Diskuze
Zpět na výpis diskuze
co opravdu funguje aneb jak jsme zhubli
DiskuzePřidat názor
anonym
| 21. 5. 2019 08:23
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

. Někde jsem četla, že 100% funguje změna jídelníčku a pohyb.... no jak lehko se to říká, pohyb mám, ale pokud krmíte tři ratolesti, které naopak potřebují přibrat, dle doktorky, tak jim musím nachystat trochu vydatnější jídla, ale vymlouvat se na něco, určitě nefunguje
Zkouším L-carnitin, ten pokud cvičíte, prý funguje, koktejl jako náhrada jednoho jídla. U C.L.A. byl účinek jen nepatrný, dost malý. Jo a nefunguje jablečný ocet, ba naopak zvyšuje pocit hladu, tak bacha.No a že bych se začala mazat?
mě pomohla ze začátku meridie, omezila mi chutě a halvně mě naučila jíst pravidelně, docela zdravě a správně a pít, což byl z počátku u mě porblém. Pak i po vysazení léků jsem se držela jídla 5x deně, ráno hodně večer málo
, všude chodím pěšky, a patlám se kosmetikou na hubnutí a světe div se, i když se váha dolu už moc nehýbe, tak centimetry jdou dolu pořád. U mě stres nefungoval, čím víc stresu tím hůř jsem ovládala jídlo, já abych hubla potřebuju sluníčko, takže ideální je u mě začátek hubnutí v dubnu
no a hlavně potřebuju klid a pohodu jinak se mě kila drží jak přišitá
Možná je to tim i že jsem nemohla dlouho kojit, neměla jsem mlíčko, všechny maminy kolem mě byli po porodu ještě hubenější než předtím a mě se ty kila drželi zuby neht
Taky chodim na koně, ale jen dvakrát týdně, nemám častější hlídání ročního prcka.Tak se měj hezky a snad najdeš to nejlepší jak se zbavit nějakého toho kilča
, prý na to funguje změna prostředí a dělání si radosti maličkostmi, ale někdy to nejde.... hodně štěstí
.