Diskuze
Zpět na výpis diskuze
mladší muž a starší žena
DiskuzePřidat názor
mladší muž a starší žena
Monika33
| 30. 9. 2009 19:17
0
0
Reagovat!
anonym
| 6. 2. 2012 22:29
0
0
Reagovat!
anonym
| 6. 3. 2014 20:21
0
0
Reagovat!
maldší muž a starší žena
bocboc
| 15. 12. 2008 22:42
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Mám přes dvacet let vztah s mladším mužem a je to velmi, velmi krásné. Je o 13 let mladší a problém v porozumění nevidím. Je to o tom: "Jaký si to uděláš, takový to máš". Nejdůležitější je komunikace o všem a hlavně i o ***u.
.No prostě potkala jsem jeho a jsem ve fázi,kdy o něm hoooodně přemýšlím.Taky je zamilovaný,je nám spolu fajn..Hodně v sobě řeším,co bude dál,ale teď asi ještě nenastal pravý čas...

Tento manžel byl o 5 let mladší. Neumím být sama, i práce, kterou dělám vyžaduje mít citové zázemí ... Další partner byl ode mě mladší o 4 roky mladší a ten nejen že si v mé práci po 4 letech soužití našel ženskou, ale ještě ji i oplodnil ... mohla by to být jeho dcera. Pracují se mnou dosud O B A .
Já vím, že jsem cvok, ale právě proto vím, že chlap, který by se mi válel na faulenci by mi nic, co potřebuju nedal. Vašek? Ten má co dělat, aby mi stačil 
. Děkuju a klidně zas napiš.
hele, ona pak lež má krátké nohy a aby ses do toho všeho nezamotala tak, že budeš mít opravdu problém.
Po každé době s každým partnerem dopadne *** stejně - už se nemilujete denně, není to žhavé jako na začátku, ale to je standardní průběh každého vztahu. "vybouřila" ses před manželstvím ? Pak se nedivím, že někdo podvede svého partnere, protože nezkusil, jak "chutná jiné ovoce"