Diskuze
Zpět na výpis diskuze
pc a kava
DiskuzePřidat názor
zima a kafe
Evka
| 10. 10. 2007 21:51
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Měla by raději jít s Tebou na procházku, viď? Je vědecky dokázáno, že procházky působí jak na fyzicky, tak i psychicky... Dělá procházka prostě dobře našemu tělu, a když jdeš právě navečer na procházku, krásně vyčistí mysl a jak už jsi napsala, krásně se pak usíná..neni nad to, jít na čerstvý vzduch místo toho vzít si prášek!!!

Sedím tu s kávičkou a jdu si číst...za okny je nádherně, čili by to chtělo pěknou zdravotní procházku v přírodě co řikáte Děvčátka vyrazíte taky? Přeju všem krásné pondělí, ať Vám to brzy v práci uteče a můžete dělat jen to, co se Vám líbí a co chcete dělat...

ještě jsem pekla perníkovou plněnou roládu,na oboje mám recept v deníčku.Jinak zdravím všechny viktorky a přeji teď už krásný večer.

Sluníčko svítí,já jsem si vypila ajurvédskou kávu a spapala celozrnný rohlíček a přemýšlím co upeču těm svým kobylkám-pak písnu na co jsem přišla.Jinak u nás ve středu padali kroupy,ale včera jsem zkontrolovala zahradu a není nic poničené.Někdo teda má otlučené květy z rajčat a paprik a rozbité listy u brambor,ale u nás naštěstí není žádná pohroma.Přeji pěkné ránko a hezký celý páteční den.