Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Ameli
Dorka
| 6. 9. 2008 22:42
zlatíčko, jsem ráda, že tě nic netrápí však sis taky užila svoje viď? A s tím pracovním nebo flákacím rozpoložením jsi mě rozesmála to mívám někdy taky. Přemůže mě lenóra a nechce se mi nic dělat, ale to bývá málokdy spíš bych chtěla dělat a někdy to bohužel nejdea tak musím ubrat na tempu a rozdělit si to tak, abych měla dostatek síly na další dny. Někdy to teda přeženu když to neodhadnu a pak večer sotva lezu . Doma mi pak nadávají, že už toho mám nechat a jít odpočívat , že pry nevím kdy mám přestat
Oni nechápou, že nemůžu pořád jenom ležet nebo sedět, že musím taky něco dělat jinak bych se z toho nic nedělání zbláznila .
jéé
Dorka
| 6. 9. 2008 22:34
Zdeničko, ty jsi mě předběhla víš to? . Já než to tady naťukám tak bude půlnoc chvíli mě to trvá, ale já si pohnu ať mě neutečeš holka zlatá. To máš s Vypravěčkou pravdu, musíme být opatrní ať neskončíme nějak blbě. Já musím při té své nemoci se taky pohybovat, aby mě neztuhly klouby nechtěla bych být na vozíkuto teda nee. Takže pohyb ano, ale všeho s mírou jak se říká .
A jak dopadly výběry? Dali? Nedělali problémy??
Jdu vám
Ameli
| 6. 9. 2008 22:32
všem popřát krásnou a bezbolestnou noc!
Já jsem si dnes docela mákla, ale můžu si to dovolit, protože mě na rozdíl od vás žádné bolesti netrápí, alespoň ne ty fyzické. Převlíkla jsem peřiny a udělala generální úklid celého bytu. Bývala bych šla raději někam ven, když bylo tak krásně, ale nemám s kým...
Zítra možná doumývám zbývající okna, ale to se ještě uvidí v jakém budu rozpoložení. Jestli v pracovním nebo flákacím.
Tak zas zítra a dobrou.
Vypravěčko!
Zdenicka
| 6. 9. 2008 22:30
Hodně odpočívej a šetři se! Přeji Ti ať už je dobře a nezvracíš,sakra práca s těma zádama! Myslím si ,že se už těšíš na pondělí až půjdeš k doktorce,že? Kapáky Ti aspoň na chvíli pomůžou! Měj se moc hezky a opatruj se ,posílám energii a obaluji Tě do bílého světýlka! ahojík
přeji
Dorka
| 6. 9. 2008 22:29
vám dobrou noc

Zdravím tě milá Vypravěčko, mám radost, že jsem tě tu teď zastihla. Moc krásné povídání, děkuji, ale já si statečná nepřipadám. Mít takové potíže jako ty tak nevím nevímklobouk před tebou smekám ty si to tady opravdu vybíráš za nás. Je mi to moc líto, že ti není stále dobřejak já bych ti ráda pomohla . Můžu akorát na dálku pofoukat bolístku. Drž se holka zlatá, máme tě rádi, přeji dobrou a bezbolestnou nocať ti ty léky pomůžou a nezlobí tě. Jsi opravdu statečná, dodáváš mi obrovskou sílu, děkuji. papa
DOBROU NOC!
Zdenicka
| 6. 9. 2008 22:26
pa,pa Zdenka
Krásnou noc!
Zdenicka
| 6. 9. 2008 22:23
přeji všem!!!!!Holky moje zlatíčka,dnes jsem toho moc neudělala,ale jak píše Vypravěčka - zdraví máme jen jedno,a já nechci skončit na vozíku,musím opatrně! Ještě dneska mi vůbec nebylo dobře,zas mě to chytlo jak jsem vlezla do rozpálenýho auta,musela jsem si vzít kynedril,ale normálně mi trochu pomohl!Asi mě to utlumilo,taky se mi chtělo spát,ajaj.....a musela jsem jet na výběry! Tak se všechny mějte moc a moc hezky a dobrou noc a hlavně bezbolestnou!!!pa,pa Zdenka
Tak jsem vás,
anonym
| 6. 9. 2008 22:11
děvčátka moje zlatá, přišla alespoň pozdravit. Jak sleduji, tak problémy se zády nás má stále více.
Majko, v pondělí budu na Tebe myslet
Baruško - jak vidím, tak jsi změnila ikonku, je velmi pěkná
Raduško - doma mám dceru, ale taky má své zdr. problémy, je astmatička, a v tomto počasí se jí špatně dýchá, tak ji ještě nechci zatěžovat svými problémy. Jinak si rozumíme velmi dobře, jsme spíše kamarádky než matka a dcera
Jituško- tak vidíš, obrázky již vkládat umíš, ti koničci jsou velmi pěkní
Dorinko - velmi Tě obdivují, kolik jsi toho již ve svém věku, co se týká zdraví, protrpěla. Jsi velmi statečná.
Zdeničko - taky Tebe obdivuji, jak vše při svých potížích zvládáš. Jistě Ti dobijí baterky dcerka. Děti v jejím věku nám dělají nejvíce radosti, s jejich nástupem do školy již přibývají starosti. Šetř se proto holka zlatá.
Taky jsem ve vašem věku toho zvládla dost - zaměstnání, dcera začala chodit do školy, zvedali jsme barák a já jsem ještě při tom studovala na pedagog. fakultě pedagog. minimum. To jsem měla již 3 operace za sebou, neměla jsem žádné potíže, tak jsem nějak několikrát přecenila své síly a pak to odneslo mé zdraví. Proto vám, děvčátka moje, radím, více se šetřete - zdraví máme jen jedno.
Některá z Vás se ptala na mobily - těch jsem již měla několik - dvakrát Alcatel (poslední jsem dala předloni dceřinému příteli, když mu mobil ukradli, před tím jsem měla véčko LG (špatně se mi otvíralo), před ním jsem měla několik různých Siemensu a nyní mám první Nokii.
Odpoledne mě přišla navštívit má nejlepší kamarádka, je jako má starší velmi dobrá sestra
Zatím po těch nových tabletkách od bolesti jsem již několikrát zvracela i přes to, že mi p. doktorka napsala taky tabletky proti tomu zvracení. Prý to takhle první 2 - 3 dny trápí většinu pacientů a pak se to ustálí, již mám za poslední 3 dny 2 kg dole (nemusím aspoň držet žádnou dietu a kila jdou dolů).
Jinak všem přeji bezboletnou nejen noc, ale taky celou neděli. Pěkně si ji užijte.
Ahojky
anonym
| 6. 9. 2008 19:34
Ahojky,holky,tak jsem pomáhala u mámy na baráku,síla,jsem pěkně orvaná,sekat trávu,těžkou sekačkou,tahat psa,zalévat,ještě jsem psa vykoupala.........
Dorka
| 6. 9. 2008 14:52
dneska nedělám nic na všechno kašlu jen jsem trochu pomáhala s vařením. Záda mě bolí jako čert tak se nemíním odrovnat. Zdeničko, taky bys měla ubrat moc to s tou prací nepřeháněj ať ti není zle jak včera.

pa
přeji
Dorka
| 6. 9. 2008 14:48
pěknou sobotu hlavně bez bolesti . Připojuji se k holkám, že jsme tady od toho, abychom si navzájem pomohly a pofoukaly bolístky. Nemá to tady žádná z nás lehký. Vypravěčko, vůbec si nedělej žádné výčitkyjsme rádi, že tady s námi jsi. Znáš to přísloví: sdělená starost poloviční? .
Jo a obrázek miminka je moc pěkný.
Krásný den!!!!!!!!!
Zdenicka
| 6. 9. 2008 10:45
Ahojte holky!
Zdenicka
| 6. 9. 2008 10:40
Přeji krásný víkend,děkuji že jste na mě myslely,šla jsem teda jela jsem na výběry ,ale bylo to krutý ,jednu chvíli jsem myslela že budu utíkat někam na trávu a zvracet,ale zvládla jsem to.to by byla ostuda,ach jé! Vyparavěčko - držím pěstičky,ať Ti léky pomůžou a v pondělí budu na tebe myslet a taky na MAJKU! Doruško - jak jsi psala o švestkách,tak ty já taky můžu a slivovici mám moc ráda,ale jen tak na spálení červa! Včera jsem nic doma neudělala tak dneska makám,peču chleba,musím ještě nějakou buchetku,vařím,peru,žehlit bych měla uffffff,to teda nevím,nevím a ještě musím jet na výběry!Holky mějte se moc a moc hezky ,hlavně bez bolestí ahojky Zdenka
ahojky
anonym
| 6. 9. 2008 09:41

Raduško
anonym
| 6. 9. 2008 08:40
když chceš dávat obrázky musíš diskuzi zminimalizovat otevřít stránku s obrázky (s každé kopírovat nejde )vybraný obrázek zamodřit kliknou dát Ctrl+c pak otevřít diskuzi a dát sem Ctrl+v .
Když je obrázek velký kliknu na něj udělá se tam takový rámeček a tím ho stáhnu do potřebné velikosti
Pěkný den
anonym
| 6. 9. 2008 08:35
všem
Vypravěčko:zlatíčko jak Tě mohlo napadnout že by jsi nás otravovala od toho tu přece jsme abychom si navzájem alespoň písmenky a pomohli a podpořili.

krásný víkend
anonym
| 6. 9. 2008 00:33
vypravecka
anonym
| 5. 9. 2008 23:50
,nás jsi myslím neotravovala,byli jsme rády,že Ti můžeme pofoukat bolístku,já sama vím,jaké to je,když Ti nikdo z rodiny neřekne hezké slovíčko..........když nemáš s kým si popovídat.
Jituliiik
anonym
| 5. 9. 2008 23:42
Potřebovala bych návod pro blbý,jaks tam dostala ty obrázky,ty pohyblivý,ty koně,já ne a ne na to přijít.........maximálně se tam objeví odkaz pod písmenkama jinak nic..........
jen
anonym
| 5. 9. 2008 23:22
jsem zde nakoukla a chci vám ještě jednou poděkovat za vaši podporu a říci vám, že si ji velmi vážím. Copak já, ale vy jste mnohé o tolik mladší a máte mnohem horší problémy, tak mi promiňte,děvčátka, že jsem vás obtěžovala s těmi mými bolestmi. Ještě vám chci popřát
dobrou noc
Dorka
| 5. 9. 2008 23:20
ještě nakukuji
Jitulko, no vidíšjsi šikulkaobrázky jsou moc pěkné, zvládla jsi to na jedničku. A kde jsou ti vaši koníčci? Jednou jsi psala, že je jdeš nakrmit jestli se nepletu.

Raduško, mám Samsunga 2. rokem a to mi několikrát spadl na zem a nic se mu nestalo jen se trochu otloukl . Jinak kdybych si měla dnes pořizovat mobil tak bych upřednosťňovala s foťákem.

dobrou
ahojky
anonym
| 5. 9. 2008 23:11
Ahojík,díky za stránečky,já mám Nokie mobily,měla jsem i s
Samsung,ten se rozbil hned po koupení,Sonny Ericson,tam se mi sekal dispej,Alcatel,o tom vůbec nemluvím........stál za........Ty máš rodinku,jsi vdaná,máš děti,máš práci??
jituliiik
anonym
| 5. 9. 2008 22:59
Paráda koníci nádherní já už teď fakt mažu
:-)
jituliiik
| 5. 9. 2008 22:51
Už to jde

Moc děkuju!
Koníci
jituliiik
| 5. 9. 2008 22:50
Teď už se snad ti koníčci ukážou
jituliiik
anonym
| 5. 9. 2008 22:49
neplakej zrovínka s téhle stránky sem dát nejdou není to Tvoje chyba
Zkus tuhle :http://www.obrazkyanimace.com/
Doruško
anonym
| 5. 9. 2008 22:46
ony jim ty švestky padají na zahradu možná budou na slivku tu já taky nemusím My měli na zahrádce takové veliké a dobré ale letos tam byla jen jedna.Strom odpočíval.¨Koníčky od Jitušky nevidíš protože zrovna z té stránky kterou ona má nejdou obrázky bohužel kopírovat
Přeji všem krásnou noc a sladké sníky
Dorinko
jituliiik
| 5. 9. 2008 22:42
mně se ty obrázky nezobrazují a nevím proč...
Vypravěčko
Dorka
| 5. 9. 2008 22:35
palce nepřestávám držet přeji ať ti doktoři pomohou od toho tady jsou.
Baruš
Dorka
| 5. 9. 2008 22:32
škoda, že tady u nás nikde nepadají švestky ty já můžu v jakékoliv podobě kromě tekuté (slivovici nee)

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
20. 8. 2025 12:49
14908
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18