Diskuze
Zpět na výpis diskuze
muž citově závislý na ženě
DiskuzePřidat názor
anonym
| 22. 1. 2019 09:14
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
V konečné fázi našeho vztahu to vypadlo tak, že jsem už na něj byla někdy vyloženě hnusná, protože jsem z něho chtěla dostat nějakou emoci, nějakou reakci...
I náš rozchod vzal na sebe, jako že je to jeho vina...obávám se, že dodnes se mi mu to nepodařilo vysvětlit...
Člověk si musí vybrat, ale věřím, že každá žena potřebuje cítit, že je chlap opora, má vlastní názor a vlastní hlavu. Ne vždy je mi milé, když přítel prosazuje svůj názor
, ale beru to jako daň za to, že nemám podpantofláka 
naoko se pýří, ale směje se a je přístupná všemu. Tu snídani samozřejmě dostane, ale až pak.
Určitě to neříkám každou sobotu a neprudím od půl šesté. V půl osmé se zeptám spíš a když řekne ne tak ještě zůstanu a začnu se štrachat pod její pokrývku, když řekne jo, jdu dělat tu snídani. Ve dvaceti bych byl asi ten první případ ze starého příspěvku a dovedu si představit i mnohem mnohem staršího chlapa, kterej má v tomhle chování dvacetiletého. Svou první lásku jsem si ale nevzal a jak člověk s věkem získává zkušenosti, začne znát i míru v projevech náklonnosti. 

,takže by mě nevadilo,