Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Ahoj Dori,
anonym
| 6. 6. 2009 21:39
vidět ten ohňostroj musel být fakt úžasný zážitek , viděla jsem reportáž v televizi. Manžel má zkoušky jako odpalovač ohňostrojů a moc ho to zajímá, kdyby byl doma určitě se jedeme podívat. V jednom družstvu před několika lety byl jeho kamarád, který ty zkoušky dělal s ním.
krásnou sobotu všem
anonym
| 6. 6. 2009 13:56

,ahoj holky,přeji krásnou sobotu.Tak kdepak všecky jste???Asi v pracovním procesu nebo někde na výletu. Nám se tady snad poštěstí být chvilku sami,tcháni jedou na chatu .
krásný
anonym
| 5. 6. 2009 19:40
podvečer všem .Tak co holky jak je???U nás byla návštěva od tchána od jeho ségry dcera se synem,teprve půjde do školky,tak to byl drak .Jedl tady jahody,přímo žral .Ale zase téma sestřenice,tchýně si dala zaležet,aby byla zase chudinka.Ty vole ,zase jsem šla do vývrtky. .
Hezký den
anonym
| 5. 6. 2009 09:40
přeji všem děvčatům. Tady je zatím polojasno, Doufám, že pršet již nebude.
Rezamko - dortíky jsou jedna báseň
jinak mi lip
anonym
| 4. 6. 2009 15:24
je,děkuji,že se staráš Dori ,to víš občas smutno je,ale mám tu kocourka to je moje relaxace. Moc bych Ti zvířátko přála.Já jsem mu vše jako koťátku ukazovala,léčím ho tady,když je zle,tak on si to pamatuje,tyčinky na čištění uší nemůže ani vidět,to měl na čištění očíček. .Rezamko,jsem ráda,že jsi tady ,dortíky jsou suprový .Copak Baruška,Zdenička,Majka,Jitulka a Amálka tady dlouho nebyli,snad jste všecky v pořádku.
Dorinko
anonym
| 4. 6. 2009 15:13
na tý rajský nic není,co já dělám.Dám vařit maso s bobkovým listem a novým kořením a zeleninovým bujónem od Knoru. Pak přidám protlak,rajčatový pyré a sterilovaný rajčata,který jsou celý oloupaný v rajským protlaku ty mixnu. Já dávám na zahuštění uvařennou zeleninu,mrkev,nebo mrkev s celerem.Pak nakonec bazalku. .Dneska byli papriky,od tchýně ona nemá to mletý netučný,tak přidávám rýži a toho vnitřku papriky dám jen kousek.
no
rezama
| 4. 6. 2009 15:08
a poslední klubíčko
a
rezama
| 4. 6. 2009 15:08
druhý klubíčko
pozdravení
rezama
| 4. 6. 2009 15:07
posílám pozdraveníčko vám všem
Já dens dělala dortíky a tak jsem měla až do teď plné ruce práce,tak vás jdu aspoň pozdravit a ukázak moje dortíky

tak jeden,jsou skoro stejný,jen jiná barva
ahoj
Dorka
| 4. 6. 2009 12:19
přeji pěkný den, tady je taky pod mrakem a vypadá to na déšť.
Vypravěčko, jsem ráda, že ti ty recepty udělaly radost já také děkuji za mejl . Ty tvoje přerostlé bagety vypadají suprově.
Majko, opravdu plný invalidní dnes dostane málokdo, buď ráda, že ti to nabídli. Já bych neváhala a šla bych do toho .
Raduško, ty mi děláš také chutě víš to? Já zbožňuju rajskou hned bych si taky dala . Doufám, že už je líp na dušičce. Já jsem včera dodělala bezový sirup doufám, že se mi nezkazí to by mě mrzelo, bylo s tím docela dost práce. Pak jsme se s přítelem zajeli podívat na ohňostroje to byla paráda v životě jsem neviděla hezčí, Portugalci jsou jedničky jsem ráda, že jsem viděla i odraz na vodní hladině a těch lidí co tam bylo bála jsem se aby nás neušlapali .
Zdeničko, prosím tě, už jsi to zjistila jak je to s tím sběrem? děkuji.
Kdepak máme Barušku? nějak tu delší dobu nebylasnad je v pořádku holka zlatá.
Ostatní také moc zdravím a přeji hodně pohody, papa
vypravecko
anonym
| 4. 6. 2009 10:39
mi tady děláš chutě po ránu .Kocour tady blbne už od 7 takže jsem se teda moc nevyspala. .Tak zase nakonec skončil u rajské,normálně jsem včera uvařila,tak maj všici i kocour si dává .
Ahoj holky
Majka33
| 4. 6. 2009 10:35
přejí hezký den,no u nás se to střídá,chvíly vykukuje sluníčko a zachvilku se přižene slejvák a pořád dokola.Jak se všem daří,mě celkem fajn,dnes se mi vráci z práce manžel ale už v neděli odpoledne zase jede zpátky.Ale co nadělám že?Máme jet v sobotu na posezení k manželové babce na chalupu,dělají každy rok o takovém čase vaječinu.Ale to počasí je pořád takové na nic.Uvidíme ,vypadá to že ani nikam nepojedem.Všechny vás zdravím pa pa
Hezké ráno
anonym
| 4. 6. 2009 08:32
a celý den přeji všem děvčatům. Tady je zatím polojasno, tak uvidíme, co se z toho vyvrbí. Včera opět chvílemi pršelo.
Tak konečně jsem včera pekla ty kefírové bagety. Jsou moc dobré, jen příště je udělám poloviční, pro nás s dcerou budou stačit, ty jsou moc velké.
ahoj holky
anonym
| 3. 6. 2009 16:19
tak ten první balíček pro kočky mi potvrzovali 28.5,ale zatím nic nepřišlo,tak čekám . .Jak dlouho Vám to trvalo,než to přišlo??? .Tak jsem ty druhý stránky hned prubla,uvidíme .Jinak všem posílám pozdravení a přeju pohodičku a sluníčko
Ahojte!
Zdenicka
| 3. 6. 2009 12:02
dnes je venku sluníčkově,ale zase fouká studenej větr!
Majíku- super bazén!!!!! To se děti vyřádily a večer usly na to šup,že?
Taky bych hned jela ,ale když se vidím v plavkách,tak.....

Holky mějte se moc a moc hezky ahojky
Děvčata,
anonym
| 3. 6. 2009 10:23
dnes mi přišla z Whiskasu nabídka na zajínavou soutěž, tak pokud byste se jí chtěly zúčastnit, najeďte si na www.whiskas.cz
Dorinko -
Regina
| 3. 6. 2009 09:59
- zdravím a doufám, že jsi již v pořádku - včera jsem měla den Obr-maxi - blbec a tak jsem dnes ráda, že u nás sem tam svítí - Dej se dohromady - někdy se holt nezadaří - na zdraví
Hezký den z Hlučína
Regina
| 3. 6. 2009 09:53
-posílám vám všem z Čech, Moravy a Slezska -

- sotva jsem se dostala z nachlazení / ve středu a čvrtek jsem promokla až na kost - / - a pomalu se dostáváala do normy - včera ráno kolem nás sekali trávu a mám opět oči jak králík - zítra jdu na plicní a tak se budu paní "doktorce líbit" - Plánovala jsem si výlet do Ostravy, a tak zítra jedu - pak mám ještě výživovku Na Fifejdách - tak snad mi bude počasí přát -
Hezké
anonym
| 3. 6. 2009 07:48
dnešní ráno a také celý den. Tady je zamračeno, k ránu trochu sprchlo. Stejně bylo i včera. Nějak mi nyní ty dny rychle utíkají a proto mnoho věcí nestihám. Včera jsem zase byla na převaz a s dcerou jsme se zastavily nakoupit v kaufu a půl dne bylo pryč. kvečeru jsem se šla na chvílí projít s Lumpíkem, mezi tím párkrát sprchlo. Před nedávnem jsem si přály déšť, ale už ho je dost, tak by mohl odejít, taky by se mohlo oteplit. večer nyní na hodinu pouštít topení, to skrz dcery, špatně se jí v chladnu dýchá. Dnes se již chci konečně pustit do těch bagetek, doufám, že mi do toho nic nevleze.
Majko - to je dobře, že sis užila v tom bazénu s dfětmi, ty jistě měly radost. Také jsme s manželem chodívali s dcerou, když byla malá.

Všem děvčatům posílám pozdrav.
Majko
anonym
| 2. 6. 2009 22:36
moc bych Ti plný přála ,je dobře,že jsis užila bazénu,já taky u mámy chodila,ale teď jsem teda dlouho nebyla,ale bude líp,určitě .Copak dělá Dorinka snad je v pořádku,i Baruška..Holky moje,co já bych si bez Vás počala .
a ještě
Majka33
| 2. 6. 2009 19:13
Zdeničku jsem zapoměla pozdravit ahoj
u nás
Majka33
| 2. 6. 2009 19:10
konečně ted´vykouklo sluníčko.

Ještě zdfravím Rezamku,Barušku,Dorku,Vypravěčku,Regínku,mějte se holky fajn a přejí pěkný večer bez bolístek.Nějak jsem se potom bazéně unavila,zatím pa pa
Radko
Majka33
| 2. 6. 2009 19:08
tebe pořád něco trápí vid´?Drž se holka a pevné nervy
jeeee
Majka33
| 2. 6. 2009 19:05
holky děkují za podporu.To by bylo teda fajn kdyby mi přikleply plný,no uvidíme co vykoumají ale nějak lehko mi není.Já ted´přišla s dětma domů,byli jsme na krytém bazéně.Holky tam bylo supeeeeeeeeeerrrrr ,parádně jsem si odpočinula a pěkně zaplavala.Moc lidí nebylo.Víc bylo rodičů s dětma,taková pohoda.Pak jsem chvíly seděla s dětma v brouzdališti a pak zase honem šupky hupky do bazénu si zaplavat.A i v menší vodě jsem děti učila plavat.Dcerka jen trošku umí a malý vůbec.A pak tam máme ještě tobogán 64m má.Ale tam jsem nebyla,nedostala jsem odvahu .Možná příště.
nebo tenhle je pěknej
anonym
| 2. 6. 2009 15:50
pro všecky
anonym
| 2. 6. 2009 15:37
ahoj zlatíčka
anonym
| 2. 6. 2009 12:54

,Majko,pokuď Ti ten plnej dají,tak buď ráda ,mě tenkrát řekla,že na plnej bych musela být úplně nemožná. .Zdeničko,nám tenkrát někdo z boku namáčk auto,pak nám chtěli vzít tu spz jak je na tom číslo auta,tak to aspoň ohnuli ,to za tu chvilku na parkovišti u obchoďáku. .Rezamko,já vím,že na mě všecky myslíte,já na Vás také .Prostě jsem se potřebovala vypovídat.Jsou prostě věci,který mě strašně serou,že s nima nic nemůžu dělat,jsem prostě beran .
Majiku!
Zdenicka
| 2. 6. 2009 12:18
jen ten důchod ber!!!!!Né každý kdo ho potřebuje,tak ho dostane!
Ahojte holky!
Zdenicka
| 2. 6. 2009 12:16
Baruško- teď jsem se dočetla,že Ti ukradli peněženku,to jsou ale h......!!!!!Hlavně že policie jezdí a kouká kdo má za oknem lísteček se zaplaceným parkovným!Ale chodit mezi lidma a koukat a pozorovat to né!!!!
To mě tak vytáčí... u nás se strašně rozmohlo že okrádají na parkovišti před marketama,lidi dávají věci do kufru a oni si vlezou do auta a berou kabelky,tašky atd.nechápu sice ty lidi ,ale....... ta jejich drzost je velká!!!!A tam policii nevidět!
Venku to vypadalo že bude svítit sluníčko a zase nic! Ty jahody asi všechny zhnijou,než se budou moct natrhat!A to jsem si plánovala,že manžílek půjde natrhat jahody na samosběr!tak nic!
Mějte se všechny moc a moc hezky ahojky
hezký den
rezama
| 2. 6. 2009 10:42
vám všem
Majko jak píšeš máš pořád občas nějaké potíže a poku budou přetrvávat,tak ti ten důchod nechají,většinou seberou důchod těm co už jsou opravdu jen na kontrolách a nemají žádný potíže.No a ty máš pořád něco,vím že to není přímo od nemoci,ale já si stejně myslím že je to důsledek po chemách,ony je to přeci jen dost velkej záběr pro tělo a má to spoustu vedlejších účinků a taky jich spousta zůstává natrvalo,no nechci tě strašit,ale opravdu mužeme být rády že už mají takové léky,ale i jak můj pan doktor říká,vždy je to něco za něco,takže se neboj a ať ti ho klidně dají.
Holky vám ostatním je snad jakž takž,tak přeju aby vám dobrá nálada vydržela i přes nepřízeň počasí.
Raduško už je líp?Já teď na ICQ moc nejsem a tak jsme si nemohly popovídat,ale.....no nebudu rozvádět taky ty moje bolístky,ale zkrátka to bylo poslední týden taky naprd,ale to je u těch prášků takovej normál,takže píšu jen tak vždy něco na diskuzi a ani obrázky momentálně nejsou,ani na stránkách jsem nebyla,no jsem to ale ostuda,ale jak bude líp,tak to bude lepší.Tak se taky drž.

Tak všem hezký den a já valím k zubařovi,papapa

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
13. 8. 2025 21:26
14864
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl