Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

anonym
| 7. 1. 2012 09:13
Taky nebudlu lhát policajtům! Jedna věc je to diskrétně koupit a nikde o tom nepsat, nezveřejňovat dobírkovou adresu a info okolo, druhá věc je křivě vypovídat. Dealerky si vybraly samy dělat nelegální práci a zrovna u posílání léků na dobírku je docela velká šance na odhalení. Nikomu nepřeju nic zlého, ani Silvě, ani Petronele, ani žádné další, rozhodně nebudu nadšeně říkat, jak to probíhalo, ale zase nebudu tvrdit, že o ničem nevím, a že to mohlo být cokoliv..

Ať to sebevíc někomu pomáhalo, pořád je to nelegální..
anonym
| 7. 1. 2012 11:02
TO Andrea: Naprosto souhlasím, lépe bych to nenapsala.
anonym
| 7. 1. 2012 16:05
TO Lenka: Trošku hloupá otázka, co jsi měla říct, že jsi si objednala. Ale to je přece už jedno. Dneska si objednává přes net zboží 90% lidí a jsou to částky od koruny do desítek tisíc. Takže mi to připadá pořád tak, že řeknu vše ať nemám problém. Ale někdy stačí říct jen něco. Doufám, že pokud si prodejce zjistí jména kdo vše co řekl, nikdy už neodepíše na žádný email a důvěrný zdroj si pak můžete shánět jinde. Ani bych se nedivila, kdyby to tak opravdu bylo. Za podraz ještě někomu "pomáhat"
Ale to už záleží na vašem svědomí, že budete dále shánět, kdo vám prodá.
anonym
| 7. 1. 2012 19:05
TO Beáta: Neměj obavy, já už žádný sibutramin nepotřebuji. A co se týče podrazu tak nemám pocit, že bych někoho podrazila v tomhle je mé svědomí čisté.
anonym
| 7. 1. 2012 21:03
holky chtela bych si koupit adipex mate nekdo kontakt na dobreho prodejce? A taky jsem se chtela zeptat zda mate nekdo zkusenosti s Acomplia jsou to take tablety na hubnuti.
anonym
| 8. 1. 2012 22:47
TO Anonym: Mám zbytek Adipexu cca 4platíčka.Byl normálně napsán od doktora, takže originál, měla bys zájem?
anonym
| 6. 1. 2012 12:26
No teda nestačím se divit, stačí přeci aby měla dealerka maily uložené v počítači a kriminálka jí počítač zabavila. Pokud mají podezření že prodává nelegální léky, tak se zabavením počítače nebudou váhat. A tam moc dobře uvidí veškerou komunikaci a adresy na zákaznice. Pak záleží už jen na tom, jestli dealrka maily mazala a nebo ne, a i když by človělk předpokládal, že určitě mazala, nemusí to být pravda.. I takové případy už se v minulosti staly.
Ale v takovém případě by to ale asi holkám co už na policii byly řekli, a nevyptávali by se jich blbě jestli něco kupovali nebo ne - měli by jasně podloženou "objednávku" a pošta by jim potvrdila, že ta daná objednávka odešla, k vám dorazila a vy ji zaplatily. Takže se nebojte, určitě to bude v pohodě..
anonym
| 6. 1. 2012 15:22
Výslech probíhal naprosto v pohodě žádné vyhrožování ani zastrašování nebylo jak tu píše Beáta opravdu se není čeho bát. Podle mne emailovou korespondenci nemají a tohle vše není kvůli Silvě, ale kvůli Petronele. Jen se mě ptali na to co bylo zřejmé jako - přišel vám balíček?, co v něm bylo?, kolik jste za něj zaplatila? a pak taky zda nejsem s Petronelou v příbuzenském vztahu a jestli jsem se s ní nesetkala osobně a pak taky jestli se cítím být poškozena a jestli jsem při užívání Sibu musela vyhledat lékařskou pomoc apod. Já se rozhodně poškozena necítím vždyť jsem se zbavila 10kg.
anonym
| 6. 1. 2012 15:32
TO Lenka: Jen jsem upozornila na to, ze se tak mohou při výslechu chovat. Nejsou všichni stejní. Tak t o máte štesti, ze to šlo ok. A Vy jste řekla, ze jste si Sibu objednala?? Ježííšku, to je hrozný, chudák teda Petronela, je mi docela líto. Tohle bych přála jen těm podvodníkům, co pak nic nepošlou a jen vás okradou. Na stránách nebezpecneleky.cz není zmínka o Sibutraminu od firmy GETMLABS, že by obsahoval nějaké jiné látky, či škodlivé, takže jak říkám, jen tím zastrašují, aby vyvolali pocit, že co kdyby se mi něco stalo...... Ty vole, normálně jsem i naštvaná, na každém rohu si můžete koupit fet ať už trávu nebo pervetin v ČR a řeší tu něco, co spíš některým pomáhá??
anonym
| 6. 1. 2012 16:23
TO Beáta: A co jsem jako měla říct? Že mi přišel balíček jen tak a já za něj dala skoro 3 000,-Kč ? To nemyslíte vážně ! Mají údaje z pošty, že jsem převzala doporučeně balíček za skoro 3 000,-Kč takže to těžko zapřu, když mě kvůli tomu povolali k výslechu.
anonym
| 6. 1. 2012 20:53
TO Lenka: Vy jste si nikdy nic neobjednala přes internet? Asi ne, jak to vypadá. Trošku mi to připadá, jako jste to i chtěla říct, aby ten člověk měl problém, když už Vám jak píšete pomohl, samozřejmě pomohl né doslova. Ale nemohla byste asi nic špatného říct. Budete asi patřit mezi ostatní práskače. Co kdybyste ji třeba napsala email, milá Petronelo nebo od koho jste to měla, díky, že jsem zhubla,jinak by se mi to snad nikdy nepodarilo, ale musela jsem na na policii, protože zjistili, že jsem něco platila, co šlo na Vaš účet a tak si mě pozvali a jsem řekla, že jsem si objednala Sibu od Vás,ale snad se nezlobite, ze jo? To je teda pěkné děkuji :-\
anonym
| 7. 1. 2012 11:01
TO Beáta: Nemám důvod nějak ublížit Petronele a ani nechci, ale nevím proč bych měla na policii lhát a pak nakonec ublížit sama sobě. Napsat Petronele o radu mě napadlo, ale nevěděla jsem zda policie má přístup na její email nebo ne. A vůbec, ještě jsi mi Beáto neodpověděla na to co jsem u toho výslechu měla říct, že mi přišlo. Že si to nepamatuju? Vždyť to stálo 3000,- to není prkotina na kterou člověk hned zapomene.
adamíra
| 21. 7. 2015 16:24
TO Lenka: Lenko přišlo vám pak ještě něco dalšího?
adamíra
| 21. 7. 2015 16:27
TO d.adam.d@seznam.cz: dotaz neměl být směrován na tuto diskuzi, omyl..omlouvám se
anonym
| 5. 1. 2012 20:30
Ježíííš holky, to jste tak hloupé nebo co? Jaké mejly mají? Copak jste si kupovaly drogy??? Vždyť z toho děláte jen kriminální film, kde věda a technika překonává mysl např. Kriminálka Las Vegas??? Když zaplatíte cokoliv na dobírku, pošta má adresu, kdo má platit a číslo účtu, kam se má platba provést. Např. internetový obchod, který posílá své zboží na dobírku, tak na svém účtě uvidí jméno plátce a číslo účtu pošty. Policie má jen účet, protože to musel někdo napráskat a tak začali řešit asi všechny platby a převážně dobírky. A kdo jim dá informace, kde toho člověka sehnat??? NO PŘECE POŠTA. A to nevíte, že vás pak najdou rychle, vždyt existuje registr občanů, vždy s trvalou adresou nebo pokud je jiná, tak to zkusí podle adresy, kterou jim dá pošta přece. Myslíte si, že jim pošta řekne, no já jsem nesla poštu té a té paní a ona si objednávala Sibutramin. Vždyt je to kravina, trošku buďte v realitě sakra a nepište už blbosti, že mají mejly a já nevím, co ještě. To oni chtějí z vás vytáhnout. A když budete tak hloupé, tak jim to samozřejmě dáte.
anonym
| 5. 1. 2012 18:57
Neví nic, jen že něco někam odešlo, ale co to neví nikdo do balíčku není vidět. Do mailů nemůžou pokud není prodejce na českém servru a i pak je to těžké. Petra
anonym
| 5. 1. 2012 18:22
Takže myslíte, že je lepší zatloukat? Není to blbý? Není lepší rovnou přiznat, že sme něco koupili? Když mají adresy, tak je někde získat museli - buď z mailů nebo z pošty, ne? Z pošty uvidí, kolikrát kdo kupoval a v mailech zas uvidí co..
anonym
| 5. 1. 2012 17:07
a prodava jeste vubec Petronela, kdyz se tady tak rozsypala ta predvolani k vyslechu?
anonym
| 5. 1. 2012 15:24
Já kupovala sibu od Petronely a Silvy a taky mám předvolání, nevím ale kvůli které. Petronela?
anonym
| 5. 1. 2012 15:52
TO Anonym**: At je předvolání kvůli té nebo té. Je to v podstatě jedno. Jen si dejte pozor, že to na vás budou u výslechu zkoušet, strašit a vyhrožovat. Pokud si nastudujete svá práva, tak se dovíte, jak to při výslechu s policií chodí. A HLAVNĚ ZE SEBE DĚLAJÍ, ŽE NEUMÍ ČÍST A PSÁT, JAKOBY NEDOSTUDOVALI ZÁKLADNÍ ŠKOLU.To je prostě jejich nařízení, zmást vás. Na to si taky dejte pozor. Oni informace nemají, proto se je snaží dostat z vás. **JEN SI DEJTE POZOR NA TO, ŽE KDYŽ ŘEKNETE, ŽE JSTE SI KOUPILI A TO JE UŽ JEDNO OD KOHO A KDE, JSTE DALŠÍM PODEZŘELÝM, KTERÝ PROSTĚ SIBU ZNÁ A BUDOU VÁS MÍT ZA MOŽNÉHO DALŠÍHO DEALERA**. Takže na to pozor. Už nějaké zkušenosti s tímto mám, jak probíhají výslechy, jak se snaží vytáhnout co nejvíc. Jediné co mají: Vaši adresu a to, že jste si **něco koupila, co bylo na dobírku nebo někam posílala peníze převodem. Nemají žádnou komunikaci o objednávce, oni chtějí jen slyšet, že jste si koupili Sibu a ještě abyste zbytek přinesli sebou, protože může být závadný - to je ten další strašák, při kterém se vám můžou rozklepak kolena a řeknete snad i to co byste sami nechteli. A při dnešní korupci a takových, co se nechají podplatit a to je i naše policie, takovým chcete pomáhat? Ať si zjistí info sami, kdyby ty důkazy měly, vás si už nebudou zvát k podání vysvětlení. Už jen název "nákup psychotropních a omamných látek" Co je to za debilitu??? Takto nazvali sibutramin - který s tím nemá nic společného. Ale oni můžou cokoliv, i vám tvrdit lež, tak si dejte pozor, že vás prostě zkouší a postrašují.
Držím palce
anonym
| 2. 2. 2012 18:17
TO Beáta: Beato, jste hrozně hloupá, když tady píšete takové plky. Hledejte na netu a zjistíte, že Sibu obsahuje látky, které jsou na seznamu zakázaných látek. Tedy látek jako jsou drogy a ty jsou přeci zakázané. To ví každé dítě. Na výslechu jsem byla a nikdo na mně nic nezkoušel, jen padl dotaz a z mé strany odpověď. Jinak vědí dost věcí z našeho psaní, placení, doručování zásilek a tak. Až jsem se divila. Jinak, zbytečně strašíte Beáto.
anonym
| 3. 2. 2012 15:17
TO Nikča: Pokud jste studovala přes noc v knihovně, napište tu veřejně, jaké to jsou látky zakázané - tedy patří do skupin jako např. omamné a psychotropní?? A drogy?? A ještě sem hoďte odkaz.
Jediný kdo tu plká, tak Vy. Od kohože jste si to objednala??? A teď tu strašně moralizujete a hrajete si na poctivce??
Jděte do háje..
anonym
| 3. 2. 2012 17:30
TO Beáta: Tak si tedy milá Beátko počtěte. To jen aby jste byla chytřejší a né tak omezená. Tady máte odkaz.

http://www.sukl.cz/…nky-leciv-3-2009?…
anonym
| 3. 2. 2012 17:40
TO Beáta: Já hloupá, ten seznam zakázaných látek si vygooglujte. Jinak jsem Vám poslala odkaz na nežádoucí účinky. Po přečtení toho budu radši tlustá, zdraví mi je přednější.
anonym
| 4. 2. 2012 19:42
TO Nikča: Stále nic konkrétního. Když tady házíš blafy, tak dej sem i důkazy, ty chytrolíne
anonym
| 5. 1. 2012 14:55
"petronely"...no právě :(
anonym
| 5. 1. 2012 13:11
No holky taky jsem zvědavá jak ten výslech proběhl. Tak se s náma podělte
Pro ty co xtejí doporučení já osobně doporučuji sibu od petronely
anonym
| 5. 1. 2012 11:32
Od koho jste holky kupovaly, že vám chodí předvolání?
anonym
| 5. 1. 2012 11:11
Taky mi dneska přišlo pozvání k výslechu - na příští týden.. Napište tu někdo jak to probíhá..

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
26. 6. 2025 16:42
14575
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
26. 6. 2025 20:54