Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Nové ženy.cz - co se vám líbí, nelíbí, nefunguje atd.

Diskuze

Lucie Trpkošová
| 19. 7. 2011 14:05
Rovněž jsme opravili trvalé přihlášení na web a chybu s chybným odhlašováním na některých stránkách, kdy se např. na detailu diskuse nedařilo odhlásit z webu.
Lucie Trpkošová
| 19. 7. 2011 14:02
Opravili jsme nahrávání fotografií do diskuse. Nyní by již měly fungovat všechny fotografie. Pokud se některá zasekne, tak doporučuji smazat cookies z prohlížeče, protože ten si pamatuje stránky s chybou v nahrávání a nemusí se Vám tak povést nahrát všechny fotografie, které byste chtěli.
..Magda
| 19. 7. 2011 17:57
TO Lucie Trpkošová: to si mám Lucko jako vymazat cookies ? Vždyť ztratím všechno co mám uložené , jsem laik, podotýkám
Lucie Trpkošová
| 20. 7. 2011 09:59
TO daisy: Pokud si vymažete cookies z prohlížeče, tak se Vám smažou přednastavená a zapamatovaná hesla na webových stránkách, rovněž historie prohlížených stránek, dočasné soubory pro načítání rychlejší načítání stránek a ještě mezipaměť. Co se Vám vymaže si ale ve FF můžete nastavit. Když kliknete na nápovědu, pak na vymazat nedávnou historii a vyberete ke smazání pouze soubory cookies, tak by se měla hesla na stránkách zachovat.
..Magda
| 19. 7. 2011 13:27
ToLucie, můj příspěvek výše prosím a sorry , já zabudla napsat pro koho
..Magda
| 19. 7. 2011 13:26
Nyní jsem dávala fotky do diskuze děvačta nad 55 , jedna fotka se mi v pohodě nahrála a druhá z té samé složky , focené stejným fotoaparátem se nenahrála, pořád nevím proč jednou se nahraje a po druhé se nenahraje , a všechny infa už jsem ti posílala, ale jinak nevím nic, snad že se to řeší ? :-\
Mariana
| 19. 7. 2011 13:25
Lucie, dnes jsem zkoumala dále a opět si nevím rady, jestli já dělám něco špatně nebo to je chyba.Hledala jsem jednu diskuzi Vše o oblékání a mˇodě.Už si nepamatuji, pod kterou kategorii to bylo, tak jsem dala Hledej. Vyjelo hned několik diskuzí, jasně, tam kde byla móda. To mi je jasné.Byla tam i hledaná diskuze, když jsem ji rozklikla, tak se objevily úplně všechny příspěvky z té diskuze, po celé obrazovce připravené pro tisk. Tisk jsem jasně nedala. A ještě tím, že tu diskuzi znám, tak Sasannah tam byla jako anonym i když je tady už přihlášená. Jak ale jinak hledat diskuzi, myslím, že to bylo V životním stylu,ale tam je 140 diskuzí.
Lucie Trpkošová
| 19. 7. 2011 14:00
TO Mariana: V rámci hledání se Vám objeví i tisková stránka diskuse. V hledání je to označeno jako odkaz na tisk diskuse. Takže proto jste se dostala na tuto stránku. Jinak v rámci hledání nám google prozatím stránky indexuje, takže je možné, že se při hledání neobjeví vše. Je to způsobeno tím, že na nových ženy.cz používáme google vyhledávání.
Arin
| 19. 7. 2011 12:24
Dnešní poznatek :
nefunguje systém , kdo je online a offline.
Když dám kamarádky, je uvedeno, že tu byla ta která naposledy přihlášená například brzo ráno a přitom ve skutečnosti píše příspěvěk právě teď.

Na starých Ženách mi vyhovovalo, že jsem přesně věděla, kdo kdy a v kolik tu je nebo byl. A to ze všech přihlášených, ne jenom u kamarádek, jak je to teď. A podle toho jsem se mohla orientovat i v ostatních diskuzích.
Tady už mi nebaví diskutovat jinde než na mateřské diskuzi.

A nebudu si přeci dávat všechny za kamarádky. Ani oni(y) by to nechtěli(y).
Lucie Trpkošová
| 19. 7. 2011 13:56
TO Sasannah: Kdo je online a offline zjistíte, když na uživatelku - tedy její nick - najedete myší. Zobrazí se vám popisek, zda-li je online/offline. To, kdo je zrovna online, se zjišťuje podle aktivity na webu. Po 5 minutách neaktivity se uživatelka převede do offline stavu (popř. pokud se odhlásí, tak je to ihned). Takže pokud je uživatelka trvale přihlášená, ale na stránkách neprovádí žádné akce, tak je její stav po 5 minutách offline. Jakmile však začne procházet stránky popř. napíše příspěvek, tak ji systém znovu vyhodnotí jako online. Stane se tak ale až po akci. Tedy poté, co vzkaz odešle. Pokud do té doby byla na dané stránce, ale 5 minut na ní nic neudělala, tak se zobrazí offline. Jakmile přidá do diskuse příspěvek, tak se stane online.
Mariana
| 19. 7. 2011 07:48
A přesně, jak píše Vozlenka, teď už zůstala nejnovější strana s příspěvkem.
Mariana
| 19. 7. 2011 07:47
Jo, udělalo mi to i teď tady, skočilo na starou stránku. A ještě pro Lucii. Ale to možná už řešíte. V deníčku mi nejde otevřít žádný komentář. Je zobrazeno jen jméno, kdo napsal a pak první slovo. Otevřít komentáře se mi nedaří. A když kliknu jen na jméno, tak to skočí na titulní stranu s diskuzemi.
Mariana
| 19. 7. 2011 07:44
Vozlenko, to mi také dělá.Odešlu příspěvek a skočí mi to na rok 2006.Pak kliknu jen na Řadit a pak je to na té poslední straně,včetně napsaného příspěvku.Tak to nebude tvá chyba.
vozlenka
| 19. 7. 2011 07:10
Dobrý den, mám ještě jednu chybu, ale nevím, jestli není na mém přijímači , když se chci podívat do naší diskuze : Holky čtyřicítky, otevře se mi poprvé diskuze správně podle mého řazení . Dočtu si nové příspěvky ( řazení mám nastaveno podle času od nejnovějších), napíšu nový příspěvek, a diskuze mě hodí zpět na první stranu - nejstarší příspěvky. Potom znovu musít řadit od nejnovějších a potom už je vše v pořádku a řadí bez problémů. Nevím, jestli je něco špatně u mě nebo je chyba v systému. Nemám nastaveno žádné sledování a ni uporňování na nové příspěvky.
vozlenka
| 19. 7. 2011 07:11
TO vozlenka: Jo a dělá mi to i na této diskuzi
Lucie Trpkošová
| 19. 7. 2011 08:22
TO vozlenka a Mariana: Děkuji moc za info, nechám to opravit. Vypadá to, že to dělá jen při přidávání reakce na příspěvek a jen někdy.
sněženka
| 19. 7. 2011 05:45
Na moji otázku mi přišla následující odpověď (cituji)
Sledování položek je možné dvěma způsoby. Buď sledujete upozornění do vzkazů, nebo emailem. Pak Vám chodí vzkaz či mail kdykoliv někdo přidá nový příspěvek do vámi sledované položky.
Já si tedy nastavila sledování mailem. Ale ouha, žádné sdělení o novém příspěvku mi na mail nepřišlo. Přitom po nastavení této volby byly napsány dva nové příspěvky
Jde s tím něco udělat?
Děkuji a přeji hezký den.
Lucie Trpkošová
| 19. 7. 2011 08:21
TO sněženka: Dobrý den, sledování diskuí takto fungovalo. Ale při výpadku diskusního serveru došlo k přerušení i tohoto zasílání. Až se programátorovi podaří opravit to navázání, tak začne fungovat jak sledování, tak i komentáře u deníčků a fotogalerií.
Katy85
| 18. 7. 2011 14:47
Jejda, je to mazec tu něco najít, pomoooc, kde je kdo
Lucie Trpkošová
| 18. 7. 2011 14:56
TO Katy85: Dobrý den, když mi napíšete, co hledáte, tak Vám ráda poradím.
jarka-ov
| 18. 7. 2011 13:29
Ještě jsem se chtěla zeptat, proč mám všechny zprávy 2x, ať je jedná o ty z dřívějších žen nebo o ty, které byly napsané nyní v několika málo dnech.
Lucie Trpkošová
| 18. 7. 2011 14:56
TO jarka-ov: Zprávy se bohužel duplují, o této chybě víme a pracujeme na jejím odstranění. Děkuji za info.
jarka-ov
| 18. 7. 2011 13:06
Lucie, přeji hezký den a mám jen malou připomínku. A sice nebylo by možné, když chci aby můj deníček a fotky viděli jen vybraní lidé, (kamarádky z diskuze) místo toho abych si je všechny přidávala do kamarádek, dát diskuzi do sledovaných a povolit přístup jen těm, kteří do mých sledovaných diskuzí píši ? Chodíme třeba na několik diskuzí a v každé je třeba 30 i více diskutujících, a tak abych nemusela dávat do kamarádek třeba 100 diskutujících, ale dala bych 3 diskuze. Také mi schází možnost zvýraznění písma a často se mi stává, že napíši příspěvek a když chci přidat fotku, tak ta se třeba hodinu nahrává a nakonec se i s příspěvkem ztratí. A co se týká Jáji a toho, že někdo psal pod jejím nickem, tak to jsme na diskuzi opravdu zjistili. Jáju již známe několik let (většina ji zná osobně) a víme, že by to, co bylo napsáno, ona nenapsala.
Jinak všem, kteří tyto stránky tvoří a reaguji na naše přípomínky moc děkuji.
Lucie Trpkošová
| 18. 7. 2011 14:55
TO jarka-ov: Dobrý den, bohužel Vámi navrhované řešení je natolik zásadní, že bychom museli předělat celý systém kamarádek a přístupů do diskusí, deníčků apod. Takže s tímto Vám musím zklamat.
Pokud ale chcete umožnit vstup uživatelce do diskuse, tak nemusí být vaší kamarádkou. Stačí, když si o vstupo požádá. Zároveň si můžete vytvořit skupinu kamarádek a když umožňujete někomu vstup, tak můžete umožnit vstup jen skupině a přidají se vám všechny uživatelky, které v dané skupině jsou. Zvýraznění písma, stejně jako odstavce v příspěvcích jsou již zadány na dodělání, takže teď jen musíme počkat, až se k tomu programátor dostane. Nahrávání fotografie zlobí u reagování na přispěvek. To bychom měli mít zítra opraveno. Když nahráváte fotografii v novém příspěvku, ne v reakci na příspěvek, tak to fugnuje bez problémů. Moc děkuji za zprávu i navžený systém opravy. Je vidět, že hledáte smysluplnné řešení. Je mi líto, že ho bohužel nemůžeme realizovat
Mariana
| 18. 7. 2011 11:55
Lucie, tak tu barevnost uvidíme, jestli se ještě někdo ozve. Já jen, že jsem tam viděla tu možnost. Když dám hlavní stránku deníčku, tak ty kategorie bílým písmem na zeleném podkladu nejsou moc vidět.Ale při dalším najíždění už je to čitelné dost. měla bych ještě pár dotazů,ale počkám, jestli na to ještě nepřijdu.
Lucie Trpkošová
| 18. 7. 2011 12:36
TO Mariana: Klidně se ptejte. Ráda Vám tu cokoliv vysvětlím.
..Magda
| 18. 7. 2011 10:56
Lucie , dobrý den, emajlík odeslaný , nešlo na tebe reagovat , čím to ?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
1. 7. 2025 11:38
14595
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova
1. 7. 2025 11:13