ahoj holky, slyšely jste někdy o kosmetice, která obsahuje nějaký kyslíkový komplex? nedávno jsem na to narazila a docela mě to zaujalo, nemáte s tím někdo zkušenost?
Holky, víte o dobré kosmetice bez žádně chemie? Nemůžu používat jen tak něco mám dost citlivou pleť a nemůžu používat jen tak něco, tak budu ráda co porádíte.
TO Helen9: Od kožní lékařky jsem měla předpis na krémy bez Parabenů. Jsou výborné, ale v lékárně dost drahé a tak jsem je kupovala jen při velkých problémech. Také bez receptu dostaneš v lékárně čistou vazelínu, ale ta mi nevyhovovala kvůli velké mastnotě. Jinak kupuji úplně ten nejlevnější krém za 25,- Kč, který je bez těch konzervačních přípravků (parabenů). To si přečti ve složení na tubě. Právě Parabeny citlivá pleť nesnáší. A do těch drahých krémů je dávají, aby se tak rychle nekazily.
Ta už je ale dražší. Výrobců je mnoho, ale dobré je, vyzkoušet, a u toho co se osvědčí, zůstat. Pokud to jde vyptávejte, nebo si objednávejte vzorečky.
Já ještě doporučím suché oleje. Jen nanést na vatový tampon, a přetřít pleť. Používat na noc, ne jako denní krém. V zimě jsou opravdu lepší než krémy, pleť chrání před mrazem.
TO Julafek: Potřebuji jak pleťovou tak tělovlou kosmetiku. Hodil by se mi kvalitní hydratační krém, něco proti vráskám, prostě klasika, co se týká pleti. A na tělo dobrý hydratační krém, trápí mě suchá pokožka, tak něco hydratačního, vyživujícího. Nechám si klidně poradit
TO lenka.sucha75:
Vyzkoušej Epidermu-je opravdu kvalitní a přesně to, co hledáš. Hydratuje a regeneruje.A umí další věci-to si ale musíš nalézt na webu.