Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bezbolestná ultrazvuková liposukce - UltraContour
DiskuzePřidat názor
Hubnutí řízené počítačem
lacusto
| 15. 9. 2009 16:02
0
0
Reagovat!
bezb. liposukce v Ostravě
Gostoza
| 27. 8. 2009 09:37
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

. Mají ho teď nově v Mariánkách, kousek od Futura, pro Ostravačky. Jsem si říkala, že když už to risknu, tak někde, kde mají novou mašinu, ještě neojetou a tihle to kupovali teď v srpnu. Takže jsem to podstoupila. Jsem spokojená, nečekala jsem zázrak, ale i partner viděl výsledek (a to jsem se fakt nechlubila, že jdu "zase" vyhodit prachy
.
). Ještě jsem se nechala trošku přemluvit svojí dcerou na opálení které se nastříká. Petra Clinic inzeruje stálost tohoto "nástřiku", prý nešpiní oblečení, smývá se postupně a vydrží až 12 dní. Bohužel ani toto není pravda. Oblečení jsme měly z rubové strany hnědé, do dvou dnů jsme vypadaly jak dalmatini a po čtyřech dnech jsme byly přešťastné, že se nám vše podařilo umýt
. Asi sme si nevybraly vhodný "ústav". Všem které se k takovému výdaji peněz rozhodnou přeji šťastnou ruku

To mě mrzí, že to nedopadlo podle tvých představ. 
Uvidím co mi napíší a pak se určitě podělím o dojmy, mají tam tu počáteční konzultaci zdarma tak popřemýšlím a možná se tam objednám, protože to se asi dozvím víc, když se na mě budou moci podívat.