Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Bio deodoranty
DiskuzePřidat názor
kamila.336
| 27. 6. 2017 14:57
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Už se mě na to ptalo víc lidí, když to není prokázané, tak proč to řeším a to co jsem napsala zde říkám i jim
Na druhou stranu - i lékaři jsou v mnoha věcech tak nejednotní, že někdy těžko na jejich výrocích stavět...

, což naštěstí není můj případ 
ať je léto nebo zima, to u mě nehraje žádnou roli a stejně jako ty jsem už vyzkoušela řadu různých přírodních deodorantů, většina z nich letěla buď hned do koše (např. deo krystal) nebo jsem se těšila až je vypotřebuju a už jsem si je znova nekoupila (např. měsíčkový od Alverde). Jediný, ke kterému jsem se vrátila je kulička od Baley bez aluminia, ale ani to není úplně ono, zrovna dvakrát mi není příjemný ten mokrý až "lepkavý" pocit v podpaží po aplikaci. Další problém je, že ani aluminiové mé pocení příliš neřeší. Takže to různě všelijak kombinuju, ale jeden problém za mě vyřešil Deo plus, protože když už se spotím, tak mi jde hlavně o to, aby to nebylo cítit a tohle Deo řeší skvěle. Úžasné je, že jde aplikovat i přímo na oblečení, což je myslím k nezaplacení, navíc neničí oblečení a to je na něm právě super, protože aluminiové mi už zničily hromadu triček.
) a v létě nosím většinou tílka a halenky bez rukávů, takže hezky větrám