Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Bezbolestná ultrazvuková liposukce - UltraContour

Diskuze

Hubnutí řízené počítačem
lacusto
| 15. 9. 2009 16:02
Bohužel i má kamarádka, která si našetřila na ultrazvukovou liposukci nemá dobré výsledky, dokonce mohu říci, že jsou i hrozivé.. a možná i soudně napadnutelné..udělali se jí totiž prohlubně na místech, kde jí zahřívali.. dávala bych si na to pozor... dokonce mi to potvrdil i doktor.. a poradil raději méně drastičtější za to dlouhodobější metodu a to bailine.. je to super.. konečně něco co Vám zformuje postavu a umožní aby vám byli kalhoty zase volný.. já mám dokonce o 2 čísla menší .. 1. lekce je zdarma, takže za zkoušku nic nedáte
Hubnutí
gomanek
| 31. 8. 2009 18:34
A co hubnutí řízené počítačem?
bezb. liposukce v Ostravě
Gostoza
| 27. 8. 2009 09:37
Ahoj, tak jsem četla chytré diskuze snad na celém netu, a je fakt, že na západě to celkem fičí. Zjistila jsem si, že nejúčinnější ultrazvuk na špeky by měl být Green Cavite Prestige, nebo tak nějak . Mají ho teď nově v Mariánkách, kousek od Futura, pro Ostravačky. Jsem si říkala, že když už to risknu, tak někde, kde mají novou mašinu, ještě neojetou a tihle to kupovali teď v srpnu. Takže jsem to podstoupila. Jsem spokojená, nečekala jsem zázrak, ale i partner viděl výsledek (a to jsem se fakt nechlubila, že jdu "zase" vyhodit prachy . Byla jsem na břicho a super. 4 cm dole, doufám, že ještě něco vyloučím. Asi si zajdu ještě jednou na lymfu.
Jo, ten salon má studio-beleza.cz
marosova.l...
| 29. 11. 2017 10:44
TO Gostoza: Ahoj,kolik Vás přišlo ošetření v Ostravě (za ty 4 cm)?Jsou tam stejné cenové podmínky jako v Pze?Neměla jste strach ...jak tady děvčata píšou ...o narušení buněk a vznik rakoviny?
A ještě pokud můžete..kolik jste vážila, či lépe kolik jste měla v pase,briše "navíc"??Děkuji
Ulracontour
LR
| 15. 7. 2009 15:13
Jsem po třetím sezení resp. ležení s Ultracontour a mám o 6 cm v pase méně. Zůstalo mi větší bříško po synovi a nad pasem se mi udělat špek a nemohla jsem se toho zbavit. Při pohledu na mé ženské předky mi došlo, že k tomu máme sklony, tak jsem se rozhodla bojovat. Teď cítím a i vidím, že tenhle horní špek mizí a je to bezva. Snad to tak bude ještě pokračovat. Ještě mám zaplaceno pár sezení.
jituliiik
| 8. 6. 2009 12:01
jsem slyšela, že je lepší klasické odsání tuku než liposukce ultrazvukem. Asi na tom něco bude, připadá mi to věrohodnější
liposukce
mak
| 8. 6. 2009 11:49
Ahojky!
Bohužel se musím připojit ke skeptické skupině .
Zaplatila jsem 21 tis za "bezbolestnou liposukci" na Petra Clinic a výsledek je 0 (teda ne na mém účtu). Ještě jsem se nechala trošku přemluvit svojí dcerou na opálení které se nastříká. Petra Clinic inzeruje stálost tohoto "nástřiku", prý nešpiní oblečení, smývá se postupně a vydrží až 12 dní. Bohužel ani toto není pravda. Oblečení jsme měly z rubové strany hnědé, do dvou dnů jsme vypadaly jak dalmatini a po čtyřech dnech jsme byly přešťastné, že se nám vše podařilo umýt. Asi sme si nevybraly vhodný "ústav". Všem které se k takovému výdaji peněz rozhodnou přeji šťastnou ruku
ultrazbuk lipopsukce - NEBRAT!!!!!
filipes
| 24. 1. 2009 22:23
nebrat pozor je to zlodějina,zaplatíte a výsledek žádný a spousta peněz pryč.Já na tom byl ...
Filip
liposukce ultrazvukem
filipes
| 24. 1. 2009 22:21
Vážená paní,
absolvoval jsem liposukci ultrazvukem, zaplatil jsem 23000 a vyýsledek absolutně žádný!!!!!!! bylo mi doporučeno abych cvičil a změnil na měsíc jídelníček - opravdu sjem to vše dodržel, posiluju,takže se svičením nebyl problém a výsledek je absolutně nulévý -prosím vás nedávejte těm zlodějům už žádný peníze - jsou to jen s jen klamy.Mohu to potvrdit na vlastní kůži.Klasická liposukce je něco uplně jiného - i tu jsem absolvoval - bylo to při lokálním umrtvení - no myslel jsem že je to mkoje poslední hodina, ale přežil jsem to :o))) a výsledek je zřejmý, jsem spokojený.Ještě mě čeká jedna - ta kterou jsem měl mít už za sebou - ale musím dát dohromady peníze - ty,které jsem zbytečně vyhodil v Brně na tom převratném vynálezu!!!!a půjdu na liposukci ale přímo na celkovou anestezii a bude klid.Takže ještě jednou všechny varuji před lipúosukcí ultrazvukem!!!! je to absolutní švindl!!!!!! Filip z Olomouce
steffi
KajsaV
| 28. 1. 2008 09:16
Ahoj Steffi
Tak vidím, že je to přesně tak, jak jsem si myslela. Pokud má člověk větší nadváhu, tak se tam asi nějaké změny nebo úbytky cm dají pozorovat, ale u relativně normálních lidí, kteří potřebují jen něco doladit, to asi efekt moc mít nebude. Máš pravdu, že ta celulitida by zmizela i něčím jiným jako třeba vacupress a rozhodně bys ušetřila moooc peněz. To mě mrzí, že to nedopadlo podle tvých představ.
Vyzkousela jsem...
steffi
| 27. 1. 2008 15:49
Ahoj, tak ja mam za sebou asi 10 procedur Ultracon. a nejsem o tom "zazraku" presvedcena...sice je kuze pevnejsi a lehce se mi zlepsila celulitida, ale za ty penize by to slo i jinak....mozna pokud ma nekdo vetsi tukove zasoby, je vysledek vyraznejsi...ja mam z toho jen takovy rozpacity pocit.
LL
Quinn
| 24. 1. 2008 12:27
Ahoj,

u nás to dělá jedna paní v kosmeťáku, laser si koupila za 1 500 000 a LL provádí u sebe v salonu.

V úterý s ní mám spicha na jedné přednášce, tak snad s námi pak zajde
na kafčo a povypráví nám o tom. Je to švagrová mojí spolubydlící
sestřenice a ta říkala, že za ním sem tam zajde do kosměťáku a jsou tam
ženský, kterým ubydou po prvním " laserování " i 2 cm...

Jenže...co když se ty narušené tukové buňky zvdhnou k rakovinové bujení? To se přeci poškozeným buňkám stává...

Teď nám každý řekne že ne, ale je to novinka, nikdo to ještě 15 let nemá
adelaida
KajsaV
| 22. 1. 2008 14:19
...to břicho je hrozné trápení Já ho makám pořád a pořád a pořád a prostě v té dolní části pořád zůstává. Já jsem koukala na jednu kliniku tady v Praze, kde to dělají a poslala jsem tam dotaz, protože psali že to spíše doporučují obézním, kteří mají BMI od 25 nahoru a píšou, že ta kůra je teda tak 6 sezení, takže jsem se tam ptala kolik sezení bych asi potřebovala já se svou víceméně "kosmetickou úpravou" Uvidím co mi napíší a pak se určitě podělím o dojmy, mají tam tu počáteční konzultaci zdarma tak popřemýšlím a možná se tam objednám, protože to se asi dozvím víc, když se na mě budou moci podívat.
břícho
adelaida
| 22. 1. 2008 13:51
To břicho je přesně to, co bych potřebovala.. Ať dělám co dělám.. Taky mi teď nedávno řekla kámoška, že se "mám hejbat". Ovšem od člověka, který má rychlý spalování takovým způsobem, že kdyby sněd na posezení půl čuněte, tak má furt břicho vpadlý, to fakt sedí..
O tomhle ultrazvuku už sem taky slyšela a moc by mě zajímalo, jestli to někdo podstoupil.. Blbý je, že člověk dopředu neví, kolik to bude vyžadovat sezení a teda nezná ani cenu..
Bezbolestná ultrazvuková liposukce - UltraContour
KajsaV
| 22. 1. 2008 11:22
Hezký den všem. Právě jsem si přečetla nějaké info o ultrazvukové liposukci, což je metoda, která je založena na ultrazvuku, který rozbýjí tukové buňky a následná lymfatická masáž odvádí tuky z těla ven. Doporučeno je 3-6 sezení, kdy dochází k úbytku tuku v řádech cm někdy až desítek cm. Je to bezbolestné a hlavně proti normální drastické liposukci je to opravdu rozdíl. Cena je zhruba 3000,- za jedno sezení. Přikládám foto z netu.

Zajímalo by mě jestli má s tímto někdo zkušenosti, budu ráda za každé info.

Poznámka pro ty co by mi napsali, že mám cvičit
Věnuji se fitness, tedy pravidelně 4x týdně cvičím a zdravě se stravuji. S postavou jsem v podstatě spokojená, jen mám geneticky dáno spodní bříško s kterým prostě nehnu a tak hledám způsob jak s ním pryč.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
15. 12. 2025 10:42
15749
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26