Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Zdenicka
anonym
| 16. 9. 2008 13:14
Zdení neděkuj nemáš zač hlavně aby se Ti alespoň trochu hodili Dík za držení pěstiček no uvidím ne že bych nešla do práce ale nezvládala bych to a kdyby mě dali jen půlku já a tři děti .........no vždyť víš Tady je taky zima brrrrrr a pořád chčije a já musím psa venčit no ale co nadělám
Doruško:jsem ráda že jsem Tě alespoň trochu potěšila taky děkuji za držení pěstiček jak příjdu domů hned písnu
Raduš:na rehabku je nárok dvakrát do roka na jednu diagnozu taky chodím a moc mě pomáhá
Amálko :s dárkem pro maminku je to těžký když nevím co má ráda já jsem např.ulítlá na svíčkách .Obzvláště teď ty dlouhé večery.........ale zatím ji nemám kam postavit
Taky topíme sistémem pokusů a omylů doma jsme měli jiný termostat a tady nám návod nedaliale zmzat nebudeme ani náhodou
Baruško!
Zdenicka
| 16. 9. 2008 13:03
Pomalu dočítám a teď jsem si přečetla že jdeš ve čtvrtek na posudkovou,budu na tebe myslet!!!!!!!Hlavně ať tam sedí rozumná doktorka nebo doktor!!!!!
Baruško!
Zdenicka
| 16. 9. 2008 12:59
děkuji za receptíky!!!!!!!!!
Ahojte holky!
Zdenicka
| 16. 9. 2008 12:58
To je teda zima br......, ještěže stačí zmáčknout cuplík a už se topí! Dneska mám volno,nemusím lítat vybírat penízky,včera jsem byla zmrzlá jak.......,přijela jsem ve 20.00 hod a hned jsem si uvařila čaj se slivovicí na zahřátí! To bylo fajn!Jdu obědvat,dneska máme mrkvičku s hráškem,brambor a vepř.masenko! Zatím ahojky Zdenka
Ahoj Petruš!
Zdenicka
| 16. 9. 2008 12:55
Malá má rýmu,ale školku zvládáme hůř a hůř! Večer jdeme spát brečíme a ráno se budí v půl šesté a zase brečí!Je to teda na mě moc!Moje nervy! Ať se brzy uzdravíte! To počasí dělá svý! Je to moc velkej skok na tu zimu,dneska jsem už zapla topení,vůbec se mi nechce vylízat ven! Měj se moc hezky ! Pa,pa Zdenka
Dorko
anonym
| 16. 9. 2008 12:29
Děkuji za zprávičku,o víkendu možná přijede brácha s přítelkyní,tak jsem naštvaná,že to asi nezvládnu,tak mi tam opět asi nechají dárek,sakra,o tom olejovým radiátoru jsem četla,jenže znáš to,dole energie hlídaj,i když platíme půlku,když si pozvou příbuzný,tak všecko jede,to je v poho,ani nechtějí pustit plyn,že prý je ještě čas,takže budeme asi zase kupovat ty drahý brikety.
...
Dorka
| 16. 9. 2008 12:12
Baruš, ten hafan v čepici mě fakt rozesmál dobrý .

Raduško, ptala ses na ty rehábka, promiň já jsem ti zapoměla odepsat. Za masáže a rehabilitace jsem nikdy neplatila, když si necháš od obvodního nebo neurologa či ortopeda napsat poukaz tak to hradí VZP tuším jednou za tři měsíce máš nárok zvlášť když máš skoliózu tak ti musí doktoři vyhovět.
Raduš, to mě mrzí, že seš taky nachlazenátak to jsme dvě. Já si tady topím přímotopem mám takový malý olejový radiátorek a je super .

Jdu něco vařit, asi udělám pečenou rybu. Je zdravá a už jsme jí dlouho neměli
tak papa
ahoj
Dorka
| 16. 9. 2008 12:01
jdu vás taky pozdravit i když mi není OK, ale mohlo by být hůř...

Jitulko, posílám ti malé koťátko já mám taky kočičky moc ráda...já bych je udlachnila . Když jsem byla malá měli jsme doma černého ko*** Mikešeasi 12 let a někde se nám zatoulal a už se nevrátilbylo mi po něm hrozně smutno. Od té doby jsem se zařekla, že žádný jiný nechci .

Baruško, sluníčko budu na tebe v ten čtvrtek moc myslet ať ti to dobře dopadne . Neboj, hlavně se nenervuj předem už tak máš starostí dost a ještě si přidělávat další. Přeji supr zábavu s kamarádkou.

Recept, najdu a pošlu . Je to linecké těsto na tom tvarohová náplň a hrušky. To se upeče a poleje čokoládovou polevou.
Ahoj
anonym
| 16. 9. 2008 10:22
Ahoj,záleží co se Tvé mamince líbí,já jsem třeba tuhle k svátku koupila polštář,byla docela spokojená,tamty měla už na nic,taky má ráda všelijaké krémy na obličej,někdy taky volíme třeba nový kabát,to je různé,ale u nás se už moc neslaví,dárky si dáváme,když ten druhý se třeba staví u mámy v Písku,oslavu děláme spíš pozdějc.
Ahoj holky,
Ameli
| 16. 9. 2008 09:21
dnes nás čeká další studený den. Přítel byl venku se psem a vrátil se za čtvrt hodiny zmrzlý až na kost, normálně ráno venčíme půl hodiny...
Mamka má svátek, tak jí musím jít něco koupit, ale nevím co... Nemáte nějaký tip?
sluníčko
anonym
| 16. 9. 2008 09:15
ahoj
anonym
| 16. 9. 2008 08:46
To je zas dneska den,kocourovi je blbě,já jsem nastydlá,takže super,tchánovci ještě nechtějí topit přitom je tady asi 7 stupnů,venku,tak si topím do krbovek.
Zdenička
pospisiloka
| 16. 9. 2008 08:02
Zdeni ta tvoje malá to je princezna hezounká.... Naše Terka od včera marodí,tak jsem s ní doma na paragraf...A co malá a školka už si tam zvykla???????????,
Jo
anonym
| 16. 9. 2008 07:36
Doruško obrázky nemají chybu a kočičky od Jitulíka jsou taky moc pěkné já přidám pro změnu hafáka
Nazdárek
anonym
| 16. 9. 2008 07:33
i když uplakaný
Doruško:Tyděláš chutě hned po ránu ten koláč vypadá báječně
Já jdu dnes nakoupit a nachystat nějaké pohoštění večer přijede kámoška do čtvrtka a ve čtvrtek jdu k posudkové ohledně důchodu bojím , bojím páč kdyby mě ho sebrali jsme úplně v čudeli
Dorka
jituliiik
| 15. 9. 2008 23:16
Dorinko, já mám kočky moc ráda, jednou takovou rezavou jsme měli, ale někam nám utekla (teda utekl, byl to kocourek) a už se nevrátila
Jinak jsi moc šikovná kuchařka Nechceš zase poslat recept? Vypadá to moc dobře
Jituliiik
Dorka
| 15. 9. 2008 21:21
ty kočičky jsou moc pěkný takový roztomilý .
Já jsem si dnes hrála...zkusila jsem upéct Helenin hruškový dort podle nového receptu tak vám posílám na ukázku. Je dobrý, ale pro mě moc fádní .
Papa
jituliiik
| 15. 9. 2008 20:30
Přejí hezký zbytek večera akrásnou dobrou noc!
...
jituliiik
| 15. 9. 2008 20:18
Kde jste všichni???
pláž v Japonsku :-)
Dorka
| 15. 9. 2008 17:20
další gentleman
Dorka
| 15. 9. 2008 17:16
obrázky
Dorka
| 15. 9. 2008 17:14
ahoj holky
anonym
| 15. 9. 2008 15:06
Tak jsme se aspoň pobavily ne,sice víkend nic moc,ale za tu srandu,to možná stálo ,jsem taky nastydlá Dorko,normálně měli odevřený dveře naž ven z kuchyně,ján proti nim seděla,takže to mám jasnýJitulko děkuji za přáníčko,vypravecko,je to tězké jít,nebo nejít,ale po tom co Ti řekla ta ........,že Ti jako vlastně nic není,tak bych se na to vy.......necítila by ses tam možná ani dobře.
Ahojík
rezama
| 15. 9. 2008 13:30
Dorinko tak hlavněkdyž ti bylo dobře.
Ameli s Jitulkou se pěkně pobavily,tak to má být holky.
Copak Zdenička?
Vypravěčko pokud ti můžu radit tak já bych tam nešla,já už taky několikrát zažila takovou situaci a když jsem tam šla i když jsem buď nechtěla a nebo mě nebylo dobře,tak to taky vždy špatně dopadlo a taky pokud se tam necítíš dobře tak nechoď,tvému zdraví ti to nepřidá a jen si tím budeš ubližovat,já to znám.
Jinak holky ještě pořád mě není nic moc,ale už vím od čeho.No zkrátka už začíná přechod a od toho všechny ty problémy pramení,tak jsem vyfásla nějaké prášky a snad to bude lepší,no jo ta má léčba to prý může uspíšit.Tak aspoň vím že jinak je vše OK.
Tak se mějte fajn
zdravím
Dorka
| 15. 9. 2008 13:13
a přeji taky krásný den . Vypravěčko, holka zlatá jak ti jen poradit. Já bych na tu oslavu taky neměla náladu zvlášť když si toho nikdo neváží...taky jsem se párkrát setkala s nepochopením. Není na mě též nic vidět a když řeknu, že uvidím jak se budu cítit tak to může vypadat jako výmluva i když není. Je těžký radit, když ti bude hodně mizerně tak raděj zůstaň doma a vykašli se na jejich blbý keci. Kdyby ti bylo lépe tak tam zajdeš aspoň na chvilinku, abys neurazila a bude . No, snad jsem ti aspoň trochu pomohla při rozhodování. Já to tak dělám také. Když nemůžu tak to nelámu přes koleno. Dáreček můžeš dát dodatečně nebo po někom poslat.

Raduško, a byla ta nugátová čokoláda aspoň dobrá? A ten likér? .

Ameli, sluníčko oslava na štěstí proběhla hladce , všichni měli smažené řízky a já jsem měla maso na prudko s Eidamem a Nivou a nic mě nebylo . Celou dobu se to slavilo na zahrádce venku a byla mě zima tak jsem se nachladila. Měla jsem raději zůstat doma, nechtěla jsem urazit a to mám za to. Oni za to nemůžou, jsou na rozdíl odě mě zdraví a víc vydrží já ne.
Jitulko, určitě můžeš udělat zapečenou cuketu s masem, ale já bych ho nejprv pomlela a podusila na cibulce a pak zapekla . Když to proleješ šlehačkou nemá chybu, ale to já nesmím, musím si hlídat cholesterol .

Rezamko, děkuji za recept na mrkvovou buchtu hned si ho založím . Přeji ať ti vyšetření na gynekol. dobře dopadne

Baruško, jak se máš? Co je nového?

pa
Radce
jituliiik
| 15. 9. 2008 12:38
Ještě jednou přeji Radce všechno nejlepší k včerejšímu svátku!
Ahoj
jituliiik
| 15. 9. 2008 12:36
Ahoj holky, jak se všechny máte? Já jsem teď o víkendu byla na hodech a na vinobraní, tak jsem nějak neměla čas sednout na chviličku k počítači a něco hezkého napsat Bylo to docela fajn, akorát byla velká zima, takže se nedalo venku moc vydržet, takže byl člověk nucen pořád popíjet něco na zahřátí
Ameli, v Lanžhotě jsem byla nakonec jen jeden den, protože jsem se dozvěděla, že je v Mikulově Pálavské vinobraní, což je trošku větší akce, takže jsme nakonec vyrazili ještě tam a stálo to zatoA jak se jinak máš? Jinak výslužku jsem dostala taky
Dorko, četla jsem si ten Tvůj recept...myslíš, že tam můžu dát i jiné maso, než robí? Já ho totiž moc nejím, víš ale Ale vypadá to moc dobře
Radko, opožděně Ti přeji všechno nejlepší k včerejšímu svátku!
Mějte se moc pěkně a ať máte hezký, i když upršený den
holky
anonym
| 15. 9. 2008 11:00
Já to spíš myslela,jako legraci s tou oslavou,já je za tu dobu už dobře znám,tak to asi nevyšlo,že se pobavíte ,já by jsem se bez tohodle obešla,spíš jít s tím mým na pivo,třeba,nemám ráda,takovýdle křečovitý oslavy,ze slušnosti.
vypravecka
anonym
| 15. 9. 2008 10:45
Asi jak píše Raduška udělej podle svého Ty musíš nejvíc vědět jak se cítíš víš ono kdo tohle nezažil neuzná nebo jen málokdo
Tak už jsem
Ameli
| 15. 9. 2008 10:39
zase zpět a všechny vás moc zdravím. Počasí nestojí za nic, ale hlavně nálada aby byla dobrá.

Na hodech bylo výborně, až na tu zimu. Jituliku, jak ses měla? Nebo
ještě hoduješ? Dostali jsme od Petrové mamky a staré mamky výslužku,
tak dnes ani nemusím vařit.

Dorko, jak to dopadlo u těch známých? Udělala ti to maso na prudko?

Radce přeji dodatečně vše nejlepší k svátku.

Marti, ty jsi psala, že ti nebylo dobře, tak už je ti snad lépe.

Zdeničko, z fotky je vidět, že se malé na kolotoči fakt líbilo!

Vypravěčko,je těžké radit, jak se zachovat. Ani tomu moc nerozumím. Máte jít na oslavu ke švagrové od tvého bratra, který tam bude mít přítelkyni? Já bych asi ze slušnosti šla a zdržela bych se tam podle nálady, která by na oslavě panovala...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
21. 8. 2025 19:43
14919
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18