Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Zdravím
anonym
| 10. 4. 2009 09:07
vás všechny a všem přeji hezký den. posledních pár dní nějak nestíhám. V úterý jsme se sešly s Regínou a trochu poklábosily. Ve středu jsem ráno byla ve městě, pak jsem vyprala ložní, začla jsem je věšet ven a začlo najenou pršet. Tak jsem toho nechala a jela jsem s dcerou jedfnak si vyzvednout nové brýle a pak jsme jely pro sazenice květin do truhlíků. Po návratu jsem nakonec přece jen prádlo popvěsila ven, chtěla jsem nějaké sazeničky zasadit, ale uviděla mě sousedka (již jsme se delší dobu neviděly) a šla k plortu, tak jsem šla za ní a opět jsme chvílí klábosily. Už jsem toho moc nezasadila, tak jsem to dodělala včera. Navíc jsme s dceřiným přítelem stavěli plotek okolo stromků a keřů, Lumpík jich již stačil několik okousat a zcela mi tak zničil kamčatskou borůvku. Je to opravdu Lumpík, před několika dny odpoledne dceřin přítek zvyšoval branku do dvora, aby moghl být puštěný a nepřelezl ji a myslíte, že jsme uspěli, Kdepak, jen jsem branku zavřela a odešla ve randy než jsem se stačila přezout, již ji měl opět přelezenou a to jsme ji otočili tak, aby na jeho straně byly jen svislé la´tky. Takže příští týden, musíme sehnat nějaké desky a nabít je těsně vedle sebe s taky branku opět zvýšit. musím ještě vyhodit do kopntejneru plasty, tak se za chvilku půjdeme projít. Na oběd dnes udělám dukátové buchtičky s krémem. Co dobrého dnes vaříte vy?
Barušce dnes držím palečky, aby dobře pochodila.
Ještě jsem vám chtěla napsat, že včera již druhý den bylo ve zprávách na nově o té firmě, která zaměstnavá inv. důchodce. Je to ta práce, jak ji nabízela Zulika. Firma dostává z ministerstva dotaci 8000 měsíčně na jednoho zaměstnance a zaměstnanci zaplatí 3000 a další 3000 mu srhává za údajný kurz angličtiny, který se vůbec nekoná. Včera hovořili o tom, že tam ministerstvo posílá kontrolu, ale že pokud zaměstnanec podepíše, že souhlasí se strhávanou částkou, tak s tím asi nic nenadělají. Jinak, že pokud firma trvá na tom, aby zaměstnanec nějaký kurz zvyšující jeho kvalifikaci navštěvoval, je povinna jej uhradit.
Mějte se hezky a moc to s tou prací nepřehánějte, zdraví je přednější a vůbec není důležité, jestli nestihnete umýt nějaké to okno apod.
Ahoj
Bara
| 10. 4. 2009 07:44
berušky přeji krásný sluníčkový den bez bolístek
Marti:máš pravdu 932 se seká mě to samosebou nedalo a musela jsem vyzkoušet ne že bych Ti nevěřila ale jsem holt baba zvědavá
Ještě
rezama
| 10. 4. 2009 07:20
hlavně nenajíždějte na stránku 932, tam se vám to zkrátka sekne a nejde nikam vlézt tady do diskuze,pak musíte vyjet úplně ven a najet na jinou.
Ták
rezama
| 10. 4. 2009 07:18
huráááá holky jsme na další stránce a už to jde,tak snad to bude dobré
.....
rezama
| 10. 4. 2009 07:18
.......
rezama
| 10. 4. 2009 07:14
......
rezama
| 10. 4. 2009 07:11
......
rezama
| 10. 4. 2009 07:10
.....
rezama
| 10. 4. 2009 07:08
hezké ráno
rezama
| 10. 4. 2009 07:07
ták sluníčko zatím vylézá,tak asi zase bude teploučko a krásně.
Jinak Dous já se sem odpoledne taky nemohla vůbec dostat no a teď ráno je to stejné,jak si najedu na poslední stránku tak už to je,tak zkouším příspěvek dát hnedka na začátku a snad se vloží.
No jo asi se někde něco zasklo,ale ono se točasem sparví,zkusím dát víc třebaprázdnejch příspěvků a třebas na další stránce to bude Ok.
Tak všem kliný den
holky,
anonym
| 9. 4. 2009 21:25
nějak se tady ta diskzse zasekla, nemůžu se sem vůbec prodrat
krásný den
anonym
| 9. 4. 2009 16:54
Ahojte!
Zdenicka
| 9. 4. 2009 16:47
Doruško- hlavně že už ti je lépe!!!!
Baruško- chrchlíci bobrý!!!! včera jsem vypila 1/4l. a dnes také a běhavku nemám tak super,dnes jsem se dočetla že z toho dělají i tvaroh,tak to musím vyzkoušet!
Huráááááááá já už jsem konečně vyžehlila!!!! (ale najak dlouho,že?)!
Čekám až přijede manžílek a jdu vybrat lidičky,vůbec se mi nechce!Dostala jsem dalších 25 lidiček a nějak jim nemůžu přijít na chuť,ale já se s nima brzo domluvím,ale půjde to těžce!Ale já se nevzdám!!!!!!
Tak holky,mějte se moc hezky a Baruško-zítra na tebe myslím a potom podej zprávu!!!!!!
pa,pa
Baruško
anonym
| 9. 4. 2009 15:21

,hlavně určo napiš,jak jsi dopadla,budu na Tebe myslet.
Baruško
anonym

Baruško
anonym

Dorinko
anonym
| 9. 4. 2009 15:17
to já jich taky vyzkoušela hafo,,Heřmánek mi zabral i na to,že mi po šampónu kouše hlava,tak to posílám dál.
ahoj zlatíčka
Dorka
| 9. 4. 2009 13:48
holky, moc vám děkuji za rady s čajíčkem ten mátový čaj mě včera nepomohlpříště si uvařím heřmánek a bude. Nechtěla jsem se před spaním dál nalívat.
Baruško, já jsem se musela tvému poslednímu příspěvku hrozně smát napsala jsi to hezky .
Zdeničko, ať tě alergie přestane co nevidět zlobitty máš taky pořád trápení. Malé přeji také brzké uzdravení .
pa
Zdeni
Bara
| 9. 4. 2009 13:10
nehtíky jsou moc pěkné chrchlíci .........já myslela napřed že Ti přišla rodinka nachrchlaná trochu jsem na to koukla ale nevím jestli by mě nehonili po lese
Ahoj
Bara
| 9. 4. 2009 13:07
holky přeji pěkné slunečné odpoledne nějak zase nestíhám to bude tím že jsem dlouho chrněla drobečci mají prázdiny ani jsem ráno nemusela se psem šel kluk no prádlo mě ale už zase visí (nevím jestli jsme taková prasata nebo tak čistotní ale s prádlem na šňůře tedy u nás v bytě vedu )
Uvařený jsem naštěstí měla od včerejška zítra jdu s packou .Děkuji všem co na mě myslí a při té příležitosti se stavíme nakoupit asi to bude hrůza v pátek a před velikonocemi ale nějak to přežiji snad .Vám všem přeji příjemný zbytek dne
Ahojte holky!
Zdenicka
| 9. 4. 2009 12:44
Všechny Vás zdravím! Doruško ,ten název chrchlíci je teda fakt děsnej ,ale ten kefírek je mňamka a je chutnější než z obchodu .
Majíku-tak Vám to počasí vyšlo na ten výlet,taky bych někam jela ,ale bohužel!
Meruňky už krásně kvetou a kolik je venku včeliček,lítájí a pracují!
Já jsem se ještě nepustila do toho žehlení,mě se tak nechce !Mám nějakou lenoru!
Holky mějte se pěkně a já pádím dodělat masenko,za chvíli tu bude manžílek na oběd! tak zatím pa,pa
rezamko
anonym
| 9. 4. 2009 12:41
jsem ráda,že se Ti deníček aspoň trošku líbí ,obrázky mám z netu,docela mě to chytlo,předělávala jsem ho celý,aby vypadal líp,člověk pak zapomene na všecko .A třeba někomu bylinky pomůžou mě moc pomohl heřmánek,na žaludek,pampeliška kapky na žlučník,teď zase budou pampelišky,tak zase budu chroupat.
Hezké ráno
rezama
| 9. 4. 2009 07:47
vám všem přeju
Majko havně že jsi si to užila,tu svatbu a že jsi za náma zase přišla.
Zdeničko neboj malá se z toho zase dostane,ti moji když byli na základce ,tak marodli tahem skoro 3 roky,pořád dokola,už jsem z toho byla na mrtvici,opravdu,pak už i paní doktorka se divila a nakonec jim dala něco na posílení imunity,teď neví jak se to jmenovalo,ale bralo se to 3 měsíce,vždy jen nejakej týden,pak nic a zase,no a měli jsme pokoj.No neé že by nebyli vůbec nemocní,ale jen takové ty normál nachlazení.
Raduško koukala na tvůj deníček,krásné obrázky s povídáním,jsou tvoje?Ale ono je jedno čí jsou,hlavně že potěší,tak jen tak dál.
Dorinko heřmánek je opravdu na žaludek lepší a taky ho zklidní i meduňka,ta zklidňuje celkově,tak doufám že tě to aspoň brzo přešlo.
Baruško se asi odpoledne procházela,bylo krásně,tak snad se neucapkala.
Jarmulka ta určitě něco tvoří.
Rozalie,jsem ráda že jsi problém na dokonalkách vyřešila,oni ty servry občas mají problémy,no teď poslední dobou to bývá dost často a nejen někde.
Mám dojem že jsem začala taky chodit Kamma,že jo holky,ale nějak dlouho jsem jí tu neviděla.
Ameli ta má hodně práce,tak jí zdravím.
Jituliik asi taky,tak taky zdravím.
Taky přeju krásný den Regině a Vypravěčce,hlavně zdraví a žádné bolístky.
No ani nevím na koho jsem všechno zapoměla,tak zdravím všechny ostatní a přeju krásný den.
Dorinko
anonym
| 8. 4. 2009 23:33

Ty máš trápení,jako já ,s tím jídlem,kouknu Ti na nějakou směs,třeba Ti to pomůže
Zdeničko
anonym
| 8. 4. 2009 23:26
nechtíky máš moc pěkný,Majulíku ať Ti vše dopadne dobře u doktorů .
Dorinko
anonym
| 8. 4. 2009 23:11
zkus heřmánek,ten líp zabírá na žaludek
Dorinko
anonym
| 8. 4. 2009 23:11
zkus heřmánek,ten líp zabírá na žaludek
Zdeničko
Dorka
| 8. 4. 2009 23:05
musím se přiznat, že jsem doteď nevěděla co jsou to chrchlícidíky za odkaz na stránky hned jsem koukla a už jsem v obraze. Kefír podomácku to zní zajímavě a má to fakt srandovní název . Já bych neměla odvahu se do toho pustit, myslím do konzumace.
pa
ahojte
Dorka
| 8. 4. 2009 22:56
vy jste toho naklábosily .
Zdeničko, tak malá na velbloudovi nemá chybujéé ta musí mít zážitek . Chuderka malá je zase nemocná, ach jo to snad není pravda proč ji doktorka pořádně nevyléčí? jinak nehtíky jsou pěknévůbec jsem si nevšimla, že bys měla vrásčité ruce to jsi ještě neviděla ty moje. No jo už nám není dvacetale co hlavně zdravíčko to je nejdůležitější .
Majulko, jsem ráda, že se svatba vyvedla a pěkně jste se bavili . Doufám, že už je malýmu Honzíkovi líp a ouška ho už nebolí to muselo být hrozné ty výplachy hlavně, že už to má za sebou. Mě by to také bolelo za něj. Nemohla bych se na to dívat. Majko, CT zvládneš, neboj sebudeš mít zase na delší dobu pokoj.
Já jsem dneska ochutnala moc dobrý jídlo a teď je mi špatně byly to nějaké těstoviny s pestem a bylinkama a něco mi nesedlo asi tymián a bazalka. Není nad domácí stravu tak tady popíjím mátový čaj na zklidnění žaludku.
Všem vám přeji krásnou dobrou noc, pa
já vlastně
Majka33
| 8. 4. 2009 19:20
byla minulý pátek u alergologa a nasadil mi tabletky a kapky do nosu,tak je mi o něco líp,už tolik nekychám.Ale na kontrolu mám přijít 3.9.Stejně si budu muset během toho zajít si pro tabletky,nevydrží mi do září.A že se semnou domluví,abych přes zimu chodila si pro vakcíny.

Holky ještě dva měsíce a už jdu zas na gyndu,já se picnu,to není možné jak to utíká.Ten půl rok sletěl ani nevím jak.A jdu i na CT.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 8. 2025 20:40
14876
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18