Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Ahojte!
Zdenicka
| 7. 4. 2009 14:42
Baruško- ty jsi pracant,ty už máš vše hotové ty se máš!!!Já bych tak potřebovala někoho kdo by mi žehlil,ale to už jsem tu psala několikrát! Ty nehtíky jsou super,já na nehty jdu dnes v 18.hod.,nechám si udělat růžové ,ale ještě nevím jak!
Rezamko-ty máš daleko větší zdr,problém a utěšuješ mě,jsi prostě zlatá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Obrázky jako vždy super,zkoušela jsem najet na ty stránky,ale stále mi to tam píše anglicky nebo francouzky!Já jsem antitalent na pc!!! Jdu si umýt vlasy tak zatím pa,pa!!!
ahojík
rezama
| 7. 4. 2009 14:04
holky
Rozlie vím že to chce trpělivost,ta mě nechybí,jen člověkovi občas dochází síly,ale já je vždy zase načerpám a jde to,jinak by se z toho člověk musel p..... víš co
Holt je to běh na dlouhou trať,u mě bych spíš řekla že maraton,ale hlavně že je aspoň takhle,pořád může být hůř.Taky díky z pochval stránek,nažím se,ale někdy holt není nálada.
Zdeničko fotečka z cirkusu super a tobě foukám bolístky,to aby tě aspoň trošku nechaly na pokoji.
Tak holky já jsem si zase hrála s obrázkama,holky v bývalé práci chtěly kočičky a tak jsem jim nějaké našla a trochu upravila,tak taky koukněte
krásné slunečné dopoledne všem
anonym
| 7. 4. 2009 12:48

,tady je krásně.Zdeničko cirkus byl asi fajn,já tam nikdy nebyla .Vykašli se na okna,můžeš to udělat,až bude lip. Užívej si sluníčka a teploučka.
Ahoj
Bara
| 7. 4. 2009 11:31
pěkné skoro poledne
Zdeni:malá na velbloudu to nemá chybu moc jí to sluší
Já peru a peru využívám pěkného počasí dnes jsem dělala langoše,vyžehlila jsem včera ale všude je binec nestíhám v pátek jedu s packou na ultrazvuk v sobotu mám v plánu jarmark pokud vyjde počasí
Moc všechny zdravím

To jsou hezké nehtíky že?

až na to visací
Krásné ráno!
Zdenicka
| 7. 4. 2009 10:29
Venku je opětovně nádherně a já musím být doma,ach jo! Chtěla jsem si umýt okna,ale nemůžu na zápěstí(to se mi tak někdy stává,od té doby co mi škrabali šlachy,měla jsem tam výrůstky),tak jsem umyla jen jedno okno a víc už neudělám bolí to jako čert! Omlouvám se ,zase sem si postěžovala!
Tak budu asi žehlit,nějak se to tu hromadí,venku to tak krásně schne!!!
Doufám,že jste všechny relativně Ok a nic Vás moc netrápí!!
mějte se krásně sluníčkově ahojky a já jdu něco dělat(dát prádlo na sušák,žehlit,vařit....atd........
Dobrý večer
rozalie224
| 7. 4. 2009 00:19
jen všechny zdravím
Rezamko musíš mít plno trpělivosti,pak bude líp.
Byla jsem na tvých stránkách ,
jsou vynikající. Je to psané srdíčkem.
Můžu se tam občas podívat,je tam hodně čtení,
Přeji všem klidnou noc
Ještě
Zdenicka
| 6. 4. 2009 20:07
Vám pošlu oscenovanou fotku z cirkusu! Byla možnost se projet a vyfotit na velbloudovi,tak malá musela jít! Snad tam něco uvidíte! To tam fotili oni a po představení jsme si to vyzvedli!
Ahojte zlatíčka!!!!
Zdenicka
| 6. 4. 2009 20:01
Moc Vás všechny pozdravuji!!! V sobotu jsme byli v cirkuse,holky,oni mají tak krásný zvířata....super!!!!Berouskovi-jde vidět,že se o ty zvířata umí starat a starají se s láskou,nádhera!Malá byla spokojená a úplně nadčená,fakt super!!!
v neděli ráno jsme vztali a malá měla horečky,tak je opět nemocná!!!!! Chodila tři dna do školky,já se z toho picnu!!!!Byla jsem dnes u p.doktorky a ta říkala,že počkáme jestli ty teploty neklesnou a jinak zase budou antibiotika! Slyšela něco na průduškách,ale zatím prej počkáme,že to můžou být hleny...tak jsem zvědavá tak krásný počasí a my budeme doma!!!!!
Rezamko- snad už to bude lepší,když budeš brát ty prášky!Moc Ti to přeji!!!!!
Jdu dát malou spát a přečíst pohádku ahojky
Rezamko,
anonym
| 6. 4. 2009 17:32
jsi nejen tady naše sluníčko, tak ti z celého přeji, aby ti nebylo moc špatně, když nyní budeš brát ještě ty prášky.
Tak se hlavně šetři a odpočívej a věřím, že taky sluníčko ti dodá další energii, která nám všem již scházela.
Veselé Velikonoce
anonym
| 6. 4. 2009 16:47
krásné prožití svátků Velikonočních
všem
Dorka
| 6. 4. 2009 14:30
ostatním bolavinkám přeji brzké uzdravení ať jsme zdravé jako rybičky
Rezamko
Dorka
| 6. 4. 2009 14:29
co ty si všechno zkusíšholka zlatá vydrž. Venku je tak krásně, načerpáš novou energii a bude zase líp, musí!
Měj se co nejlépe, pa
ahoj holky
Dorka
| 6. 4. 2009 14:25
všem vám přeji krásný sluníčkový dentak jsme se teploučka přece dočkaly tady je jak v létě je to super už i na zahrádce jsme byli a sázeli cibulky .
Reginko, to mě mrzí, že tě chytlo revma já na něj taky trpívám, ale teď mě zrovna nebolí ťuk ťuk ťuk ať to nezakřiknu . Pro změnu mě bolí jiné věci, ale to tady nebudu rozebírat. Jdu čerpat energii ze sluníčka a určitě bude zase líp .
Musím se vám pochlubit, že jsem našla zajímavý recept na chleba z Cottage sýra tak jsem zvědavá jaký bude pak podám hlášení, ale zmetkem se chlubit nebudu .
Zdeničko, tvůj chlebík chutnal určitě suprově, vzhledově mi připomínal kupovaný, vypadal jako ten Bílovický.
Majko, jaká byla svatba? Ani ses nepochlubila.
Amálce přeji krásnou svatební cestu ať máš ty nejhezčí vzpomínky.
Raduško, běž na sluníčko, jaro tě určitě dobije novou energií a bude zase líp uvidíš. Je tam krásně .
Mějte se všechny suprově, pa
Pozdravení
rezama
| 6. 4. 2009 14:23
posílám všem tady.
Koukám že Reginku pořád něco zlobí,holka snad už to pak to sluníčko aspoň trochu spraví
Holky tak já jsem dnes zase nakrmená,jen teda malou,prý aby mě nebylo tak moc zle,už prý toho mám v sobě za ty 3 roky až až,no a dál budu 14 dní brát to chemo v prášcích,to je to co jsem měla brát ještě ke kapjdě,ale nebyla jsem zatím schopna ho do sebe dostat,no teď si snad odpočnu,je to sice tay chemo,ale je šetrnější,tak aspoň něco.
Tak vám všem ,
přeju co nej...den.
Baruško
anonym
| 6. 4. 2009 13:59
to máš pravdu,rál je reál ,já našla kámošku na netu,která bydlí tady ,zatím jsmé se neviděli,akorát si píšeme po skype. Asi nemám odvahu,se s ní setkat,že si třeba nepadneme do noty,taky nejsem v pořádku,pořád nějak nabírám síly,na to jaro a pořád nějak nic.
Ahoj
Bara
| 6. 4. 2009 12:53
Raduš zdravím Tebe i ostatní děvčata popovídání s kámoškou je vždy príma na netu jste holky supr ale reál je reál taky proto se moc těším na srazík.

Mám plný koš prádla hezky schne ale žehlit se mě nechce
Reginko
anonym
| 6. 4. 2009 12:51
ještě revmatismus kloubový-přeslička rolní,pískavice,oměj šalamounek,zlatobýl,bez černý,měsíček,jalovecJinak všem přeji moc krásný pondělí
Regince
anonym
| 6. 4. 2009 12:48
pak ještě revmatismus kloubový-přeslička rolní,pískavice,oměj šalamounek,zlatobýl,bez černý měsíček,jalovec.Jinak budu ještě nějaké recepty přihazovat do deníčku,všem přeji moc krásný pondělí
Regince
anonym
| 6. 4. 2009 12:48
pak ještě revmatismus kloubový-přeslička rolní,pískavice,oměj šalamounek,zlatobýl,bez černý měsíček,jalovec.Jinak budu ještě nějaké recepty přihazovat do deníčku,všem přeji moc krásný pondělí
Regince
anonym
| 6. 4. 2009 12:47
krásný sluníčkový den všem
anonym
| 6. 4. 2009 12:42
rozálko,jsem ráda,že se Ti to povedlo .Baruško,není nad pokec s kamarádkou,že. Jinak u nás vylejzá trošku sluníčko,tak jsem ráda. .Reginko,na revma mám tady knížku od Pavla Váni,můžeš to zkusit nemusíš.Revmatismus:tužebník,podražec,plavuň,žebříček,bez černý,lopuch,meduňka,zeměžluč,rakytník,bříza,smetanka,pýr,jalovec-odvar,černý rybíz plody-šťáva.Kostival -esence,potírat vlaštovičník šťáva,potírat klouby,třezalka olej-potírat,přikládat nahřátou sůl,v plátěnných sáčcích.
krásný sluníčkový den všem
anonym
| 6. 4. 2009 12:42
rozálko,jsem ráda,že se Ti to povedlo .Baruško,není nad pokec s kamarádkou,že. Jinak u nás vylejzá trošku sluníčko,tak jsem ráda. .Reginko,na revma mám tady knížku od Pavla Váni,můžeš to zkusit nemusíš.Revmatismus:tužebník,podražec,plavuň,žebříček,bez černý,lopuch,meduňka,zeměžluč,rakytník,bříza,smetanka,pýr,jalovec-odvar,černý rybíz plody-šťáva.Kostival -esence,potírat vlaštovičník šťáva,potírat klouby,třezalka olej-potírat,přikládat nahřátou sůl,v plátěnných sáčcích.
Ahojky bolavinky -
Regina
| 6. 4. 2009 11:27
přeji vám všem krásný dnešní den -
doufám, že se máte dobře a změna počasí vás nezkolila - mě se " probudilo revma" a tak s nám bojuji - nedám se
Všem
anonym
| 6. 4. 2009 07:25
děvčatům přeji

a stejně tak i celý dnešní den
Dobrý večer
rozalie224
| 6. 4. 2009 00:06
Baruško zajdu na doma a zdravím
Ještě
Bara
| 5. 4. 2009 21:55
Rozálko chodíš nakukovat sem?
http://www.nadoma.cz/…lavni/hlavni.php
tam dostaneš za každou návštěvu,hlasování v anketě,soutěž...........bodík a když jich máš hodně můžeš si vybrat malou odměnu
Rozálko
Bara
| 5. 4. 2009 21:49
narcisky jsou nádherný já byla odpoledne za tatínkem a pak na vycházce s kamarádkou.
To je moc dobře že jsi se dostala na Dokonalky a taky že byli ochotní Ti i přes víkend pomáhat všude tomu tak není taky si musím doplnit otázky třeba se štěstí usměje na vola i maličkost potěší
Zdravím i všechna ostatní a přeji krásný večer a sladké sny
Ahoj děvčata
rozalie224
| 5. 4. 2009 19:14
kdepak jste a jak prožíváte sluníčkový dny
My máme hotovo na zahradě,jsem spokojená.
Už si můžeme venku v klidu popíjet kafíčko
Baruško , Raduško a Rezamko mám opravené dokonalé ženy. Psali si se mnou celé odpoledne. Vždycky ať
zkusím jestli to jde ,až po páté se povedlo. Dobrý !!!Tak jsem doplnila soutěžní otázky.
krásnou neděli všem
anonym
| 5. 4. 2009 12:52
rozálko nebuď smutná,já jsem na tom podobně,s tím pc,všecko mi leze do tý hlavy strašně pomalu a nechce to tam zůstat .Jinak zdravím všecky,přeji moc krásnou neděli
Rozálko
Bara
| 4. 4. 2009 19:20
nesmutnitohle určitě není počítačem jak už psala Rezama spíš budou mít nějakou závadu na stránce.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
14. 8. 2025 20:40
14876
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18