Diskuze
Zpět na výpis diskuze
hypofunkce štítné žlázy a hubnutí
DiskuzePřidat názor
anonym
| 6. 12. 2017 10:51
0
0
Reagovat!
anonym
| 5. 2. 2019 09:24
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

ahoj vsechny vespolek mam problem,mam hypofunkci beru letrox a z alergologie mi doporucili vincentku ve spreji ale ve slozeni je uveden jod neovlivni se to nejak na vysledcich krve?dekuji predem ZLATUS
,na hlave mezi vlasy mam 2 strupy muze to byt kvuli stitne zlaze?sem s toho nestastna nechteji zahojit.Dekuji pokud mi nekdo poradi
dekuju vam za odpoved sem na samem zacatku a sem z tohopekne vyvalena
Doporučila mi knížku Barbary Temelie ,,Výživa podle pěti elementů", je to docele zajímavé, taky je tam rozdělení potravin podle vlivu na organismus. Lidi s hypofunkcí štítné žlázy by se měli vyhýbat potravinám, které tělo ochlazují a pojídat zahřívací pokrmy. Moje kamarádka zhubla podle toho 15 kilo, což je úžasné, ale je fakt důsledná , narozdíl ode mě. Léto se blíží, tak se do toho taky pustím.

je mi 23
- jsem vyzkoušela ledacos- zpočátku jsem lapala co se dalo, ale výsledek nebyl moc dobrý
- od té doby co nám net - jsem "stále chytřejší"
- a pomalu se mi daří - vím, že nikdy nebudu jako dřív, - prostě to tak je a musela jsem sé s tím naučit žít -
Píši to ne proto, abych se chlubila, ale proto. že se mi krok za krokem dařilo zvrátit ten nepříjemný váhový přírůstek -