Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

holky
rezama
| 8. 11. 2008 20:51
jdu vás jen pozdravit,nějak jsem vás teď nestihla dočítat a tak doháním resty,jak nemám náladu a ještě jezdím za synem tak nestíhám a většinou napíšu jen na jednu diskuzi a pak nic,no jo vy mě určitě omluvíte,že jo.
Synáček už pujde zítra domů,vše je zatím v pořádku a musí pomalu rozcvičovat,jen našlapovat na tu nohu nebude nejmíň měsíc,jestli to půjde dost dobře,to ale věděl dopředu,no už je lepší bolest už je asi trochu mírnější a tak je to s ním k vydržení.No užiju si ho doma až až,už teď má strach kdo ho bude ten příští týden obskakovat,když jedu na ten srazík.Jo Ameli vím že jsem to už psala,ale neodpověděla jsi,tak kdyby jsi ještě třebas taky chtěla jet tak je to možné,ale není to v žádném případě povinost.
Regino moc ráda tě zase vidím.
Ještě Ameli s tím na hubnutí,já to nebudu moc rozpatlávat a rozebírat,holt už to tak je a nebudu se kvůli tomu střílet že jo,ale děkuji za povzbizení,vím že jste moje zlaté holky,všechny.
No na stránečkách jsem toho taky moc neudělala,chybí mě nějak čas,tak zase pozdějc,musím všechny nachystané recepty dopsat a vložit a taky už začít s recepty na cukroví,no mám toho v hlavě,ale nikdo to za mě nechce zkrátka udělat.
No tak se holky mějte moc fajn a zatím papapa
Dori
anonym
| 8. 11. 2008 20:33

,není co,v klidu to je,to zas tcháni hadky před lidma až tak nevyvolávaj,akorát že je to nuda,pořád poslouchat druhý,ještě důchodce ,takže můj kocourek miláček mě vytáh,že potřebuje nažrat .
jo
Dorka
| 8. 11. 2008 20:21
vy máte dneska tu oslavu, že? Tak to ti nezávidím, snad to u vás doma probíhá v klidu a nehádáte se. Měla by ses víc šetřit, abys tu chřipajznu nepřechodilazdraví je přednější než návštěva u které se musíš kvůli tchánovcům ještě přemáhat buď na sebe opatrná aspoň se teple obleč.

A s Vánocema si teď nelam hlavu je to ještě daleko

pa
Dori
anonym
| 8. 11. 2008 20:11
takhle to naplánovala švagrová,že chce mít děti doma, bráchovi je nepůjčí,akorát,že jsou to dny pracovní,ten můj dělá do večera na druhý straně,co bydlí máma.Rýmu a kašel mám,ještě mě škrábe v krku .Ale jako frajerka lítám,uklízím,ještě sedím dole s návštěvama .
ahoj holky
Dorka
| 8. 11. 2008 19:59
přeji krásný večer . Raduško, klid, vždyť můžete oslavit Štědrý den o něco dřív, hlavně, že se všichni ve zdraví sejdete. Co kašel, rýma už je líp??

Baruško, nám taky postupně všechny spotřebiče odchází když nepočítám ten rozbitý talíř z mikrowave. Dnes jsme se jeli podívat do elektrodomu co tam mají...potřebovali bychom novou ledničku, odsavač par atd. atd. ještě musíme vyhodit kuchyňskou desku a pořídit novou je už moc stará a plesnivíto se budou penízky jen kutálet . Máme ještě v plánu pořídit si myčku na nádobí, abych šetřila ruce byl by to pro mě opravdu dobrý pomocník, ale zatím je to v nedohlednu. Musíme pořizovat postupně, aby nás to nezruinovalo .

Dous, jsem ráda, že se ti koláč povedl a že vám chutnal

Já jsem dnes pro změnu dělala jablečný amaroun s rozinkama a piškotama. Dostali jsme pár jablek tak vymýšlím jak je zužitkovat .

Mějte se fajnově, pa
tak mi volala
anonym
| 8. 11. 2008 15:57
máma,že brácha přijede s dětma dva dny,před Šťědrým dnem na Vánoce.Mámě je to líto,že na Štědrej den odjedou,.Ale co já můžu,zase jak to vyřeším já..
krásnou sobotu všem
anonym
| 8. 11. 2008 12:24
Amálko,užij si návštěvy,jako Ty to bych taky brala,jednou za čas se ukázat u tchýně .Pak by to bylo možná pro obě bezpečné .My budeme mít dneska tu tchánovo oslavu,možná se nezůčastním,včera jsem debordelizovala,dneska podle toho vypadám. .K obědu jsme měli rizoto,moje oblíbené.V lednici na mě kouká studenská pečeť,pořád říká,vem si mě,sežer mě
Ahoj
anonym
| 8. 11. 2008 10:18
holky přeji krásný leč uplakaný den
Amálko: měj se hezky na návštěvě
Ahoj Ameli,
anonym
| 8. 11. 2008 09:24
taky ti přeji pěkný víkend. Užij si návštěvu v klidu a pohodě.
A ten deštík musíme brát jako nutné zlo, vždyť příroda ho hodně potřebuje a doma se dá dělat taky spousta příjemných věcí
Víkend
Ameli
| 8. 11. 2008 08:39
Jdu vám popřát krásný víkend! Snad nebude celý upršený, jako je zatím u nás. My jedeme k Petrovým rodičům, takže se ukážu v neděli, nebo až v pondělí.
Mějte se hezky a opatrujte se.
krásnou dobrou noc všem
anonym
| 7. 11. 2008 23:29
Dorko
anonym
| 7. 11. 2008 21:57
tak zkus inzeráty,třeba ten talíř někdo má doma a nepoužívá ho...........
Dorko
anonym
Dorko
anonym
Dorko,
anonym
| 7. 11. 2008 20:31
já mám fakt hlavu na .........

Švédský koláč byl fakt moc dobrý, pvní den se trochu sypal od dola, myslela jsem si, že příště musím víc vymazat plech. Ale ty jsi pak psala, že to do druhýho dne zvlhne, a taky že jo. Byl opravdu vynikající . Jen jsem ho nestihla ani vyfotit, mizel závratnou rychlostí.

V neděli jsem říkala Bubákovi, že ti má napsat jak mu chutnala tvoje buchta a ten nezdvořák pravi: "Dorčinu buchtičku jsem ještě neochutnal, tak nemůžu nic psát"
No, nepraštila bys ho sprosťáka
Dorka
| 7. 11. 2008 20:12
ten skleněný talíř do mikrovlnky snad neseženu hledala jsem všude možně a nic. Kdyby někdo o něčem věděl nebo mu doma překážel byla bych moc ráda...průměr je 26cm. Zkoušela jsem tam dát nějaký jiný talíř, ale žádný nesedí a na novou mikrovlnku nemáme .

Dous, jaký byl ten sypaný Švédský koláč? Dal se jíst? Doufám, že se povedl a neskončil v koši .

Vypravěčko, ty jsi tak šikovná, uděláš tolik práce. To já bych nezvládla, nakoupit, uvařit, nastrouhat, zavařit. Kdybych měla klobouk tak před tebou smekám .

Reginko, moc tě zdravím a děkuji, že nám dodáváš tolik optimismu jsi takové naše sluníčko.

Všem vám přeji krásný večer, dobrou noc a na shledanou
Ještě
Ameli
| 7. 11. 2008 17:50
jsem zapomněla pozdravit Radušku a rozdováděného koucourka Kubíka.
A Jitulka už tady za náma dlouho nebyla...
Pěkné odpoledne
Ameli
| 7. 11. 2008 17:48
Zase jsem tu dnes poslední.
Rezamko, ať se ti syn brzy zotaví a pěkně rozcvičuje. To o čem jsi psala na hubnutí je mi líto, ale snad to brzo přejde. Tady máš plno kamarádek, které při tobě stojí.
Majko, co botky? Sehnali jste? Já jsem včera sháněla se ségrou, ale všechny ji tlačily... Má záhadný nohy, na který nejsou žádný boty.
Báro, nám v domácnosti taky všechno postupně odchází. Zdědili jsme nábytek a některé vybavení ještě po našich nebo po ségře... Loni jsme kupovali novou pračku a letos to vypadá na televizi. Už v ní docela divně lupe...
Zdeničko, vy teda na ty nemoci máte fakt smůlu. Tak snad se z toho dcerka brzo dostane. Jinak já bych se na kapačky netěšila, ale tobě pomůžou od bolesti, tak je to jasné.
Vypravěčko, takové zásoby do mražáku by se mi taky hodily, jenže jsem na to líná.
Dorko, s tím talířem do mikrovlnky je to smůla, ale třeba ho někde seženeš. Nebo to můžeš vzít jako záminku ke koupení nové mikrovlnky.
ahoj
anonym
| 7. 11. 2008 17:11

Zdeničko,mě taky záda bolí furt,držím pěstičky s malou,aby jí to u doktora dobře dopadlo.Vypravecko .
Zdravím ze Slezska -
Regina
| 7. 11. 2008 16:26
moje bolavý - pokoušela jsem se přečíst nějaký ten řádek a tak přeji
Rezamce brzké vyzdravění synka - to víš je to chlap .....
Zdeničce, brzké přemožení streptokoka,aby byla malá zase v pořádku -
- vypravěčce, k dobrému a hlavně zdravému nákupu na zimu -
a teď mi děvčata promiňte - já jsem vás zase nestihla zaregisstrovat jménem -

- předem k vyřízení důchodu -
-brzkého dodělání dětského pokoje -
- sehnání talíře do mikrovlnky -
- zakoupení nového vysavače -

/ já nám sání přes vodu z TV reklamy a jsem s ním nadmíru spokojená - vysaji a špínavou vodu vyleji do WC vypláchnu a je čisto/ - to je n pro tip - který jsem dostala od kamarádky a té již slouží delší dobu -
- hlavně hodně zdraví a pohody vám všem
krásný víkend
anonym
| 7. 11. 2008 16:22
Zdravím
anonym
| 7. 11. 2008 15:06
vás všechny a přeji hezký zbytek dne. Pc se teď málo věnuji, využívám pěkného počasí a snažím se být co nejvíce venku. Včera a dnes jsem ještě zpracovávala zeleninu do mražáku. Koupila jsem předevčírem pěkný svazek petržele s natí, tak jsem ještě přikoupila celer a mrkev a něco jsem strouhala do sáčku do mrazáku (pod svíčkovou, něco jsem nakrájela a sterilovala (do br. salátu) a zbytek jsem smíchala s květákem, pórkem a hráškem (do zelenin. polévky). Před chvíli jsem dala péci bábovku a za chvíli se chci ještě projít s Dorkou. Tak pěkné počasí by jještě mohlo alespoň dle mě být ještě měsíc (aspoň nemusíme topit, skrze dcery přitápím jen chvíli navečer, špatně se jí totiž v cfhladnu špatně dýchá). Dnes přišla z práce nějaká rozlámaná, asi na ni leze chřipka, snad to přes víkend vyleží.
rezamo - synovi přeji brzké uzdravení a taky co nejméně bolesti
Majko - držím pěsti, abys ten inv. důchod dostala
všem ostatním přeji hezký víkend, doufám, že se mezi vás ještě dostanu
Ahojte holky!
Zdenicka
| 7. 11. 2008 14:25
Většinou jsem šla na PC jen na chvíli bolí mě z toho záda! Rezamko - už je lépe ,ale těším se až budu chodit na kapačky,to bude ještě lepší! Přeji Tvému synáčkovi,ať brzo přejde bolest!!!! Malá je nemocná a ve středu jsem s ní byla u doktorky,udělala jí výtěr z nosu a dnes jsem volala na výsledky,roste tam nějakej streptokok,ale ještě neví jakej,tak jsem zatím nechtěla antibiotika až bude doktorka přesně vědět co tam je,tak musím čekat do pondělka!U nás se těm nemocím nějak líbí! Holky mějte se všechny hezky ahojky Zdenka
Majko
anonym
| 7. 11. 2008 13:13
Dorka má pravdu,nic tím nemůžeš stratit,naopak získat
ahoj sluníčka
Dorka
| 7. 11. 2008 12:27
všechny moc zdravím, dnes se nám sluníčko schovává...kéž by takových krásných slunečných dnů bylo víc .

Majko, myslela jsem, že máš aspoň částečný invalidní...určitě si o něj požádej, nemůžeš nic ztratit akorát získat. Myslím na tebe ať dobře pochodíš.

Jdu pověsit prádlo a uvařit koprovku .
nemám
anonym
| 7. 11. 2008 11:47
nic,proti fungujícím ač starým věcem,já jsem akorát zkonstatovala,že tchánovci takových muzejních kousků víc,ale jsou Ti co nejvíc hlídají energie,že jsme to na tuty spotřebovali my.
Baruš
anonym
| 7. 11. 2008 11:32
ale teda ten vysavač dlouho vydržel,tchýně taky vyssává ruským tyčákem,děs,mají ještě sáčkovej,jenže tam se musí kupovat sáčky,hahaha,vysávali jsme tím sáčkovým taky,ale abysme tam dávali sáčky jen my.......,tak máme svůj Zelmer,lehkej,velký sáčky,super.
zatím pa pa
Majka33
| 7. 11. 2008 11:05
:o))
Majka33
| 7. 11. 2008 11:04
holky
Majka33
| 7. 11. 2008 10:53
přejí všem hezký den.Manžel mi už odjel brzo ráno,vrátí se až příští neděli.Za dva týdny jdu s dcerkou na kardiologií,na to vyšetření.Docela mám z toho strach,ach jo.Holky zachvilku tady budou vánoce.To utíká co?Už jsem si vyhledala recepty co budu péct na vánoce.Nevím jak to všechno stihnem.Chceme ještě do vánoc udělat dětem nový pokojíček.Ted´nás brzdí manželová práce,že je mimo domov.Rozmýšlela jsem co uklidím tak uklidím a zbytek si vklidku doklidím po novém roce.Se nestrhám že?Odpoledne jdu po nákupech.Mému synkovi musím koupit teplé botky......

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
21. 8. 2025 18:09
14916
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18