A ještě, když jsem v té "jiné" diskuzi a dám další stránku, tak normálně jsou starší příspěvky té "jiné" diskuze. Ale nikdy už Děvčata nad 55+internet.
no jo, ale jak je to možný, ono to není asi jen v uzamčených skupinách, když dole
rozvita-růže psala, že v jejich uzamčených skupinách zpátkování jde, prosím ještě se mrkněte co s tím je třeba udělat
já jsem dost na cestách a když se chci podívat tak vidím jen tu jednu stránku a když některá dá obrázek tak to zaplní hodně místi
prosím , udělejte s tím něco nebo admini
Což o to, v merku to mají už pomalu čtvrt roku, a přestože právě z naší diskuse si na to tak dlouho stěžujeme, nikdy se na ní nepřesvědčili, zda došlo k nápravě. Jejich priority jsou jistě jinde, ale je to smutné, že nikomu nestojí za to opravu dotáhnout do konce. Takže nezbývá než se znovu a znovu se připomínat.
Nejdriv toho meli hodne, pak opravili, ale nefungovalo pri prihlaseni, opravili a ted to nefunguje jen v nejake zamcene diskuzi, vsude jinde ano..., to jsou chuby u starsich webu, jednu vec opravi, druha se pokazi, bohuzel