Nové ženy.cz - co se vám líbí, nelíbí, nefunguje atd. - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Nové ženy.cz - co se vám líbí, nelíbí, nefunguje atd.

Diskuze

Monika Kváčková
| 11. 10. 2011 14:31
Dámy Viktorky, jsem zpět :)
k těm s tížnostem, že na vás kašleme bych jen chtěla podotknout, že jsem si dovolila, vzít si alespoň v posledním kvartále roku dovolenou, takže jsem tu chvíli nebyla. Bohužel zrovna vdobě, kdy se zde opět oběvyly chyby a k tomu jsem vás něka v tom předdovolenkovém shonu zapomněla informovat o nepřítomnosti a o tom že tu bude zástup jen občas. Moje chyba, tímto se omlouvám.
anonym
| 11. 10. 2011 21:55
TO : Monika Kváčková - CHYBY SE OBĚVYLY ?!!! Proboha...
Monika Kváčková
| 12. 10. 2011 09:33
TO Anonym :
Řešíme problém nebo provádíme pravopisná cvičení? Jinak jen tak mimochodem, uvádět se jako anonym v diskuzi, kde někoho kritizuji, považuji za větší faux pas, než hrubku v textu.
Tím samozřejmě nechci říci, že by to bylo v pořádku, prostě jsem psala více příspěvků za sebou a nějak už jsem je v té rychlosti nekontrolovala. Příště se polepším :)
vozlenka
| 11. 10. 2011 13:25
Hurá, už funguje řazení i nahoře , ještě mám jednu velkou prosbu na redakci, jestli by nešlo propojit naši novou diskuzi Holky čtyřicítky se starou diskuzí Dámy čtyřicítky...a víc :-\ , zakladatelka staré diskuze už sem dávno nechodí a tak jsme se rozhodly pro novou, ale přece jenom, pokud by to šlo spojit, udělala by nám redakce velkou radost
Barbora Mrkvanova - MF
| 11. 10. 2011 14:14
TO : Milé dámy, požadavek na spojení obou diskusních fór byl zadán do vývoje. Přeji příjemný den.
vozlenka
| 11. 10. 2011 14:18
TO : Jé tak to jste mi udělala radost tuplovanou
Avatar - Vlasta
Vlasta
| 11. 10. 2011 10:36
__ __ Protože jsem také nespokojena musí se přidat.
Když jsem psaly dříve příspěvek, tak jsme mohly dát
každá jinou úpravu. teď se snažím o totéž, ale
počítač to spolkne a udělá si svou.
.......................................................
Také jsme mohly dávat více obrázků malých.
A také obrázky tak zvané //__gify... __//přímo znetu.
.......................................................
My tu nejsme žádní starobní důchodci, //__ale aktivní senioři.__//............................................
Rády se bavíme, tak nám to zase vraťte... prosím, prosím.
vozlenka
| 11. 10. 2011 07:37
Nedá mi to a ještě se vrátím k poradnám a deníčkům. Dívala jsem se do více poraden a odpovědí na dotazy je tam pomálu, tudíž poradny ztrácí svůj smysl. Ve staré viktorce, byly námi milované deníčky, jedním z prvních, co jsme na webu sledovaly, protože nás zajímá, jak se kdo má, a popravdě v nich bylo hodně zajímavých odkazů, postřehů a věcí na zamyšlaní, často podmětnějších než články, které se tu objevovaly, notabene se některé články zvesele po nějaké době uveřejnily jako novinka znovu ( chodím sem od r. 2007 a mám docela dobrou pamět) . Tady jsou deníčky naprosto upozaděny právě až pod poradnami, které mají více prostoru, než si skutečně zasluhují. Jsem založením konzervativec a dělám vše pro to, abychom zde ( mluvím za zaši diskuzi ) zůstaly, mám k tomu několik důvodů a dva nejdůležitější jsou, že bych nerada přišla o zápisky ze svého a jiných deníčku, který si od r. 2007 píšu a druhý je naše nedávno zemřelá kamarádka, která nám moc chybí, a která byla páteří naší diskuze, takže z úcty k ní. Pro mě jsou tyto důvody naprosto podstatné, ale vy děláte všechno proto, aby nás to tu přestalo bavit.
martina_dvorakova
| 11. 10. 2011 10:31
Dobrý den všem, vrátíme nahoru stránkování (pravděpodobně už dnes) a co se týká těch deníčků, tak tam připravujeme nové řešení, jednak, aby nebyly upozaděné, jednak, aby se snadněji psaly.
vozlenka
| 11. 10. 2011 11:10
TO : Dobrý de Martino, jsem ráda za rychlou odpověď ale zároveň hlásím, že vás budeme bombardovat náměty a uporozněními, abychom byly spokojené my a tím pádem i vy, protože odpodne důvod k jejich psaní. Na ty deníčky jsem zvědavá. Podle mě v nich od doby převodu na nový web ubylo příspěvků a spousta těch, které mi hodně daly ( např. Slona, Angelwoman a další) už ani radši nepíší, je to velká škoda. A ještě se připomínám s dotazem , jak vlastně fungují poradny ?
martina_dvorakova
| 11. 10. 2011 14:01
Vozlenko, bombardujte, i když to bombarduje spíše Moniku, která sem chodí pravidelně a vaše připomínky nám předává. Každopádně ale stále platí, pokud je něco naléhavé, pište vzkazy nebo na mail.
Přeji všem hezký den.
Avatar - VeDuLi
VeDuLi
| 11. 10. 2011 13:30
TO : Martino,znovu děkuji-hned je to lepší
Monika Kváčková
| 11. 10. 2011 14:27
TO : Vozlenka
Ano, poradny nám v poslední době stagnovaly, ale chystáme revitalizaci. Moc nerozumím tomu, jak je to myšleno s tím upozaděním, deníčky na titulce vidět jsou a jsou dobře přístupné, dokonce jsou na titulce na stejném místě jako na starých ženách. Myslíš tím, že bychste chtěli, aby bylo vidět více nejnovějších deníčků:

Co se týče článků, tak ano, články reeditujeme, ale bývá u nich napsáno datum aktualizace netváříme se, že je to novinka. Je to prostě aktualizovaný článek, obvykle např ze sezónních témat, nebo z hodně čtených článků - vždy se řídíme tím, co zajímá čtenáře. Pokud se vám články nelíbí nebo máte podněty nápady atd, není ppřece problém mi připomínky poslat, redakce ráda zpracuje témata, která vás zajímají.

Ta poslední věta je dost nefér. My si svých uživatelů vážíme a opravdu neznám moc webů, kde se 2-3 lidi z interního týmů takto věnují čtenářům v diskuzi. V kontextu toho, kolik má tento web návštěvnost měsíčně, je vás pár, a přesto vaše připomínky zpracováváme, zajímá náš váš názor i vaše podněty. Bohužel některé technické věci není redakce schopna ovlivnit, takže nám nezbývá než spoléhat na programátorský tým, že to celé byrzy dořeší.
vozlenka
| 11. 10. 2011 14:44
TO : Moniko, ano s těmi děníčky mám pocit, že by si zasloužily větší prostor, možná to dělá jiné rozvržení stránky, taky bylo docela fajn , že byla vidět čísla, která vyjadřovala čtenost toho kterého deníčku a případně i který článek je nejvíc čtený ( k některým jsem se občas vracela), taky mi dělá problémy v deníčcích hledat, dala jsem si seřadit podle nicku a nějak to nefungovalo, napřídklad abych našla deníček Rezamy, musela jsem si ho vyhledat přes agendu kamarádky. Taky psaní do deníčků a komentáře k nim se mi zdají nepřehledné. inak se chi omluvit na tu zmíněnou poslední větu, opravdu nemám v úmyslu někoho urážet, pramenila z naštvanosti Jinak se snažím spát k věci a ve vší slušnosati.
vozlenka
| 11. 10. 2011 14:45
TO : Tak se mi ta poslední věta vinou překlepů a toho, že jsem fakt neviděla co píšu zase nepovedla
anonym
| 11. 10. 2011 05:01
Milé dámy, se zájmem jsem si přečetla zdejší diskuzi (od počátku). Sice nepatřím mezi uživatelky tohoto webu, ale patřím - lépe řečeno patřila jsem k cestovatelskému ORBIONU. Pokusy učinit tento velmi oblíbený web "přitažlivějším" se datují od 30.3.2011, tedy více než půl roku a výsledek je naprosto stejný, jako na Ženy.cz. Tedy jedna chyba stíhá druhou, opraví se jedna, objeví se jiná (jsou vesměs totožné s těmi, které jste tady popisovaly). "Naše" diskuze čítá 117 stran (www.orbion.cz/…use/test-225016/). Vzledem k tomu, že "vylepšení" webu Ženy.cz odstartovalo o 3,5 měsíce později, věřte, že se konečné nápravy hned tak nedočkáte. Je mi líto starých, dobrých webů, které nový majitel tak zdevastoval!!!
Monika Kváčková
| 11. 10. 2011 14:08
TO Nemesis: Dobrý den, co se týče orbionu, tak k němu toho moci říci moc nemůžu, jelikož ten systém neznám, ale k ženám Vám mohu říci že redesign Žen se plánoval již dlouhodobě a změny souvisejí současně s převodem na nový systém, což bývá komplikovanější než kdyby se tvořil nový web od nuly. Ačkolise chyby objevují a občas bohužel opakují, z čehož samozřejmě nikdo nemáme radost, tak se snažíme vycházet uživatelům vtříc a realizovat jejich požadavky.
vozlenka
| 11. 10. 2011 14:17
TO : Dobrý den Moniko, možná by pomohlo, kdyby se před nějakou větší úpravou tohoto webu, tady objevilo upozornění, že se něco děje a že je možno očekávat nějaké problémy. Je mi jasné, že sem nejde ptát pokaždé, když se něco děje, ale při větších úpravách, bychom to vážně ocenily.
Monika Kváčková
| 11. 10. 2011 14:32
Já to zkusím nadnést, přiznám se, že by mi toto také docela pomohlo :)
Avatar - Mariana
Mariana
| 10. 10. 2011 16:05
Je pravda, že po tak dlouhé době by už mělo všechno fungovat správně.Není tomu tak, já už to vzdávám.Například u deníčku, když chci upravit barevnost, zmizne nadpis celého deníčku, když obnovím nadpis, zmizne zadaná barevnost a tak pořád dokola. Pracně napsané se uloží úplně jinak, než jak jsem to napsala,aby vznikly mezery, musím dávat tečky.A tak dále, vše, co tady píší ostatní je pravd.Nevím, kdo za to může, programátoři, redakce? Chyb je hodně.
Avatar - VeDuLi
VeDuLi
| 10. 10. 2011 08:26
Dobrý den.

**My chceme,,číslování stránek" a ,,Přidat příspěvek"=nahoru i dolů!!!!!
**
Doufám,že nám vyhovíte!!!!

DĚKUJI
dousabel
| 9. 10. 2011 19:56
mimo toho, že nejdou vkládat obrázky, nemůžu se ani posunovat v mnou psaném textu na jeho konec a tak vlastně co se nevejde do rámečku , to nevidím a tudíž ani nemůžu opravit případné chyby.
dousabel
| 9. 10. 2011 19:54
tady, tady už se nám nelíbí téměř nic nejen, že to tu jde od desíti k pěti, ale na naše připomínky a prosby se ozvete po týdenní prodlevě - no, to je paráda. A stejně jen zkontatujete, že jste něco udělali a že nám do toho vlastně nic není, že vy jste se tak rozhodli a basta a když ta vám to funguje a my jsme ti "blbečkové" kteří mají pouze obyčejné počítače a starší verze prohlížečů...

Omlouvám se, nemám ve zvyku si stěžovat, ale už nevidím jiné řešení.
Byla jsem jednou z prvních uživatelek webu Victorie.cz. Po té co jte tento web převzali a přejmenovali na Ženy.cz jde jeho technická úroveň stále dolů. Dnes už téměř nefunguje, nejdou vkládat příspěvky ani fotky (Explorer, Mozila, Google Chrom...) prostě nikde nevložím fotku, stále to hlásí eror. Diskuzi o tom co se nám na novém webu líbí/nelíbí, fuguje... jsem už vůbec nenašla. Stejně už tam na naše připomínky v posledním měsíci už téměř nikdo nereagoval, tak jste ji asi zrušili, že?! Když už tam náááhodou někdo přišel, na dotazy v podstatě neodpověděl... Vaše poslední vylepšení webu jej zcela ochromilo - nejde už ani to co celkem fungoval a poznámka Martiny... o čtení příspěvků, ve kterém stačí číslování stránek jen dole byla úplně zcestná - nemůžu to ani kometovat, protože bych nejspíš musela být sprostá. Pokud se nehodláte našemu společnému webu (zatím doufám, že ještě "našemu") věnovat, tak to napiště na rovinu, my se holt přestěhujeme někam jinam. V naší diskuzi za dobu co váš nový web "funguje" Holky čtřicítky se za poměrně krátkou dobu otočilo téměř pět tisíc příspěvků. Myslím, že to není tak málo a pokud pro nás nehodláte nic udělat, opravdu odejdeme. Sice mně to mrzí, v prvních dnech jsem všechny pobízela k trpělivoti, ale čeho je moc toho je moc.
anonym
| 9. 10. 2011 19:34
Bara
| 27. 9. 2011 14:25
Pěkný den ,mě se zdá naše milá Victorka čím dál horší když chci někomu odpovědět kliknu na"odpovědět" nefunguje :-\ "obnovit " se nějak ztratilo :-\ jestli to takto půjde dále........... :-\
anonym
| 30. 9. 2011 16:54
TO : Koukám, že už tady VŮBEC nikoho nezajímáme
Lucie9
| 3. 10. 2011 09:56
TO : Napište Martině Dvořákové, které se o stránky stará po produktové stránce. Když Vám něco nebude fungovat, tak se Vám určitě ozve s možnou opravou.
martina_dvorakova
| 4. 10. 2011 09:34
TO : Báro, obnovit se neztratilo, to jsme v rámci úprav stránky odstranili. Jinak Odpovědět funguje, zrovna teď vám odpovídám. V jakém prohlížeči vám to nefunguje? Díky Martina
Bara
| 10. 10. 2011 14:10
TO : Martino Vy si ze mě děláte legraci ?Vždyť na "odpovědět" se objeví jen "TO": dříve bylo komu se odpovídá.Sama jste taky vypisovala "Báro " :-\
anonym
| 10. 10. 2011 15:58
TO : Děvčata, snažíte se, myslím, zbytečně. Tady na nás už všichni kašlou a naše nářky nikoho nezajímají. Jde to tu pěkně z kopce, za chvíli už sem nebude nikdo chodit

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
26. 4. 2024 08:08
11821
♥Jarka*Alice♥
26. 4. 2024 08:01
409
Alka...
25. 4. 2024 20:17
70310
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video