ahoj chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neví o slevách na internetu ktere jsou i v ceske lipe.nejaky holic,cviceni,kosmetika,hledala jsem na seznamu ale nic jsem nenasla dekuju
No ja ti teda neco o cesky lipe reknu kamarade je tu strasna nuda uz to neni to co to bejvalo ja tam bydlel ted sem tam zpatky a narovinu koda pohonych hmot zkrz ceskou lipu jinak jako zabava oficialne nic a neoficialne jaky si to udelas takovy to mas:D doufam ze ti to jako odpoved stací mej se hezky
neni tu nekdo z Cesky Lipy? Nebo nekdo kdo ji aspon trochu zna? Potrebuju poradit co se tam tak da delat, co s etyka zabavy s prateli ... ted nemylsim hospody zrovna Mam tam nejaky kamarady, ktery ale zrovna toho o Lipe taky moc nevedej, protoze tam bydlej kratce, a nmuzou moc cestovat a prijet treba do mojeho mesta, takze bych za nima prijel ja. Ja jsem z Rumburka a do Cesky Lipy trefim leda tak autem, ale vubec ji neznam, tak jestli muze nekdo dat nakou radu co tam s volnym casem.
Mockrat dekuju za vsechny odpovedi
PS: je to trosku offtopic, ale vazne jsem nevedel do jakeho vhodnejsiho tematu jsem to mel dat