Dobrý den, přispívám do diskuze k léčbě kondylomat, neboť jsem jako mnoho dalších hledala v diskuzích a nic přesvědčivě nenašla. Na každého platí něco jiného, ale ve stručnosti, to co mi skutečně pomohlo byla DETOXIKACE organismu. To je úplně banální záležitost, protože to souvisí s posílením imunity proti všem patogenům. Konkrétně to byl přípravek HomSet Detox z homeopatické lékárny na internetu, během tří týdnů užívání bylo po všem. Doporučuji ještě jednu věc čím můžete urychlit léčbu: odpusťte všem komu nemůžete odpustit - partnerům (bývalým i současným) i sami sobě! To je zase duševní detoxikace
Můj doktor prakticky mě nepomůže protože mě léčil na něco měsíc , nepoznal že jsou bradavice genitální a na kožní ambulanci byla další umrtvovaci injekci.. nechci a další zákrok lasereroví nejdu , vypalováníl laserm protože tu nemohla vydržet tu bolest a pár mě tam nechala bradavice a napsala mí Mastičku ale horšilo mě to a u gynekologa jsem byla taky , jen mě vyšetřil pochvu jestli tam něco neroste a nic tim neudelal
bojím se rakoviny čipku
Odmítán co je s zákroky s bolestí a nějaký mazaní masticek ,, roztoky čekat týdny něž to zmizí , laserem zákrok nechci bolí to dusík ten taky bolí ,. Něco bez bolesti
Chtěla bych Nějaký přípravek co to upadne hned ale bez bolesti už nechci čekat týdny
a bojují s tím dlouho , asi 4.5 měsícu chci klid konečně klid jsem s toho zoufala uz nevím jak dal
Jak se odstraní bradavice genitální úplně? na dobro
TO marika: začněte pravidelně pít čaj z kurkumy a černého pepře, obden si do jídla přidejte chilli, které má alespoň 1,5 mil.pálivost :) Napište, jestli to začalo alespoň ustupovat ;)
Chcete poradit, jak se zbavit kondylomat? Já se tím trápil téměř půl roku a tedka jsem přišel na to, jak to konečně řešit. Za čtyři dny byly pryč :) KONEČNĚ!!!
Všechno jsem zkusila, chirurgie mazání agresivními svinstvy, stres, iminuta atd... Pak jsem dostala na třetí gynekologii mast po které jsem z 5ti kondylomat měla asi 30. A tak jsem si koupila oreganovy olej a hojně mazala. Má antiviroticke účinky. Účinek byl rychlý a trvá 2 roky.
Držím pěsti všem, kterým to zničilo sexuální život.
Ahoj, pokud mohu přidat svoji zkušenost. Myslím, že nejefektivnějším a nejrychlejším řešením je zajít si na laser a podchytit to již v zárodcích. Může se to pak opravdu vyhrotit do neúnosných podob....(můj případ) mně prostě mastičky, česnek ani hlíva nepomohly. Takže za mě při první registraci bradavičky - objednat se na specializovanou kliniku a nechat si je vypálit. Samozřejmostí je posilovat imunitu. Nečekat, až pomůžou masti...i když nepopírám, že někomu to zabrat může. Přeju všem pevné nervy při léčbě.
Dejte si pozor na toho hajzla. Okradl mě o 1000 Kč s tim, že zásilku poslal. Pak prý mu byla vrácena z důvodu špatné adresy. Zaslal znovu a když jsem se dnes ozvala, že mi stále nic nepřišlo, tato adresa byla zrušena marek046@centrum.sk.