Diskuze
Zpět na výpis diskuze
DEPRESE
DiskuzePřidat názor
klara.vit
| 27. 5. 2016 22:22
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Tak to je dobře,že to vím... tak teď teda jeden obrázek jen spešl pro Tebe!!! ....
I celkově....neboť jste jedinná kdo si tady semnou v podstatě píše a poradí....ještě jednou díky.... a teď už jen jak říkáte,..."hodně štěstí"
No ale zase musím uznat,že je to mnohem lepší,tak musím doufat,že se to spraví... O tom co to dělá s hormony v těhotenství vím aš aš...když jsem čekala malou, tak semnou hormony i výlevy býv. manžela pěkně cloumali...ale zvládla jsem to i bez AD. A to už na deprese trpím od 14 let... co vím... to byl můj první pokus o sebevraždu...skončilo to třídením komatem na ARU a to byl jen blbý paralen....
pak byl ještě jeden pokus..v mých 19 nácti ...podřezané žíly ...naštěstí blbě... a teď ty moje stavy... tak vím co to umí...Asi si mnozí říkáte,proč jsem nešla k doktorce už dřív...ale myslela sem si,že je to normální..teď už vím,že není....
takže když je moje rodina doma...tedy o víkendu,tak já brzy ráno vstanu a jedu do práce...vrátím se navečer,takže si jich ani moc neužiju...
...takže i mě už toto fáááákt štve
ZOLOFTU a navíc jsem dostala TRITTICO ac150 tak sem myslela,že budu mít dávku sníženou a prdlačky...ale asi na tom něco bude... protože pořád nespím jak mám,prej to není OK. Jo a moc mi nedoporučuje moje zaměstnání...pacuju v JZD v živ. výrobě. Ale stejně už sama hledám něco nového
No ale co má člověk dělat? Práci potřebuje každý....
NO A S KOMBINACÍ .... NEVÍM,JE MI LÍP,CO SE NERVŮ TÝČE A IKDYŽ MĚTCHÝNĚ OBČAS DORAZÍ...SNÁŠÍM TY HROZNÉ STAVY MNOHEM LÉPE. BERU JE ASI 7 TÝDNŮ,NO A JAK ŘÍKÁM JE TO POZNAT