Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Mám to rád

Diskuze

Bludička
Katka
| 3. 3. 2007 11:13
Ahoj Bludičko, koukala jsem na ty fotky tvojí rodiny....úplně na mě z nich dýchla taková rodinná pohoda. Holčička se vám moc podvedla.
Ponytail
anonym
| 3. 3. 2007 11:07
O čem se diskutuje? Samozřejmě o spermatu!
To jsi nepoznala?
:-)
bluddicka
| 3. 3. 2007 11:04

Téda holky, vážně se bavím. Ale už toho nechte, né?
???
Ponytail
| 3. 3. 2007 10:56
O čem se to tu vlastně diskutuje?
pro Klokana
Katka
| 3. 3. 2007 09:02
Jak jsi psala, že máš ráda ty obrazy, tak ti jeden posílám, jen tak pro radost, abys měla lepší náladu do nového dne .
Klokánek
Katka
| 3. 3. 2007 09:00
Skippi, to jsem ráda, že se se mnou pobavíš, já mám humor taky moc ráda, tak mě těší , že jsme našly společného koníčka. S tou základkou máš pravdu, ale to nevadí, aspoń to člověku přinese nové známé a proto si spolu tak rozumíme, kdybych měla vysokou, určitě by ses se mnou nekamarádila...nechci lidi soudit podle vzdělání, ale myslím, že dvě holky, co mají základní vzdělání si spolu prostě tak nějak víc rozumí, aspoń já to tak cítím, že mě dvě si spolu moc rozumíme .
Katko
Kloa
| 2. 3. 2007 22:59
Nechápu proč mě urážíš, asi ti to dělá dobře. Ale píšeš šílené báchorky, člověk se i pobaví
Jestli máš problém se skloňováním, tak navštiv znova základní školu, určitě ji nemáš ani dodělanou. Nemíním to s tebou rozebírat, prostě nech být, omluvy se neprosím.
Myšičko promiň
Katka
| 2. 3. 2007 22:48
No já bych se s Myšičkou i kamarádila, ale vím, že ty ji nemáš moc ráda a tak tě nechci naštvat, když se s ní budu bavit. Nerada bych přišla o tvé přátelství, doufám, že to Myšička pochopí.
Kloa
Katka
| 2. 3. 2007 22:47
Proč by si o mě měl někdo dělat špatný obrázek? Já stejně na obrazy moc nejsem, raději se dívám televizi. Mám moc ráda různé life stylové pořady, jako třeba bylo na ČT 1 Vypadáš skvěle....tak mě napadá, že by ses úplně hodila do znělky, protože taky vypadáš skvěle, bohužel ten pořad už nevysílají. Jdu už teď spát, doufám, že si zítra zase popovídáme, napiš mi o sobě ještě něco víc, ráda se o tobě dozvím úplně všechno, i když asi není moc co, ale napiš i sebemenší detail, ať se dobře poznáme a můžeme naše přátelství lépe rozvinout. Jinak máš moc zajímavý nick -Kloa- jak jsi na něj přišla? Akorát se celkem dost špatně skloňuje...nevadilo by ti tedy, kdybych ti říkala místo Kloa třeba Klokan? Je to hodně podobné a líp se to vyslovuje. Tak zatím dobrou noc, Skippi.
Myšicko
Kloa
| 2. 3. 2007 22:43
Jen žasnu, jaká ty jsi "dobrá duše" Takže se tady sešly - jedna, co si nalhává něčí přátelství a druhá paranoidní. Jste fajn dvojka Nechcete být kamarádky
Katko
anonym
| 2. 3. 2007 22:39
Tak s tím úsměvem máš pravdu!
Taky se mi při některých příspěvcích roztahují koutky úplně samovolně...
přátelství
Kloa
| 2. 3. 2007 22:36
Nevím co si nalháváš, o tvé přátelství nestojím a ty o mé taky ne.
Nechápu o co ti jde, ale nechej toho. Ať si někdo neudělá špatný obrázek o tobě.
přátelství
Katka
| 2. 3. 2007 22:33
Ale no tak, s tou ironií už nezlob, sama víš, že to tak není. Taky bys neměla říkat lidem, kteří jsouna tebe hodní a milí jako já, aby navštivili psychiatra, to opravdu nevypadá dobře a ostatní lidi by si o tobě mohli myslet, že jsi zlá a protivná. Já vím, že taková nejsi, že v duši máš sluníčko a navíc máš ten dar, že lidi umíš lidem vyloudit úsměv na tváři, což je moc pozitivní věc a málokdo to umí. Já se aspoň směju pořád, když si s tebou píšu, moc ti za to děkuju Jsem ráda, že jsem tu našla takovu kamarádku jako jsi ty .
Katko
Kloa
| 2. 3. 2007 22:07
Ty a že se chováš dobře? Mluví z tebe jen ironie, to je snad ještě horší než urážky. Po tvém přátelství netoužím, tak se nevnucuj. Jsi trapná.
Mé sebevědomí je naprosto v pořádku. To spíše ty s tím máš problémy, protože v koukání na vlastní fotku a opakování si jsem skvělá máš asi praxi, když víš, že to pomáhá.
Navštiv psychiatra, máš asi nějakou duševní poruchu.
Kloa
Katka
| 2. 3. 2007 21:57
Kloa, nebuď ke mě pořád tak nespravedlivá, říkala jsi přeci, že když na tebe nebudu zlá, tak ty na mě taky nebudeš zlá, ale zatím se tak nechováš, tak se polepši, jinak se s tebou nebudu chtít kamarádit. Alejá vím, že to tak nemyslíš, to je to malé sebevědomí, jak už jsem o něm mluvila, ale neboj, to spravíme....měla bys třeba na to jít tak, že se budeš každý den díva na svou fotku a opakovat jsi -jsem skvělá, jsem skvělá, jsem skvělá...jen mám obavu, že už to možná děláš, což znamená, že to zatím nezabralo. Tak napiš, když tak zkusíme něco jiného, určitě něco zabere, pomůžu ti -ve dvou jde všechno líp. Ale i když ne, tak to neva,já tě mám ráda takavou, jaká jsi .
anonymní paní
Kloa
| 2. 3. 2007 21:45
Nebudu uctivá k někomu, kdo toho není hoden a nezaslouží si to. A sešly se tu zrovna dvě.
Ale jsem ráda, že jste jim připomněla, že existuje něco jako úcta.
Katko
Kloa
| 2. 3. 2007 21:43
Nedělej ze mě blbečka, ta ironie, prý dokonce přátelství! S tebou nikdy
Nevěřím tobě, v sebe věřím. Nechápu proč věci překrucuješ.
Jdi si léčit své mindráky na někom jiném, za to, že jsi ošklivá ti nemůžu, to si stěžuj jinde. Nemíním se s tebou o tom dohadovat, ale nech si těch urážek a starej se o sebe.
anonymní
anonym
| 2. 3. 2007 20:33
obávám se, že neznáš podhoubí, na kterém tohle vyrostlo.
Kdo tu chodí delší dobu, ví o co jde.
Víš, ono nejde o konkrétní téma.
Koukni na "masturbace", nebo do "třicátnic", ale to bys musela mít hodně volného času...
úcta
anonym
| 2. 3. 2007 20:25
Holky kde se to ve Vás vzalo od ***u k takovému konfliktu,vždyť jste mladé tak se nechovejte jak naši státníci to to mají ve zvyku se napadat,vždyť máte tolik zájmů a Vy se do sebe navážíte,přeji Vám jen pěkné přátelství
Kloa
Katka
| 2. 3. 2007 20:10
Kloo, jaká ironie? Ty nevěříš, že jsi skvělá? Budeš mít asi malé sebevědomí, ale to nevadí...budeme určitě dobré přítelkyně, tuším, že určitě budeme a já ti bude říkat jen hezké věci...pak mi snad uvěříš, že jsi naprosto úžasný človíček. Zlá na tebe určitě nikdy nebudu, ty si zasloužíš jen to nejlepší No, jestli jsem příšera -asi jo...tak hezká jako ty nejsem. Vážně ti tona fotkách moc sluší - máš moc ***y barokní postavu, brýle ti dodávají takový inteligentní výraz a celkově vypadáš jako čarodějnice- myslím taková tajemná, nemyslím to jako urážku! Ty nemáš ráda pejsky? Tak zatím pa.
Katko
Kloa
| 2. 3. 2007 19:32
Katko, ironie ti jde Zlá jsi na mě byla první, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá a pokud nechceš, abych na tebe byla zlá, tak nebuď zlá na mě, nedělám druhým to, co nechci, aby oni dělali mi.
Zato ty budeš pěkná příšela, když se schováváš za psa.
proč, zač?
Katka
| 2. 3. 2007 19:12
Kloo, proč mě zraňuješ, proč jsi na mě zlá? Už jsem kvůli tomu i brečela. Viděla jsem tvé fotky a fotky tvého přítele a jste už od prvního pokledu krásní, skvělí, úžasní a já se tolik chtěla s tebou kamarádit. Přála jsem vám vášeň a ty mě místo toho urazíš...ale věřím, že to byl z tvé strany jen nějaký omyl, či zkrat.
Katko
Kloa
| 2. 3. 2007 18:57
Tak vidím, že myšička není sama, která souloží z lásky, náklonosti a úcty, tomu se říká manželská povinnost. Teda to vám nezávidím.
Nemysli si Katko, že nevím, že to nemyslíš upřímně, jsi plná ironie. Všimla jsem si - sekretářka - ta to nikdy nedělá z vášně
vášeň
Katka
| 2. 3. 2007 18:46
Myšička se plete, sice v 99% procentech je to tak jak píše,ale to jedno procento má plno vášně a do něj bude patřit i Kloa, ta bude mít vášnivé milování s jedním partnerem i v domově důchodců a moc jí to přeju .
Jak myslíš.
anonym
| 2. 3. 2007 18:06
Neříkám, že mám *** bez vášně.
Ale to si povíme za deset patnáct let.
čas
Kloa
| 2. 3. 2007 17:59
Jaký si to člověk udělá takový to má.
30 let ještě ne***uješ. A rozdíl milovat se ve 30 letech a po 30 letech manželství asi bude jiné, ale nemusí být, může být i lepší. Hold když se smíříš se situací, že vášeň vyprchala a takovou situaci přijmeš, tak je *** opravdu jiný, není divu. Vývoj zastavit nejde, ale jde s ním jít ruku v ruce.
Ve 30 letech bych se nesmířila se situací, kdy je *** bez vášně
Nic nezůstane stejné
anonym
| 2. 3. 2007 17:52
Za 30 let se změní celý člověk. Zestárne, zraje, má nové zkušenosti, projde různými živ. etapami. Je jiný.
Lidé se mění, vztahy se mění, vše se mění. Nejde zastavit čas a vývoj. Je možné to buď přijmout nebo ignorovat. Ale on ten čas poběží stejně, ať si o tom myslíme cokoliv.
Co se teď zdá neměnné, nezůstane stejné.
To člověk může pochopit až časem.
Předmanželský život od 30-ti letého manželství se liší zcela zásadně.
manželský sex
Kloa
| 2. 3. 2007 17:45
Nevidím rozdíl na ***u manželském a předmanželském. Tak proč se lidi berou, když je po svatbě ten *** horší? I předmanželský *** je o lásce, náklonosti, úctě, ale i o vášni a nevidím důvod proč by vášeň nemohla být i v ***u, když je člověkovi 30 let.
Manželský sex
anonym
| 2. 3. 2007 17:39
nebývá tak vášnivý. Je projevem lásky, náklonnosti, úcty.
Všechno se ve vztahu vyvíjí. I ***. Není méně krásný. Je jiný. Tak jako vztah celý.
vášeň
Kloa
| 2. 3. 2007 17:30
Tak proč to teda děláš, když ne kvůli vášně a toho, aby jsi z toho něco měla?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
3. 7. 2025 07:17
14610
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Elka
3. 7. 2025 10:51