Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

děkuju
anonym
| 28. 5. 2009 15:42

,děkuju všem holky,když by nějaká měla chvilku,chtěla bych určité věci probrat v soukromí.Víc hlav víc ví,také jste prožily kus života,tak bych chtěla znát prostě názor někoho jiného.........
krásný den všem
anonym
| 28. 5. 2009 15:22
Ahojte holky!
Zdenicka
| 28. 5. 2009 11:28
Přeji krásný den!!!!
Jak je venku krásně ,tak tu ani nikdo nechodí! Holky mějte se všechny moc krásně a Raduško nezoufej bude líp.....
hezké ránko
rezama
| 28. 5. 2009 07:47
přeji všem
Raduško neboj ono zase bude líp uvidíš
Holky všechny moc y moc zdravím a přeji krásný den
Hezký
anonym
| 28. 5. 2009 07:29
slunečný den přeji vám všem. tady včera odpoledne již bylo chvílí zamračeno, ale pak se vyjasnilo a bylo pěkně. Dnes již pěkně svítí sluníčko, jen je trochu chladněji. Chci zajet do města kopupit novou parní kachnu, u té staré mi nějak prosakuje pára přes rukojeť, tak raději koupím novou, aby se náhodou některá z nás neopařila, nestojí to za to. Tu starou jsem měla téměř 12 let, tak si již své odsloužila.
Radko, přeji ti, aby ti bylo co nejdříve zase líp. Taky jsem měla tolik stupňů doma, když bylo takové vedro venku, a to přes den mám okna zavřená a otevírám je na noc.
Co se týká toho mailu, na ty krmiva, tak se mi taky stalo, že jsem na první adresu ten potvrzovací mail nedostala, tak jsem vše vyplnila znovu a dala jsem tam jinou adresu a na tu mi ten jejich mail pak přišel. Přišlo mi 300 g balení granulí a 2 masové kapsičky. Jiná firma nabízí vzorky krmiva taky zdrama, její adresa je mezi těmi, které jsou na těch strankách blesku.
vypravecko
anonym
| 27. 5. 2009 19:04
kdybys mohla mi napsat,jak to bylo u Tebe,s těmi balíčky,pro koťata a šťeňata,já pořád čekám na mail a nic.Vyplnila jsem ten formulář a zatím nic.
tak
anonym
| 27. 5. 2009 17:07
jsem zkoušela,ten balíček,mi nějak vypadla stránka,takže vůbec nevím.
Majko
anonym
| 27. 5. 2009 16:21
přeji Ti aby bylo líp i Zdeničce,Barušce děkuji za vzorky,i vypravecce,za stránečky,nějak jsem na to ještě moc nekoukala.Ale napravím,to.Copak dělá Dorinka,i rezamka jsou snad v pořádku..Ale četla jsem na 40 o tom Tvém pejskovi,tak mě to docela pobavilo Baruško,i když vím,že to moc legranda nebyla. .
ahoj
anonym
| 27. 5. 2009 16:11
holky,děkuju Baruško,že se staráš .Mám zase nějaké problémy,tak jsem taková nesvá a nechce se mi nic.Tak se snažím aspoň ty mailíky,posílat,ještě že mám to pc.Kocourek je v pořádku,už lítá,jako drak. .A ještě do toho ty vedra,v bytě máme přes 30.Normální plovárna. .Ale včera tady pěkně lilo,ještě pak byli kroupy. . .
Ahojky holky!
Zdenicka
| 27. 5. 2009 14:59
moc Vás zdravím!
Poskovávala jsem si všechny kytičky pod střechu a nic ,spadlo pár kapek ! Zbytečná práce,ale až opravdu něco přijde tak je budu mít venku a nebudou nic hlásit!
Majiku- malá je alergik s náběhem na astma! Má to pokom zdědit,geny jsou geny!!!!Ať Vám to na alergo dobře dopadne!!! I když teď už to léčí a předchází se vzniku astma,dřív to tak nebylo!
Holky mějte se krásně ahojky
Baruško
Majka33
| 27. 5. 2009 09:26
tak si to pěkně užij a vrát´se nám brzo a ve zdraví pa.
ahoj holky
Majka33
| 27. 5. 2009 09:23
tak u nás v noci bouřka vůbec nebyla,ted´jen prší,takový normální liják,tak je vše v pohodě.Já dnes teda požehlím když prší a nemůžem jít ven.A v pátek jdu s malým na logopedií a jdu sním i na alergologií,mám doporučení od dětského.Tak jsem si myslela že to děti obejde ta alergie a už to začíná.My s manželem jsme alergici a malý asi taky.Když se namáhá tak dostane takový dunivý kašel.Jdeme vyloučit nebo potvrdit atsmu a jestli ještě není na něco alergik.A pořád se musí něco najít abych jen lítala po dochtorech.Já beru FLONIDAN,tak se citím líp a tolik nekychám.A v září jdu na kontrolu a budu asi brát i přes zimu vakcíny.

ZDENIČKO- a co ty je ti už líp?Ty si teda též užiješ stou alergií co?A na co je malá alergicka?
Zdravím
anonym
| 27. 5. 2009 09:13
vás všechny a přeji hezký den. Tady je dnes zamračeno a před chvílí začalo pršet, ale tak normálně, žádný prudký liják. Včera jsem opět schovala truhllíky s muškátama dovnitř, myslela jsem, že podle předpovědi, přijde prudký déšť, ale celou noc nepršelo vůbec. Dnes mi dcera dala noviny, kde je odkaz na stránky, kde si můžete vyžádat různé vzorky zdarma, tak jej vám taky pošlu, je to www.***/zadarmo. Je tam odkaz na 100 stránek.
Baruško, děkuji ti na odkaz na vzorky krmiva pro štěnata a koťata, již jsem je dostala.
Všem nemocným přeji brzké uzdravení .
Koukám
Bara
| 27. 5. 2009 07:26
kdepak je Raduška pravidelně chodí a včera má absenci no snad je v pořádku a brzy se ozve jak ona to umí s krásným obrázkem
Pěkný den
rezama
| 27. 5. 2009 07:24
jdu vám pořát tady všem
U nás v noci pršelo,blýskalo se,ale tak nějak normál,žádná velká bouřka.Teď je zatženo,neprší,je chladněji,ale zima zas tak nějak velká taky není,tak snad už žádné velké drama,jak hlásili z toho nebude.
Tak zatím všechny papapa
Ahoj
Bara
| 27. 5. 2009 07:20
holky přeji pěkný den všem
Koukám dnes jsem první ,pokud mě někdo nepředběhneU nás pěkně prší prý v noci i bouřka byla říkala dcera já spím jak drvo o ničem nevím
Dnes jdu na kafí zítra ráno odjíždím ,vrátím v sobotu Mějte se moc pěkně ,pokud možno bez bolístek
Ahojda holky!
Zdenicka
| 26. 5. 2009 15:07
Všechny Vás moc zdravím!
Rezamko a Baruško píšete že je moc krásně ,ale mě je dnes na umření,strašně špatně se mi dýchá,mám rýmu no prostě děs!!!!!
Majiku-to je dobře že už jste zdraví!!!!Hurá!!!! Dost se divím,že dal doktor dvě očkovací látky zaráz! Včera jsem byla s malou na alergologii a ptala jsem se na klíšťovku a vůbec mi ji nedoporučuje do jejích 10let! Tak ji očkovat nebudu!
Holky mějte se hezky a užívejte sluníčka za mě!pa,pa
Posílám Vám fotečku našeho nového posezení,je místo skalky!
pozdraveníčko
rezama
| 26. 5. 2009 13:35
holky vám všem posílám a přeji hlavně zdravíčko a taky zatím užívejte teploučka a sluníčka,má se to změnit,tak čerpejte dokud je
Posílám vám taky fotečku mraků co jsem někdy v pátek vyfotila,dnes je u nás zatím slunečno
Tak všechny papapa
Ahoj
Bara
| 26. 5. 2009 12:11
holky musím vás všechny pozdravit a popřát zdraví i tady nesmím na vás zapomínat jen nějak nestíhám pověsila jsem dvě pračky prádla ,uvařila knedle s borůvkama ,polívečku ..........zábava na celé dopoledne
Odpoledne na mě pro změnu číhá žehlící prkno asi před ním neuteču
Tak vám po sluníčku (mráčky dnes nejsou )posílám plno energie a dobré nálady
ahoj holky
Majka33
| 26. 5. 2009 10:25
moc moc vás všechny zdravím,tak dcerka je už zdravá a dostali děti druhou vakcínu proti klíšt´ové encefalitidě a malému hned dochtor udělal 5 letou prohlídku a naočkoval proti záškrtu a tetanu.Bobek dostal hned dvě injekce,jednu do ramínka a druhou do dupky.Trošku zaplakal ale jinak se držel.Jinač i mě je celkem líp,držím se,jen mám sté alergie nějaký kašel.Je nádherně co holky? Peru a věším to na balkon,hned to aspoń uschne.V pátek byla u nás pořádna bouřka,až jsem se normálně bala .Takové velké kroupy padaly a ten vítr no hrůza .A dnes to má přijít zas,tak se bojím.

DORINKO přejí ti aby si se brzo uzdravila posílám ti tuhle kytičku.

Zdravím Barušku,Radku,Zdeničku,Vypravěčku,Regínku pa pa holky
Dorinko
anonym
| 25. 5. 2009 00:26
o zvířátkách mi povídej,já našeho kocourka úplně miluju.Moc bych Ti přála zvířátko .S pc poštou,si nedělej hlavu,já toho také tolik nemám,akorát občas se mi to sejde,tak posílám.............,když mám co. .
vtípek
anonym
| 25. 5. 2009 00:15
vtípek
anonym
| 25. 5. 2009 00:15
ahoj
Dorka
| 24. 5. 2009 23:26
už je mi trochu lépe, klepu na dřevo ať to nezakřiknu . Dous, ty tvoje zvířátka jsou pěkná a koťátko je mooc roztomilý, já chci taky takový bych ho udlachnila . Kdybych neměla tu blbou alergii asi bych si taky takové pořídila prostě nemá chybu, ono tak krásně čumí jsem se úplně zamilovala. Koukala jsem na tvoje kefírové bagetky, povedly se ti jsi mě nalákala jestli jsou tak vláčné a dobré, budu je muset taky vyzkoušet .
Raduško, obrázky jsou moc pěkné, ale mám hoodně zaplněnou schránku takže se ti možná některé vrátí zpět.
Vypravěčko, jak se daří?
Ostatní také moc a moc zdravím a ozvěte se, přeji dobrou noc a pěkný nadcházející nový týden. pa
Ahoj
Bara
| 24. 5. 2009 13:46
holky přeji pěkné sváteční odpoledne .Pokud možno bez bolístek a trápení
Raduš:pavouky jsem včera vyhnat stihla
krásný nedělní debn všem
anonym
| 24. 5. 2009 12:27
vypravecko,když mám ráda pošlu,jsem ráda,že Ti dělám radost .Dous Tvoji miláčkové jsou krásní ,to koťátko mi připadá jako z tý reklamy,jak to kotě hledá tu mámu,jak mu dá jíst .To je obyčejná čičina,nebo šlechtěná???Baruško,to vyhnat pavouky,ten termín se mi líbí .My tady nemáme díky kocourovi,ani nožičku ,ale kamarádka vypráví,že jich mají plnej sklep.Že si oni žijou ve sklepě a na chalupu nejdou,i když už se prý roztahujou .Copak Dorinka,jakpak to má se zdravíčkem,my tady dneska máme teda pěkný vedro
Hezkou neděli
anonym
| 24. 5. 2009 08:39
přeji všem děvčatům. Přišla jsem vás jen pozdravit a pořát vám hezký den. Tady je zatím zataženou. Doufám, že pršet nebude. zatím stačí, co napršelo.
ahpj klábosilky,
anonym
| 23. 5. 2009 09:18
přeji všem pohodový víkend a posílám obrázek těch našich dvou pokladů
Ahojky
Bara
| 23. 5. 2009 08:38
holky přeji pěkný den a celý víkend.Jen nakukuji u ranní kávy.Přijede mě odpoledne sestra do zítřka ,musím vyhnat pavouky a nějaké papání nachystat měla
jsem na včerejšek naplánováno spoustu práce ale nějak jsem se sekla a
zvládla akorát uvařit a odpoledne zajet na hřbitov a nákup
Hezké
anonym
| 23. 5. 2009 06:47
sobotní ráno a také celý dnešní den přeji všem děvčatům. Tady je již hezky. Včera k večeru přišel na chvílí prudký liják zpočátku i s kroupama o velikosti asi 1 cm, ty padaly asi 3 minuty a za chvílí roztály. Ještě před deštěm jsem stačila schovat dovnitř truhlíky s převislými muškáty, ty by asi ty kroupy dost poničily, za chvílí je chci dát zpět za okno.
Baruško, to je dobře, že sis ten koncert hezky užila, taky s tebou souhlasím v tom, že některé dnešní písničky jsou děs a hrůza.
Doruško, to mě mrzí, že jsi zase nemocná. posílám ti na dálku trochu energie, snad ti alespoň trošku pomůže v tom tvém boji s nemoci.
Radko, děkuji za moc hezké obrázky, které jsi mi poslala.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 8. 2025 10:55
14869
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18