Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Raduš,
Zdenicka
| 19. 2. 2009 16:12
ono toho času tolik není,já využívám toho,že malá teď sedí u televize má tam svýho Bárnyho a zachvíli má školku,tak jsou dvě půlhodinky co můžu sedět u pc!
Raduš!
Zdenicka
| 19. 2. 2009 16:09
Tak už mě tam máš taky!
Zdeničko
anonym
| 19. 2. 2009 16:08
já si takhe ráda píšu jenže v poslední době,nikdo nikde
Zdeničko
anonym
| 19. 2. 2009 16:06
naopak jsem moc ráda
Zdeničko
anonym
| 19. 2. 2009 16:05
jsi naše šikovná pekařinka,Dorko,ten dortík vypadá moc dobře,normálně tu slintám
Raduško!
Zdenicka
| 19. 2. 2009 16:04
přidala jsem si Tě na ICQ nevadí?
Dous
Dorka
| 19. 2. 2009 15:59
jsem se pěkně pobavila jak tě učarovala mikrovlnka a jak chceš kvůli tomu znásilnit Bubáka.
Mikrovlnka je fakt super a jestli budou zase zdražovat kvůli české koruně tak si pospěšte. Mě nejvíc učaroval Crisp a vaření v páře jen to má jednu vadu na kráse, mikrovlnná trouba potřebuje více prostoru. Když vařím a peču tak se hodně zahřeje a potřebuje dokonalé větrání tak na to je také potřeba myslet. Já nevím kolik máte v kuchyni místa, ale o zabudování asi nemůže být řeč . My máme v plánu vyrobit bednu kam bychom ji časem zabudovali jen toho místa bude potřebovat okolo hodně. Vestavěné mikrovlnné trouby jsou pořád moc drahé takže tohle bylo ještě za rozumnou cenu. Za málo peněz hodně muziky .
Ať už se rozhodneš jakkoli přeji správnou volbu .
Ahojík!
Zdenicka
| 19. 2. 2009 15:57
Moc Vás zdravím,Doruško -to vypadá moc dobře,škoda ,že jsem teď dopila čajíček jinak bych si dala!Ale zase je dobře že přes ten monitor to nejde,jinak bych se už asi neunesla!!!
Rezamko - drž se,myslím na Tebe!!!!
Vypravecko - to je dobře že už ti je lépe,ale vidím ,že sotva se dostaneš ven, tak se moc nešetříš,ještě odpočívej!
Já půjdu odpoledne zase vybrat pár penízků a udělat jednu smlouvičku,tak to se vrátím až večer a to půjde malá spát přečtu pohádku a padnu!už bych potřebovala hezkou dávku pozitivní energie a sluníčko nikde,už mě to depresivní počasí ničí!
Dneska jsem upekla chlebík z podmáslí,vypadá pěkně,ještě jsem zvědavá jak bude chutnat až ochutnám,tak vyfotím a ukážu!Včera jsem pekla ještě dvě vánočky,jednu pro známýho a jednu nám!Známej mi volal a říkal,já Ti musím zavolat ,ta vánočka byla výborná...to potěší!
Tak se holky mějte pěkně ať nikoho nic nebolí!!!!
přeji pěkný den
Dorka
| 19. 2. 2009 15:44
jdu vás holky taky na chvíli pozdravit
tady se pečou a vaří dobroty Zdeničko, ty jsi prostě jednička v pečení je vidět, že tě to zkrátka baví a pečeš s láskou .
Já jsem včera nevydržela a upekla mrkvovoořechový dortík tentokrát je suprovej sklidil úspěch tak mám radost
pošlu vám na ukázku foto, aby jste měly představu. Škoda, že nemůžete ochutnat.
Rezamko, jsi statečná holka drž se jsi naše sluníčko umíš každýho povzbudit a hnedka je člověku líp na dušičce . Hlavně se moc nevyčerpávej, hodně odpočívejsluníčko už pomalu vykukuje a za chvíli bude jaro všechno pokvete to bude parádajak já se těším.
Pekárna je super věc, my už taky chleba vůbec nekupujem. Mě ten kupovaný už nechutná a domácí je domácí , líbí se mi, že to ušetří čas i peníze a ještě si můžem upéct jaký se nám zachce pro ty kdo ještě váhá vřele doporučuji .
Všem nemocným a bolavým přeji brzké uzdravení , pa
vypravecko
anonym
| 19. 2. 2009 15:11
však ten náš Kubíček,taky ví,jak na mě,jsme sehranná parta .O všecko si řekne,když chce ven stojí u dveří,když chce na křeslo,chovat,tak u křesla,nebo to samý u gauče,když chce být u mě. .Teď zase chrupe na křesle,i kolikrát přítele vyžene,že je to jeho
Dous,
anonym
| 19. 2. 2009 14:00
k tvému rozhodnutí pořídit si pejska ti gratuluji. Máš pravdu, že to jsou další výdaje, ale jejich vděšný a oddaný pohled ti zase vše vrátí. Mi stačí, když se podívám na vděčný Lumpíkův pohled a hned jsem naměko , již přišel na to, jak mě má někdy obměkčit.
Moc vás
anonym
| 19. 2. 2009 13:56
všechny zdravím. Dnes to už je mi o něco lépe. Včera jsem ještě naštěstí volala k našemu obvodnímu, potřebovala jsem předepsat léky a tak jsem si musela přijet pro recepty, protože od dneška až do konce příštího týdne tam není, tak to jsem měla štěstí. (některé jsem totiž měla jen do dneška večer). Tak jsem si pro ně dnes jela, cestou jsem se stavila v kaufu, dokoupila jsem pár drobností, ale hlavně jsem se stavila koupit něco Lumpíkovi ke kousání, co jsme měli koupené již spotřeboval. Na oběd jsem dnes dělala dušenou drůbeží játru, br. knedlík a salát z čínského zelí. Ještě se podívám na Kobru a jdu si zase lehnout
Rezamko ty se taky šetři a hodně odpočívej, tvé tělíčko zase dostává zabrat, ale hlavně aby to zabralo. Jak sama píšeš, člověk je ochoten pro své zdraví udělat cokoli.
Všechny ostatní vás moc zdravím, dávejte na sebe pozor.
krásný den všem
anonym
| 19. 2. 2009 12:32
tak dnes je mi o něco psychycky líp,taky na chvilku vylezlo sluníčko.A volala kámoška,že je nemocná,že se jí ta chřipka vrátila .Kocour už brázdí venku,tady je 5 nad a večer tak -7.Internet,stále nejde,včera nějak schodili celou linku,tak čekáme,kdy to opraví ,to by se z toho člověk po......... .
dous
anonym
| 18. 2. 2009 22:42
nemá taky smrtelnou mužskou nemoc rýmičku??? U Tebe by se měl pejsek dobře,,jsou to ale výdaje,to je taky pravda a když je pak nemocný,je to děs ,jako ta naše fenečka Ťapinka, vypadá to s ní bledě,už by to chtělo sluníčko.
ahoj klábosilky,
anonym
| 18. 2. 2009 21:55
končně jsem se dostala k tomu přijít vás alespoň pozdravit
Ameli, gratuluji ke studijním úspěchům a také jestli jsem to nepomotala budete s mužem slavit o víkendu jmeniny, že? Ať už je to jak chce, užijte si to

Dorko, ta tvoje mikrovlnka mi fakt učarovala, našla jsem ji dokonce na netu ještě o pár korun levněji, ale Bubák přestal reagovat a já stále ještě zvažuji, že bych si pořídila pejska a to by byly další výdaje , takže budu muset ještě počkat, ani znásilnění Bubáka teď nepřichází v úvahu, je chudáček nemocnej - má kašlík

Zdravím i všechny ostatní
krásný večer všem
anonym
| 18. 2. 2009 18:08
tak možná nám půjde net,příťa to už zprovoznuje ,jinak na můj vkus je venku docela hodně sněhu .My byli s kocourkem na zahradě,mu to nějak moc nevadilo. .Lítal tam jak k šílennej,pak se někam zdejchnul
Krásný den!
Zdenicka
| 18. 2. 2009 12:39
Ahojte lidičky!!!!! Tak jsem tu ,ale jen na chvíli musím jít dodělat oběd,dneska dělám rajskou a hovězí masenko mňamka!Knedlíček z pekárničky,už vůbec nejíme kupovanou knedlu!(pěkně jsem si to na sebe hodila,jen musím vařit naše domácí,pěkně jsem si je rozmazlila)! Rezamko - moc na Tebe myslím,odpočívej a odpočívej!!!!!!!!!!!
Raduško do té pekárny jdi,já už bych bez ní nebyla!!!taky mě na ni nalákaly tady holky ,hlavně Baruška! Za to jim móóc děkuji!!!! mějte se hezky a nachlazeným přeji ať to rychle setřepou,buďte všechny fit ,já se tady ukážu asi až večer ,dneska mám odpoledne smlouvičku,tak půjdu mezi lidičky! Ahojky
zas dvě hvězdičky
anonym
| 18. 2. 2009 12:11
to jsem zvědavá kolik jich tam bude za chvilku
rezamko
anonym
| 18. 2. 2009 12:09
já koukala i na pekárnu,jako video,jak to vypadá je to zajímavý.Jak to tam to těsto hněte.Ale teď mám myslím smůlu,máme od Vánoc plochou telku,tak snad příště
pozdravení
rezama
| 18. 2. 2009 12:02
vám jdu všem poslat a budu zasejc odpočívat.
Pořád to jěště není ono,ale to časem zase přejde a bude líp.
Ameli a Majko já jich to na poprvé měla 20,taky do žíly a tak přes hoďky,teď měly být jiné,ale nakonec jsou zase ty stejné,no a záleží jen kolik jich zase bude,no moc doufám že ne tolik jako minule.Ještě pak beru 14 dní prášky,chemo v práškách a tak je to vlastně 3 týdenní cyklus.No teď po té první,asi to tělo je zase až moc odpočaté, tak nějak to nemůžu pořádně rozchodit,ale to tak už někdy bývá,ale bude líp.
Pro zdraví člověk musí vydržet všechno.
Majko přeju aby se ti krček zase brzo zlepšil,zkus pokud vypiješ i teplé mléko s medem,mě to vždy hodně pomáhalo,toho medu si tam dej hodně.Někdo dokonce radí i štamprli slivovice,ale namíchanou s medem a někdo i s citronem,ta s medem je teda dobrá,ale to si dej až před spaním,bude se ti dobře spát.Jinak na krk je moc dobrá šalvěj,nejen kloktat,ale nechat jí i chvíli s tím nálevovým sáčkem povařit a pak vypít,na krk to hodně pomáhá.Jinak ještě taky radí zábaly,ale to nevím jak,holka měla mít s odstátou vodou,do toho hadr namočit a dát na krk a zabalit ručníkem.Třeba ti něco pomůže.

Raduško já po pekárně taky nějak moc netoužila,jen tady holky mě nalákaly a tak jsem jí dostala a musím jim dát za pravdu že je to výbornej pomocník a jsou z ní oparvdu dobré a chutné věci,takže můžu taky koupi vřele doporučit,a to jí mám poměrně chvíli.

Tak holky všechny ostatní moc moc zdravím a já jdu zase odpočívat,zatím papapa
počkat
anonym
| 18. 2. 2009 11:36
včera jsem měla dvě hvězdičky,dneska jen jednu,nakonec mi tam nezbyde nic
krásný den všem
anonym
| 18. 2. 2009 11:32
tak kocourek chrupe na křesle,odpočívá. Holky včera to byla s ním prča,to Vám musím napsat.Večer se přihnal,tak pomazlit,nažrat,chvilku se pak mazlil u přítele,musí to vystřídat.Pak seskočil a šel se napít,pak šel znovu,k příteli a kouká na něj,tak mu říká hop,nešel,tak se mu uhnul z křesla a on si tam vyskočil.Prostě ho kocour z křesla vyštípal .Zdeničko děkuji,za přáníčko ,už mám dvě hvězdičky.Jinak všecky zdravím
Nějak mi přeskočila část řádku
anonym
| 18. 2. 2009 08:42
mi přeskočila část řádku, omlouvbám se.
Dnes
anonym
| 18. 2. 2009 08:40
jsem vás přišla jen pozdravit. tady je venku -5 a stále hezky a hlavně neomaeroďte.sněží. Asi na mě leze chřipka, pokouší se i o dceru, asi jsem to chytla od ní. jdu si zase lehnout. Vy se mějte hezky.
Ahoj
anonym
| 18. 2. 2009 07:11
holky přeji vám všem pěkný den popíjím kafíčko po ranní nucené vycházce venku zase padá a padá........a ke všemu takový pichlavý brrrrrrrrr.Přemýšlím co budu dnes vařit nějak se mě nechce nic dám péct chlebíček,hodím prádlo do pračky a uvidím

Raduško!
Zdenicka
| 17. 2. 2009 23:17
Gratuluji!!!!Už jsi královna! Já byla taky princeznou a hvězdička se mi ztratila,to teda nevím kam! Asi jsem tu dlouho nebyla ,tak mě ji smazali! Holky už jdu spát ,tak teď už naposledy dobrou noc!!!!!
kočičí krasavec
anonym
| 17. 2. 2009 22:34
Baruško
anonym
| 17. 2. 2009 22:13

,dobrou noc
hurrá
anonym
| 17. 2. 2009 22:12
už mám dvě hvězdičky
Zdeni
anonym
| 17. 2. 2009 22:11
dík já už si recept podle čísla najdu.Máš pravdu ,když udělá pekárna těsto už to moc práce nedá ale stejně já bych takové pěkné jak Ty píšeš ušoulané nedokázala Tak holky dobrou Raduš i Tobě a sladké sny

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 8. 2025 17:57
14886
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18