Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Dorinko
anonym
| 22. 5. 2009 10:34

,to je mi líto,že jsi nemocná,ono to přejde uvidíš ,já taky lapnu všecko ,neboj.Je mi tak nějak v poslední době divně,nevím,asi mám splíny .Mám pocit,že kdyby vybouchla bomba,tak si nikdo ani nevšimne,je to asi tím,že máma prožívá věci okolo mě,co se děje s vnoučatama,ale já nic.Že i když přijedu k mámě,tak si mě tam nikdo nevšimne.Ale nebojte,bude líp.Tak se mějte,všecky Vás moc zdravím
ahoj holky
Dorka
| 22. 5. 2009 09:37
všechny vás zdravím. Já jsem se starala o maroda a teď jsem taky marod asi jsem lapla nějaký bacil tak ležím, piju bylinkový čajíčky. Je mi hrozně, doufám, že vy se máte líp . Raduško, děkuji za krásné obrázky co jsi mi poslala . Snad to s pokousaným pejskem a ostatníma nebude tak vážný.

Přeji pěkný den, mějte se co nejlépe a hlavně žádné bolístky, pa
Baruško
anonym
| 21. 5. 2009 23:17
já koukám občas na hudební kanál,tam těm holkám,je vidět skoro až do krku .Jo a koukalas,že Kocáb a ty neplatiči a nakonec sám dluží .Děti od bráchy mají pokousanýho psa,Monča ta 18,ho chtěla bránit,tak jí pokousal taky,vlastní pes,kterej se bál spíš. .Jak je na tom nevím,protože oni hodně přehání,tak uvidíme.
Ahoj
Bara
| 21. 5. 2009 14:31
zlatíčka všechny moc zdravím .Já dnes měla šící den ale už je hotovo a vyrazím na vycházku
Raduš:písničky co se zpívali za našich let jedou pořád na zábavách až se kolikrát divím i když letí i jiné a Ty slova no hrůza
ahoj
anonym
| 21. 5. 2009 11:34

,tady je tak hezky,že snad půjdu i ven .Že bych skočila na jedno do hospody?? .Ale bohužel mám na starosti ko***,zatím mažeme očíčka,ale už to má lepší ,ještě ho ráno přeprat .Když tady poslouchám disco,tak vzpomínám na nás,jak jsme pařili .A to zdaleka nebyli písničky jako dneska .
srandovní obrázek
anonym
| 20. 5. 2009 14:21

Jinak
anonym
| 20. 5. 2009 12:08
moc myslím na rezamku,jestli je i jí dobře,Zdeničku,jak asi dopadne ,Dorinku,jakpak se jí asi dneska daří.
Baruško
anonym
| 20. 5. 2009 12:05

je super,že jsis užila koncert, kytička je opravdu nádherná,tady je krásně,takže budete mít super počásko,jestli je u Vás taky tak pěkně,s kámoškou. .Kocour už je u nás v krabici,chrápe.Ráno,to bys viděla ten jekot,když chce pozornost, přítel nebo tcháni,mi ho sem pustí,holt panička musí vstát a postarat se. .On ví,kde má jít
Ahoj
Bara
| 20. 5. 2009 11:45
zlatíčka zdravím vás všechny
Já mám uvařeno i vypráno odpoledne půjdu za kamarádkou na pokec.Včerejší koncert Marušky Rottrové byl supr krásně zpívala ,známé písničky,
Raduško:at se Ti kocourek brzy uzdraví naše číča běhá přes noc venku a ráno mě budí dnska tak šíleně škrábla na sklo a ještě zamrančela asi jsem ji neslyšela o ona už byla naštvaná
Zdenička:je dnes v Brně tak snad dobře dopadne držím jí pěsti
Rezamka tu není asi ji není dobře tak pošleme na dálku aspoň spoustu energie že jo holky?
Vypravěčko:článek o Lumpíkovi jsem nečetla ale já to napravím
Zdravím i všechny ostatní
vypravecko
anonym
| 20. 5. 2009 11:30

dík,že se ptáš,no,dneska jde na kontrolu,jestli teda nebude venku,očíčko má stále červený,ale už míň.Já spíš myslela udělat mu doma soukromý cvičák ,jako mají některý Ti velcí pejsci,více ho utahat,ale vím,že se u Tebe má suprově .Nepochybuji o tom,právě protože naši takové psy doma měli..Jeden prý vytrhl stromek a rozkousal ho,jiný zase strhl všecko prádlo .
Děvčata,
anonym
| 20. 5. 2009 09:29
všem vám přeji hezký dnešní den. Tady včera pršelo cvelé dopodne, odpoledne již jen chvilkami, až kolem 17. hod, pršet přestalo. Ráno byla šílená mlha, ale nyní již hezky svítí sluníčko a otepluje se. Jen doufejme, že nebude pršet každý den. jinak ten včerejší déšť už bylo opravdu zapotřebí. Všem, které něco vyřizujete nebo jste u doktorů, přeji dobré pořízení. Taky doufám, že Dorka je už fit, několik dnů tady nebyla, tak snad není zase nemocná. já jsem dopsala další úkoly, tak se chystám je poslat lektorce ke kontrole.
Radko, k tvé reakci na můj článek v mém deníčku ti chci jen říci, že Lumpík má pohybu velmi mnoho, ale je opravdu velmi temperamentní, tak doufám, že se časem trochu zklidní, co kocourek a jeho očičko?
Majko
anonym
| 19. 5. 2009 22:12

,užij si oslavu s mamkou,a hlavně že jsi v pořádku
ahoj
anonym
| 19. 5. 2009 22:05
holky moje.Baruško,dneska ty doktoři o tom mi povídej.Nandá Ti prášky a je. ..Posílám Ti energii .Zdeničko,co doktoři??Copak naše Dorinka,jestli jí je už lépe ..Jinak posílám všem,velikánský pozdrav,z jihu
Raduško
Majka33
| 19. 5. 2009 15:39
zdravím tě a taky ostatní holky,mějte se krásně
Zdeničko
Majka33
| 19. 5. 2009 15:38
...jak ti to dopadlo u dochtorů,doufám že dobře
Ahoj Baruško
Majka33
| 19. 5. 2009 15:37

jsem moc moc ráda že máš ručku v pořádku ,mám ohromnou radost.A užij si Marušku Rottrovou.Ona má hezké písničky .Já jdu taky na preventívku ale už je tomu i rok co jsem byla na dalším vyšetření a posledně dochtor mi řek,že až příště příjdu,tak mě tam bude posílat.Zrovna dnes je tomu rok co jsem byla v nemocnici na CT a na dalším vyšetření.

Pořád prší a prší.Zrovna jsem do prala a zítra to mužu zase vyžehlit.V sobotu jdeme na narozky,moje maminka slaví,tak se už těším
Ahojky holky!
Zdenicka
| 19. 5. 2009 15:32
Přeji Vám krásný den i když prší !
Majiku- budu držet pěsti-štěstí na gyndě!
Dnes jedu pro mamku aby mohla zítra hlídat malou!Jedu k doktorovi a kolik mám kolem toho vyřizování a zařizování!
Jdu něco dělat ,mějte se moc hezky ahojky
Ahoj
Bara
| 19. 5. 2009 11:43
holky přeji pěkný den
Jsem opět zpět u doktora dobrý nález na ruce žádný není tak by se měl nerv pomalu ale jistě regenerovat.Sice to ještě není ono ale o hodně lepší ruka je
Ještě jsem se zmínila o noze bolívá mě mrška a když to řeknu obvodní ani se na ni nepodívá ,napíše prášky od bolesti a je vymalováno. Prý to bude asi od páteře tak jdu zase na rentgen
Na hrob jsem koupila kytičky ,ještě koupím nějakou pěknou svíčku a ve čtvrtek tam zajedeme s dětmi.
Dneska jdu na Marušku Rottrovou už se těším snad to tentokrát vyjde,
Moc vám všem děkuji že jste na mě mysleli.
Majulíku:budu držet pěstičky aby jsi na gyndě dobře dopadla taky tam musím jít ale jen na preventivní prohlídku.
Zdeničko:ať dobře dopadneš v Brně
Raduško :dáváš sem moc pěkné obrázky ,opatruj se taky
Zdravím všechny vyjmenovávat nebudu určitě bych na někoho zapomněla
Majko
anonym
| 19. 5. 2009 11:09
držím palečky,aby bylo vše v pořádku,copak Baruška jakpak to má se zdravíčkem a pacinkou.Nebo Dorinka,ta toho holka taky má,ale jste holky statečné opravdu ,já koukám na music MAX,je to super hudební kanál ,taky už ty nehody,násilí,nemůžu ani vidět.
tak holky
Majka33
| 19. 5. 2009 10:40
zatím pa
ahoj holky
Majka33
| 19. 5. 2009 10:39
a hezký den přejí.No u nás hezky není,prší a ráno o půl sedmé byla dost velká bouřka.

ZDENIČKO- přejí ti u dochtora aby vše bylo v pořádku.Já mám jít taky příští měsíc na gynekologií,už to bude půl roku jak jsem tam byla posledně a zároveń mě bude dochtor posílat do nemocnice na gyn.oddělení a jdu na CT,ultrazvuk a rentgen. Taky se mi tam nechce ale co nadělám,musím.Už ted´je mi z toho nějak divně.Pořád na to myslím a kromě toho mě něco bolí na pravé straně břicha,tak mám docela z toho strach.

Holky nerozčilujte se nemá to cenu.Je to hrůza jak s lidma jednají,je fakt když má člověk víc peněz,tak to rychle jde vyřešit a když nemá tak kašlou na tebe.A jak píše ZDENIČKA já se taky už jen občas dívám na zprávy.Potom mi je jenom smutno,jak je na tom světě nespravedlivost anebo zase ukazujou samé havárky a kdo koho zabil a hlavně když najdou nějaké miminko pohozené,no děs.
ahoj
anonym
| 19. 5. 2009 08:59
vypravecko,tak se kočička byla pochlubit co chytla ,asi máte odměnu za starost a péči .
Hezké úterý
anonym
| 19. 5. 2009 07:31
z rozpršeného ostravska přeji všem. Včera tady bylo krásně, ve městě chvilku sprchlo, ale opravdu jen chvilku, že to pak ani nebylo poznat. Dnes začlo pršet v 6,45 a prší stále. Tak abych do bolesťovky nepřišla jako vodník, tak mě tam dcera zaveze autem. Teď za mnou přišla dcera, jestli bych nešla uklidit myš, kterou naše kočka chytla, je prý (ta myš samozřejmě) dost velká a kočka ji položila na schody před dveře, takže jdu.
Zdeničko, tobě přeji u doktorů dobré pořízení. Taky k nim chodím nerada, ale když se někdy musí, tak se prostě musí.
krásný den
anonym
| 18. 5. 2009 17:43
Zdeničko
anonym
| 18. 5. 2009 17:28
držím Ti palečky aby bylo vše v pořádku
Krásný den!
Zdenicka
| 18. 5. 2009 15:45
Ahojte holky,jak jsem si přečetla,tak Vás ta televize rozčiluje jako mě,už se ani na zprávy nekoukám,to by člověk vyletěl z kůže!!!!
Ráno to vypadalo že bude škaredě a ono se to probralo a ani kapka nespadla! Venku krásně svítí sluníčko!!!
Ve středu jedu do Brna na kontrolu,tak už teď mám z toho nějaký nervy a ve čtvrtek jdu k neurologovi,se mi teda vůbec nechce chodit po doktorech!A to ještě s malou jedu v pondělí na alergologii!
Baruško- jsem ráda že dcerka má nožku už docela v pořádku a že Tvá ručička je lepší!
Regi- nerozčiluj se skrz soc.oni jsou v pohodě a ty se nervuješ a kazíš si ještě své zdraví!
Mějte se moc hezky ahojky Zdenka
vypravecko
anonym
| 18. 5. 2009 13:09
holt jsme obyčejní lidé ,možná kdybysme měli tisíce na kontě nebo dokonce milióny,tak by se třeba něco hnulo,však to vidíš,když na to přijde televize,hned všecko jde.Vzala bych je všecky klackem přes hlavu,jak s lidma jednaj
Platí to i pro vás ostatní -
Regina
| 18. 5. 2009 07:59
- tedy to přání Dobrého dne - a do nového týdne vše nej......
jen mi nedalo nereagovat na včerejší program v TV -
Taky jsem poslouchala v Diskusi - ohledně plateb u lékaře a v lékárně - - když nevyjde jedno máme druhé řešení -takže se necháme taky překvapit -
Tak si myslým, že nejlepší je TV pouštět jen při večerníčku - Mat a Pat jsou opravdu hoši nápadití - ti by se hodily do naší politiky -
Přeji krásný den -
Regina
| 18. 5. 2009 07:51
- svátek má Nataša

BIO

StředníDEN

8 až 21°C

Vypravěčko -tak to mě taky namíchlo - je to vůbec možné ??? - to si dělají z lidí legraci??? -

Zatím máme sluníčko . jak vy v dolíků? - Přeji dobré pořízení ve městě -
Hezké
anonym
| 18. 5. 2009 07:25
pondělní ráno a samozřejmě celý den. Tady bylo včera odpoledne šílené vedro, takže jsem nemohla s Lumpíkem na procházku, takže dnes chci vyrazit za chvílí. Odpoledne totiž jedeme s dcerou do města, musíme tam něco vyřídit.
Baruško, jsem ráda, že ručička už je mnohem lepší, hlavně, aby se to časem zase nezhoršilo. Zítra ti budu držet palečky a myslet na tebe.
Radko, ti zaměstnavatelé, jsou skoro všichni, až na malé vyjímky, všichni stejni. Myslí hlavně na své zisky a dělníci aby mnohdy na ně dřeli skoro jako,nebojím se říci, otroci (když se ti nelíbí, tak běž, na pracáku je lidí dost). Včera mě namíchla ukázka z občanské juda, kdy si lidé stěžovali, že nedostali za práci zaplaceno a z pracáku jim řekli, že oni nemají žádné prostředky na to, aby jej donutili jim ty peníze dát. Podle mě to je zcela zbytečný úřad (práci stejně nikomu nezajistí a jejich kontroly jsou jen formální - páni podnikatelé si je stejně podplatí a oni pak řeknou, že ze strany zaměstnavatele žádné pochybení nenašli). A naše vláda, jen hledá, jak by těm chudáčkům zaměstnavatelům jejich "těžkou" situaci ulehčila. opravdu těžké to většinou mají ti pracující, kteří dělají na ŽL a nikoho nezaměstnávají.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 8. 2025 10:55
14869
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18