Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Pěkný den
jituliiik
| 4. 9. 2008 11:28
Ahoj holky, jak se máte? Chci vám popřát hezký den a hlavně ať vás nic netrápí

Mějte se!
Ahoj
anonym
| 4. 9. 2008 08:13
sluníčka všem přeji krásný den.Bez bolístek a trápení na dušičce
Jen nakukuji dala jsem péct chlebík uvařím oběd a jedu s kámoškou na kafčo tak se tu mějte

vypravecka
anonym
| 3. 9. 2008 17:40
,ahojky,dřív jsem se i snažila s bolavými zády jsem dělala ve skleníku,pak na zahradě,pak doma,tchýně mi akorát řekla,že se musím zapřít,dneska mi ani neodpověděla na pozdrav,něco nutného řešila s tchánem,už mi o nic neříkají, mýma rodičema a bráchou,máš pravdu,sotva je pozdraví,když náhodou přijedou,nebo vůbec nevylezou,protože chtějí mít hořejšek pro příbuzné,pokojík nahoře pro hosty,co tam má přítel kancelář,dělá počítače,tak už měl zamluvený druhák,od tchýně,sestry dcery,dole mají jen tři místnosti,to jsem zarazila
Radko,
anonym
| 3. 9. 2008 17:26
z vlastní zkušenosti s tchýni, pro kterou jsem byla po celých šest let, co jsme bydleli společně než jsme zvedli patro, jen přivandrovalec, který jí ukradl syna. Vše co jsem udělala bylo špatně a když jsem měla jít na 2.operaci ledvin, tak jsem se dověděla, že se jdu rekreovat a chudák manžel, aby se staral o dceru (3 roky). Tak jsem se zasekla a přestala jsem ty její výpady vnímat. Když měla nějakou přípomínku, tak jsem její slova brala jedním uchem tam a druhým ven. Taky jsem od ní dověděla, že mí rodiče ze mne vychovali pěknou ku..., dál si domyslíš sama (přitom jsem znala jen cestu do práce a zpět). Hodně mi v těchto chvílích pomohl manžel, který se mě proti své matce zastal. Přitom to nebyla špatná žena, spolu s manželovým otcem vychovali dceru od tchýniny sestry, která zemřela za 6 hodin po porodu.
Zkus najít oporu ve svém příteli a matčiny narážky si tak neber k srdci. Více Ti poradit nemohu.
Holký
anonym
| 3. 9. 2008 17:13
dnes je vedro brrrrrrr pro mě až moc
Majulíku: moc zdravím o bulce doktorovi řekni ale může to být jen obyč.hemeroid (napsala jsem to dobře? )nepanikař zbytečně
Doruško:já dnes nevařila měli jsme zbylé fazolky od včerejška udělala jsem jich schválně víc a hlídala před sarančaty
Raduško:hlavu vzhůru jak píší holky zbytečně se nestresuj
rezama
anonym
| 3. 9. 2008 16:25
Tvoje slovíčka mě moc pohladili,vidíš,vlastní nic,to bych se asi načekala,,ale když jde o pomoc,jsem první na řadě,zase řešíme mámu,nemluví se mnou,je zaseklá,jestli tam ject,poslouchat ty její výbuchy a nálady,teda,jestli od nás,nikoho jinýho nemá,bude tu pomoc chtít,přitom je soběstačná,chce prostě aby jí někdo obskakoval,že už prý na to má věk
Přejí ti
Majka33
| 3. 9. 2008 15:40
Marti taky hodně zdravíčka a pohody.Ty jsi naše sluníčko
Marti
Majka33
| 3. 9. 2008 15:37
ahojky .Přesně tak.Mě to ubíha až moc.Co tři měsíce chodím na kontroly,to není dlouhá doba.Už abych chodila normálně co 6 měsíců,jak když jsem byla zdravá.Na CT chodím jednou za rok a i na další vyšetření.A co ty ,jak se citíš? Malé se zatím líbí ve škole.Koupila jsem ji do třetí třídy nový batoh.Tak je natěšená.Od zítřka už se učí.Včera a předevčírem to měli takové volnější a v pondělí bylo jen přivitání,tak už byla doma po devaté hodině.Malý je doma.Do školky ho dám až příští rok.Jsem zatím doma.Uvidím jak to bude dál.Pořád jen po dochtorech.A z pátku mám obavy.Nevím jestli to mám říct gynekologovi.U konečníků z venku se mi udělala nějaká bulka a mám docela z toho strach.Už zas myslím na to nejhorší.Nevím jestli mu to mám říct,at´se mi na to podívá.Bolí to a nepřijemně svědí.Já fakt nevím.Děti jsou venku,je pěkně a teplo.....
Majčínku
rezama
| 3. 9. 2008 15:17
holka raděj s tou osmičkou běž zavčas,ony jsou to nejhorší zoubky a taky dovedou nejvíc pozlobit.Tak se ji raději zbav,než tě začne zlobit ještě víc.Tak jak je,pořád se nemůžeš vzpamatovat co?Mě to po dovolené taky trvalo nejmíň dva týdny něž jsem najela do těch vyšlápnutejch kolejí.Co holka ve škole,ta se ještě těší že jo?Klučina je ještě doma,nebo už chodí aspoň na chvíli do školičky?
Užívej si je dokud jsou takoví andlílci,velcí sice pomůžou víc jak ti malí,ale zase dovedou o to víc pozlobit.
Té kontroly se holka neboj,určitě bude vše OK.Já jdu v říjnu zase na další CT,no už to zase bude 3 měsíce,nějak rychle mě to utíká.Ony ty vyšetření ti aspoň povtrdí že jsi už úplně zdravá a v pořádku,tomu věř!
Radulko
rezama
| 3. 9. 2008 15:03
vím že je to těžké,ale můžu ti jen poradit aby jsi je neposlouchala a pokud možno ingnorovala.Takoví lidičky se totiž nezmění a pořád budou zlí a pokud se budeš proti tomu stavět tak to bude jen a jen horší.Jak jsem pochopila tak jsi taky v inv.důchodě,takže určitě to tvoje zdravíčko taky není úplně OK,takže hlavně ty potřebuješ klídek a pohodu.Vím že každej člověk potřebuje takový to pohlazení ty svojí dušičky,taky nejlepší je od nejbližších,ale poku jsou takoví tak je raději nechtěj.Holka věř že takoví lidi k životu opravdu nepotřebuješ.Znám to,taky nemáme vzathy v rodině zrovínka tip ťop,ale já mám oporu ve svém mužíčkovi a taky mám teda ještě 3 děti,2 už by se dalo říct dospělé a to 3 skoro.Taky mám tenhle web a je tu moc a moc hodných lidiček.Takže holka hlavu vzhůru a pokud ti pomůže se vypovídat tak povídej.

Jo ten srazík se bude asi konat 15.a16.11. a bude kousek od H.brodu,Libice nad Doubravou,Pilnův statek,plánujeme to s noclehem,tzn.od soboty a odjezd v neděli,cena noclehu je 230,-.Takže pokud máš zájem tak budeš vítaná.
Dorka
anonym
| 3. 9. 2008 13:08
Pro tchánovce jsem odpad,že nemůžu sehnat práci,že mám důchod a nedělám,jak to řekli tomu druhákovi od příbuznejch,nikdy mi neřekli pěkný slovo,když mi umřel táta tak jen takovej je život,že tchýně nemá tátu už od 13,že se s nima taky tenkrát nikdo nesral...........
Dorka
anonym
| 3. 9. 2008 13:04
Ahojky,s tím stresem máš pravdu,já v něm jsem pořád,že něco udělám špatně,že zase něco po***,ani nejsem schopná myslet na normální věci a radovat se ze života,protože máma se se mnou opět nebaví,ani tchánovci,což je teď stabilní stav,ještě že mám toho kocourka............
....
Dorka
| 3. 9. 2008 11:54
Amálko, Baruško taky se hlásím do klubu pradlenek peru a peru o sto šest doufám, že se nepokazí počasí.

Vypravěčko, snad je to jen nějaká únava a brzo tě to přejde. Já dneska v noci špatně spala a tak mě bolí celý člověk. Chtěla jsem umývat okna, ale asi se na to vykašlu zdraví je přednější.

Tak se mějte všichni pěkně a žádné bolístky a trápení, pa
přeji
Dorka
| 3. 9. 2008 11:48
vám pěkný den, venku je zas krásně svítí sluníčko to je paráda .

Raduš, to je mi moc líto, že máš doma takové trápení. Nevím, co ti na to mám říct. Zkus si promluvit se svým přítelem a najděte společné řešení jinak budeš pořád ve stresu . Z jeho rodičů si nelam hlavuignoruj je

Majko, taky bych měla jít na trhání zubů osmiček, ale dokud mě nepřekáží tak nikam nejdudvě mě už vytrhli a to stačí. Jestli se ti ale rozpadá a mohl by nasekat paseku tak musíš sebrat odvahu. Vyhneš se aspoň komplikacím . V pátek na tebe budem všichni myslet a Zdenička tě určitě obalí do bílého světla. Je to naše sluníčko.

Baruško, máš pěkný obrázky . Co vaříš dnes dobrého?

Já mám nachystaný květák a ještě nevím co z něj udělám .
ahoj holčičky
Majka33
| 3. 9. 2008 10:58
tak ted´jsem přišla od zubaře a vše je v pořádku.Jen si mám někdy přijít vytrhnout i další osmičku nahoře,že bude dělat zachvilku problémy jak tam ta co mi vytrhnul před měsícem a půl.Tak nevím kdy se mám odhodlat,mám přijít dřív,než mě začne bolet.Ona se mi totiž drolí.V pátek jdu už na kontrolu na gynekologií.Tak holky moje myslete na mě.U nás je teplo a pěkně.Jdu vařit,dcerka je ve škole amalý si hraje v pokojíčku.Holky zatím pa pa a mějte se pěkně.Majka
problémek
anonym
| 3. 9. 2008 10:27
To jsme pomalu každý víkend byli u mojí mámy,nikdo nepřijel jeli jsme my,přijel brácha,s dětma třeba,tak zase abych se nestranila,abysme se viděli,to brácha jezdí akorát na víkendy,za 14 dní,za tři týdny,má služebky do zahraničí,v léťě tak 14 dní,holky,jak byste to řešili,od mámy se nedočkám,milého slova,pohlazení,natož abych si s ní mohla popovídat,je pořád zlá rejpavá,zájem otočenej akorát na děti švagrovou..........,jela jsem tam o prázdninách,když tam byl Péťa,s bráchou,jenže když se tam všichni hádali,tak jsem odela zase pryč,čusík
problémek
anonym
| 3. 9. 2008 10:10
Já ani nevím,jak už vše řešit máma se po smrti táty sekla,baví se se mnou,co chceš,ani mi neřekne,jestli chce s něčím pomoct,většinou nakoupit,takže aby sem se jí o všecko prosit,když přijedeme,tak nic neuděláme dobře,i když s ní objedeme všecko,i jí zveme,aby se jela podívat jen tak po obchodech nechce,holky,já už mám z toho takovej stres,když přijedeme,bůh ví,jestli s náma bude chtít jet nakoupit,bude to špatně,všecko,já pak u mámy tahám psa je slepej,máma akorát sedí a nadává na všecko,všecky,my jsme taky na paletě,my skáčeme víkend v ***i a nic,
ahoj holky
anonym
| 3. 9. 2008 09:50
Zase jsem nemohla spát,tak jsem pročítala,co jste napsali,jak jste šikovné,co všecko zvládnete,já jsem asi divná,nepeču,zatím nahoře nemáme troubu,kafe nepiju,kvůli žlučníku,to samý alkohol,akorát pivo,chtěla jsem se zeptat,jak to máte z prací,jestli je u Vás nějaká na míň hodin,tady akorát dvanáctky,nebo směny,zatím čusík
Pěkné ráno
anonym
| 3. 9. 2008 08:00
všem děvčatům přeji ze slunného ostravska. Nevím, co se se mnou děje, ale poslední 2 dny večer po deváte odpadnu a akorát se probudím kolem půlnoci, to si vezmu dávku a zase usnu.
Včera odpoledne jsme se byly s Dcerou a Dorbou byly podívat v lese, našly jsme několik babek, dnes je dám do polévky a taky jsem si po zpáteční cestě natrhala trochu ostružin na čaj.
Dnes potřebuji zajet do Ostravy, dceři totiž včera prasklo vodítko pro Dorku, tak musím koupit nové, také si musím vyzvednout nějakou hotovost z bankomatu.
Ameli - taky Ti blahopřeji k zásnubám. My se asi ještě neznáme, jsem tu krátce, ale během času se poznáme více.
RadkoS - ten sraz pořádají děvčata ze čtyřicítek (diskuze - virtuální kafíčko - dámy čtyřicítky a výše). Více podrobnosti o tom srazu najdeš u nich na stránkách 1005, 1006 a dalších).
Dnes má venku být okolo třicítky, tak na sebe dávejte, zlatíčka moje, pozor. Zatím papa
Ahoj
anonym
| 3. 9. 2008 07:41
přeji pěkný den
Holky taky bych brala srazík v Brně ale jak už jste psali jsme s celé republiky a bylo by to nespravedlivé
Zdeni:ať se malé ve školce daří a co sousedi?Dlouho jsi o nich nepsala
Radulko:znáš to pořekadlo ?"Po přízni řízni?"
Amálko:Ty jsi šikovná mít všechno tak brzy podělané já peru a peru a peru no nevím jestli už nejsem v Peru
Zdravím Dorušku Vypravěčku Rezamku Jitulku Majulíka Haničku
Tak už
Ameli
| 2. 9. 2008 22:03
mám po dovolené vše vypráno i vyžehleno. Naštěstí mi přálo počasí a prádlo rychle schlo. Byly toho čtyři přačky a to jsme sami dva!
Tak krásnou dobrou noc a žádný bolístky. Pa zítra
srazík
anonym
| 2. 9. 2008 20:29
Ahojky,asi mi zase něco uteklo,on bude srazík,kdy by jako byl,vy jste koukám všichni z Brna,to já mám tak 250 km,z Vodňan,takže nevím,nevím,jsem taky bez auta,uvidíme,ahojky
Ahojte moje zlatíčka!
Zdenicka
| 2. 9. 2008 19:55
Všechny Vás zdravím,Ameli - blahopřeji k zásnubám!!! Vítám Tě opět tady a těším se na fotečky! Malá dnes školku zvládla a zatím nepláče,tak snad to byl ten první den tak snad už to bude dobrý! Raduško - jak tak čtu,tak všude je něco,běž za kamarádkama a relaxuj.Někdy ty rodinné vztahy stojí za ......,že?Holky já se jdu navečeřet a ještě musím něco udělat na zítra,mějte se všechny moc a moc pěkně pa,pa DOBROU NOC!!!!!!!!
co dál
anonym
| 2. 9. 2008 16:07
Díky za podporu,nejhorší na tom všem je,že my jsme pomáhali pomalu celou dobu,co byl můj táta nemocnej,s přítelem,bez toho bych to nezvládla,ani psychycky,ani fizicky,měla jsem pak i péči,všichni si teď myslí,že budeme po smrti pomáhat dál,že to máme kousek,jenže můj přítel až teď našel lepší práci,jinak byl bez práce,pak dělal skladníka za pár šupů,nikoho to nezajímalo,máma ta je uražená,že se prý nebavím s dětma,ani s bývalou švagrovou,přitom jsme všichni na skype,když napíšu,nikdo mi neodpoví,řešit u mámy kdo co řek,jestli má táta do novýho baráku kuchyň,jako brácha s tím jeho synem,4 třída,hned to řekl mámě,ta vyšilovala,že je to na úkor dětí,přitom dostává slušný alimenty........
obrázek s kočičkama
Dorka
| 2. 9. 2008 13:35
je moc pěkný děkuji.

Jdu něco dělat ať tady nezhniju papa
Amálko
Dorka
| 2. 9. 2008 13:31
BIO výrobky jo jo to je moje tak to bude asi ještě pár let trvat než budou cenově přijatelné i tady u nás. Zatím kupuji hlavně celozrnné BIO mouky, dobře se z nich peče a sem tam něco zdravého na zub .

pěkný den, pa
Dorinko
rezama
| 2. 9. 2008 13:06
Brno by mě taky vyhovovalo a je docela přístupné,ale jak říkáš vůči ostatním by to nebylo fér,tak nevadí kdyžtak se někdy sejdeme v Brně jo,s Ameli se taky můžeme domluvit.Zdraví je to hlavní !
Dorka
Ameli
| 2. 9. 2008 12:49
Regulační poplatek jsem neplatila, protože jsem byla letos na druhé preventivní a platí se jen jednou.
Ve Francii jsem si na tebe vzpomněla. Dívala jsem se tam na bio výrobky a překvapilo mě, že se pohybují ve stejné cenové relaci jako ostatní zboží. Nejsou tak předražené jako u nás....
Rezamko
Dorka
| 2. 9. 2008 12:31
taky doufám, že tě nic nebolí. Marti, se zdravím na tom nejsem úplně nejlíp a co se týče toho srazíku nemůžu nic slibovat jak už jsem jednou psala. Bojím se, že by se mi to zas všechno zhoršilo. Nesmím prochladnout a v listopadu už bývá zima. Bylo by to pro mě riskantní. Škoda, že se srazík nekoná někde tady v Brně, ale to bych chtěla moc bylo by to vůči ostatním nespravedlivý.
vidím
Dorka
| 2. 9. 2008 12:24
že se tu probírali i rodinné vztahy. RaduškoS a Vypravěčko je mi to taky moc líto, že máte doma takové trápení. Snad se vše špatné obrátí k lepšímua bude zase líp. Holky, hlavně ať jsme zdraví, ne?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
20. 8. 2025 12:49
14908
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18