Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Hezký den
anonym
| 12. 6. 2009 09:11
přeji všem děvčatům. Včera tady bylo krásně a dnes již ráno pršelo. Měla jsem strach, jestli nepřijde nějaká průtrž mračen, včra k večeru se najednou rychle zatáhla obloha, ale jen na chvíli a vůbec nic z toho nebylo. Bykly jsme se s lumpíkem projít a on si pak hrál s vodou. S tou si hraje velmi rád. máme na dvoře starou plechovou vanu, do které chytáme dešťovou vodu a Lumpík si v ní předními packami rád hrabe a jazykem chytá vystřikující vodu. Nevím, kde k tomu přišel, ale když mu nalejeme vodu do misky, tak v ní hrabe packami tak dlouho, až všechnu vodu vyšplouchá ven a na pití mu pak žádná nezbude. Pije pak dešťovou vodu ze sudu, do msiky bych mu ji nestačila nalévat.
Majko, kdybych měla k tobě blíž, ráda bych ti s tím žehlením pomohla, žehlím totiž velmi ráda. Tak jsi konečně našla odvahu a ten tobogán vyzkoušela, to já bych odvahu neměla. Hlavně, že jste si s dětmi v bazénu užili.
Regínko
Majka33
| 12. 6. 2009 08:27
přejí úpřimnou soustrast,to je mi moc líto.Drž se a všechny jsme stebou v té těžké chvíly.Vím co prožíváš,už je tomu 10 měsíců co mi zemřel švagr.Byl to hodný kluk,já ho brala jak svého bráchu,dodnes se stím nemůžu vyrovnat.Přejí hodně síly
ahoj holky
Majka33
| 12. 6. 2009 08:22

přišla jsem vás pozdravit.Zachvíly jdu s malým na logopedií.Hezký den všem,u nás je zase podmrakem a prší.Včera bylo pěkně a dnes zase nic moc.Holky já byla v útery na tom bazéně s dětma a já se odvažila na ten tobogán .To je paráda,jen se dlouho jede a já už byla netrpělivá kdy už to skončí a spadnu do vody ,ne a ne dojet na konec.Byla jsem 4krát,podvakrát s malým a dvakrát sama,dcerka též jezdila sama,ta byla snad 10krát .Není to takové strašné,jak jsem si to představovala.Jen se mi potom mírně točila hlava.Mě čeká dnes žehlení,vůbec se mi do toho nechce,taková hromada,holky která se ke mě staví na kafíčko a k tomu mi i vyžehlila????? .Nehlaste se všechny
Reginko
anonym
| 11. 6. 2009 13:30
i já Ti přeji upřímnou soustrast
Reginko
Bara
| 11. 6. 2009 12:11
přijmi i ode mě upřimnou soustrast
ahojík
rezama
| 11. 6. 2009 12:00
jdu vás jen v rychlosti všechny pozdravit a popřát hezký a klidný den

Reginko taky posílám upřímnou soustrast,úmrtí blízkého je vždy rána,ale jak už jsme to tu nejdenou psaly bohužel to taky patří k tomu našemu životu,tak přeju aby jsi se s tím co nejdříve vyrovnala
Zdravím děvčata -
Regina
| 11. 6. 2009 07:32
- snažím se sorvnat s fakty - on si nepřál, abych se to dozvěděla - věděl, že bych udělala vše, abych ho navštívila a přál si, abych si jej pamatovala takového jaký byl - milující rodinu a ohleduplný jako vždy-
Ztrácím v něm oporu, kterou mi vždy byl - prostě jediná moje dušička s kterou jsem mohla mluvit o všem a chápal mě - prostě sourozenec s kterým jsem prožívala všechny své životní " tafky" -
nedalo mi, abych se neozvala - Díky za podporu mé milé
Baruško
anonym
| 10. 6. 2009 23:19

,to je mi líto,že máš takové běhání,já to vím,když jsme s mámou vyřizovali věci po pohřbu děsný. Vypravecko bačkůrky i bagetky paráda .S Reginkou je mi to moc líto,my to taky měli u dvou strejdů,že jsme nevěděli o ničem,u jednoho jsme byli až na pohřbu u druhého ani to ne..Jinak všem přeji moc krásný večer a další den.
a tady
anonym
| 10. 6. 2009 09:39
ty druhé
Taky
anonym
| 10. 6. 2009 09:38
jsem včera dodělala dvoje dětské bačkůrky. tady jsou ty první
Včera
anonym
| 10. 6. 2009 09:24
jsem znovu upekla ty kefírové bagety, ale tentokrát jsem je udělala poloviční. Velmi nám všech chutnají.
Zdravím
anonym
| 10. 6. 2009 08:25
všechna děvčata a přeji příjemný den. Tady k ránu přišel velký liják se silnou bouřkou.Lilo asi hodinu, nyní se snaží zpod mraků vylézt sluníčko, tak jsem zvědavá, jestli se mu to povede. Všem vám děkuji za přání, abych se brzy zase nemuse krmit silnými léky, zatím jsem ještě nic brát nemusela. Včera odpoledne jsem hovořila s Regínou, již je jí lépe, všechny vás moc pozdravuje. Večer mi volala znovu, aby se se mou podělila o bolest, kterou jí způsobila zpráva, kterou ji volali její příbuzní z Prahy, a sice zemřel jí po těžké nemoci bratr. Je to pro ni o to krutější, že vůbec nevěděla, že je nemocný, prý si nepřál, aby jí o jeho nemoci říkali. Snažila jsem se ji utešit, ale vím, jak člověku v takové chvíli je, musí se s tím vyrovnat sama. Žádala mě, abych ji u vás omluvila, když se zase pár dní neozve, nyní na to nemá sílu. Jistě se na mě nebudete zlobit, že jsem jí soustrast vyjádřila i za vás.
Ahoj
Bara
| 10. 6. 2009 07:25
holky přeji pěkný i když uplakaný den.Taky nemocným uzdravení.Hlavně Regince aby se dala brzy do pořádku,Vypravěčce ať nemá velké bolesti Samozřejmě taky Martě no prostě všem
Doruško:fotka je moc pěkná musí to být úžasný pohled být u toho ale těch peněz co líce vzduchem kdyby se tak dali na zdravotnictví
Raduško s doklady jsi mě rozesmála nemám nic víš kolik úředníku které zbytečně živíme se musí přiživit?
ahooj
Dorka
| 9. 6. 2009 15:09
berušky, přeji všem krásný den tady krásně svítí sluníčko a je teploučko jako v létě paráda to se mi líbí když si můžu na sluníčku pěkně prohřát kosti .
Baruško, jsem ráda, že jsi opět mezi námi, vítej
Rezamko, dortíky se ti povedly ta rezavá kočička vypadá jako Garfield jsi šikula to já bych takové dortíky nesvedlana to jsem levá.
Reginko, co zdravíčko? Už je líp? Doufám, že ano
Vozlenko, moc jsi mě svou návštěvou potěšilaty ohňostroje vážně neměly chybu bylo to ohromný, supr zážitek příště jestli to výjde, půjdu zas . Posílám vám fotečku na ukázku. Jednu chvíli jsem se opravdu lekla když letěla na diváky ohnivá koule naštěstí se nikomu nic nestalo, máme to zachycený je to vidět na fotce vlevo dole.
Vypravěčko, to je smola, že ti vypadl ten katetr držím palečky, aby jsi neměla velké bolesti a nemusela se cpát práškama .
Majulko, užívej s dětičkama bazén, já bych se taky bála jet na tobogánu to zrovna nemusím .
Zdravím i ostatní a také ty co sem jenom nakouknou, mějte se pěkně, pá
vypravecko
anonym
| 9. 6. 2009 12:44
doufám,že to u Tebe bude dobré a nebudeš muset brát ty silné prášky,rezamko děkuji Ti za návštěvu na mých stránkách,obrázek je super děkuji..Reginka je chudinka asi nemocná,Dorinka je snad holka v pořádku.Copak Zdenička,Majka Baruška,doufám,že už po ukradení peněženky,má doklady hotové,holky moc na Vás myslím
ahojík
rezama
| 9. 6. 2009 09:13
přeji všem holkám tady
Reginko doufám,že zase budeš brzo fit
Dorinko kdepak ty se nám touláš?
Taky Jituliik a Ameli tu dlouho nebyly,taky Jarmulka.
Tak ještě jednou přeji pěkný den
Hezký
anonym
| 9. 6. 2009 07:22
dnešní den vám všem. Tak včera to tady Medardovi nevyšlo, bylo celý den velmi pěkně. Dnes je zatím taky tak, jen doufám, že nepřijdou ty slibované bouřky a prudký liják. Přišla jsem vás jen pozdravit. Za chvílí odjíždím na bolesťovku, dnes mi bude sestřička ten katetr vytahovat, v noci mi totiž vyjel. Jednou k tomu sice dojít muselo, ale doufala jsem, že ještě nějakou dobu vydrží, no, co se dá dělat. Jen doufám, že další dny se mi již ty silné bolesti nevrátí. Nerada bych se totiž krmila zase silnými prášky od bolesti. Uvidíme, co přinesou další dny.
jinak, kdepak všechny jste, asi užíváte pěkného počasí a dny trávíte venku.
Majko
anonym
| 8. 6. 2009 14:05
bazén je opravdu super,my také tu možnost nemáme,tak si to užij .Baruško,to znám,večer se mu nechce A RÁNO V 7 budíček.Takže občas čučím ve dvě na film,protože miláček nechce jít ven. .Teď zalez do krabice a mňouknul si,abych ho přikryla novinama .Jinak zdravím všecky
Všechny
anonym
| 8. 6. 2009 10:51
vás moc zdravím a přeji hezký den. Dnes je tady zatím krásně. Je sice Medarda, tak doufám, že se jeho pranostika nenaplní.
Regino - brzy se uzdrav, už jsem si říkala, co s tebou je, když mi nebereš ani telefon, ani nezavoláš.
Reginko
Bara
| 8. 6. 2009 10:27
brzy se nám uzdrav to je pořád něco viď?Ale Ty jsi holka statečná
Raduš:dnes jsem byla vzhůru v pět a nemohla spát ta kočka jako by to věděla přišla až v 9hodin.Ona mě to snad dělá schválně Teď tu chrupou oba dva doslova jak koryta
Ahoj
Bara
| 8. 6. 2009 10:22
holky přeji pěkný den v pohodě a bez bolístek.
Majulíku:bazén si hezky užívej s celého Ti závidím u nás ta možnost není a cestovat někam to se mě nechce Jezdívali jsme kdysi do Vyškova do Akvaparku bylo to super i ten tobogán
holky
Majka33
| 8. 6. 2009 09:27
kde jste všechny?Doufám že jste v pořádku.Je dnes pěkně a teploučko,to jsem ráda.Hned je lepší nálada.Zítra jdu zase s dětma odpoledne na bazén,tak se už těším a hlavně děti.Dnes jedu k mojí tetě na kafíčko tak zdrbneme.Manžel mi už v neděli odjel do práce,tak jsem zase sama.Tak se mějte zatím krásně,pa pa
:o)
Majka33
| 7. 6. 2009 18:56
Ahoj holky
Majka33
| 7. 6. 2009 18:34
přejí všem hezký nedělní večer
vozlenko
anonym
| 7. 6. 2009 16:23
ohňostroj je nádhernej ,já byla tenkrát na slavnostech a bylo to super.Také jsme byli tenkrát tuším v Itálii,na vystoupení cvičených delfínů ,prostě to byla nádhera,jak ty cvičitelky s nima,i když mě tohle vadí,myslím,že zvířátkům je nejlépe ve volné přírodě
Baruško
anonym
| 7. 6. 2009 16:15
my máme kočičí budíček už v 7 takže to znám. .Reginko je mi líto,jak je ti.Já se se vším taky peru. .Kdyby jsem měla jen zdravotní problémy.Tak jsme se dali dneska do úklidu,topit v krbovkách se už nebude,kocour už je v tahu,tak můžeme. .Tak zdravím všecky a přeji krásný zbytek neděle
krásnou neděli všem
anonym
| 7. 6. 2009 16:04
Pozdrav z Hlučína -
Regina
| 7. 6. 2009 13:08
jsem tak trochu nemocná - na plicním jsem dopadla sice dobře, ale následkem nachlazení mi přetrvává laryngobronchitida - zánět hrtanu a průdušek - zhoršená jednak počasím, ale i alergická - kvetou agáty a sekali zde trávu a seno zůstalo ležet - takže hůře se mi mluví a bolí mě v krku - celkem dobré, že se bavím jen s Fifinou -
poprvé se mi stalo, že jsem nebyla schopná jít do školy - nebyla jsem "pevná v kramflecích" - ani doma jsem nebyla schopná běžného chodu domácnosti -pospávám a snažím se " zmátořit" - jen nevím, kdy se mi to podaří -
Zdravím
anonym
| 7. 6. 2009 08:01
vás všechny a přeji vám hezký den. Odpoledne k večeru tady zae pořádně sprchlo. Se sousedkou jsme se chvíli před tím vrátily s našimi psy z procházky.Jinak pokračuikji v plnění dom. úkolů, kterými mě hojně zasobuje lektorka.
Ahoj
Bara
| 7. 6. 2009 07:56
holky přeji pěkný pohodový den i když počasí není zrovna nejlepší.
Vzbudila mě v 7hod.naše číča.Bych si mohla jednou přispat a ona se musí vracet domů zrovna mým oknem teď si pěkně chrupe

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
13. 8. 2025 00:04
14853
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18