Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Majka33
| 6. 11. 2008 10:30
káva
Majka33
| 6. 11. 2008 10:24
uvařila jsem jí pro vás,kdo chce?
Ahoj holky moje
Majka33
| 6. 11. 2008 10:03
všechny vás moc moc zdravím po dlohé době .Týden jsem byla u sestry a vrátila jsem se minulý týden v sobotu a víc než týden nám nešel počítač.Moc jste mi chyběly.Konečně je to spravené.Jak se všechny máte?Ještě jsem vás nestihla přečíst.Manžel jede zítra na deset dní do práce.Zase budu sama.Dneska odpoledne ještě jdeme švagrovi na hrob zapálit svíčku.U sestry bylo super.Byla sranda a dost jsme se spolu nasmály.Jen sestra musí jít na operaci prsu,má tam tukový nádor.Tak musí moje mamka kní jet aby byla s dětma a potom jí ještě pomohla doma,než jí vytáhnou stehy,švagr(její manžel),taky jezdí pryč do práce až do Bratislavy,tak nemá kdo být s dětma.........Holky já jsem tak moc ráda že už můžu konečně za váma
Ahoj holky
Ameli
| 6. 11. 2008 09:33
Dnes vás můžu pozdravit hned z rána. Přítel šel do práce už na šestou, tak mám volný počítač. I když bych radši, aby šel jak normálně, protože spal chudák necelých pět hodin. Z práce přišel o půl jedné (restauraci mají zavírat v jedenáct, ale když tam někdo vysedává, nemůžou ho vyhodit...) a vstával o čtvrt na šest. Jen co dodělá školu, tak odtam vypadne a bude klid.
Odpoledne jdu s mamkou do města. Tak doufám, že nedojde k nějakému konfliktu. Ale jde i ségra, tak snad ne. Potřebuju s ní probrat nějaké věci ohledně svatby...
Tak mějte krásný den.
Ahoj
anonym
| 6. 11. 2008 08:41
holky přeji pěkný den
Vypravěčko:přijmi upřimnou soustrast
Raduš:léky mám napsaný od doktorky dvoje a ještě mast na noc
Všem přeji honě sluníčka a hlavně zdraví
zdravím všecky
anonym
| 6. 11. 2008 00:01

,Dorinko,neužeň se nám,aby Ti zasnebylo hůř,jsi jako já,pak bych vše doslova strhla ,vypravecko,je mi líto,co se stalo ve Vaší rodině.Zdeničce aby bylo líp malé a kapačky pomohly.Rezamko pozdravuj Majku,aby byla brzo mezj náma.Baruš na nohy když mě bolí,je vápník-hořčík -zinek.Nebo Varixinal,levnější varianta je Venavit.Nebo je Varixinal i gel,nebo Lioton,také gel.
krásný večer všem
anonym
| 5. 11. 2008 23:43
...
Dorka
| 5. 11. 2008 23:19
už se Raduško, brzy uzdrav

Rezamko, doufám, že už je ti líp? Pozdravuj Majku

Zdeničce, přeji brzké uzdravení a její dcerunce také

Ameli, jsem ráda, že tě nic nebolí.

Jitulka, se za námi dlouho nestavila, snad je holka v pořádku

Jinak všechny moc a moc zdravím a přeji zítřejší krásný den snad bude taky slunečný........pa
Dorka
Ameli
| 5. 11. 2008 23:15
Ahoj Dorko, já jsem si říkala, jestli s tebou něco není, když ses tady celý den neukázala... A tys přitom tak pilně pracovala.
ahoj
Dorka
| 5. 11. 2008 23:10
taky všechny moc a moc zdravím dnes mi bylo po dlouhý době líp tak jsem honem doháněla co jsem zameškala ...uklízela jsem, prala i v ruce, věšela prádlo, vařila atd. také jsem byla chvíli na zahrádce natrhat kopr a zasadit cibuli....doufám, že zítra neodpadnu .

Baruško, moc ti přeju, aby ti ten plný invalidní vrátili zpět a ať tě přestane bolet nožička. Myslím na tebe

Vypravěčko, to je moc smutné co se stalo ve vaší rodiněje divný, že se po něm v práci nesháněli dřív . To vypadá, že měl její tatínek infarkt, snad se dlouho netrápil.

V Kauflandu mají teď zlevněné mandarinky tak bych si chtěla nakoupit...těch se můžu doslova užrat.

Přeji dobrou a bezbolestnou noc, pa
Pozdě
anonym
| 5. 11. 2008 22:31
ale přece jsem se dnes mezi vás dostala abych vás všechny pozdravila. Nevím, proč se nezobrazil můj včerejší pozdrav vám všem.
Takže pro některé to napíši znovu.
Zdeničko - jsem ráda, že jsi již z nemocnice doma a držím pěsti, aby ti ty kapačky pomohly a taky aby se malá co nejdříve uzdravila.
Raduško - taky tobě přeji, ať již máš brzy od té chřipajzny pokoj
Dorinko - taky tobě přeji brzké uzdravení.
Baruško - tobě taky držím pěsti, aby jsi ten důchod dostala zpět

Odpoledne mi volala sestřenka, že její snaše zemřel otec, týden předtím s ním ta snacha telefonicky mluvila a na nic si nestěžoval. Týden jej postrádali v zaměstnání, tak policie násilím otevřela byt a tam jej našli v posteli mrtvého. Nevím, jak našli tu jeho dceru, byl totiž rozvedený a žil sám. Bylo mu 58 let. Sestřenka se to dověděla včera a říkala mi, že se z toho ještě nevzpamatovala, jezdil i k nim.
Dnes byl další téměř letní den, odpoledne mi meteostanice ukazovala venkovní teplotu 23,1 stupňů ve stínu. Ještě by tak teplo mohlo být co nejdéle.
Dopoledne jsem koupila v kaufu krásné dva květáky a krásnou petržel s natí, chtěla jsem ještě přikoupit mrkev a celer, ale už bych to neunesla, (měla jsem toho ještě více) tak pro to zajedu ráno a chci si z části nastrouhat a zamrazit směs pod svíčkovou, část zavařit jako směs do br. salátu a část chci smíchat s další zeleninou na směs do polévky.
Odpoledne jsme se byly s Dorkou projít a pak jsme si ještě hrály na dvoře, domů se mi nechtělo, bylo by škoda t si tak pěkného počasí neužít venku.
Jinak všem přeji
Ameli,Raduš
anonym
| 5. 11. 2008 19:42
holky dík abych pravdu řekla neměla jsem chutí do toho jít mám soudů a podobných institucí plné zuby
Tak se
Ameli
| 5. 11. 2008 19:28
za váma dostávám zase až večer. Měla jsem nějaké vyřizování a taky jsem byla celé odpoledne venku se psem. Chtěla jsem využít to krásné počasí.
Báro, s tou žalobou budu držet pěsti, aby to vyšlo a důchod ti vrátili!!! Nemůžu napsat nic jiného, než že je to bordel...
pěkný
anonym
| 5. 11. 2008 17:30
Baruš
anonym
| 5. 11. 2008 17:25
Držím Ti pěstičky,aby to i s invalidním i se zdravíčkem dopadlo dobře,sama vím,jaké to je když mě něco trápí.
ještě
anonym
| 5. 11. 2008 15:37
Dous v té vaší chaloupce musí být opravdu moc hezky i když jak píšeš vše má své pro a proti.Já jsem taky moc ráda že ač v bytě za domem je pole a kousek do lesa. Ve městě mezi betonem bych asi uschla
Ahoj
anonym
| 5. 11. 2008 15:34
holky jdu vás pozdravit byla jsem dnes u doktorky pro léky tak jsem se zmínila o nožce která bolí prý je to začátek zánětu žil tak musím sedět s nožkou nahoře ke všemu mám vysoký tlak , který jsem nikdy nemívala ale ještě to na léky není no a pravila jsem jí o té své únavě říkala že by to mohlo být s psychického vyčerpání ale nemusí takže mě v pátek udělají kompletní vyšetření krve a uvidí se ptala jsem se taky ohledně toho důchodu a říkala že nechápe jak mě ho mohli sebrat když se nic nezměnilo a že žalobu mám každopádně napsat.Vzor tady mám tak zítra něco sesmolím.Mějte se všichni moc hezky já zase nakouknu
ahojda
rezama
| 5. 11. 2008 10:47
holky moje jdu vás pozdravit a vyřídit pozdrav od Majky,psala jsem jí co s ní je.Je v pořádku,jen jí nešel PC,ale prý to brzo opraví,tak všechny moc pozdravuje a už se teší za náma.
dousabel
anonym
| 5. 11. 2008 10:40
tam musí být u Vás krásně ,srnka to je ještě dobrý,hprší prý je divoký prase ,u nás v lese,taky jsem viděla zajíce,tuhle i srnku,jenže z dálky,hned to vzalo roha .
Ameli,
anonym
| 4. 11. 2008 22:13
je to krásné, jen ... když v zimě se autobus, který tě má odvézt do práce otočí pod kopcem a ty čekáš nahoře, mrzne, sněhu po kolena, nevíš jestli ten bus dorazí nebo ne, další by měl jet za hodinu, ale ty nevíš zda projede nebo to taky pod kopcem zabalí, k nejbližší civlizaci chůze 4 km hlubokým sněhem... si říkám, jak se maj lidi, kteří bydlí ve městě a do práce dojdou a ještě brblaj, že chodníky nejsou protažený
Nebo potkat ráno v šeru srnu, která jde proti tobě, a neví co udělat, ty vlastně taky ne...
Ale nemněnila bych, moc mi to dodává optimismu, pohody a síly přežít další dny
Ameli
anonym
| 4. 11. 2008 21:14
náš kocour,se pořád někde schovává,všecko prozkoumává,tuhle i kaktus ,já mám všude odevřeno,ale stejně nikdy nevím,odkud vyleze.........,když obejdu všecky místa,tak musím holt čekat.......... .
dodatek
Ameli
| 4. 11. 2008 16:23
Dorko, tobě taky přeju, ať je ti líp.
Báro, na čtyřicítkách jsem četla, že jsi zastlala ko*** do gauče. Nic si z toho nedělej. Když jsem v pátek převlíkala peřiny zavřela jsem psa pod postel. Vůbec mě nenapadlo, že by tam mohl vlézt.
Dousabel, o takovém domě jako máte vy sním už od dětství. I s tou zapadanou cestou a zásobama na zimu...
Ahoj holky
Ameli
| 4. 11. 2008 16:19
Přišla jsem vás pozdravit a dočíst. Teď jsem tady dva dny nebyla. Měla jsem pořád co dělat a taky přítel je doma a obsadil počítač.
Zdeničko, jsem ráda, že už jsi z nemocnice doma. Tak odpočívej a snad ti ty kapačky potom pomůžou. A dcerka ať se taky brzo uzdraví!
Já jsem dnes byla na očkování proti tetanu. Jenom se modlím, aby se mi kvůli tomu nevrátila nemoc. Na onku mě strašili, že se může stát cokoliv, protože je to zásah do imunitního systému, ale že je asi nebezpečnější zůstat nenaočkovaná...
Jinak tady v Brně je už třetí den teplo, jak kdyby bylo jaro. Tak uvidíme, jak dlouho to ještě vydrží...
Pěkný den!
Zdenicka
| 4. 11. 2008 15:11
Ahojte holky,všechnmy Vás zdravím!!!!děkuji za milé přivítání,ale já jsem taky ráda že jsem doma už k vůli malé,zánět hrtanu není žádná sranda! Jsem tady klidnější i když je pravda, že v nemocnici opravdu odpočívám,tady mě to nutí něco dělat,vysát,uvařit,uklidit.....však to znáte!Ale dělám to pomalu a mezi tím odpočívám! Mějte se moc hezky ahojte Zdenka
jinak
anonym
| 4. 11. 2008 15:05
Dori děkuji za stránečky,Baruš Tobě za mailíky,rezamce za mé stránečky
krásný den všem
anonym
| 4. 11. 2008 14:53
koukám,moc nás tady není,tak to snad bude lepší.....,já jsem ráno byla s kocourkem na dvoře,chce všecky dveře odevřít,proleze to,pak si hrál na vozejku za auto,byl tam hnůj,už to bylo naštěstí pryč,ale to by tam zas nešel,do skleníku nejde,protože mu to tam smrdí ,jinak sleduje na zahradě kočky,jakmile nějakou uvidí hurrá za ní ,ale psů se bojí,nemá s nimi moc pěkné zkušennosti,ale jen těch velkých,jorkšíra,na toho zasyčel a on pes utek............ .
Pěkný
anonym
| 4. 11. 2008 07:46
den děvčata přeji pokud možno bez bolístek.
Zdeni:vítej doma
Raduško a Doruško :vy se holky brzy uzdravte
Zdravím i všechny ostatní
Tebe
anonym
| 3. 11. 2008 20:56
bolí hlava????Mě taky všecko,hlava je jako střep,beru si prášky jinak bych nepřežila..........
Raduško
Dorka
| 3. 11. 2008 20:50
já jsem dneska taky vyprala a pověsila prádlo a mám dost ještě jsem musela mezi tím uvařit . Ani venku jsem nebyla jak mi není pořád OK tak je to na nic.
Našla jsem ti hezký článek o přírodních vitamínech tak na ně mrkni je hodně zajímavýhttp://www.vareni.cz/…voce-pro-zdravi/

Drž se holka zlatá, pa
jenže
anonym
| 3. 11. 2008 20:40
toho moc nezvládnu,ale vyprat musím

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
21. 8. 2025 19:43
14919