Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
Mystique
Simoneta
| 3. 6. 2011 11:43
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
.
.

dneska jsem brouzdal po netu a hledal nejaky spalovač...a narazil jsem na tuhle diskuzi :) chci se zeptat...je sibutramin odkoušen i na chlapech nebo je to jen pro ženy? mam 193 cm a 120 kg (posiluji ;) )...tudiž by to chtelo nejake kiličko dolu ;) diky moc

mám ho od Silvy. Brala jsem ho mesíc a kila šla dolů...
jinak se snažím jíst častěji ale opravdu vše jako před tím takže se nevyhnu hranolkám, smaženému, pečivu,uzeninám,sladké mě nijak moc neláká stačí mě jednou týdně nějaká tyčinka či čokoládka ,větší hřích jsou pro mě brambůrky,oříšky....ale světe div se i chut na ně mě nějak přechází.No a výsledek 5kg dole a hlavně i v cm to jde vidět obleču kalhoty které jsem zdaleka nedopla pas-4cm, boky -2cm,stehna -2cm
.Měřím 165,a vážím 65,cítím se nejlíp při 58 kg.V minulosti jsem zkusila jen na to nakopnutí adipex a meridii,obojé naprosto super,je nesmysl,že to nefunguje,když není velká nadváha.Moc vám děkuju za vaše příspěvky a za to,že vím,kde si můžu objednat bez strachu sibutramin,vůbec jsem nevěděla,že taková diskuze existuje.Jen nesmím zase hubnout moc,mám už nějaký věk,tak aby mi zase pak nevisel ksicht až ke kolenům
.