Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Sibutramin

Diskuze

Mystique
Simoneta
| 3. 6. 2011 11:43
Mystique, já to popletla Silva nereaguje, ale Petra ano tam je to bez problémů.
přechod z adi na sibu
moona
| 3. 6. 2011 11:06
Ahojka ženy.
Tak zázrak se nekonal-první týden se sibu -1kg,druhý týden už jen -0,2.
Ale není to zas až tak špatný: za 2,5měsíce jsem shodila 3,4kg a 3cm přes břicho,4cm přes zadek a 3cm přes stehna .
Takže jsem si pořád stěžovala,že nic,ale docela to jde...i když vysněných 58kg do léta mít teda nebudu.
Držím všem palečky
???
zeLenina
| 3. 6. 2011 09:52
Ahoj, tak po 40. dnech Sibu -5 kg a něco, jde to pomalu, ale stále to jde... Holky máte někdo informace o Petře? Už se vám ozvala? Chtěla bych si od ní ještě přiobjednat pár tobolek, ale zahlídla jsem tu, že nereaguje na maily...?
Fandas
Simoneta
| 3. 6. 2011 08:43
Ahoj Fandas, o žádném muži co by bral sibu nevím, ale když to funguje na nás žensky tak proč by to nefungovalo i na tebe? Za pokus to stojí.
pro smajlinku92
martulina29
| 3. 6. 2011 05:57
Ahojda napiš Agátce songare@hush.com brala jsem si Sibu od ní minulý týden dvakrát za sebou....Vše v pořádku a do druhého dne,můžu jen doporučit...žádný podvod
ahoj
Fandas
| 3. 6. 2011 00:11
Zdravim Vas slečny,paní dneska jsem brouzdal po netu a hledal nejaky spalovač...a narazil jsem na tuhle diskuzi :) chci se zeptat...je sibutramin odkoušen i na chlapech nebo je to jen pro ženy? mam 193 cm a 120 kg (posiluji ;) )...tudiž by to chtelo nejake kiličko dolu ;) diky moc
Ahoj
janaja
| 2. 6. 2011 17:50
Tak jsem zase tady, aktuální váha 62..jde to pooomaaaluu, ale jde to
Je tu ještě někdo kdo bere Adika, nebo už jste všechny přešly na Sibu?
JO, ale teda musím říct, že fest cvičím.

(hubnu od 11.4. kdy ručička na váze ukázala šílených 75)
Smajlinka 92
Simoneta
| 2. 6. 2011 17:23
Smajlinko, mrkni o pár stránek zpět a najdeš tam email na Petru od které tu bere hodně děvčat takže se nemusíš bát podvodu.
Simin
Simoneta
| 2. 6. 2011 17:20
Taky jsem před 14 dny psala Petře a neozvala se mi, vypadá to, že ukončila obchodní činnost.
dotaz
smajlinka92
| 2. 6. 2011 13:50
ahojky, mám dotaz ohledně sibutraminu. Chtěla bych ho vyzkoušet jen nevím kde ho sehnat??
nabízím sibu
katulina001
| 1. 6. 2011 20:45
Nabízím nevyužitý sibu. 90 tb. Mám nečekanné zdrav.potíže a na dlouho mám ho od Silvy. Brala jsem ho mesíc a kila šla dolů...
zájemci: chromosomx@seznam.cz
sibu od Silvy
simin
| 1. 6. 2011 18:18
zdravím všechny, po 40 dnech mám 7 kg dole a jsem spokojená,že sibu zatím zabírá. Měla jsem ho od Silvy a chtěla jsem objednat další,ale nikdo neodepisuje.Nevíte někdo náhodou jestli ještě sibu nabízí nebo třeba její nový kontakt? díky za info a hlavně kila dolů
sibu
agamka
| 1. 6. 2011 08:55
Ahojky holčiny
tak mě to nedá abych se nepodělila o mé skvělé poznatky z užívání sibu beru dnes dvacátou tobolku a výsledky naprosto super.Jak už jsem psala 2x týdně zumba denně běhání kolem prcka k tomu jsem přestala sladit kávu,čaj a piji pouze čistou vodu a ještě tedy dodržuji poslední jídlo do 18hod někdy malinko přetáhnu ale max půl hodky jinak se snažím jíst častěji ale opravdu vše jako před tím takže se nevyhnu hranolkám, smaženému, pečivu,uzeninám,sladké mě nijak moc neláká stačí mě jednou týdně nějaká tyčinka či čokoládka ,větší hřích jsou pro mě brambůrky,oříšky....ale světe div se i chut na ně mě nějak přechází.No a výsledek 5kg dole a hlavně i v cm to jde vidět obleču kalhoty které jsem zdaleka nedopla pas-4cm, boky -2cm,stehna -2cm fakt jsem šťastná jak blecha tak jen doufám že to tak pujde i dál i když počítám že se to určo zpomalí ale pokud dám dole ještě 8kg budu šťastná
pro Telitu
moona
| 31. 5. 2011 16:45
Ahojka,
jestli jsi důkazem toho,že tyhle prášky zabíraj,když toho na shazování není moc,pak jsem moooooc ráda .
Zatím jsem se spíš setkávala s opačnými zkušenostmi.A ani já jsem nic moc po adi neshodila-jen málo přes 2 kila za 2 měsíce.Přešla jsem na sibu,beru ho druhý týden,zatím kilo dole.Teď mám 61,6 a ráda bych se dostala na mou obvyklou váhu 58kg.Tak uvidíme...
Držím palce tobě i všem ostatním
Sibutramin
kudlackova
| 31. 5. 2011 13:47
Všechny Vás zdravím.

Chci poprosit o radu,kde mohu Sibutramin sehnat. Ráda bych dala pár kilo dolu,ale na cvičení nemám čas a po přečtení Vašich příspěvků se mi tento přípravek hodně zamlouvá.

Díky moc...Jana
pro telitu
martulina29
| 31. 5. 2011 07:59
Ahojky i já jsem ráda,že jsem tuto diskuzi našla...doma člověk o tom mluvit nechce,okamžitě by ho zrazovali od nějakých prášků...tady člověk může napsat své pocity,starosti atd....já bojuju s nadváhou celý život...jen před dětmi to nebylo zlé tak,jako ted....brala jsem týden Adi,ale měla problém se spánkem,tak jsem přešla na Sibu a spím jak miminko,jen mám víc po něm hlad,ale néé chutě na sladké což je výborný
sibutramin
Telita
| 31. 5. 2011 03:53
Ahoj holky.Tak si několik hodin pročítám vaše příspěvky a uplně mám pocit jak když vás všechny dávno znám,přitom jsem tady dnes poprvé.Nemám nijak moc nadváhu,ale v poslední době jsem dost nakynula a vše je mi malé,většinou šatníku jsem obdarovala dceru .Spíš jsem nějaká rozpláclá a rozteklá.Já vím,cvičit!Ale....Měřím 165,a vážím 65,cítím se nejlíp při 58 kg.V minulosti jsem zkusila jen na to nakopnutí adipex a meridii,obojé naprosto super,je nesmysl,že to nefunguje,když není velká nadváha.Moc vám děkuju za vaše příspěvky a za to,že vím,kde si můžu objednat bez strachu sibutramin,vůbec jsem nevěděla,že taková diskuze existuje.Jen nesmím zase hubnout moc,mám už nějaký věk,tak aby mi zase pak nevisel ksicht až ke kolenům.Zatím se mějte,jsem ráda,že jsem vás našla,člověk na to není sám.
jak to jde
alfinka
| 30. 5. 2011 22:58
Ahojky tak koukam ze jsem jedna z tech mladsich, Na podzim 24, mam tří letou holčičku a přibrala jsem 30kg a to jsem rodila v sedmem mesici, tak jsem se z mych 55 kilo dostala na 85 a dolu nešlo po porodu nic, až minuly rok, začaly jsme opravovat baracek, tak porad litani kolem male aby někde nespadla a neublizila si tak to šlo na 80 a přes vanoce a zimni dovolenou zase 84. Tahle naše ,,berlička,, mi sice pomalu ale jiste pomahala měsíc kdy jsem se dostala o něco dolu, ale hlavně mě naučil jak pravidelně jist a hodně pit a ted jdou kilečka pryč skoro samy, je pravda že chodim 2x tydne cvicit ale moc pohybu to neni, a doufam že vam vsem to pujde tak krasně jak mě, jsem na 70 kg jeste 5 bych chtela dolu do svatby, tak doufam že to sama zvladnu a pokud ne tak se zpet obratim na pomocnicka, :) Všem vam holky přeju vahu jakou si přejete a at Vam to jde tak dobře jako mě :
martulina 29
Simoneta
| 29. 5. 2011 07:22
Já si myslela jaké nejsem ranní ptáče a Martuli 29 tu je už od 5.
Sibu
Simoneta
| 29. 5. 2011 07:19
Taky musím konečně přispět s tím jak jsem na to já. Takže je mi 33let a po porodě loni v červnu mi zůstalo 14kg navíc a po měsíci se sibu mám 6kg dole okolí si všímá a já se vlezu do starého oblečení. Jenže už to budou dva měsíce co beru sibu a váha se zastavila, tak jsem z toho trochu mrzutá, protože mi ještě zbývá zbavit se 8kg. Měla jste to některá taky tak a pokud ano rozběhlo se to hubnutí ještě vůbec?
pro agamka
martulina29
| 29. 5. 2011 05:52
Ahoj,tak výborně,já mám taky větší žízeň,ale vzhledem,že jsem pitný režim moc nedodržovala,jsem za to ráda...já na cvičení nemám moc času,ale každý den sednu alespon na rotoped a půl hodky jedu,vím je to nic moc,ale alespon nějaká aktivita ..já ho dneska budu brát druhý den,předtím jsem týden brala Adi a měla za týden tři kilča dolů,psala jsem to tady moone,ale ten spánek katastrofa...jinak Ti držím palečky...vlastně nám Všem co jsme tu...máme společný cíl a to dát ty hnusny faldíky jednou provždy pryč
pro moonu
martulina29
| 29. 5. 2011 05:47
Tak to jsem ráda,že jsi zvítězila,s kým jiným bych si tu tak hezky povídala ...tak to je mazec,to si to mateřství ted musíš užívat co?Ale mám známou který je 45 let má dva velký kluky myslím 25 a 22 a ted se jí narodila jak dcera,tak vnučka :o)...já mám dva kluky...jednomu je 13 let a druhému 6 let...ten starší prochází pubertou,tak je doma veselo...jinak musím říct že po tom Sibu jsem spala jako miminko,narozdíl od Adi...rozdíl mezi ním,asi mám větší hlad,častěji jím,ale menší porce,ale chutě na sladké zatím nejsou...takže spokojenost prozatím...pokud mě nebude vyhovovat,mám super gynekologa,který bez problému Adi napíše...můj cíl do konce roku 20kg dole,tak mě drž palečky...
pro martulinu29
moona
| 28. 5. 2011 20:24
Nad plevelem jsem nakonec zvítězila,nebylo to až tak strašný...pak jsme přidělávali malýmu na hrací domeček klouzačku...a už jezdí jako drak.Je mu 2,5roku.Asi se divíš,při mém věku 42let,co?Ale je to takový naše plánovaný a moc chtěný potěšení.Má ještě dva starší bráchy 22 a 14let.A jak píšeš-taky se na svůj věk absolutně necítím!!!A prý na to ani nevypadám...asi na tom něco je,protože když někde řeknu,že je to moje už 3.dítě a tomu nejstaršímu 22,tak lidi nevěřej...no musím uznat,že v tomhle věku už to fakt potěší.Tak ještě pár kilíček shodit a budu mooooooc spokojená.
A jak jsi na tom s dětičkama ty?
martulinka29
agamka
| 28. 5. 2011 20:21
Ahojky holky tak já beru sibu 2týdny a super žádný vedléjší učinek jen ta žízeň ale to je v normě...snažím se jíst několikrát denně ale to stéjné jako předtím jen prostě mín a častěji a zatím spokojenost 2x týdně chodím na zumbu a jinak mám malého 10ti měsíčního caparta tak denně vycházka a každodení kolotoč doma o manžela a s staršího syna.
pro moonu
martulina29
| 28. 5. 2011 17:17
Taky bych řekla,že je to stejné jako u Adi...podle mého je to i stejné nebo hodně podobné složení....no dneska jsem začala první,mám ho na měsíc a půl,tak času dost.Ted jsem chvilku seděla v obyváku a málem jsem usnula,takže doufám,že se konečně pořádně vyspím ...no i když zítra ráno do práce...jak jsi říkala o tom sladkém,já na něm byla závislá jak feták na drogách...musela jsem mít sladké denně,jinak bych se zbláznila...den bez sladkého jsem si neuměla představit...ted je to měsíc,co jsem nemlsala a zatím mi to nepříjde...kéž by mi to vydržolo,to bxy pro mě byla výhra...jo já taky prásku věkje mi 34,ale tak nějak se na ně necítím ...za chvilku budu dělat pro rodinku tousty,je to bez tuku,tak jeden taky schroustnu...pak půl hodky na rotopedu.Kolik je malému?A co plevel,neztratila jsi se mezi ním?
pro martulinu29
moona
| 28. 5. 2011 15:49
Tak to nevím jistě...vím,že u adi se doporučuje max.3měsíce a pak stejně dlouho vynechat..ale četla jsem tu od někoho,že jel bez problémů dýl...Takže bych to viděla asi tak nastejno.Možná,že se ozve někdo informovanější...nebo to bude určo na návodu-ten nemám a nebo na netu,ale to nemám čas hledat...Moc jsem ti neporadila
Jinak jídlo chválim,já měla ráno bílý jogurt a celopečivo,pak hroznové víno,k obědu pečené kuře bez přílohy (někdo mi v kuchyni vyměnil skleničky-pochopitelně to nikdo při snídani nebyl a já byla ráno v práci-sahám tam po paměti,takže jsem ho hojně posypala cukrem a zjistili jsme to až na talíři-takže bylo dneska fakt bez tuku,protože tu úžasnou kůrčičku jsme museli vyhodit)...Co budu dlabat dál zatím nevím,ale vidím to na zelenin.salát...a teď se jdu pohybovat na zahradu-přes plevel neví vidět,co tam pěstuju.Jenže malej měl neštovice,tak jsme byli zalezlí doma...tak mě ten plevel začíná přerůstat přes hlavu...
Jsem zvědavá,jak budeš spát,když jsi s adi měla problém...držím palce
pro moonu
martulina29
| 28. 5. 2011 13:58
Uf nevím,proč to mám pořád tučně vytištěné...no tak dneska první tabletka a docela ok,jen nevím,jestli ještě neučinkuje zbytek Adi za včerejška...ráno malá snídaně,pak banán a těstovinky...pak tři hodky uklidu,jsem musela snad 5kg shodit...jsem zvědavá jak budu spát...nevíš jak dlouho se může Sibutramin brát?
2kg za 10 dní
natys
| 28. 5. 2011 13:34

jsem štastna jako blecha
Jen tak dááál
pro martulinu29
moona
| 28. 5. 2011 06:49
Tak to jsme stejnej případ.Já ani normálně moc nejím,ale to sladký,to je fakt peklo....
Ne že bych po adi nebo sibu neměla chuť vůbec,to bych kecala,ale dá se ukočírovat.Sama od sebe si ani nedám,to spíš,když si přede mnou někdo vytáhne nějakou mňamku...ale dá se odolat anebo si dám jen kousek čokolky nebo bombon a nemusím "sežrat" celej pytlík,jako normálně.
A třeba čaj nebo kafe vypít hořký nedokážu,tak to řeším um.sladidlem.
Dej mi vědět,jak je ti po sibu,já s tím problém nemám,jako bych nebrala nic...
To že hodně piješ máš supr,já ani tu udávanou žízeň nemám,tak se musím moc snažit,ale víc jak 1,5l denně stejně nedám.
Jinak pochvala,pochopila jsi to správně-jídlo se zrušit nedá,aspoň trošku a často-tudy vede cesta ke štíhlosti...se to kecá,viď,ale udělat to je daleko težší...
A že nejsi nejmladší?Snad tě uklidní můj věk-42....
pro moonu
martulina29
| 28. 5. 2011 05:05
Tak já se snažím něco málo sníst...vím,že přestat jíst je úplná hovadina,však nejsem nejmladší a pár diet za sebeou už mám...ráno něco málo,hodně piju a pak sním menší porci než můj šestiletý syn...dneska začnu Sibutramin,mě snad o to jídlo ani nejde,já nikdy moc nejedla já jen šíleně ujížděla na sladkém a proto jsem jak vepř,je to má vina...potřebuji jen,aby učinkoval na potlačení chuti,jako Adi....Ty po něm máš chut na sladké nebo ne?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
28. 6. 2025 13:03
14583
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
28. 6. 2025 11:40