Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

jo
Dorka
| 21. 2. 2009 20:18
doktoři mají pomáhat, ale někdy mám pocit, že jim jsme spíš na obtíž. Naštěstí nejsou všichni stejní. Já už k ní dávno nechodím, jsem na ní hrozně naštvaná. Zdraví mi už stejně nikdo nevrátí. Můžu být ráda, že jsem nedopadla hůř .
Raduš, tobě pažitka nic nedělá? Já myslela, že když ti vadí cibule, že nemůžeš ani tohle. Mně příjde, že obojí je těžce stravitelný . Vařená cibule mi nevadí, ale syrová ano.
Tavený sýry už nejím, jsem někde četla, že tavící soli odvápňují kosti nevím co je na tom pravdy. Já se jim raděj vyhýbám jinak Lučinu si dám taky ráda převážně tu linie je méně tučná .

pa
Baruško
anonym
| 21. 2. 2009 20:04
koblížky jsou super,mám ráda,pudingovou a jahodovou marmeládu.Snad se Ti číča vrátí.,copak dělá pacinka????Ameli Ty jsi nějaká odolná,to je dobře,asi máš imunitu,v pohodě Dorinko,já když chci zhřešit,tak si dám větrník ,máslo moc nejím,akorát Choceňské,s nivou nebo bez ničeho,s tvarohem a pažitkou a nic .Mažu si chlebík spíš sýrama,Lučinnou,Pribinnou,Veselou krávou,nebo Almete.Ta doktorka by zasloužila,nechat Tě takhle chodit,pak možná jsi nachylnějsí k bacilům,kvůli jednej............
....
Dorka
| 21. 2. 2009 19:52
Ameli, to je dobře, že jsi nechytla žádný bacil . Já jsem nebyla dlouho nemocná tak si to teď musím vybrat jenom doufám, že to nebude mít zas těžký průběh . Já když onemocním tak se z toho nemůžu třeba půl roku dostat i když rekord jsem měla skoro 7 let, ale to jsem chytla blbýho Streptokoka vlastně to už bude 10 let co mám následky a od té doby nejsem úplně OK. To proto, že si moje doktorka myslela, že mi nic není, že jsem simulant a pořád mi dokolečka říkala, že mi nic není a nakonec se z toho vyklubalo toto!!. Už bych to nechtěla nikdy zažít to jsem měla teploty půl roku v kuse no byla to hrůza rozhodilo mi to celý imunitní systém. Ale vím, že máte každá svoje zdravotní problémy tak si tady nechci stěžovat. Já věřím, že se jednou úplně uzdravím, musím.
Raduško, ty se taky opatrujdávej na sebe pozor. Já se jen bojím, abych toho svého manžílka nenakazila kdo by mě opečovával .
Dous, už se ten tvůj marod doma uzdravil? A co ta mikrovlnka jakpak jsi se rozhodla??
pa
jéé
Dorka
| 21. 2. 2009 19:38
Baruško, koblížky jsou fakt povedené já také nemůžu smažený jako Dous se
jim vyhýbám velkým obloukem. Když jsem byla malá tak jsem se jimi cpala
nejvíce mě chutnaly s meruňkovou náplní jéé to už je tak dávnoto jsem ještě mohla. Teď je to spíš samá dietka, občas zhřeším a pak to stojí za to. Raděj si nechám zajít chuť.
Včera večer jsem měla žitný chlebík s másílkem - to taky nesmím, ale
neodolala jsem...Bio másílko je strášně moc dobrý a já měla jen
malilinkatou vrstvičkua k tomu pažitku a jak mě bylo špatněasi ta pažitka pěkně mě potrápila.

Ameli, můžu se zeptat jakou silikonku jsi dostala? Recept ti ráda pošlu, neboj. Vím, že bys našla u Vypravěčky v deníčku na jablečný perník je supera ještě v deníčku Dous tuším, že to byla ořechová bábovka. Kdybys chtěla nějaký jiný tak řekni. Chceš poslat recept na makovou dobrůtku? Nevím co máš ráda proto se ptám.

Baruško, taky doufám, že se Fífa nebo jak se jmenuje tvoje čičinka určitě vrátí třeba hledá ženicha.

pa
Pěkný
Ameli
| 21. 2. 2009 19:22
večer přeji!
Dous, moc děkuji za krásné přáníčko.
Dorko, to je teda smůla, tak snad ti bude brzo líp. Já se divím, že jsem ještě nic nechytila. Každý den jezdím autobusem a šalinou, kde lidi prskají a kašlou a nejhorší je, že si nezakrývají pusu!!! Dostala jsem od mamky k svátku formu na pecení v mikrovlnce, tak jsem tě chtěla poprosit o nějaký osvědčený recept. Vím, že jsi je tady kdysi dávala, jenže jsem si je neuložila a teď už je zpátky nemůžu najít.
Báro, chválím koblížky a doufám, že se kočička brzo vrátí!
Holky
Bara
| 21. 2. 2009 18:57
přinesla jsem vám ochutnat koblížky
Raduš:číča se nevrátila
Ameli,
anonym
| 21. 2. 2009 17:40
já bych ti také chtěla popřát vše nej nej k svátku
Baruško
anonym
| 21. 2. 2009 17:27
,jak dlouho je pryč???Třeba se ještě vrátí,sousedce se nevrátila,pak když měla kotě,tak se jí pak vrátila .Je s nima prča,s číčama,jsou taky pěkně vyčuraný,teda aspoň ten náš ,má svoje křeslo a to nemá šanci si na něj někdo vlízt.,má tam starý triko,aby mu nebylo horko a taky,že na tom křesle kolikrát i žere.To mě má ochočennou
Dorinko
anonym
| 21. 2. 2009 17:18
jako u mě,když mě to chytne,tak to stojí za to.,přála bych Ti moc číču,to je hned o zábavu postaráno .Tak odpočívej a pij čajíky,bude líp,uvidíš.
ahoj holky
Dorka
| 21. 2. 2009 16:53
přeji krásný den a ještě jednou všem Leničkám všechno nejlepší k svátku.
Ameli, já to včera zakřikla. Bylo mě líp za to dnes ráno jsem se probudila celá bolavá, to asi abych se dlouho neradovalabolí mě v krku, trochu mě píchá v uších a mám rýmu no paráda já jsem musela něco chytit u doktorky. Byla jsem si pro výsledky kvůli šítné žláze a všichni tam okolo mě prskali tak jsem teď na hromadě.
Reginko, to je fakt smůla, že jsi zase nemocná aspoň, že máš doma takovou pomocnici. Přeji ti brzké uzdravení.
Vypravěčko, to je fajn, že jsi tu chřipajznu ustála. Já tady popíjím pořád bylinkové čajíčky a taky bych si přála, abych to ustála. U mě jak to propukne tak to stojí za to .
Baruško, tak ty zákusky nemají chybu jak já bych si hned dala. Doufám, že se vám čičinka brzo vrátíasi šla na průzkum .
Raduško, ty máš fakt doma o zábavu postaráno . Kocourek je supr kamarád .
Zdeničko, pochlub se jak dopadla buchta mraky? Jsem to tady zahlídla, že jsi chtěla něco takovýho péct. Co to prosím tě je to neznám .
Všem přeji brzké uzdravení, pa
krásnou sobotu všem
anonym
| 21. 2. 2009 12:52
o obědu jsem měla pangáska s brambůrkama,kocourek už se nacpal syrovým masem,tak jsem měla vyjímečně rybu pro sebe .Tuhle mi ujed i vanilkovej puding. .Teď chruptí v kuchyni na vyčištěnném koberci.Nebo má strašně rád,když se umeju,pak si na mě hupne a chce se mazlit .Jinak přeji všem Leničkám ještě jednou vše nej.Jinak zdravím všecky
Ještě
Bara
| 21. 2. 2009 12:50
jednu
Děkuji
Bara
| 21. 2. 2009 12:47
vypravěčko za přání k svátku
U nás byl masopustní průvod ,fotku přdávám.Odpoledne budu smažit koblížky
Ztratila se nám asi kočka Fífa
Všem Leničkám
anonym
| 21. 2. 2009 12:39
k jejich dnešnímu svátku
Dnes
anonym
| 21. 2. 2009 12:37
jsem vás přišla jen pozdravit a popřát všem nemocným brzké uzdravení, já jsem již zcela fit, jen dcery se to nachlazení nechce pustit.
Tu zprávu od nějakého chlapa jsem měla ve zprávičce taky a taky jsem ji hned vymazala.
Boj z chorobou -
Regina
| 21. 2. 2009 10:15

zatím nevyhrávám - mám krátký dech a neposlouchají mě nohy - prostě jsem na nic. Snad se to vylepší, doufám že v "péči" Jitule se vylepším - je zde od čtvrtka a tak přece jen nemusím lézt z pelechu tak často, Stále mi přčedkládá, že bude mít občanku - tak ať si zvyká
Ahojky děvčata-
Regina
| 21. 2. 2009 10:09

všem Lenkám a ze vše nejlepší
víkend
Ameli
| 21. 2. 2009 08:54
Zdravím a přeji krásný víkend. Zdá se mi, že ten čas strašně letí...
Baruš, teda takové pohoštění. Hned bych si něco dala. Ale počkám po snídani a rozdělám čokoládu, co jsem dostala od Petra.
Zdeničko, snad tě ten močák nebude trápit moc dlouho.
Dorko, jsem ráda, že ti je líp!!! Kytička je moc krásná.
No nic, musím pustit přítele. Tak se mějte a žádné bolístky!
Ještě
Bara
| 21. 2. 2009 08:27
jsem zapomněla poděkovat Radušce.Amálce a Dorušce za přání k svátku holky děkuji

Ahoj
Bara
| 21. 2. 2009 08:24
holky přeji pěkný den
Vzkazy od nějakého hm ..........měli i holky na 40
Zdeni:na prokrvení je nejlepší štamprdle je to lepší než léky
byla jsem u 12 měsíčků na jahůdkách berte si
dobrou noc
anonym
| 21. 2. 2009 00:22

Raduš!
Zdenicka
| 21. 2. 2009 00:17
děkuji(za to juknutí na bylinky) a už opravdu jdu spát dobrou noc!!!!
Zdeničko
anonym
| 20. 2. 2009 23:52
já to dostala taky,myslím, to cos psala od toho chlapa ,nechápu to taky,co tím chtěl básník říct,holky z 55 taky............. ,tak já kuknu na bylinky,co by Ti mohlo bodnout
Doruš
Zdenicka
| 20. 2. 2009 23:05
už jsem se skoro divila,že bych letos neměla zánět močáku?A přece se to ukázalo!!!!Já jsem na to hodně háklivá,dávám si pozor,ale....zase jsem to dostala!pa,pa
Ahojky!
Zdenicka
| 20. 2. 2009 22:59
Přeji krásný večer! Raduško - to ginko beru,ale nějak je to na.....říkala jsem to i doktorovi a on mi řekl taky že je to na ....,já mám bezvadnýho obvoďáka,je normální a lidskej! Brusinky taky jím i piju čajíček brudinkovej,ale nějak to stále bolí.
Teď jsem si přečetla co jsem měla soukromou zprávičku,už jsi nepamatuji od koho,ale napřed tam bylo napsaný něco anglickýho,potom lámanou češtinou,vůbec teda tomu nerozumým,jediný co jsem pochopila,tak to byl chlap a potom chtěl napsat na emailovou adresu a bylo tam taky o poslání jeho fotek nebo obrázků,nebo co! Hned jsem to vymazala!Vůbec jsem z toho teda nic nepochopila!Už je to vymazaný a nezajímá mě to!Ale docela by mě zajímalo kde se to tam vzalo!
Venku stále sněží,sněží a to jsem chtěla jet k rodičům,no to nevím,uvidím jaký budou ráno silnice!
Baruško - děkuji za pohoštění!!!Zítra si to užij i má nejstarší dcera má svátek,dárek už si vybrala před 14 dny,koupila jsem jí halenku!To je hrozný mé dítě bude mít letos 18!Já jsem tak stará.......
Mějte se moc hezky a kdybych se tu přes víkend neukázala,tak nestíhám,krásný večer a dobrou noc!pa,pa
Zdeničko
anonym
| 20. 2. 2009 22:46
na to prokrvení by měl být Ginko prim,na močák,mám já brusinky kapsle,mě tohle zabere.Jinak mi zase leje z očí a mám rýmu .Takže super.Rezamce aby jí bylo líp a užila si víkendu,tady furt padá sníh .Jinak mě Heřmánkovej čaj žaludek nebolí a občas i usnu normálně .Zdravím všecky
ahojík
Dorka
| 20. 2. 2009 22:07
tak jsem tu, přišla jsem se za vámi podívat celý den jsem v jednom kole, jak mě je líp tak honem honem doháním co jsem přes týden neudělala . Tady taky celý den padá sníh...!!
Zdeničko, chlebík se povedl, pěkně nakynul. To mě mrzí, že ti není zas dobřejenom si postěžuj ať v tom nejsem sama . Přeji brzké uzdravení ať tě močáček přestane brzo zlobit. V tomhle počasí člověk hned prochladne to je hrozný.
Majko, já také pořád marodila s krkem co já jsem snědla antibiotik až hrůza nakonec jsem skončila taky u imunologa. Snad ti tam pomůžou, mě řekli, že ji nesmím nechat v klidu a pořád ji podporovat tak se snažím. Přeji ti také brzké uzdraveníbuď na sebe hodně opatrná.

Všem Leničkám přeji všechno nej nej nej k zítřejšímu svátkuhlavně hodně zdraví
Tady máte ode mě kytičku

Všem přeji pěkný večer, pa
Ahoj holky
Ameli
| 20. 2. 2009 21:00
Zdravím vás a moc děkuji za přání k svátku.
A Barušce samozřejmě přeji také vše nejlepší a aby tě ruka moc nezlobila!!!
také Amálko
anonym
| 20. 2. 2009 16:34
také přeji všecko nej
anonym
| 20. 2. 2009 16:29
Leničkám,Baruško užij si to

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥