Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Zdeni
anonym
| 10. 2. 2009 15:37
tu co jsem měla před tím Etu Harmony za 1600 myslím že je to dobrá cena
Baruško
Zdenicka
| 10. 2. 2009 15:34
a jakou jsi si objednala?jsem zvědavá ,já vím!
Zdeni
anonym
| 10. 2. 2009 15:10
taky jsem závislák prostě bez ní nemůžu být kluk objížděl ráno eletroprodejny ale neměli jen malé objednala jsem s netu
Ruka bude opravdu možná od páteře a než se dostanu na vyšetření bude zdravá (kéž by)
Raduš:já se na televizi moc nedívám jen na VKV a mám ráda filmy kde je nějaký děj a lehce mrazí v zádech a těch je pomálu všechno opakují jak píšeš.Radši vemu knížku i když se bohužel kvůli starostem nedokážu někdy na čtení pořádně soustředit
Baruško
anonym
| 10. 2. 2009 15:00
tak hlavně,že se pacinka nezhoršuje ,tak aspoň jedna z dobrých zpráv,třeba přijdou i další ,já čekám,ono nic . .Jinak jsem koukala,kolik pořadů zrušili,pošta pro Tebe,Áčko,Akta x,teď mě přijde,že všecko jen opakujou,to máme Satelit .
Baruško
Zdenicka
| 10. 2. 2009 14:54
Ta ručka bude určitě od páteře,možná že až začneš s rehabkama ,tak se uleví! Té pekárny je teda škoda.Já bych tu reklamaci zkusila,ale s tím že kdyby jsi to měla platit ,tak bych tam dala peněžní limit do 500,- jinak to nestojí za to spravovat!Ale jám bych už taky nemohla být bez pekárny,jsem na ni už závislá! Tak pa,pa
Raduš
anonym
| 10. 2. 2009 14:34
záruku mám jenže já v ní tenkrát pekla marmeládu děs divila jsem se že ještě obživla ale reklamačku na to jak vypadá mě bohužel nikdo neuzná kéž by ruka byla dobrá hlavní věc že se už nezhoršuje musím to zaťukat
rezamko
anonym
| 10. 2. 2009 14:18
22.3 1971,Baruško je mi líto pekárny,záruku,už asi nemáš,že ,.Kocour si mi vlez do pelechu,tak mám smůlu .Už aby bylo to jaro,tady chvilku svítí sluníčko,chvilku prší ,tak snad bude Baruško ručička dobrá
Ještě
anonym
| 10. 2. 2009 14:09
umřela mě pekárna dnes jsem v ní naposledy zamíchla těsto na knedlíky na 3korunách
Zdeni
anonym
| 10. 2. 2009 14:05
s rukou je to na dlouho a to je teprve začátek třeba problémy budou nakonec od páteře (kéž by)kámoška říkala že na operaci čeká půl roku naštěstí už se stav nezhoršuje já se normálně bála že na ni ochrnu nemohla jsem ani zapnout podprdu
Raduško
rezama
| 10. 2. 2009 14:03
a rok?

Já to z těch profilůnikdy nemám přesně,pokud ho nupravíš,tak ti tam pak zůstává stejnej,tak se radší ptám.
Holky
anonym
| 10. 2. 2009 14:00
přeji pěkné odpoledne
Já počasí rano přechválila vrátila jsem se z ranního venčení a opravdu jak to tak někdy bývá vše vypadalo na pěkný den ale ouha jak jsem se spletla teď je u nás hnus padá sníh,zataženo..........
Raduško:Tobě jsem ráno chtěla napsat něco podobného jak Vypravěčka souhlasím s ní

Vypravěčko:rehabka snad pomůže jako už tolikrát já na ni nedám dopustit jen ještě nevím kdy půjdu a to mě trochu štve
Ahojík
Zdenicka
| 10. 2. 2009 12:25
všechny Vás zdravím .Teda dneska je venku hnusně! Včera to bylo příjemnější,to sluníčko dělá divy! Jarní obrázky jsou super,je to veselejší!Baruško - nechápu na co stále doktoři čekají s tou tvou pacenkou!Vždyť už je to taková doba co Tě zlobí!!!!!Oni mají na všechno čas! Doruško - určitě se Ti buchtička povede je jednoduchá! Jdu nakrmit dravou zvěř,mějte se hezky ahojky Zdenka
Baruško
anonym
| 10. 2. 2009 12:16
takový krásný obrázky,jarní,tady to na jaro moc nevypadá,rezamko já mám narozeniny 22.3.,jinak zdravím všecky Dorinku,Jitulku,Majku,Zdeničku,Amálku,Reginku,dous
krásný den všem
anonym
| 10. 2. 2009 12:09
tady,zatažíno nic moc.Vypravecko,máma mi sem nepůjde,kvůli tchánům,nemusí se,brácha tomu se sem také dvakrát chtít nebude,neb má už jinou partnerku,tchýně to neví,taky co je jí do toho,že.........,asi to dopadne,jako minulej rok,děti mi u mámy,nechají dárek a brácha s přítelkyní podle času.......,moc už to neřeším.
Vypravěčko
Dorka
| 10. 2. 2009 11:38
děkuji za zprávičku, moc mě potěšila .
Přeji také pěkný den a hlavně bez bolestí a pozdravuj Regínku, pa
ahojík
Dorka
| 10. 2. 2009 11:37
přeji pěkný celičký den
Baruško, tady to teda vůbec nevypadá na jaro, začíná pěkně sněžit a padají kroupy či co pěkně to bubnuje do okna . Venku je to jak pocukrovaný hezky se na to kouká z okna...do té zimy by se mi nechtělo .
Rezamko, já vidím pořád tu samou ikonku tu novou vůbec nevidím.
Zdeničko, buchta se Ti opravdu povedla vypadá moooc dobře . Jsi hodná, že jsi nám poslala recept, hned jsem si jej uložila a určitě někdy vyzkouším. Doufám, že se mi také povede.
Jinak také zdravím Jitulííka, Ameli, Jarmulku, Majku, Radušku, Regínku a naší Dous snad jsem na nikoho další nezapoměla. Marnie se nám někam ztratila, moc ji zdravím třeba se ještě někdy ukáže.
pa
ještě holky
rezama
| 10. 2. 2009 10:57
Raduško,Ameli,Dorinko,taky Jituliik,vás nemám mezi naším atádečkem,myslím narozeniny,tak jestli holky chcete tak mě je písněte,já vás tam dám a přidám i na strom
Hezký den
rezama
| 10. 2. 2009 10:39
vám holky přeju
No ale nevím kde ten hezký den vezmu u nás padá sníh a malýma krupkama a zataženo je,jak na týden.
Tak si ten den musíme udělat hezkej uvnitř,když tam venku je tak škaredě.
Takžežádnej splín a jen a jen veselou náladu
A všem posílám pozdraveníčko
oprava
anonym
| 10. 2. 2009 08:34
s Regínou, samozřejmě má být velké R.
Zdravím
anonym
| 10. 2. 2009 08:33
všechna děvčata a všem přeji hezký den. tady je nyní -5, uvidíme, jak bude později. Na zítra jsem se domluvila s reginou, že se ji zajedu podívat na notebook, nějak ji zlobí Skype, tak snad se mi to podaří ji nastavit lépe. Dnes chci poslat své lektorce z esperant. kurzu vypracovaná cvičení ke kopntrole. Ani se mi nechce věřit, že to jižje z předposlední lekce. Přes net se mi již podařilo najít na esp. stránkách novou kamarádku z Amstredamu, tak si taky začnu psát s ní.
Zdeničko - jsem ráda, že jste již ty i dcerka zzderavy. Je od tebe velmi rozumné, že nechceš malou posílat ještě do školy, tu chřipku by jistě hned dostala, je ještě po nemoci oslabena.
Rezamko - na té fotečce ti to moc sluší, jsem ráda, že již máš veselejší náladu, již jsi to zase ty, jak jsem tě mohla zatím potkat. již se těším, až tě poznam na srazíku osobně.
Baruško - to je velmi dobrá zpráva, jsem velmi ráda s tebou, snad ti ta rehabka alespoň trochu pomůže. Jen je velká škoda, že na vyšetření púacinky musíš čekat tak dlouhoDorinko - tobě jsem odpověděla na tvoji zprávičku taky zprávičkou
Raduško - ty si nemůžeš pozvat k sobě své přátelé? Tak to by měl tvůj přítel opravdu zasáhnout, přece ti nemůže nikdo diktovat, koho si smíš k sobě pozvat. V tom tvého přítele opravdu nechápu. A že se chce tvá maminka odstěhovat do Prahy, Tak ji nech, ona se jistě brzy ráda zase vrátí zpět, aqž pozná, proč ji tam snacha chtěla. Maminka má svůj rozum, tak ji nech, ať pozná, jak to kdo s ní doopravdy myslí. Ty ji v tom jejim odjezdu bránit nemůžeš, tím bys ji proti sobě poštvala ještě více. Je to smutné, ale bohužel, život už je takový.
Zdraví ještě jednou opravdu všechna děvčata a prosím o prominutí ta, která jsem nejmenovala.
Ahoj
anonym
| 10. 2. 2009 08:28
holky přeji pěkný den.A doufám že bude i když mě jaksi začíná zlobit hlava
Venku zpívají ptáčci a to je znamení že brzy bude jaro
Rezama:Marti na fotce Ti to moc sluší já si včera ani nevšimla nové ikonky moc pěkná
Raduš:taky v nové sváteční ikonce

Tak mě to nedá zase jsem jarní obrázky kradla umírá mě pekárna co já jen si bez ní počnu
Baruško
anonym
| 9. 2. 2009 22:45
to je super ,to jsem fakt moc ráda,já jsem zase musela vylízt a debordelizovat ,tak snad zítra budu odpočívat.s naším pejskem je to špatné,asi umře,prý nejí,pamatuju si,když náš bývalý kocour nežrala moje máma zase začla,že se odstěhuje k bráchovi do Prahy a dobře vím,koho je to práce,bývalkka bráchy,jí chce využívat
Jo
anonym
| 9. 2. 2009 17:24
Raduš dobré to je protože kdybych měla horší nález v hlavě to by bylo moc špatný.Závratě jsou strašně nepříjemné ale dá se s nimi žít
Zdeni
anonym
| 9. 2. 2009 17:20
dík za receptík buchta vypadá vyborně a určitě i výborná bude.
Já nejdu na rehabku s rukou ale s tou mojí krční páteří taky by mě zajímalo co že tam mám za degenerativní na páteři.
Ruka musí počkat až co a jak po EMG
Baruško!
Zdenicka
| 9. 2. 2009 16:02
Tak to je skvělý že hlava je OK,ručičku snad dá do pořádku(aspoň trochu) rehabka!A co ta krční páteř?k tomu Ti víc neřekli?
krásný den všem
anonym
| 9. 2. 2009 13:54
holky,u nás svítí sluníčko ,tak Vám ho taky trošku posílám.Kocourek,už se těšil ven,tak se hned nacpal a okukuje zahradu venku.Dorinko držím Ti pěsti aby bylo líp.Vypravecko,já bych také ráda zašla,ale akorát bych Ti asi rozmazlila pejska .Rezamko náhodou Ti to moc sluší,Baruško tak je to zatím dobré,ne drželi jsme Ti všecky palce,tak to zabralo
Ahoj
anonym
| 9. 2. 2009 13:17
holky jste moc hodné že jste na mě mysleli dočítala jsem zpět a normálně jste mě k dojali ale to jsou slzy zdravé
Podávám hlášení:v hlavě žádný nález nemám kromě mozku na krční páteři degenerativní změny ale nevím jaký a s rukou jdu na EMG ale až za měsíc a taky na rehabku kdy se dovím zítra
Jé!!!
Zdenicka
| 9. 2. 2009 12:45
já jsem si všimla že mi zmizela hvězdička! Vždyť už jsem byla princezna a zase jsem poddaná!!!!Jsem z toho smutná!!!!
Rezamko
Zdenicka
| 9. 2. 2009 12:43
na fotečce jsi kočka,moc Ti to sluší!!!
Ahojky
Zdenicka
| 9. 2. 2009 12:39
Všechny Vás moc zdravím,nestíhám Vás dočíst! Přes víkend jsem neměla čas jít na pc,stále je co dělat!V sobotu jsme projeli celou Olomouc,spíš teda všechny elektra!Koupili jsme si televizu! Majiku - jsme už konečně zdravé,ale malou do školky ještě nedám,nechci aby hned dostala chřipajznu! V sobotu jsem pekla buchetku z vloček,tak Vám posílám fotečku a tady je ten recept!
Čokoládové vločky
celé máslo
2 hrnky hnědého cukru
2 vejce
4 čaj.lžičky vanilkového cukru
3 hrnky ovesných vloček
2 1/2 hrnku polohrubé mouky
1 čaj.lžička sody
náplň
1 plechovka kondenzovaného slazeného mléka
2 lžíce másla
2 hrnky čokolády na vaření = (200g)
1 hrnek posekaných ořechů

Vločky spaříte horkou vodou a pak všechno zamícháte dohromady.Vznikne husté těstíčko,půlku nalejete na plech na to dáte náplň a polejete druhou půlkou těsta a dáte péct. Náplň se dělá tak,že si rozpustíte čokádu s máslem nad párou a pak do toho zamícháte kondez.mléko a ořechy.
Je to moc dobrá mňamka!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
17. 8. 2025 19:26
14893
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl