Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Nevlastní otec
DiskuzePřidat názor
anonym
| 7. 7. 2018 19:14
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Musím říct, že já mám druhého manžela, spolu vychováváme jeho i moje děti a samozřejmě, že problémy se vždy nějaké vyskytnou. Pokud by takto, jako ty, uvažovaly moje děti, tak bych si přála, aby za mnou přišly a společně jsme to probrali. Takže moje rada je, jít za maminkou, zkusit si s ní promluvit, říct jí svoje pocity a myslím si, že by bylo i dobré sednout si dohromady všichni tři, i s nevlastním otcem. Mám zkušenost, že pokud se o problému nemluví, tak neustále narůstá, a pak už jsou kolikrát vztahy tak narušené, že ani nejdou dát dohromady. Zkus to a uvidíš. Budu ti držet palce!!!! 

. Máma mi říká, že mě má rád, ale copak takhle vypadá projev lásky? :-/ vím, že jsou lidé, kteří to moc dát najevo nedokážou, ale já už prostě tohle nedokážu dál snášet, poslední dobou uvažuji i o tom, že bych utekla z domova pryč. Začíná to tu být horší a horší, navíc, čeká mě maturita a mám strach, že v tomhle prostředí bych se asi připravit nedokázala. Už nevím, co mám dělat. A tak prosím o pomoc, jsem z toho zoufalá