Nové ženy.cz - co se vám líbí, nelíbí, nefunguje atd. - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Nové ženy.cz - co se vám líbí, nelíbí, nefunguje atd.

Diskuze

Avatar - smudla4
smudla4
| 18. 7. 2011 10:31
Dobrý den, mám dotaz proč mohou psát anonymové......proč ne jen registrovaní..jako na starých.......Mojím jménem minulýn týden psal sem na ženy něco nevkusného.....já to nebyla byla jsem mimo domov........
Lucie Trpkošová
| 18. 7. 2011 11:06
TO JAJA: Dobrý den, diskusi si můžete uzavřít, aby mohli přispívat jen přihlášení uživatelé. Udělá to její správce v editaci dané diskuse. Jinak nikdo nemůže psát pod vaším aktivním nickem. Vždy je označen anonymní fotografií a rovněž nemá aktivní link na profil. Takže podle toho se pozná, že je to anonym.
anonym
| 18. 7. 2011 11:09
TO JAJA: A takhle to vypadá, když jsem odpověděla jako anonym.
Lucie Trpkošová
| 18. 7. 2011 10:18
TO sněženka a Mariana: Sledování položek je možné dvěma způsoby. Buď sledujete upozornění do vzkazů, nebo emailem. Pak Vám chodí vzkaz či mail kdykoliv někdo přidá nový příspěvek do vámi sledované položky. Takto sledovat máte možnost diskuse, jednotlivé fotogalerie a zápisky v deníčku. Když sledujete zápisky v deníčku a fotogalerie, tak už v nich ale musí být zveřejněn alespoň jeden příspěvek. Když není, tak je není možné sledovat. pro sledování pak stačí klinkout na odkaz Přidat do sledování. Rovněž můžete mít mezi sledovanými vloženu celou galerii čtenářky a celý deníček. Pak Vám ale nebude chodit upozornění na nové zápisky či fotografie.
sněženka
| 18. 7. 2011 09:18
Mariano,možná jsem přišla na to, jak si do sledovaných zařadit určité téma diskuze a také informaci mailem o přijetí nového příspěvku.Jenže se to týká opravdu jen diskuze. Teď čekám na nějaký nový příspěvek, aby se mi potvrdilo, že jsem nastavení provedla správně.
Podle Tvého staršího příspěvku už toto znáš (pokud ne,písni a já se Ti pokusím poradit).
Ale informace o novém příspěvku do deníčku ? To teda nevím.... Ráda bych Ti poradila, ale já ani nemám deníček založený, takže bohužel....
PS: Teď jsem chtěla vložit smajlíka, ale vůůůůbec mi to nejde. Ach jo
Avatar - Mariana
Mariana
| 18. 7. 2011 09:27
TO sněženka: Sněženko, jde mi hlavně o deníček.Mám tam toho hodně a tak to bylo výborné, že přišlo upozornění na nový komentář, jinak bych na něj nepřišla. U diskuzi to asi jde,ale asi to bude možnost na upozornění na každý nový příspěvek. Já myslela, aby to šlo upozornit, když někdo vyloženě reaguje na můj příspěvek.A my smajlíci šly, zkusím.
sněženka
| 18. 7. 2011 07:28
Dobrý den, mám dotaz - jakým způsobem si zadám "sledovanost"? Mám nastavenou předvolbu,že nesleduji žádné dikuze, ani jiné oblasti.
Měla bych však zájem o to, abych si na diskuzi zvolila jako prioritní jedno téma.
Dříve jsem také využívala možnosti, že pokud byl v diskuzi ( na téma, které jsem si zvolila) napsán nový příspěvek, dostala jsem na můj mail upozornění. Jde to i nyní?
Děkuji za odpověď.
Avatar - Mariana
Mariana
| 18. 7. 2011 07:55
TO sněženka: To je přesně to, co mě také zajímá.Sněženka to napsala srozumitelnější než já.
amalka
| 17. 7. 2011 19:14
Nepročítala jsem celou diskuzi a tak možná nejsem první, kdo zde píše o tom, že mu nejdou zobrazit jakékoliv komentáře pod články v jeho deníčku. Stává se mi to zatím neustále, že místo komentářů naskočí stránka - Omlouváme se, nastala neočekávaná chyba serveru atd. a abych pokus opakovala o pár vteřin později. Leč ani potom se mi komentáře nezobrazí a opět naskočí stejá omluva, že došlo k chybě nebo přetížení atd....

Doufám, že je to pouze dočasný nedostatek. :-\
Lucie Trpkošová
| 18. 7. 2011 10:10
TO amalka: Dobrý den, tuto chybu jsme ještě opravdu nezaznamenaly. Takže děkuji za zprávu. Zadám to programátorovi na analýzu a opravu.
amalka
| 18. 7. 2011 15:14
TO Lucie Trpkošová:
Zatím se mi to stává neustále a stejný problém nastane i při pokusu o vložení nového komentáře. Zkoušela jsem celé zobrazení komentářů nebo jejich vložení i v jiných deníčcích než jen u sebe a také marně.
Lucie Trpkošová
| 18. 7. 2011 16:31
TO amalka: Tak to vypadá na nějaký výpadek našeho diskusního serveru. Zadám na opravu. Děkuji za info.
amalka
| 19. 7. 2011 18:48
TO Lucie Trpkošová:

Hurá! Už bezchybně funguje jak zobrazování celých komentářů, tak i jejich vkládání. Díky.
dousabel
| 16. 7. 2011 20:14
Lucko,

ještě jsem chtěla tobě a tvému pracovnímu týmu poděkovat za zvětšení písma v diskusích, moc mne to potěšilo
Také bych chtěla říct, že mně nové uspořádání Victorky (Žen) vyhovuje, mám docela pocit, že prostor na příspěvky se opticky zvětšil
Takže za to vám všem tam "za oponou" také díky.

Samozřejmě, že mám a určitě ještě budu mít, spoustu připomínek ke zlepšení či optimalizaci webu
Jedním z nich je již zmiňované číslování stránek i nahoře - ale na tom jak jsem četla se pracuje, takže budu trpělivá . Mám v trpělivosti totiž důkladný výcvik z domova - u nás platí "zítra" nebo "po horách" Tím mně můj chlap (Bubák) vždycky uzemní
Monika Kváčková
| 16. 7. 2011 23:27
TO dousabel: Dous, my jsme za připomínky rádi :), navíc bych Vám,vy moje Ženy, chtela za sebe i za Lucku poděkovat, že jste na nás tak hodné a naprostá většina připomínek je tu k věci a myslím že vede k efektivnímu zlepšování webu. Ano číslování se řeší, kdy se nasadí patřičná oprava bude vědět v pondělí Lucka.
Avatar - Mariana
Mariana
| 17. 7. 2011 07:50
TO Monika Kváčková: Určitě vám patří díky za trpělivost a snad se to všechno doladí. Já ještě počkám, možná to, co mi nejde,se zrovna řeší, když ne, tak se pak zeptám.Nechci se opakovat, určitě tady bylo plno dotazů a připomínek,ale aspoň jeden dotaz.Jde to nějak nastavit,aby mi chodilo upozornění na nové komentáře v deníčku? U diskuze jde nastavit sledování,ale u deníčku na to neumím přijít.
Lucie Trpkošová
| 18. 7. 2011 09:40
TO Mariana: U deníčku si můžete nastavit sledování až poté, co někdo zadá první příspěvek do sledování. Systém totiž neumí u deníčků, fotek a článků rozeznat, že již byl první příspěvek vložen, když tam ten první chybí.
Avatar - Mariana
Mariana
| 18. 7. 2011 10:14
TO Lucie Trpkošová: Aha, děkuji. A ještě jsem tam viděla u nastavení deníčku, že je možno upravit barevnost. Jde to?
Lucie Trpkošová
| 18. 7. 2011 10:19
TO Mariana: Prozatím nejde měnit barevné nastavení deníčku. Tohle je připraveno, ale je to dost náročné na realizaci, jednomu člověku to zabere 3 dny práce. Takže jsem čekala, jestli to bude požadovat více uživatelek. Pak to zařadím na přípravu
Lucie Trpkošová
| 18. 7. 2011 09:38
TO dousabel: Když chcete přidat kategorii deníčku, či fotogalerie, tak běžte na Váš deníček / Vaši galerii. Zde je nahoře na stránce tlačítko Editovat nastavení blogu / Editovat nastavení fotogalerie. Po klinkutí se objeví stránka s možností nastavení blogu či galerie - nadpisu, obrázku apod. A rovněž je zde záložka Správa kategorií. Po klinkutí na ni se objeví stránka s možností vytvářet kategorie a rovněž jejich výpis. Pak už jen stačí zadat název kategorie a uložit jej. Jednotlivé názvy pak můžete přesouvat podle pořadí, jak se Vám bude líbit. Jenom dané pořadí nezapomeňte na stránce uložit. Poté si již jednotlivé deníčky do nově vytvořených kategorií můžete rozřadit v editaci deníčku.
dousabel
| 16. 7. 2011 20:07
Lucko,
já bych si ráda dala dokupy svůj deníček
Chtěly bych mít své příspěvky zažazené do kategorií, ale nejde mi již napsané příspěvky přiřadit do kategorie - dá se s tím něco dělat??
Také mi "chybí" úvodní obrázek mého deníčku - neumím si jej tam vložit
Nebyl by nějaký návod jak na to?
Monika Kváčková
| 16. 7. 2011 23:23
TO dousabel:
ahoj, řeazení bude zřejmě Lucka v pondělí řešit s programátory, uvodní obrázek se Ti jak vidím již porařilo vložit. Nebo je s ním ještě jiný problém?
Lucie Trpkošová
| 15. 7. 2011 14:38
Nasadili jsem opravu diskuse. Zvětšili jsme písmo. Taky zvýraznili přidání příspěvku a doplnili tlačítko Obnovit. Rovněž jsme opravili zobrazení vzkazů, takže nyní uvidíte všechny správně.
Lucie Trpkošová
| 15. 7. 2011 16:30
TO Lucie Trpkošová: Ještě bylo nasazeno pamatování zobrazení diskuse pro přihlášené uživatele. Takže když si jednu diskusi nastavíte na určité zobrazení, tak se vám projeví ve všech diskusích.
vozlenka
| 15. 7. 2011 16:39
TO Lucie Trpkošová: Děkujeme, už jsem si všimla, já mám ale vzkazy, které nejdou vymazat, a dopučené vzkazy ještě z roku 2007, kdy jsem sem začala chodit, nejde to vymazat nějak hromadně ? Třeba přidat tlačítko Smazat vše? :-\ , Těch zpráv za 4 roky je fakt moc. A vím, že jsem je už dávno měla smazané.
martina21
| 15. 7. 2011 18:11
TO vozlenka: taky se přidávám,mně nejdou smazat odeslané zprávy,není u žádné odeslané zprávy odkaz na smazání,pouze u doručených zpráv,taky bych uvítala odkaz smazat vše A jinak doručené zprávy už lze přečíst,díky,ale stejně si na nový vzhled stránek nemůžu zvyknout,dost chaos
Lucie Trpkošová
| 18. 7. 2011 09:29
TO martina21: Odeslané zprávy jsou již nahlášeny. Nejdou smazat, protože jsou svázány s doručenými. Musíme to proto v systému oddělit. Takže prosím chvilku s mazáním vydržte. Není to tak jednoduché.
Lucie Trpkošová
| 18. 7. 2011 09:27
TO vozlenka: Zjistím, jestli něudělal ještě nějakou chybu při importu, že by si nevšimli, že mají vzkazy parametr smazané. Takže to bychom mohli odstranit přes nějaký jednoduchý SQL dotaz. To přidání smazání by taky neměl být problém. Naspecifikuji to programátorovi
martina21
| 15. 7. 2011 11:17
Dobrý den,mně se nezobrazují doručené zprávy,prostě mám doručené vzkazy,ale když si je chci přečíst,tak prý nemám žádné vzkazy,přitom je tam mám.Bylo mi odpovězeno,že to dělá uživatelkám co nemají žádné záznamy,ale já přispívám jak do diskuzí,tak denně píšu a příjmám vzkazy,takže doufám,že si je budu moct přečíst Se změnou vůbec nejsem spokojena,bylo to předtím mnohem lepší,stránky mi připadají jakoby nebyli dokončené jen provizorní a chyb na můj vkus až příliš moc,nezlobte se,ale to je můj názor,díky

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
jirinaova
26. 4. 2024 23:54
70322
2112Hana
26. 4. 2024 19:12
11824
♥Jarka*Alice♥
26. 4. 2024 08:01
409
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video