Diskuze
Zpět na výpis diskuze
nevyhovující HA Yadine
DiskuzePřidat názor
											anonym

| 23. 5. 2015 10:04

0

0
						Reagovat!
											anonym

| 25. 2. 2015 11:06

anonym

| 7. 5. 2014 09:57

anonym

| 25. 12. 2011 21:23

Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

. po dvou letech jsem měla stále obličej příšernej mastnej a samej pupínek.... TAKŽE TED K NITRODĚLOŽNÍMU TĚLÍSKU BERU I HA ANTIKONCEPCI PILULKY... (doktor sice koukal že to tak chci, ale prý to problém není, tělísko si nechám vyndat až budu muset protože ta bolest při vkládání byla taky zážitek, tak se do vyndavání moc nehrnu)...
 . po dvou letech jsem měla stále obličej příšernej mastnej a samej pupínek.... TAKŽE TED K NITRODĚLOŽNÍMU TĚLÍSKU BERU I HA ANTIKONCEPCI PILULKY... (doktor sice koukal že to tak chci, ale prý to problém není, tělísko si nechám vyndat až budu muset protože ta bolest při vkládání byla taky zážitek, tak se do vyndavání moc nehrnu)...  a funguje to sice mám dvojí antikoncepci ale plet dobrá. A už Nikdy HA nevysadím.
  a funguje to sice mám dvojí antikoncepci ale plet dobrá. A už Nikdy HA nevysadím.

) Mužu se tě prosím zeptat jak ses cítila po vysazení Yadine ? (psychika, váha... atd ) děkuji moc za odpověď ;)
  ) Mužu se tě prosím zeptat jak ses cítila po vysazení Yadine ? (psychika, váha... atd ) děkuji moc za odpověď ;)