Slzy jsou běžnou ochranou našich očí proti okolním vlivům. Tedy brek je celkem zdravý, protože se z očí vylučují nečistoty. O tomto tématu píší v tomto zajímavém článku o slzách. Zkuste si přečíst
nedávno jsem někde dostala vzoreček této masky od taliky http://www.krasa.cz/…ecompress-x.html . vyzkoušela jsem ji právě na ubrečené oči ještě večer a okamžitě se mi ulevilo, do rána bylo vše v pořádku :) asi si tu masku koupím před nějakým dalším náročným obdobím
Mám kapky Visine na "červené oči".Normálně pomáhají perfektně.Po tom pláči to také docela pomůže,ale ono sice oči už tak červené nejsou,ale nateklé víčka a kolem očí mám stejně.Dávám si na ně třeba mokrý kapesník,ale moc to nepomáhá,tak bych potřebovala poradit s nějakým účinným "zábalem",po kterém by mi otoky ustoupili.Ale i tak moc dík za radu.
ahojky.Chci se zeptat,jestli někdo nevíte,co s nateklýma očima?Myslím třeba,když brečím a tak.Včera večer jsem se totiž pohádala s přítelem a večer jsem probrečela.A teď v práci vypadám jak ropucha.hlavně ráno,když jsem vstala.umývala jsem se aspoň 10x studenou vodou,i večer,pak i očistila pleťovou vodou,nalíčila, ale moc to nepomáhá...a nemusí to být třeba hádka s přítelem,ale třeba když brečím u filmu nebo tak.Máte na to některá dobrý recept?Předem díky.