Jste to, co jíte - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Jste to, co jíte

Diskuze

na vlastní oči
anonym
| 5. 10. 2006 17:28
Jelikož jsem Brňačka, tak jsem podle včerejších záběrů lehce poznala, kde ta holka bydlí a dneska jsme jeli kolem Alberta na tom sídlišti, steně jsme potřebovali nakoupit, tak mě napadlo jít tam a byla tam, tak jsem jí zkoukla na vlastní oči a je ještě tlustší než v televize, aspoň 170 kg...tohle točili v létě, takže od té doby ještě zaručeně přibrala.
dnešní díl
lenka
| 5. 10. 2006 08:34
No co na to říct....včera mi připadalo, že si ty ženské, co se tam hlásí asi myslí, že dostanou nějaou tabletku a za dva měsíce po ní budou jako proutek bez toho, aby se musely nějak omezovat. Podl mě je to všechno u nudě...prostě nudím se, tak si něco dám...nevypadalo to,že má nějaké koníčky, nějakou náplň života.Bohužel ji taky nedávám šanci zhubnout.
Dneska
anonym
| 5. 10. 2006 01:05
právě jsem to zkoukla ,po příchodu z práce(nahráli mi to)máš pravdu ,i tahle slečna by nejspíš potřebovala nejdřív psychologa!Bohužel ani tady se to myslím nezlepší,jen si vyslouží pár nepřijemných poznámek od táty,ale nakonec neměl snad pravdu?A to bych řekla ,že měla poměrně dost jídla a pestřejšího,než ostatní.Je to škoda,mladá holka a takle si kazí život.
Dneska
anonym
| 5. 10. 2006 01:05
právě jsem to zkoukla ,po příchodu z práce(nahráli mi to)máš pravdu ,i tahle slečna by nejspíš potřebovala nejdřív psychologa!Bohužel ani tady se to myslím nezlepší,jen si vyslouží pár nepřijemných poznámek od táty,ale nakonec neměl snad pravdu?A to bych řekla ,že měla poměrně dost jídla a pestřejšího,než ostatní.Je to škoda,mladá holka a takle si kazí život.
dnešní pořad
anonym
| 4. 10. 2006 22:58
Tak jsem se dnes dívala a potvrdilo se mi to, co jsem si myslela už předtím. Do toho pořadu se hlásí psychicky narušení jedincizatím jen v minulém díle mi pán přišel zapálený do boje. Ta slečna dneska, škoda slov...
doktorka
anonym
| 3. 10. 2006 20:19
Já bych mu moc nevěřila, on lhal i v televizi o matce nemluvě. Doktorka se mi líbila . Matka byla líná ani neuvařila.
Doktorka -kuřačka
lenka
| 3. 10. 2006 12:13
Na další pokračování se taky dost těším. akorát mě překvapila a to nepříjemně jedna informace. Četla jsem komentáře toho Honzy, jak hubnul s maminkou a říkal, že ta doktorka je silná kuřačka -tak nevím, jestli je to pravda, ale pokud jo ,dost mě to mrzí, protože jsem ji brala jako takovou ikonu zdravého životního stylu, do kterého ovšem kouření teda nepatří ani náhodou. Navíc ten Honza říkal, že s tím ta doktorka chtěla skončit, jenže neměla pevnou vůli a jemu to vadilo, protože od lidí vyžaduje pevnou vůli nejíst věci co nemají a ona sama přitm tu pevnou vůli nemá. Ale jak říkám, nevím, jestli je to pravda, jestli si to ten Honza nevymslel, aby ji poškodil.
středa 4.10.
Bibi
| 2. 10. 2006 21:10
Tak a zachváli je tu středa a další človíček, který bude hubnout. Držim ji palce, aby se ji to povedlo

http://www.iprima.cz/primarodina/?…
jannie2001
Bibi
| 1. 10. 2006 21:34
Ahojky Jannie2001,


jestli chceš vědět co se dělo ve středu tak se koukni jsem.

http://bleskove.centrum.cz/…ava/clanek.phtml?…
peníze
mamika
| 28. 9. 2006 13:55
Jestli ho má opravdu ráda a není s ním pro prachy ,tak jí to nerozhodí,protože by to jistě nebylo poprvé.A jestli je potvora prodejná,tak žádný zle.Říká se ,že na každý hrnec se najde poklička ,takže i na něj jistě někde čeká ta která ho bude mít ráda pro něho samotného.Třeba se ,ale pletem a je to právě ta z optiky.Vůli,ale měl.Jak kmital na tom hřišti,tak to chce kus vůle.Já mu fandím,aby vydržel a na svých vysněných 95 kg se dostal a to má před sebou veeeeeliký kus cesty
vcerejsek
lucipajda
| 28. 9. 2006 13:55
souhlasím s váma, z jejich vztahu jsem měla podobný pocit. ale když se slečnou začal chodit, vážil 100 kilo, je docela vysokej a vypadá mohutně, tak to možná docela šlo. vypadal dost odhodlaně, tak si myslím, že to dokáže. a třeba si potom najde nějakou upřímnější slečnu,
peníze
lenka
| 28. 9. 2006 13:46
No já se přiznám, že to bylo to první co mě napadlo, i když nechci hodnotit lidi, když je nezmám,ale ta myšlenka že je s ním pro peníze se mi prostě vetřela do hlavy. ....ale jak říkám, nebudu je soudit, když je neznám. Jen jsem si pak ještě říkala že ten chlap má pevnou vůli, jenže když teď všechny kamarádky viděly jejího přítele v televizi, tak aby se jí neposmívaly a ona ho pak třeba neopustila...což by pak mohl těžce nést a začít se zase přejídat.
včerejšek
mamika
| 28. 9. 2006 13:33
no žádný krasavec to nebyl,slečna zase nevypadala 2x jako nějaký myslitel.Tam taky evidentně nešlo o lásku,či zamilovanost.I když kdo ví,třeba to tak jen působilo.Asi s ním nebyla nuda ,to zase ne ,ale myslím že hlavní bylo ,že byl těžce ve vatě.Jinak by pro ní atraktivní asi nebyl,na to vypadala moc luxusně.Je to můj názor,ale kdo ví,třeba se vážně pletu.
hydrocolon
lenka
| 28. 9. 2006 13:24
Tak o tom čistění střev je článek tady:
http://www.victorie.cz/Search.aspx?…

Taky jsem si říkala, že by nebylo špatné je vyčistit tímto způsobem, asi to musí být nepříjemné, ale hodinu se to asi vydržet dá.....jenže já se k tomu asi nedonutím. K tomu chlapovi včera -je zajímavé, to už je druhý chlap po tom klukovi minule, který měl regulérní prsa. C si myslíte o té slečně, co ji žádal o ruku -vypadala celkem hezky,ale ten pán vážně nebyl moc přitažlivý...
dotaz
jannie2001
| 28. 9. 2006 12:34
Holky ja to nevidela, mohly byste mi rict jak se to cisteni strev provadi?
Diky
Mamika
Bibi
| 28. 9. 2006 09:42
Ahojky mamiko,

taky bych chtěla zkusit čištění střev. Ale taky bych se na ty své hnusy
ve střevech nemohla koukat. Já si taky myslim, že bude hubnout dál. Ten
chtěl už od začátku hubnout. Měla by to vidět matka toho kluka co tam
byla minule. Celkové hubnutí je chtít a jít za tim.
včerejšek
mamika
| 28. 9. 2006 09:03
včera byl ten chlap dobrej a bylo na něm vidět od začátku,že to sám moc chce ,zhubnout.Myslím,že bude hubnout dál.Jinak ten recept je moc dobrý,to krůtí maso jako guláš to mi běžně doma děláme a je to fakt dobrý.To čištění střev ,to je ovšem síla.To má člověk v sobě sajrajtu,asi bych to zkusila taky ,kdybch měla tu možnost,ale nemusela bych se na to dívat,můj žaludek nepatří k nejsilnějším.
včerejšek
Bibi
| 28. 9. 2006 08:46
Ahojky, tak jste řikali na včerejšek?Ten chlap byl dobrej fakt chtěl
zhubout a vše dodržoval. Docela se mi líbil i ten recept co
dělali, asi si ho udělam příští týden.Mam tu hromadu rajčat. Jinak když
byl na tom klistýru tak byl ze všech nejvíc zanešenej. Začala jsem se
na to koukat po jídle a nebylo to dobrý. A jak Vám se to líbilo?
tv
lucipajda
| 27. 9. 2006 18:39
z Tábora
tv
Bibi
| 27. 9. 2006 17:39
A z jakého města je ten kluk s matkou? Ale za týden t o bude taky
zajimavý. můžete kouknout na www.bleskove.cz a dáte zábava a tam je
článek o pořadu. Chtěla bych třeba vidět ty lidi za půl roku jak
budou vypadat. Jestli budou hubený nebo to nedodrželi a jsou zas
kulatý. Napíšem si zážitky po pořadu a vyházíme zas hromadu věcí z
ledničky.
jste co jíte
lucipajda
| 27. 9. 2006 17:25
ahoj, holky, jsem tu nová, tak snad se mi podaří připojit i mojí reakci. Na tuhle reality show jsem se dívala poprvé minulý týden (tlustý chlapeček a maminka taktéž) . Dnes si další díl určitě nenechám ujít.
Myslím, že pro ty lidi musí být strašně motivující i to, že se na to dívá část národa a oni se před ním samozřejmě nechtějí shodit. Aspoň na mě by to tedy zabralo, ale zas tak velkej exhibionista nejsem a asi pro typ tohoto pořadu nemám dostatečnou nadváhu )
Souhlasím s váma, že teń kluk je hodně poznamenanej matkou. Shodou okolností je ze stejného města jako já a jeho spolužák mi říkal, že to prej na něm ani nepoznali. Ale nemůžu soudit, neznám ho.
středa 27.9.
Bibi
| 27. 9. 2006 15:11
Ahoj holky,

tak už se zas těšíte na dnešek až zas uvidíme naše oblíbená jídla jak
jsou škodlivá? Dneska by to mohlo být zajímavý, protože on si chce po
hubnutí vzít svoji přítelkyni a byl gurmán v jídle.

Od pondělí jsem zhubla 1,5 kg ale jen díky tomu, že jsem nemocná
TO: anonymní 25.9. 19:42
anonym
| 26. 9. 2006 11:00
Já mám pocit, že jim rozumím, těm tlustým. Lenost jistě, ale taky něco víc. Je to jako závislost. Na alkoholu, na drogách...
Začít hubnout a trvale zhubnout, to znamená NADOSMRTI se vzdát něčeho, co nám přináší potěšení, uspokojení, jistotu. Hubnutí, stejně jako jakákoliv závislost je spíše psychický problém. Bylo by dobré u každého zjistit, PROČ má potřebu se tolik krmit. Protože někdo tu potřebu nemá. Tak proč ji tlustí mají?

A k MAMICE:
Tohle mě opravdu vždy zamrzí (a předpokládám, že píšeš pravdu), když čtu, jak aktivně se někdo snaží zhubnout, a stále bojuje a zápasí...
A jiný je štíhlý přirozeně. To mě mrzí právě kvůli těm poctivcům, jako jsi Ty.
Já jsem donedávna byla z těch, co jedí přiměřeně, ale občas si bez následků dopřejí sladkost, nebo tučnou hříšnost (miluji ztuhlý tuk "z pod masa" když maminka peče bůček, mažu si to na chleba+rajče, mňam!).
Ale s přibývajícím věkem (po třicítce) už si musím víc dávat pozor. Nenápadně jsem se přehoupla přes 50 kg (jsem malá, měřím jen 160 cm) a váha jakoby stále chtěla nahoru, mrška!
Ale já prostě vím odkud ta kila mám, jen už mi není dopřáno beztrestně hřešit.
kecání
anonym
| 25. 9. 2006 19:42
Ale jo, onito chápou, ale je přeci mnohem pohodlnější jen sedět, kecat o tom, jak jsou nešťastní, ale nic pro to neudělat....holt lenost je těžká nemoc.
jste to co jíte
anonym
| 25. 9. 2006 13:33
Tak tenhle pořad je docela síla, jen nechápu, že ty lidi nedokážou pochopit, že to dělají pro sebe, ne pro jiný...
jannie2001
mamika
| 24. 9. 2006 15:55
To je právě to co jsem říkala,ne každý tlouštík je jako ta paní.Je i spousta lidí,co s tím opravdu bojujou ale bohužel díky takovým lidem jako je ta paní,na ně každý kouká jako na slabochy co jim jídlo řídí život.Ale není to tak .Například mě u zmrzliny a dortů jaktěživ nikdo neviděl,ze zeleniny se mi snad začnou i prodlužovat přední zuby ,jako králíkovi ,denně hodinu cvičím a šlapu na rotopedu a přesto s kilči bojuju a bojuju.A jinak to dávají ve středu na primě ,po 21 hodině a stojí to za to.Tak se na tluštíky nemrač,nejsou všichni stejní.
kde?
jannie2001
| 24. 9. 2006 13:45
Prosim kde se vysila tento porad? Musim rict ze kvuli tlustym lidem, co
se necim fu cpou mam docela drsny pristup k obeznim lidem ... :/.
Proste kdyz vidim nekoho 150kg jak do sebe rve MC Donalda tak je mi
soufl :/
Tleskam
anonym
| 24. 9. 2006 13:36
Mamika, jasně, to je určitě taková ta pani, co si stěžuje, jak jí nejde zhubnout, i když se "tak snaží", a pak de, a nafutruje se něčim takovym, jako měla ve špajzu. Nemusela do toho jít. Jde to, zhubnout, ale jen když se fakt chce, jinak ne, samo to nejde. Ale synovi tleskam
pokračuje
mamika
| 22. 9. 2006 15:35
v novinách dnes psali,že ten kluk dál hubne už má dole 20 kg a s mamkou se pohádal kvůli pořadu.Oni asi reakce od okolí nemohli být nic moc příjemný.Máš pravdu nikdo jí nenutil,nemusela do toho se synem jít,mohla ho jen sledovat a tiše podporovat.Dobře jí tetˇurčitě není.To chce veliké odhodlání a chutˇzhubnout za každou cenu a to ona neměla,bohužel.
Nevim no
anonym
| 22. 9. 2006 13:55
Mamika, díky, muselo to bejt zajímavý!
Jen teda nevim, proč se do toho pořadu hlásej i lidi, který se sebou nic dělat nechtěj, a během toho pořadu podváděj. Ta holka v prvnim díle byla dobrá, ta fakt chtěla. Ale z toho, co tady čtu, si myslim, že ta mamka nic měnit nechtěla.. Tak se tam podle mě takový lidi nemaj hlásit, nebo zaberou třeba místo někomu, kdo by o to fakt stál.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
3. 5. 2024 19:21
11858
Alka...
3. 5. 2024 18:12
70402
Lenka Soukupov
30. 4. 2024 11:15
8776
♥Jarka*Alice♥
26. 4. 2024 08:01
409
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video