Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Nové ženy.cz - co se vám líbí, nelíbí, nefunguje atd.

Diskuze

Mariana
| 27. 7. 2011 14:19
Dobrý den.Martino, děkuji, za trpělivost,ale nedá mi to, nevyjádřit se ke smajlíkům.V naši diskuzi je používáme často a mají dost velký význam. Ono napsané může vyznít jinak, když není slyšet tón hlasu, tak dáváme smajlíky. Když třeba napíši ,,Jsem na tebe naštvaná "" a dám smějícího se smajlíka, je jasné, že to nemyslím vážně. A ten první smajlík, usmívající znamená ,,Líbí".Když to budou brát podle popisu, tak by mohly holky chápat, že se mi líbí být naštvaná na někoho. Líbí - by měl být s palcem nahoru nebo přikyvující nebo souhlasím, tak nějak.
Chápu, že to máte teď těžké,ale vydržte.
Já mám Ženy na liště a jsem pořád přihlášená a zůstává mi to tak pořád.
..Magda
| 27. 7. 2011 12:15
Vlastně jsem to v dotazu psala, mám jí uloženou v záložkách a nechci aby se mi nezávisle na mě převracely stránky, zlobí mě to ,
Bara
| 27. 7. 2011 12:19
TO daisy: :-\ nevím ,já s tím problém nemám i když pc vypnu na celý den :-\ jsem po načtení stránky přihlášená :-\
Fialka
| 26. 7. 2011 11:55
Dobrý den Martino, já mám jenom takovou maličkost: Oblíbené. Naši diskusi děvčata nad 55 mám uloženou v oblíbených hned nahoře a teď tady mám problém. Po přidání do oblíbených se objeví okénko Přidat k oblíbeným, já dám přidat, objeví se další okénko Zadaný název existuje - chcete ho přepsat - potvrdím ano a hotovo, moje oblíbená diskuse zůstane v oblíbených nahoře. Ale někdy při ukládání do oblíbených se objeví http--www.zeny.cz-diskuse a spousta čísel a písmen. A v tomto případě se zařadí až úplně na konec oblíbených. Zlobí mě to. Šlo by s tím něco udělat. Už to tady bylo jednou, opravili to a teď se to zase ukládá jednou dobře a jindy až na konec. Možná jsem to moc zamotala, ale vy se v tom určitě vyznáte .
martina_dvorakova
| 27. 7. 2011 13:49
TO fialka: Fialko, bohužel se v tom nějak vyznat nemohu Do oblíbených přece nelze diskuze přidávat, jen do sledovaných. A tam si název měnit nemůžete. Myslíte Oblíbené neboli záložky v prohlížeči?
orionka
| 27. 7. 2011 17:55
TO martina_dvorakova: MArtinko

..Do oblíbených přece nelze diskuze přidávat, jen do sledovaných. A tam si název měnit nemůžete.

OBlíbené-čili OSOBNÍ STRÁNKA BY BYLA MOC POTŘEBNÁ,pro lepší orientaci oblíbených diskusí,kde se zobrazuji i počty příspevků
Dát do sledovaných je nepraktické,chodí jedna zprava za druhou :-\

PAk by také bylo dobré v EDITACI diskuse -prostor pro TEXT k dané diskusi,ne jen z názvu diskuse je vše patrné o té které diskusi.
martina_dvorakova
| 28. 7. 2011 14:12
TO orionka: Orionko, díky, já jsem se právě děsila, kde je přidat do oblíbených, protože jsem to nemohla najít . Ale Daisy asi myslela bookmarky neboli oblíbené v prohlížeči.

K oblíbeným - souhlasím s vámi, chtěla bych hned jak se dostaneme do normálního tempa, upravit profil uživatelky celkově a tam právě přidáme to ukládání do oblíbených - fotogalerie, diskuze, deníčky atd.

Diskuze - myslíte takový popis diskuze? To by asi šlo, to bychom mohli dodělat.

Tak a ještě k tomu přihlašování mailem: máme jednotné přihlašování na nové weby Mladé fronty, všude používáme místo nicku mail a s tím bohužel nic neuděláme. Není to zas tak nepohodlné, prohlížeč to automaticky doplňuje za vás.
Fialka
| 28. 7. 2011 23:08
TO martina_dvorakova: ano myslím Oblíbené v prohlížeči. Diskusi mám uloženou v Oblíbených. A při ukládání poslední přečtené stránky do Oblíbených mi zůstává pořád na stejném místě (na pátém řádku ). A v těch Oblíbených je naše diskuse pod názvem "Diskuse na téma děvčata nad 55". Ale někdy když si chci uložit poslední přečtenou stránku, tak se tam objeví jiný název a spousta čísel a znamének a písmen a ta poslední přečtená stránka se mi zařadí až na konec Oblíbených. A protože mám těch Oblíbených hodně, tak to trvá než se k ní dostanu. Líp to napsat neumím, jsem naprostý laik .

A s tím odhlašováním se mi to dneska stává taky. Přitom jsem trvale přihlášená (při přihlašování dávám zapamatovat). Dnes to na naší diskusi byl samý anonym, protože jsme byly každou chvíli odhlášené.
martina_dvorakova
| 29. 7. 2011 11:41
TO fialka: Fialko, to je ale bohužel problém prohlížeče, to na Ženách nevyřešíme. Každopádně nemá valný smysl ukládat konkrétní stránku, protože obsah té stránky se mění, jak přibývají nové příspěvky, tak se ty starší posouvají dál a dál.
Opravdu doporučuju, zkuste si přehodit pořadí položek obyčejným táhnutím myši, můžete si ji tak posunout kam budete chtít.
..Magda
| 29. 7. 2011 14:41
TO martina_dvorakova: hezký den, já se chci jen dovědět prosím, proč mi nejdou pokaždé nahrát fotografie.
Jsou focené všechny mým fotoaparátem a někdy se nahrajou po sobě i 3 fotky, ale pak se mi začne ukazovat tabulka, že mám veliké fotky, jak je to možné, předtím když se mi nahrály nebyly veliké, jak to že jednou ano a po druhé ne. Jak jsem už psala tolikrát, a rady jsem uposlechla, vymazat si cookies , už to píšu po kolkáté a pořád nic nevím, díky za snad odpověď , ale je pátek, no hezký víkend přeji :-\
martina_dvorakova
| 1. 8. 2011 09:33
TO daisy: Upřímně proč nahrávat nejdou (někomu) v tuto chvíli nevím, nechám otestovat a chybu určitě najdeme a opravíme. Zatím pomůže když mi napíšete, jak velké fotky to jsou, jaký používáte prohlížeč a co se stane při tom nahrávání. Např. jestli vám to něco zahlásí atd. Moc děkuju předem za pomoc Martina
martina_dvorakova
| 26. 7. 2011 10:13
Ad smajlíci: mám připravených 6 nových smajlíků včetně mávajícího, úpravy webu ale bohužel mají své priority, na smajlíky se dostane v dohledné době, ale tento týden vám je určitě nemohu slíbit
Fialka
| 26. 7. 2011 11:59
TO martina_dvorakova: to je fajn, že budou noví smajlíci. Bude tam i ten hladící, co jsme ho měly na starých Viktorkách? A nešli by ti, co už tady jsou přejmenovat? Třeba ten zelený, nebo hned ten první - řekla bych že to je úsměv. A ne líbí , protože teď jsem se na vás usmála a neřekla líbí .
martina_dvorakova
| 27. 7. 2011 13:42
TO fialka: Fialko, hladící smajlík bude. Přibudou: vzteklý (doufám, že nebude třeba používat v této diskuzi ), tleskající, hladící, mávající, ďáblík a s kytkou. Teoreticky by šli i přejmenovat, ale je to opravdu nutné? Nakonec je důležité, jak vypadá a ne jak se jmenuje nebo ne?
..Magda
| 27. 7. 2011 11:36
TO martina_dvorakova: dobrý den,** mám dotaz, jak je možné, že když si uložím poslední stránku do záložek, jak je možné, že se mi při otevření ukáže poslední stránka diskuze , **dělám něco špatně ?
Pak mám dotaz, je možno se přihlašovat i jinak než pořád přihlásit se emailem a heslem, s nickem a heslem . Nač je pak kolonka s nickem a heslem ? Jsem si dopisovala s Lucicí ohledně fotek ,proč mi nejdou v Mozile nahrávat pokaždé fotky, jednou se nahraje a po druhé už ne a ukáže se že je fotka příliš veliká, proč se tohle děje ? Musím poznamenat udělala jsem co mi Lucie doporučila , vymazala cookies i mačkala ctrl+F5 . ne navzájem samozřejmě, díky za odpověď, s těmi fotkami, co bylo špatné, na tom přidat přílohu a fotka se nahrála a my jí viděly až po rozkliknutí ? Nemluvím o tom, že fotka byla pěkně vidět a člověk se mohl podívat i na detaily . Nyní se sice fotka nahraje přímo do diskuze , tím pádem odpadá rozkliknutí, ale je to málo vidět . Prostě není to pořád ono, ale doufám, že se našimi dotazy zabýváte a řešíte, ale je možné je doba dovolené a nejde to tak rychle . Smajlíci jsou ubozí Ovšem to je prokotina
Bara
| 27. 7. 2011 11:47
TO daisy: já se neodhlašuji .Stránku mám uloženou v záložkách (úvodní) ,kliknu hned jsem přihlášená a protože jsme baby ukecané ihned svoji diskusi najdu .Kdyby se mě trochu ztratila mám ji ve sledovaných a najdu ji tam.
..Magda
| 27. 7. 2011 12:14
TO Bara: já jí mám také uloženou v záložkách , ale stejně jsem odhlášená, ještě ani jednou jsem se neodhlašovala , jakmile ale vyjedu na plochu, nebo se dá počítač do spacího režimu, pak už to chce přihlásit
martina_dvorakova
| 27. 7. 2011 13:40
TO daisy: TO daisy: pokud máte na mysli "sledovat diskuzi", tak měla by se vám po rozkliknutí zobrazit tak, jak máte nastavené řazení diskuzí. Lze změnit od nejnovějších příspěvků nebo od nejstarších.
Nickem se přihlašujete jen poprvé, ak už e-mailem a tak to také zůstane. Můžete si nastavit trvalé přihlášení a pak nemusíte pokaždé vypisovat mail.

Obrázky v diskuzi - normálně by se to mělo chovat tak, že po kliknutí na obrázek se otevře v plné velikosti, na této úpravě už pracujeme.

A nahrávání fotek ve Firefoxu nechám otestovat, pokud nefunguje, určitě opravíme.
..Magda
| 27. 7. 2011 14:12
TO martina_dvorakova: díky za odpověď, chápu správně, že to mám nastavené špatně ? Mám řazenou diskuzi od nejstarších a poslední stránku kam dočtu si dám do záložek , nyní jsem přišla a opět jsem se musela přihlásit, ale nic nevypisuji mám to v zapamatovat , asi to dělám špatně, jdu na zaregistrovat a pak si dám vedle přihlásit, a to mám už v nastavené, jen proč mi nejde napsat při přihlášení nick a heslo a tohle zapamatovat , tohle fungovalo na starých bez problému, asi to mám zase já nějak špatně nastavené . :-\
martina_dvorakova
| 28. 7. 2011 14:03
TO daisy: Daisy, ano, řazení by mělo držet tak, jak ho máte nastavené. Prohlížeč si to pamatuje. Tedy já mám nastaveno řazení od nejnovějších, pak mám nejnovější nahoře. I když se odhlásím a zase přihlásím, to řazení zůstane. To se bavíme o případu, kdy si dáte diskuzi do sledovaných na Ženy.cz

Jinak to ale je pokud si ji přidáte do oblíbených ve vašem prohlížeči, tam pokud jste na nějaké stránce, bude se vám stále otvírat ta samá stránka, i když už na ní budou jiné příspěvky. To ovšem není věc Žen, ale prohlížeče. A ještě doplním, že ve většině prohlížečů si záložky můžete přesouvat na jakékoliv místo přetažením myši, nová se vám vždy přidá na konec.
martina_dvorakova
| 25. 7. 2011 12:42
Dobrý den, ráda bych se vám představila. Po Lucce přebírám péči o tzv. "ženské weby" Mladé fronty, tzn. i o Ženy.
Budu se muset trochu zorientovat jak v tom, co řešíte vy na webu, tak v tom, co na pozadí řeší vývojový tým, tak vás prosím o trpělivost a o pomoc, ale vynasnažím se vám vyjít vstříc jak to jen bude možné.
Martina
Bara
| 25. 7. 2011 12:31
Zdravím ,nemůžeme se psát příspěvky do diskuse .Mě nešli psát minulý týden asi tři dny ,vím že stejně na tom byla i Terka a teď se sem nemůže dostat Jarinka.Co s tím ?Myslím že je to dost velká chyba
martina_dvorakova
| 25. 7. 2011 12:49
Baro, jak nemůžete? Tento příspěvek vám přidat šel, já také přidávám příspěvky. Možná jenom dobře nerozumím, kde je problém? Kdy se stalo, že to nešlo? Do jaké diskuze? Co to napsalo nebo co se vám objevilo? Moc díky za upřesnění.
vozlenka
| 25. 7. 2011 12:54
TO martina_dvorakova: Mě se to stalo taky, ráno jsem psala dva příspěvky do diskuze Holky čtyřicítky, ale příspěvky se ztratily, přihlášená jsem byla normálně, ale na jiném , než obvyklém počítači.
Bara
| 25. 7. 2011 13:26
TO martina_dvorakova: jak píše (Vozlenka) Lenka mě příspěvky dnes psát jdou .Psala jsem za Jarinku která odeslat nejdou a psala mě jen kratičkou zprávičku soukromě.Mě se tohle stalo minulý týden.Je to diskuse "holky čtyřicítky" já jsem přihlášená pořád na stejném PC .
martina_dvorakova
| 25. 7. 2011 14:15
Baro a Vozlenko, ty příspěvky se neodešlou a stane se co? Vrátíte se do diskuze, ale příspěvek tam není? Nebo vám to zahlásí nějakou chybu?
V jakém to je prohlížeči? Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera......?
Nechávám každopádně testovat ve všech prohlížečích, ale budu-li vědět od vás, pomůže mi to. Díky moc M.
Bara
| 25. 7. 2011 14:35
TO martina_dvorakova: příspěvek jsem napsala odeslala ale nikde nebyl :-\ .Chybu mě to žádnou nehlásilo.
Já mám prohlížeč Mozilla Firefox :-\
lidye
| 25. 7. 2011 17:41
TO martina_dvorakova: já mám prohlížeč Chroma a taky jsem se dneska pokoušela dopoledne napsat příspěvky ale ouvej nešlo to.Vůbec se neodeslaly.Tak jsem zkoušela pořád dokola a nic,ani nešly nahrát fotky.Až odpoledne mi to naskočilo a jde to.Tak nevím jest-li to vypadává u vás,ale asi jo :-\ a taky bych se přimluvila za mávajícího smajlíka,díky
vozlenka
| 26. 7. 2011 06:18
TO martina_dvorakova: Tak já mám IE8, napsala jsem příspěvek do diskuze, dala přidat příspěvek , zůstala jsem sice v diskuzi, ale příspěvek nikde. , z mého obvyklého domácího noťase nebyl žádný problém.
martina_dvorakova
| 26. 7. 2011 10:08
Vozlenko, Lydie, Baro a další, komu nejdou odesílat příspěvky. Díky za ty prohlížeče, i když to tím tedy asi nebude. Nechala jsem to otestovat, testerovi příspěvky vkládat jdou, mně také, bude to tedy problém nějaký zapeklitější Slibuju, že se to budeme snažit vyřešit co nejrychleji, do té doby se moc omlouvám. Martina

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
1. 9. 2025 13:51
14977
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18