Diskuze
Zpět na výpis diskuze
stažení barvy z vlasů
DiskuzePřidat názor
anonym
| 5. 2. 2012 21:00
0
0
Reagovat!
anonym
| 25. 7. 2011 02:36
Návrat k původní barvě
DANiELA
| 10. 9. 2008 22:45
Stáhnutí barvy z vlasů
anonym
| 11. 6. 2007 21:39
stažení barvy z vlasů
anonym
| 18. 12. 2006 21:37
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
tak jsem si koupila zesvetlovac, ale zustalo to takove spis dozluta...asi uplne blond nechci a mozna bych nejradsi tu otresnou barvu co jsem mela predtim...nevite nekdo jestli se s tim da neco delat krome jineho barveni treba na svetle hnedou ??dekuju 
dokonce jsem si i v drogerii koupila zesvětlovač na vlasy a světlejší přeliv od palette na následné dotónování. Musím se ale přiznat, že jsem si to naštěstí na poslední chvíli rozmyslela
Musím říct že vlasy jsou moje pýcha, mám je nádherné, zdravé, lesklé, dlouhé a velice husté. Nejeden člověk (a to i neznámý) mi řekl, že mám nádherné vlasy a taky se s nimi cítím krásně. Nakonec jsem se doma podívala do zrcadla a řekla jsem si že tmavá barvička mi moc sluší a že ničit si tak krásné vlasy by byla škoda. Není to sice pravidlo že se odbarvením zničí, ale nerisknu to. Barvičky raději prodám a Vám poradím holky, taky si to promyslete, spousta lidí tu taky psala, že se nechala odbarvit a nakonec se vrátila k původní barvičce, která jim slušela stejně nejvíc, jenže vlasy už byly zničené. Když už, tak nejspíš postupně tím lehkým melírkem....