Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Hezké
anonym
| 12. 2. 2009 08:38
ráno vám všem. Nevím, jak je u vás, ale tady je nyní -16,4. Tak to by mě ven nikdo nedostal. Lumpíka máme nyní ve verandě, řádí tam, co chvíli jej musím napomenout, že když nepřestane, tak půjde na mráz. To se na mě smutně podívá a začne dělat, jako že se stydí, že něco provedl. Ale za chvílí řádí zase, běhá po schodech a honí se s míčkema kočkou. Hlavně, že nic neokusuje. Ví, že bych ho do toho mrazu nepustila, ,jen na chvíli, aby mohl vykonat svoji potřebu. Včera jsem byla u Regíny, ten Skyppe se mi u ní lépe nastavit nepovedlo, musí se jí na to podívat její vnuk.
Jituško, k tomu lékaři utíkej. Jsou lidé, kteří mívají teploty jen vyjímečně (já k nim patřím taky) a nyní, když jsou ty chřipky, tak je lepší nic nepodcenit, aby pak nebyly následky.
Ameli dnes držím vše, co se dá, k těm jejím dnešním státnicím.
Baruško, s tou reklamací nic nepokazíš, aspoň si nebudeš vyčítat, že jsi to nezkusila.
Zdravím všechna ostatní děvčata, buďte na sebe opatrné, hlavně pokud dnes musíte ven, dnes to tam dost klouže, tak ať se nepolámete.

Vstávejte, stejně jako ta kočička:
Jitulko!
Zdenicka
| 11. 2. 2009 22:51
moc si se zravím nezahrávej a utíkej k lékaři,teďkom ta chřipka je moc agres..Moje sestra taky jen pokašlávala a byla bez teplot a šla k doktorce a řekla jí,že má náběh na zápal plic a bere antibiotika.Honem utíkej a vykašly se na coldrex! pa,pa
jj,
Zdenicka
| 11. 2. 2009 22:48
už jsem to slyšela v rádiu!
Pěkný večer!
Zdenicka
| 11. 2. 2009 22:47
Teda už skoro noc! Dneska jsem sem nějak nestíhala!Stále je co dělat!Já bych furt jenom spala a spala,se ani nedivím,když se válím stále v pelechu,ale záda bolí jako čert asi už potřebují sluníčko!
Já jsem si dneska všimla,že na zahrádce začínají růst sněženky!Tak už to bude veselejší!!!!!
Dneska jsem byla na poště a pán předemnou si vybíral penízky(docela větší obnos) a dost jsem hleděla že nemá strach,že ho někdo přepadne.Paní co seděla za přepážkou počítala hodně hlasitě a dlouho,musel to slyšet na té poště každej! No jo,služby zákazníkům! Zlatíčka, pěkně se vyhajejte a ať Vás netrápí žádné bolístky ani urputný kašel!Dobrou noc!
Víte
anonym
| 11. 2. 2009 22:45
že umřel P.Novák ten zpěvák??
Jitulko
anonym
| 11. 2. 2009 18:20
to je děsný,že člověk si musí platit,na co se pomalu podívá ale,že by se něco zlepšilo,to ne.,některé lékárny ty poplatky nevybírají,aby neskrachovali děsný,nebo dávají slevy .
No
jituliiik
| 11. 2. 2009 18:13
to je zase pravda, doplatky za některé léky jsou hrozné, člověka to pak vyjde pěkně draho
mě moje doktorka řekla
anonym
| 11. 2. 2009 17:05
že mi vyjde levnějc,když si dojdu do lékárny a nakoupím si Coldrex a tak,pokud bych neměla teploty.
Raduško
jituliiik
| 11. 2. 2009 15:41
to zrovna doma nemám a do lékárny se dostanu až zítra ale to už asi budu mít léky od doktora, tak snad zaberou
Jitulko
anonym
| 11. 2. 2009 15:39
co Colrex,horký nápoj,Mucosolvan,nebo Mukobenne???Kocourek se má fajn,chruptí na gauči
Raduško
jituliiik
| 11. 2. 2009 15:04
ahoj
Čajíky mám, neboj se, piju nějaký bylinkový na nachlazení a pak také bezinkový, trošku mi pomohly, ale jinak nic moc Jak se má kocourek?
Ahoj
jituliiik
| 11. 2. 2009 15:03
Baro
Chřipku nemám, horečky jsem vůbec neměla, naštěstí Já mám jen takového zvláštního doktora, proto vždycky tak nějak váhám, jestli k němu jít. Dívá se na mě totiž jak na nějakého hypochondra, který si vymýšlí nemoci a já si před ním připadám jak idiot
Baruško
anonym
| 11. 2. 2009 14:54
tak to zkus ,třeba to vyjde,my jsme reklamovali taky kde co
krásný den všem
anonym
| 11. 2. 2009 14:49

Baruško my máme čistič na mastnotu,já s ním beru sklo krbovek i varnou desku jmenuje se Mefisto speciál ,jde to s ním skvěle.S tím by to možná pustilo.Jinak kytička je moc pěkná i kocourek,ten náš dělá to samý,už se naučil na skleník,zesílili mu konečně ty zadní packy. .Vítám tady Reginku .Jitulko jsem ráda,že jsi se zastavila,jsi holka šikovná,kolik toho zvládneš.Ten kašel nepodceňuj,zkus čajíky,jako Šípkovej,nebo Mateřídoušku,inhalace a uvidíš bude líp.Dorinko odpočívej,ať Ti pak není hůř,jinak zdravím všecky a doufám,že se staví
Doruško a Reginko
anonym
| 11. 2. 2009 14:37
vy jste mě holky nahlodali červíka v hlavě asi tu pekárnu fakt půjdu reklamovat,trochu ji vyčistím a dovnitř se nikdo dívat nebude když je polámaná forma a tu snad vymění
Jituško
anonym
| 11. 2. 2009 14:35
ahoj jsem ráda že Tě vidím Nezlob a maž k doktorovi ať si něco neuženeš u nás jeden kluk přešel chřipku dostal zánět srdce a teď chodí pořád po nemocnicích
Nazdar
jituliiik
| 11. 2. 2009 14:31
holky
Tak včerejší zimní pohádka se už u nás pomalu vytrácí, dneska tady od rána prší a ze sněhu zbyla už jen břečka Je to škoda, ale třeba to příště vydrží delší dobu, jestli teda bude ještě nějaký sníh padat
Já asi stejně budu nemocná, slivovice mi včera sice zabrala, krk mě už nebolí, ale zato mám hrozný kašel, v noci jsem skoro nespala, protože v leže mě to pořád nutilo ke kašlání. Zítra asi půjdu k doktorovi, pro jistotu, v pondělí mi totiž začíná škola, tak abych byla v pořádku Sice to není nic vážného, ale radši to nebudu přecházet, nerada bych ve škole chyběla, v březnu totiž pojedu na týden na hory a nějaké absence si už vyčerpám a další by se mi do krámu moc nehodily
Nevíte náhodou, jak se má Ameli? Tuším, že teď někdy má dělat státnice ve škole, tak doufám, že jí to dobře dopadlo a že už bude mít klid
Jinak zdravím všechny, Radušku, Dorku, Baru, Vypravěčku, Reginku, Zdeničku, Rezamku, Majku!!
Baruš -
Regina
| 11. 2. 2009 13:26
- Když mi mladí před vánocemi uklízeli - používali Savo kuchyn a Savo koupelna - Kuchy'n rozpouští i starou - mastnou špínu a koupelna čistí i vodní kámen - já myslím, že když se tím dá vyčistit trouba a digestoř - zkusila bych to - rozhodně ma tom neproděláš - každá stojí do 50.- Kč a pak je rozhodně užiješ - já bych to zkusila , za zkoušku nic nedáš
taky chválím
Dorka
| 11. 2. 2009 12:07
Regince ikonkumoc ji to sluší .
Baruško, já takovou kytičku taky teď kupovalamyslím, že se jmenuje Primulka nebo tak nějakdala jsem ji babičce na hrob, aby to tam měla pěkný Doufám, že ji nikdo neukradne to by mě mrzelo.
Já jdu vařit a pak se taky natáhnu, musím polehávat, abych ulevila svým zádičkům. Kočička na fotce nemá chybu, to se ti povedlo zachytitnechceš to poslat někam do soutěže třeba bys vyhrála .
S pekárnou mě to mrzí, ale já bych ji tam poslala však co je od toho, aby se používala a za to nemůžeš, že ti vytekla ta blbá marmeláda, ne?
pa
Ještě
anonym
| 11. 2. 2009 11:56
šmíráka posílám hlavně Radušce jdu pověsit prádlo a natáhnout hrb na chvíli
Ještě
anonym
| 11. 2. 2009 11:53
jsem chtěla přiložit tu svoji radost a má hlava
Doruško:ahoj já pekárnu reklamovat nemůžu bych se musela hanbou propadnout jak ve vnitř vypadá jen bych s ní zbytečně jezdila sem a tam
Ahoj
anonym
| 11. 2. 2009 11:50
holky přeji pěkný den.U nás je sněhu tak letošní zimu ještě asi nebylo.Já si udělala radost a koupila si kousek jara alespoň domů
Reginko : máš moc pěknou ikonku sluší Ti to moc
Zdeni:kupovaný chleba jsem opravdu pěkně dlouho nejedla ale co nadělám
ahoj
Dorka
| 11. 2. 2009 11:47
všechny vás moc zdravím a přeji krásný den
Reginko, já dnes pro změnu nemůžu otočit hlavou do leva , jestli je dnes 3 stupeň zátěže tak to mám aspoň na co svést .
Baruško, ty máš opravdu s pekárnou smůlu já být tebou tak bych ji přece jenom poslala na reklamaci. Za to přece nic nedáš, buď ti ji uznají nebo nea měla bys pekárny dvě to taky není k zahození .
Rezamko, tu tvou novou ikonku už vidím jo fakt ti to na ní sluší, vypadáš jak malé děvčátko.
Jitulko, ty jsi to s tou slivovicí vymákla doufám, že ti to opravdu pomohlo a je ti líp .
pa
Pozdrav
Regina
| 11. 2. 2009 10:43
iak se dnes cítíte při 3 stupńů náročnosti počasí?
Jitulko
anonym
| 10. 2. 2009 22:10
tos teda stou bolestí v krku vymákla ,ještě se kvůli těm nemocím naučím chlastat pivo na trávení,slivovici na krk ,ba ne,pivo si občas dám,ale tvrdej a víno mi vyloženě smrdí ,takže z toho nic nebude ..
Baruško
Zdenicka
| 10. 2. 2009 20:29
já jsem už taky kupovanej chleba nejedla co mám pekárnu,aspoň si osvěžíš paměť a budeš si říkat,ještě že mám tu pekárničku!!!!! S tou pekárnou máš pravdu,záleží jaký máš štěstí, kus od kusu!
Nejde nám satelit,asi je to tím hnusným počasím,už aby bylo hezky! Ještě teď smažím manžílkovi řízky na cestu,jede zítra až za Prahu.To zase vyjede ráno ve 4 a vrátí se až večer v 18.00 a ještě k tomu takovej marast na silnicích!
Malé se dnes nějak nechce spát ,teprve se koupe a já půjdu číst pohádku na dobrou noc! tak se děvčátka mějte hezky ahojky a dobrou noc!
Ahoj
jituliiik
| 10. 2. 2009 19:32
holky!
Zdravím vás všechny z jižní Moravy Kdybyste jen viděly, jak je tady nádherně, celý den hustě sněží a všechno je tady zapadané sněhem, je to nádhera Akorát mě mrzí, že jsem nějaká nakřápnutá, jinak bych určitě vyrazila někam do přírody, se trošku pokochat Tohle totiž u nás už hodně dlouho nebylo Byla jsem na noční inventuře v Kauflandu a nějak jsem to neustála, hrozně mě bolí v krku, dneska jsem ani pořádně nejedla, protože jsem nemohla polykat. Ale víte co, tatínek mi poradil osvědčený recept, vypít skleničku slivovice a musím říct, že to vážně zabralo, po bolesti v krku ani pamatky
Baro, dneska je 11., a pokud mi má paměť dobře slouží, tak by ses teď někdy měla dozvědět výsledky z vyštření, že? Doufám, že Ti to dobře dopadlo Ještě jsem si nedočetla všechny příspěvky, tak se raději ptám
Jinak vás všechny moc zdravím
Jo
anonym
| 10. 2. 2009 18:36
Zdeni ve čtvrtek ji dovezou ještě že mám nějaké korunky v zásobě jinak by nebylo nic zítra budeme muset po dlouhé době koupit chleba hrůza
Raduš :Ulice je taky dobrý seriál ale je moc brzo koukám jen občas.Eta bývala dobrá značka no ale oni teď namíchají všechny možné součástky do jednoho výroku .....asi záleží na jaký člověk padne kus a to u všeho
Baruško
anonym
| 10. 2. 2009 17:50
já taky koukám na vkv,taky na Ulici,gratuluju k nové pekárničce ,Eta je dobrá značka,já mám tyčovej vysavač a pohoda ,tady zase
Baruško
Zdenicka
| 10. 2. 2009 16:40
jj,dobrá cena !já jsem jí myslím někde viděla kolem 1900,-.Když to máš po netu,tak to ji budeš mít doma brzo!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
17. 8. 2025 19:26
14893
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18