Ahojte, hrozně mě bolívaly záda a tak jsme si doma řekli, že zainvestujeme dobré nové matrace. Dala jsem na nejrůznější recenze a nakonec vybrala matraci ze studené pěny ve výsledku nebyla ani tak drahá a je výborná
Oh díky za rady holky,ale taky by mě nenapadlo si to jen tak z fleku objednávat přes net,aniž bych se s přítelem nezašla někde přímo poradit,ale jen mě zajímal názor na tyhle matračky,i když je pravda,že ani nevím jestli mají nějakou kamennou prodejnu nebo ne:D
My jsme si pořídili matraci z bio pěny protože jsme o tom někde četli a jsem moc spokojení,máme takovou že má z každé strany jinou tuhost takže já ji mám otočenou na jednu stranu na tu měkší a přítel na tu druhou tužší a jsme oba spokojení,navíc je celá z přírodních materiálů takže je moc kvalitní a navíc k tomu ten pocit že má člověk aspoň něco přírodního doma
Ahoj,na matracích hodně záleží aby se člověk dobře vyspal ,my máme z aloe vera a jsme spokojení,dcera spí jak dudek ,ale taky záleží na které světové straně máte postel
zařizujeme si s přítelem bydlení a hledáme nějaké matrace do postele. Nemohli byste mi někdo doporučit nějaké? vůbec jaký materiál je dobrý? Koukala jsem na net a jet toho hrozně moc. a případně kde by se daly koupit? je lepší přes net? nebo raději nějaký obchod? děkuji za každou radu
Dobrý den, konečně jsem se k tomu počítači také dostala přes ty svátky, no já jsem byla velice spokojená s prezentací A opravdu jsem nečekala, že mi nikdo nic vnucovat nebude, bylo to velice příjemné, což mě mooc překvapilo!
Dobrý den, nikdy bych neřekla, že to řeknu po hodině a půl předvádění výrobků a povídání o tom, co je důležité, že jsem si to super užila, jelikož mi nikdo nic nenutil. Opravdu je to skvělé!
kvalitní matrace je základ na to by měl určitě každej myslet jestli nechce za pár let trpět bolestma zad, jako třeba já, já spala léta na starý pružinový matraci a až teď vidím jaká to byla chyba, takže naši mladí dostanou k vánocům zdravotní matrace abych měla alespoň já klid na duši
My jsme si koupili matraci z líné pěny, četla jsem, že je tato pěna přímo vhodná na problémy se zády, koupili jsme si jí přes internet a zatím nám vyhovuje, spí se nám na ní dobře, a ráno se už nebudím rozlámaná jako dřív, takže jestli někdo hledáte matraci a trpíte bolestmi zad, tak línou pěnu můžu doporučit
moc díky za tvou reakci. Matraci mám na roštu, se zády sice problém nemám, ale nějaká zdravotní matrace by asi neuškodila - našla jsem jich v nabídkách spoustu. Zajímá mě ten tvůj výběr, za 7 tis. 2 matrace, to je docela pecka! Kdyžtak napiš, kde jsi je koupila. Moc díky!
TO Zdenička: Ahoj. Cena jako kritérium je jasná, ale je ptořeba si ujasnit ještě hodně věcí :-\ Např. jestli chce spíše pěnovou mtraci, pružinovku, latex, ***. Na co ji dáváš - pevná deska, rošt? A máš třeba problém se zády? My si onehdy připlatili pár stovek a za 7tis jsme měli rovnou dvě
Nazdárek, pročítám si tu celou Vaší zajímavou diskuzi a musím říci, že jsem příjemně překvapená! Otevřela jsem si stránky a pustila si videa pro to abych byla v obraze, musím přiznat, že mě to zaujalo. Jak na Vás došli? A jaký dárek jste dostali? Opravdu to stálo za to? A v jaké cenové hodnotě? Vyplatilo se Vám to, když to schrnete zpětně?