17:55
TO katuška: Musíš číst pořádně! Já psala, že mi jen připadá jako by byla Songare a Sibpills jedna osoba ne, že to tak je doopravdy!
anonym
| 28. 1. 2012 18:21
Řešíte hlouposti... Sibu s liánou jsem měla taky a fungoval! Sehnala jsem ho tady a podruhé jsem dostala kontakt na někoho jiného, vždy bez problému! Ale je fakt, že ted už se tady v tom člověk nevyzná, jednou se tu napíše toto, podruhé toto... Představte si, že mě taky občas přijde, že jeden prodejce má více mailu, protože na stejné inzeráty narážím v jiných diskusích! Mě je celkem fuk, jestli má dotyčný více adres, jen bych chtěla sibu a nedostat se na výslech... Takže z diskusí jsem vytušila, že Sibpills a Songare jsou spolehlivé a všichni jsou s jejich službama spokojené, tak fakt nevím, o co tu vlastně jde:)
anonym
| 21. 2. 2012 10:18
TO Katuška:
Dobrý den,
muzu poprosit nejaké spojení na Songare nebo Sibpills? Jak tady čtu, jsou spolehlivé. Já naletěla chcizhubnouthned@centrum.cz a potřebovala bych si objednat Subi s liánkou. Děkuju moc. Andrea
anonym
| 21. 2. 2012 15:41
TO Saga: A ty nepožaduješ nějake penize po ní ?? :( asi jsem taky naletěla :(
anonym
| 21. 2. 2012 16:17
TO M.M: Mně zboží přišlo, pozdě než domluveno , ale přišlo. Kamárádka si taky objednala někdy v konci lednu , dvakrát za sebou , a taky bez problému dorazilo.Když jsem čekala, byla mi nabídnuta i platba zpět, kterou jsem odmítla,a dočkala jsem se.tTakže u mně OK.Nemám problém s Pavlou.
anonym
| 21. 2. 2012 16:21
TO Simona: já čekam už od 8.1 a pořád nic ..:( a už jsem ztoho špatna :(( dneskami to měl přivest její manžel , že jede na cestu nějakou a stejně se mi nikdo neozval :( NEchci byt pomluvačna , nebo tak ale bojím se :(
anonym
| 28. 2. 2012 08:09
TO Simona: hmmm myslím že ta chvála na paní zlodějku Pavlu..není od normálních lidí, ty si píše ona sama nebo on sám....
anonym
| 21. 2. 2012 16:40
TO M.M:
Napsala jsem jí at mi peníze vrátí, že bych sice víc chtěla ty prášky, ale že už nevěřím, že vůbec nějaké má, ale už 4 dny nekomunikuje.
anonym
| 21. 2. 2012 16:46
TO Saga: NEvím co si myslet někdo píše jak je hodně dobrá a někdo zase že není vůbec :(( nevím fakt komu věřit komu ne..:(( semnou taky nekomunikuje ,ale k tomu bude důvod, protože vždycky semnou komunikovala..:(
anonym
| 21. 2. 2012 16:57
TO Saga: Nevím jaký problém máte se chcizhubnouthned, ale určitě nebudu jediná, která si tu myslí ,že se něco muselo přihodit, paní Pavla běžně komunikuje v jakoukoli dobu, zřejmě se musel vyskytnout nějaký problém,nebo se nedostane do mailu, můžou v tom mít prsty chlupatý,pokud tomu tak je, tak mají veškerý maily,a to je průšvih i pro nás,dobrá rada, vyčkat, jistě se ozve sama jakmile to bude možný. Doposad jsem nikdy s Pavlínou problém neměla, a to si píšeme už skoro 3 roky. Něco se muselo podělat, ale já jí věřím, nebudu podléhat panice a zbytečně na sebe upozornovat.
anonym
| 21. 2. 2012 18:09
TO saša: od 8.1 čekám na zboží a pořád nic :( měl mi ho dneska přivest už na 100% ae zatím vůbec nic :( Doufam, že mate PRavdu .. :( Už se fakt moc bojím :(
anonym
| 21. 2. 2012 20:02
Tak to by mě zajímalo,jak to je s tou Pavlou,protože já zaplatila druhý týden v lednu...zboží nikde,peníze mi taky nevrátila a od začátku února paní nekomunikuje se mnou,ale s jinými ano.Navíc jsem našla podle čísla účtu,kam jsem jí posílala peníze odkaz na úvěrové podvodníky.
anonym
| 22. 2. 2012 13:25
TO J: Musím se tady opravdu paní Pavly zastat, protože diskuze vedené proti , nejsou v souladu s chováním paní. Vždy řádně komunikuje a posílá, co se týká vaší obavy, že jste naletěla, tak se určitě mýlíte a vše přijde jak má. Co zde zminujete účet, že jste našla, tak Vás mohu ujistit, že se jedná bud o překlep , či nějakou sabotáž, protože paní Pavlu znám již skoro deset let , a k něčemu takovému by se nesnížila.Nemá to zapotřebí. Nakupuji tak 3 krát do roka i pro známé, a vždy vše dopadlo , jak jsme se domluvily, a to se nejednalo o stokoruny , ale o tisíce, takže nějaký podvod nepřichází v úvahu, něco se paní muselo přihodit, když nekomunikuje, včera jsem ji kontaktovala na telefon, ale ani ten nebere, ikdyž mne má uloženou, zkoušela jsem to min.6 krát. Tak snad se nám ozve. Zdenka
anonym
| 22. 2. 2012 15:51
TO zdenka: Já vám věřím , že to může byt pravda,ae to že člověk si něco obšdná 8,1 a pořád nic není nezdá se Vám to divne :( ?? Celou dobu jsem Pavli věřila, dokonce jsme si vykládaly o osobních věcech trošku :( a ted tohle :(((
anonym
| 25. 2. 2012 22:11
TO zdenka: ahoj,uz se ti pani pavla ozvala?nevim co si myslet,taky jsem si objednala a nic,uz pres mesic,do nedavna jeste v poho komunikovala,ale ted uz ani radka,ozvala se uz nekomu?
anonym
| 28. 2. 2012 08:00
TO zdenka: hm třeba už sedí ne??konečně...když jitak dobře znáte a je tak v pohodě tak ji laskavě vyřidte at mi pošle okamžitě léky nebo vrátí peníze protože já tady teda rozhodně jen tak nahlížet nebudu a jdu do toho!!!
anonym
| 28. 2. 2012 08:02
TO J: také jsem byla podvedena prosím písněte mi na email monickau@volny.cz tohle nemůžeme jen tak nechat díky!!!!scháním podvedené maminy prosím ozývejte se mi na email nebo na můj mobil 775206170
anonym
| 28. 2. 2012 08:07
TO saša: zapomínáte na to že mi si je kupujem pro svou potřebu jo jsme hloupý ale ona okrádá lidi , bere jim peníze a ne malé...tak že , nebojte se pořád policajtů, my nikoho neokrádáme, ničíme jen svoje zdraví ale to policajty zajímat nemusí,ale ona bere prachy a nic neposílá, vždyt to tu čtete kolik nás je to není možné.....chudinka malá něco se jí stalo...nečekejme maminky, je to zlodějka musíme to vyřešit má i účet vedený jako úvěr. podvodnice....
anonym
| 28. 1. 2012 14:08
Sibutramin 20mg po 50 nebo 100tbl. Baleno s bezpečnostním uzávěrem. Kvalitní Sibutramin - originál - s ověřovací etiketou, příbalový leták samozřejmostí, dovoz z USA,název výrobce plus ochranná známka uvedena na obalu - hologram - oproti jiným nabízeným neznámého původu a obsahu)ŽÁDNÉ PRODUKTY ASIJSKÝCH VÝROBCŮ A PRODEJCŮ!!!

Totožné složení,stejné účinky (ale opravdu šetrnější a mírnější vedlejší účinky) jako dřívě vyhlášená Meridie nebo Lindaxa, které se v celé EU již nedájí sehnat. Odběr od dlohodobého a prověřeného zdroje.Odpovím všem, pokusim se do 24 hodin, ale nekdy to proste nevyjde, tak mi odpuste Dale bude v nabidce produkt na uvolnění a pročištění lymfatických cest a překyselení organismu, což bývá většinou problémem, když nejdou kila dolů ať děláte nemožné V případě zájmu kontaktujte email: sibpills@vistomail.com
hojnicova
| 31. 1. 2012 21:07
TO Sibpills: Dobrý večer , tak dnes mi sibu došel. Děkuji!!
Hned v 16.00 jsem si vzala tabletku a od 18 00 mám sucho v ústech a hodně piju. Hlad zatím nemám.Jsem zvědavá co bude dál.....
Olga
anonym
| 28. 1. 2012 12:48
Ahoj také bych měla zájem o sibu v té bílé lékovce s modrou etiketou....Tak jestli někdo máte,ráda koupim....
anonym
| 27. 1. 2012 23:28
omlouvám se ještě malá douška , píši a objednávám od Songare již roky kdy ještě sibpills neexistovala, sice jsem ji zkusila kvuli ceně ,a nebyl zas až takový rozdíl , ale psala podobně jako Songare -Agáta , což mi došlo že je to divné ,proto sem oslovila na rovinu Agátu , a ta se moc nechtěla šířit , došlo mi že nechce škodit, dle mě to nejsou stejné osoby , a ted je u sibpills problém,že její objednavatelky vyslýchají jak zde čtu na diskusi . což je mi líto ,protože nikdo jiný než dealeři nám sibutramin nedovezou , přemýšlím o nákupu do foroty , abych měla až nic nebude , jsem jedna z těch co to nedokážou bez podpory , a klidně i neklidně to přiznám . dobrou noc . Katka
anonym
| 28. 1. 2012 14:23
TO Katuška: Milá Katuško,

a ty informace máte odkud? Že Ti co si objednají od Sibpills půjdou na výslech?? O co se tu snažíte? Zase se tu někdo nudí, no ale sama jste to vlastně napsala hned v prvním příspěvku. Takže to udávám na pravou míru a ne nějaké nesmyslné drby!! Před půl rokem, kdo si objednal Sibu od nicku Petronela a to z mejlu sibutramin.adipex@gmail.com** je možné, že někteří, co si **zaplatily dobírku ať už v zásilce bylo cokoliv, tak dle info z pošty, která je poskytla polici mohou být předvoláni, aby jim potvrdili, co si objednali. Ale z emailu sibutramin.adipex bylo možné objednat i jiné věci a ne léky.

Někde se šíří, že to začalo kvůli tomu, že hamižností dal nějaký bimbas inzerát na aurko. Ale nikdo z těchto prodejců není tak hloupý, aby to udělal. Jen už fakt možná zoufalý prodejce, který neměl kšefty... proto a protože.

Takže v klídek!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
26. 6. 2025 09:54
14574
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Elsa