Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Ameli
Dorka
| 2. 9. 2008 12:18
chudinko malá to vrtání zoubků muselo ale bolet . Hlavně, že už to máš za sebou...a platila jsi 200Kč za obyčejnou plombu? Tak to je teda síla a co regulační poplatek ten už v tom byl zahrnutý?
Ahoj holky
Dorka
| 2. 9. 2008 12:13
přeji koukám, že jsme se tu sešly všichni v plném počtu to je paráda .

Vítám zpět naší Amálkuděkuji za pěkné počteníčko a těším se na fotečky. Vidím, že dovolená se vydařila tak to má být a konaly se i zásnuby .
Přeju
Ameli
| 2. 9. 2008 11:30
krásný sluníčkový den.
Já se před chvílí vrátila od zubařky. Měla jsem jeden kaz, mordovala mě aspoň 20 minut, byl totiž mezi zubama, tak jí to nešlo pořádně vyvrtat. Jo a za obyčejnou plombu jsem doplácela dvě stovky...
Baro, fotky budou, ale nejdřív je musíme zpracovat. Asi je vyvěsíme na net, tak pak pošlu odkaz.
Ještě vám musím napsat velkou novinu. Dostala jsem od přítele zásnubní prstýnek, večer při baterce ve stanu.
Co se Francie týče je tam docela draho, skoro nikdo nemluví nebo nechce mluvit anglicky, takže jsme se domlouvali rukama nohama. Na druhou stranu jsou všichni uměvaví a v obchodě vás pozdraví, několikrát poděkují a pěkně se rozloučí. No, nedá se to srovnat s prodavačkama u nás v Bille. Jinak Francouzsky jsou hodně výstřední a skoro všechny (i ve věku mé mamky) nosí piercing v pupíku, barevně nalakované nehty na nohou a výraznou bižuterii. Co mě ještě zaujalo je, jak rádi vysedávají na zahrádkách restaurací. Vůbec jim nevadí, že na ně praží slunko, že kolem chodí davy lidí nebo, že těsně kolem nich jezdí auta. Holt to mají v krvi.
Ještě jsem chtěla přivítat nově příchozí.
S tím srazem zatím nevím, je to ještě dost daleko.
Ahoj zlatíčka
Majka33
| 2. 9. 2008 10:43
všechny vás zdravím a RADKO je mi líto že máš takové problémy.Jen si postěžuj a my ti bolístku pofoukáme.Ach jo.Jak tak to tady čtu,tak ani jedna to tu nemáme lehké.AMELI vitám tě zpět mezi námi .Odpoledne budu žehlit.Holky co já přijela od sestry,tak se z toho nemůžu vymotat.Jenom peru a žehlím .Dnes je nádherně.Holky zatím pa pa pa vaše Majka.Jdu vařit.BARO-LENI já dnes dělám polívku fazolovou,tak to bude u nás podobně .Ahojík
Ahojte,
Zdenicka
| 2. 9. 2008 10:20
holky,nějak Vás nestíhám,ještě jsem si nestačila ani přečíst vaše příspěvky,snad to večer doženu! Všimla jsem si že tu máme někohio nového tak zdravím!!!!! Holky já musím zase běžet,tak se mějte moc pěkně a snad mi to večer vyjde,malá včera večer plakala a nešla vůbec utišit,tak nevím co se dělo ,ale ráno se zase těšila do školky!Tak fakt nevím,co to bylo za zkrat! pa,pa Zdenka
Ahojík
rezama
| 2. 9. 2008 10:13
holůky zdravím a doufám že vás nic nebolí.
Vypravěčka ta se jako obvykle činí,je to holka šikovná.
Ameli se nám vrátila zpátky z dovolené,vítej.
Baruš ta je taky v jednou běhu,jako obvykle,no jo s těma jejíma 3 prňáčkama,no vůbec ti je holka nezávidím.
Dorinko jakpak je holka naše?
Jitulka je tu taky,vítej tady na diskuzi.
Tak ještě nová Radka,holka taky máš starostí koukám,no ale už ti tu holky psaly aby jsi to neřešila,mají pravdu,ono to asi nijak nejde řešit,pak se to jen otočí proti tobě,tak jen přihlížej a pokud můžeš tak pomůžeš,vím že to je těžké,ale jinak to asi nejde.

Jinak holky Dorinko,Ameli a Radko vy by jste nepřijely na ten náš srazík,tedy pokud to vyjde,nějak se to začíná hatit,ale snad jo.Jitulka psala že by přijela,Bára to je jasné,Vypravěčka poku bude moct tak taky a já taky.Ostatní holky ze 40 se na vás moc těší,tak to promyslete.
vypravecka
anonym
| 2. 9. 2008 09:37
My jsme všežravý i když dětičky tři jednomu nechutná to druhému ono mě by kolikrát šlak trefil kápnout se všem třem do chutě to leda upéct kuře a nebo řízky
Taky
anonym
| 2. 9. 2008 09:30
bych už měla začít něco chystat na oběd. Dnes jsme s dcerou samy, tak si dcera už včera na dnešek zamluvila květákové placky z vařeného květáku a zeleninovou polévku. Její přítel totiž není s květákem a většinou zeleniny kamarád. Ze zeleniny má nejraději pečenou husu.
Takhle
anonym
| 2. 9. 2008 08:27
na mě volá sporák abych šla vařit :No nevím nevím nechce se mě ale musím se s tím nějak poprat dnes budou fazole po mexicku .Pak tu bude rachot
Vypravěčka
anonym
| 2. 9. 2008 08:19
Sem:http://www.sirmi.ic.cz/index.html
a nebo sem:http://www.beruska8.cz/
a taky sem: http://www.obrazkyanimace.com/
Ale stačí si dát do vyhledávače gif.obrázky a ono Ti jich najede ............
Baruško,
anonym
| 2. 9. 2008 08:10
kde chodíš na ty velmi pěkné obrázky?
vypravecka
anonym
| 2. 9. 2008 07:51
jo jo mám stejný názor ono je to smutný ale kolikrát jsou lepší cizí než vlastní
nějak mě dnes bolí palice jdu ze sebe udělat člověka a pověsit prádlo
Ještě chci
anonym
| 2. 9. 2008 07:46
mezi námi přivítat novou Radku a Jitulíka. Vítejte mezi námi a ať zde naleznete spřízněnou dušinebo ještě lépe těch spřízněných duší co nejvíce.
Radce S - z vlastní zkušenosti Ti mohu poradit, ať se nesnažíš to nějak řešit. Všechno chce svůj čas. Vím, že to bolí, když se v rodině jwejí členové mezi sebou přestanou bavit, ale opravdu to chce čas. Vím o čem mluvím, ztatila jsem jak oba rodiče, tak i manžela. Yůstala jsem sama s dcerou, ta i když se mi snaží se vším pomoci, ale už má svůj život. Mám ještě bráchu, ale s tím se již delší dobu nestýkám. Našel si totiž přes net "kamarádku", které dává přednost před rodinou. Když jsem mu to vyčetla, tak mi řekl, že ať se nestarám, že už o něm neuslyším. A co je horšího, přestala se se mnou stýkat jak švagrová (které jsem se zastávala) tak i synovec s neteří. Taky mě to bolí, ale vnucovat se nikomu nebudu, já mám svědomí čisté. Trvá to již přes rok a nic s tím nenadělám, musím si na to zvykat. Ještě, že mám sestřenku, která taky zůstala sama, její syn již také má svoji rodinu a její setra s ní také nemluví. Takže ještě štěstí, že si rozumíme alespoň my dvě. Hodně kamarádek jsem našla zde. Pomaháme si navzájem a jak se říká "Svěřená bolest, poloviční bolest": Měj se hezky.
Pěkný den
anonym
| 2. 9. 2008 07:33
přeji
Vypravěčko:u nás je taky pěkně, poměrně teplo včera z rána bylo chladněji.
Radulko: špatně se radí ale asi jak píše Jitulík nebuď sama máš určitě kamarádky a taky nás no a jak už jsem včera psala Jitulce čas je nejlepší lékař.
Hezké ráno
anonym
| 2. 9. 2008 07:24
přeji všem děvčatům. Tady je pěkně, svítí sluničko. Včera bylo taky tak. Ráno už je sice chladněji, ale přes den je peěkně teplo. Včera dopoledne jsem byla po třech týdnech (měly dovolenou) na kontrole v amb. bolesti, se setřičkou jsme si pěkně popovídaly, poku vydrží, měla bych mít ten katetr do konce října a pak se uvidí, co bude dále.
Přes poledne jsem dala do pekárny suroviny a po delší době jsem si upekla svůj chleba.
K večeru jsme byli popřát sousedce k 84. narozeninám, asi 1 hodinu jsme se tam zdrželi. Domůjsem přišla akorát na Ulici. Chtěla jsem vám napsat a pozdravit vás ještě večer, ale nevím, co bylo příčinou toho, že mi začala být šílená zima a nemohla jsem se ani v posteli zahřát. Dnes jsem zase fit.
Tak včera už zase drobotině začala škola, na ti vidím z oken, tak jsem chvíli sledovala, jak před ní netrpělivě postávají už nyní prvňáčci s rodiči. Všem školákům přeji příjemný školní rok.
ahojky
anonym
| 1. 9. 2008 22:24
No,sám,brácha je v jednom kole,v Praze,moje máma řeší akorát bráchovo děti,bývalou švagrovou volají si ta si akorát stěžuje,pomlouvá bráchu,ještě že mám přítele jenže tady bydlíme v baráku s jeho rodiči,s kterýma si moc nerozumím,protože prosazují akorát sebe a příbuzné od tchýně,tady léto žádné,máme tady od příbuzných na dva měsíce kluka,prvňáčka,jeho máminka rajzuje,ahóóój
radkas
jituliiik
| 1. 9. 2008 21:47
Radko, nebuď smutná, ja nevím, co Ti mám poradit, nejdůležitější je, aby člověk nebyl sám
ahoj holky
anonym
| 1. 9. 2008 20:11
Ahojky holky poraďte,co když se Vám v životě všecko sype,co dělat,jak přežít smrt táty,rozvod bráchy,bývalá švagrová si na všecko stěžuje mojí mámě,přitom alimenty slušný,výsledek toho všeho v naší rodině nikdo nemluví,pomalu s nikým,ahojky
Majko
jituliiik
| 1. 9. 2008 17:52
Děkuji za přivítání
Ameli
anonym
| 1. 9. 2008 17:33
Amálko vítej zpět už se těším na fotečky budou ?
Zdravím všechny obzvláště nově příchozí Jitulíka a Radulku
Doruško:máš moc pěkný fotky
...
jituliiik
| 1. 9. 2008 17:27
Přeji všem pěkný zbytek dne
Téda
Ameli
| 1. 9. 2008 17:16
koukám, že jste pekly jak o život . Mám teď strašné chutě na něco sladkého. Ráno jsme měli ke snídani obyčejný kmínový chleba a po těch všch bagetách a croissantech to byla lahoda.
Ahoj holky
Ameli
| 1. 9. 2008 16:49
Už jsem zpátky z dovolené, tak vás jdu pozdravit. Měli jsme se výborně a doufám, že vy tady taky. Ještě musím dočíst všechny příspěvky a pak vám napíšu víc. Tak zatím
...
jituliiik
| 1. 9. 2008 15:46
Dorko, nemáš za co děkovat, to je maličkost, okolí Lednice znám moc dobře, tak proč bych Ti neporadila Jinak děkuju za přivítání, moc ráda si budu s někým povídat, kamarádek mám málo, takže nějaká nová vždycky potěší
asi
Dorka
| 1. 9. 2008 15:42
to bude tou oslabenou imunitou, já mám zase poruchu imunity to bude něco podobnýho. Majulko, musíme zatnout zuby a hlavně se tomu nepoddávat. Užij si návštěvu a slunce v duši, pa
já vím
Majka33
| 1. 9. 2008 15:37
ale když po té chemě mě pořád něco je.Ale musím to zvládnout a bojovat stím.Asi mám ted´oslabenou imunitu.A nejvíc mě trápí zuby,kolena a břicho.Já budu se prozetím loučit.Budu mít zachvilku návštěvu,tak zatím pa pa moje zlatíčka a dávejte si na sebe pozorMajka.
Majulko
Dorka
| 1. 9. 2008 15:29
neboj, jsi šikulka všechna vyšetření zvládneš a bude zase lípuvidíš. Hlavně se nestresuj předem

Mě už asi taky nebude nikdy úplně OK, ale zatím to újde. Jdu se na chvílu protáhnout a pak načerpat energii na sluníčko.
Raduško
Dorka
| 1. 9. 2008 15:25
já jsem taky ráda, že se tahle diskuze ujala jak píšeš ty taky jsem se cítila doma tak sama a když jsme si zařizovali internet napadlo mě založit novou diskuzi, protože jsem na žádnou podobnou nikde nenarazila.
DORINKO
Majka33
| 1. 9. 2008 15:21
jak je?Já jdu ve středu na půl roční kontrolu k zubaři a příští týden po třech měsicích na gynekologií.Jen co jsem doma,tak zas po dochtorech.Koleno mě ještě pobolívá a začíná mě bolet i druhé,ach jo.Holky taky bych chtěla domácí pekárnu.Asi napíšu Ježíškovi .Navnadily jste mě.Samé dobrůtky pečete...
vitám také
Majka33
| 1. 9. 2008 15:18
RADKU a JITULIKA

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
20. 8. 2025 12:49
14908
Markta Zahlkov