Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Nové ženy.cz - co se vám líbí, nelíbí, nefunguje atd.

Diskuze

martina_dvorakova
| 26. 7. 2011 10:13
Ad smajlíci: mám připravených 6 nových smajlíků včetně mávajícího, úpravy webu ale bohužel mají své priority, na smajlíky se dostane v dohledné době, ale tento týden vám je určitě nemohu slíbit
Fialka
| 26. 7. 2011 11:59
TO martina_dvorakova: to je fajn, že budou noví smajlíci. Bude tam i ten hladící, co jsme ho měly na starých Viktorkách? A nešli by ti, co už tady jsou přejmenovat? Třeba ten zelený, nebo hned ten první - řekla bych že to je úsměv. A ne líbí , protože teď jsem se na vás usmála a neřekla líbí .
martina_dvorakova
| 27. 7. 2011 13:42
TO fialka: Fialko, hladící smajlík bude. Přibudou: vzteklý (doufám, že nebude třeba používat v této diskuzi ), tleskající, hladící, mávající, ďáblík a s kytkou. Teoreticky by šli i přejmenovat, ale je to opravdu nutné? Nakonec je důležité, jak vypadá a ne jak se jmenuje nebo ne?
..Magda
| 27. 7. 2011 11:36
TO martina_dvorakova: dobrý den,** mám dotaz, jak je možné, že když si uložím poslední stránku do záložek, jak je možné, že se mi při otevření ukáže poslední stránka diskuze , **dělám něco špatně ?
Pak mám dotaz, je možno se přihlašovat i jinak než pořád přihlásit se emailem a heslem, s nickem a heslem . Nač je pak kolonka s nickem a heslem ? Jsem si dopisovala s Lucicí ohledně fotek ,proč mi nejdou v Mozile nahrávat pokaždé fotky, jednou se nahraje a po druhé už ne a ukáže se že je fotka příliš veliká, proč se tohle děje ? Musím poznamenat udělala jsem co mi Lucie doporučila , vymazala cookies i mačkala ctrl+F5 . ne navzájem samozřejmě, díky za odpověď, s těmi fotkami, co bylo špatné, na tom přidat přílohu a fotka se nahrála a my jí viděly až po rozkliknutí ? Nemluvím o tom, že fotka byla pěkně vidět a člověk se mohl podívat i na detaily . Nyní se sice fotka nahraje přímo do diskuze , tím pádem odpadá rozkliknutí, ale je to málo vidět . Prostě není to pořád ono, ale doufám, že se našimi dotazy zabýváte a řešíte, ale je možné je doba dovolené a nejde to tak rychle . Smajlíci jsou ubozí Ovšem to je prokotina
Bara
| 27. 7. 2011 11:47
TO daisy: já se neodhlašuji .Stránku mám uloženou v záložkách (úvodní) ,kliknu hned jsem přihlášená a protože jsme baby ukecané ihned svoji diskusi najdu .Kdyby se mě trochu ztratila mám ji ve sledovaných a najdu ji tam.
..Magda
| 27. 7. 2011 12:14
TO Bara: já jí mám také uloženou v záložkách , ale stejně jsem odhlášená, ještě ani jednou jsem se neodhlašovala , jakmile ale vyjedu na plochu, nebo se dá počítač do spacího režimu, pak už to chce přihlásit
martina_dvorakova
| 27. 7. 2011 13:40
TO daisy: TO daisy: pokud máte na mysli "sledovat diskuzi", tak měla by se vám po rozkliknutí zobrazit tak, jak máte nastavené řazení diskuzí. Lze změnit od nejnovějších příspěvků nebo od nejstarších.
Nickem se přihlašujete jen poprvé, ak už e-mailem a tak to také zůstane. Můžete si nastavit trvalé přihlášení a pak nemusíte pokaždé vypisovat mail.

Obrázky v diskuzi - normálně by se to mělo chovat tak, že po kliknutí na obrázek se otevře v plné velikosti, na této úpravě už pracujeme.

A nahrávání fotek ve Firefoxu nechám otestovat, pokud nefunguje, určitě opravíme.
..Magda
| 27. 7. 2011 14:12
TO martina_dvorakova: díky za odpověď, chápu správně, že to mám nastavené špatně ? Mám řazenou diskuzi od nejstarších a poslední stránku kam dočtu si dám do záložek , nyní jsem přišla a opět jsem se musela přihlásit, ale nic nevypisuji mám to v zapamatovat , asi to dělám špatně, jdu na zaregistrovat a pak si dám vedle přihlásit, a to mám už v nastavené, jen proč mi nejde napsat při přihlášení nick a heslo a tohle zapamatovat , tohle fungovalo na starých bez problému, asi to mám zase já nějak špatně nastavené . :-\
martina_dvorakova
| 28. 7. 2011 14:03
TO daisy: Daisy, ano, řazení by mělo držet tak, jak ho máte nastavené. Prohlížeč si to pamatuje. Tedy já mám nastaveno řazení od nejnovějších, pak mám nejnovější nahoře. I když se odhlásím a zase přihlásím, to řazení zůstane. To se bavíme o případu, kdy si dáte diskuzi do sledovaných na Ženy.cz

Jinak to ale je pokud si ji přidáte do oblíbených ve vašem prohlížeči, tam pokud jste na nějaké stránce, bude se vám stále otvírat ta samá stránka, i když už na ní budou jiné příspěvky. To ovšem není věc Žen, ale prohlížeče. A ještě doplním, že ve většině prohlížečů si záložky můžete přesouvat na jakékoliv místo přetažením myši, nová se vám vždy přidá na konec.
martina_dvorakova
| 25. 7. 2011 12:42
Dobrý den, ráda bych se vám představila. Po Lucce přebírám péči o tzv. "ženské weby" Mladé fronty, tzn. i o Ženy.
Budu se muset trochu zorientovat jak v tom, co řešíte vy na webu, tak v tom, co na pozadí řeší vývojový tým, tak vás prosím o trpělivost a o pomoc, ale vynasnažím se vám vyjít vstříc jak to jen bude možné.
Martina
Bara
| 25. 7. 2011 12:31
Zdravím ,nemůžeme se psát příspěvky do diskuse .Mě nešli psát minulý týden asi tři dny ,vím že stejně na tom byla i Terka a teď se sem nemůže dostat Jarinka.Co s tím ?Myslím že je to dost velká chyba
martina_dvorakova
| 25. 7. 2011 12:49
Baro, jak nemůžete? Tento příspěvek vám přidat šel, já také přidávám příspěvky. Možná jenom dobře nerozumím, kde je problém? Kdy se stalo, že to nešlo? Do jaké diskuze? Co to napsalo nebo co se vám objevilo? Moc díky za upřesnění.
vozlenka
| 25. 7. 2011 12:54
TO martina_dvorakova: Mě se to stalo taky, ráno jsem psala dva příspěvky do diskuze Holky čtyřicítky, ale příspěvky se ztratily, přihlášená jsem byla normálně, ale na jiném , než obvyklém počítači.
Bara
| 25. 7. 2011 13:26
TO martina_dvorakova: jak píše (Vozlenka) Lenka mě příspěvky dnes psát jdou .Psala jsem za Jarinku která odeslat nejdou a psala mě jen kratičkou zprávičku soukromě.Mě se tohle stalo minulý týden.Je to diskuse "holky čtyřicítky" já jsem přihlášená pořád na stejném PC .
martina_dvorakova
| 25. 7. 2011 14:15
Baro a Vozlenko, ty příspěvky se neodešlou a stane se co? Vrátíte se do diskuze, ale příspěvek tam není? Nebo vám to zahlásí nějakou chybu?
V jakém to je prohlížeči? Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera......?
Nechávám každopádně testovat ve všech prohlížečích, ale budu-li vědět od vás, pomůže mi to. Díky moc M.
Bara
| 25. 7. 2011 14:35
TO martina_dvorakova: příspěvek jsem napsala odeslala ale nikde nebyl :-\ .Chybu mě to žádnou nehlásilo.
Já mám prohlížeč Mozilla Firefox :-\
lidye
| 25. 7. 2011 17:41
TO martina_dvorakova: já mám prohlížeč Chroma a taky jsem se dneska pokoušela dopoledne napsat příspěvky ale ouvej nešlo to.Vůbec se neodeslaly.Tak jsem zkoušela pořád dokola a nic,ani nešly nahrát fotky.Až odpoledne mi to naskočilo a jde to.Tak nevím jest-li to vypadává u vás,ale asi jo :-\ a taky bych se přimluvila za mávajícího smajlíka,díky
vozlenka
| 26. 7. 2011 06:18
TO martina_dvorakova: Tak já mám IE8, napsala jsem příspěvek do diskuze, dala přidat příspěvek , zůstala jsem sice v diskuzi, ale příspěvek nikde. , z mého obvyklého domácího noťase nebyl žádný problém.
martina_dvorakova
| 26. 7. 2011 10:08
Vozlenko, Lydie, Baro a další, komu nejdou odesílat příspěvky. Díky za ty prohlížeče, i když to tím tedy asi nebude. Nechala jsem to otestovat, testerovi příspěvky vkládat jdou, mně také, bude to tedy problém nějaký zapeklitější Slibuju, že se to budeme snažit vyřešit co nejrychleji, do té doby se moc omlouvám. Martina
dousabel
| 24. 7. 2011 22:11
Zdravím, Lucko, chtěla bych se zeptat jak funguje "Její nejnovější příspěvky v diskusích (př. 102)" - je to počet příspěvků v té konkrétní diskusi nebo počer příspěvků celkem?? Co mi vlastně tato cifra vypovídá?? Nějak se v tom ztrácím.
martina_dvorakova
| 25. 7. 2011 12:47
dousabel, je to celkový počet příspěvků v diskuzi. Jinak máte v jejích příspěvcích vypsány jednotlivé příspěvky uživatelky v diskuzích.
dousabel
| 25. 7. 2011 19:50
TO martina_dvorakova: Zdravím, Martino Vidím, že je mezi námi další čerstvá krev - přeji ti ať se práce daří, protože pokud se bude dařit tobě, bude se dařit i nám.

Ještě předem vysvětlím pojem Victorka - asi to víš, původně se tento web jmenoval Victorie.cz a my "staré páky" se stále cítíme být Victorkami. Takže pokud mluvím o Victorkách, myslím nás všechny tady na webu Ženy.cz

No, a teď se konečně dopracovávám k jádru pudla. Nějak mi nehrají ty počty příspěvků. Například já jsem v diskusi od dubna roku 2007 a tady mi to ukazuje něco přes jeden tisíc příspěvků - což je logická hloupost - to bych za ty roky napsala tak maximálně jeden příspěvek denně. Kdo mně jen trochu zná, ví, že jsem na Victorce vařená pečená a napsat jeden příspěvek za den, znamená, že mi buď nejde komp nebo, že mně skolila migréna. Nevím to přesně, ale mám pocit, že jsme ke konci původního vzhledu webu měla něco kolem šestitisíc příspěvků. Totéž Vozlenka, Bára, ale třeba i Kendy - jsou tu se mnou téměř od začátku a měly podobná konta - Vozlence to teď ukazuje asi něco kolem dvouset příspěvků, což je hloupost.

Vím, není to až zas tak závažná věc, ale trochu mne to mrzí a kdyby se to dalo dát do pořádku, byla bych moc ráda. Já když nakouknu do jiné než té "mé" diskuse (myslím holky čtyřicítky) a zaujme mně nebo naštve nějaký přispěvatel, koukám kolik toho tady napsal a vidím jestli je to poměrně pravidelný návštěvník nebo jen nějaký rejpal nebo někdo kdo se jen snaží nacpat sem reklamu ...

Předem díky, Dous
martina_dvorakova
| 26. 7. 2011 10:05
Dousabel, koukám do diskuze a první příspěvky jsou v den spuštění nových Žen, pokud to chápu dobře, tak ta stará diskuze vám přestala fungovat, tak jste si založili tuto novou. V té je opravdu jen něco málo přes 1000 příspěvků a to může být ten problém.
Samozřejmě to proberu s programátory, ale pomůže mi pokud si vzpomenete na tu původní diskuzi, jak se jmenovala. Mohou to být Dámy čtyřicítky... a víc http://www.zeny.cz/…diskuse/diskuse/?… Protože tam je opravdu 60897 příspěvků.
Díky moc Martina
dousabel
| 27. 7. 2011 20:44
TO martina_dvorakova: Martino, ano, chodily jsem do diskuse Dámy čtyřicítky... a víc. Po změně webu jsem do té diskuse téměř nemohly přispívat, protože se špatně řadily příspěvky, nebyla možná orientace a nebylo možné správcovství, protože správcem byla automaticky stanovena ta, která dala do diskuse první příspěvek. To byla dáma, která mezi nás asi tři roky už nechodí. Ikdyž jsem v testovací verzi (Beta) na toto upozorňovala nikdo s tím nic neudělal a my bychom se nemohly scházet tak jak jsme zvyklé každý den. Proto Vozlenka trochu pozměnila název a založila diskusi novou - Holky čtyřicítky
Předpokládám, že máte zazálohovaná data před "překlopením" a tam jde jistě jednoduše zjistit kolik, ta která z nás měla příspěvků
martina_dvorakova
| 28. 7. 2011 14:15
TO dousabel: Dous, ano to byla chyba, která se stala při importu. Náprava je samozřejmě možná, nicméně obtížná a byla by na úkor jiných oprav, které je tu potřeba udělat. Spojili bychom tyto 2 diskuze dohromady,ale přináší to více komplikací než užitku. Možná se na to dívám moc nezaujatě a budete se mnou polemizovat,ale pokud nová diskuze funguje, proč je problém chodit do ní?
martina_dvorakova
| 28. 7. 2011 14:16
TO dousabel: Dous, ještě jestli jde o počty příspěvků, tak samozřejmě my víme, kdo kam přispíval a ve výpisu příspěvků uživatele to bude k dohledání.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
1. 7. 2025 18:03
14597
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Arin
1. 7. 2025 23:41