Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Raduš
anonym
| 4. 1. 2009 19:04
had nepotřebuje pomazlení?
dous
anonym
| 4. 1. 2009 18:50

,já to chápu,chceš dát zvířátku vše a většinnou potřebují i mimo papaní i pozornost, leda,že by sis pořídila hada,my na něj dneska koukali ve zverimexu
krásnou neděli všem
anonym
| 4. 1. 2009 17:27
holky,kdepak všecky jste??Já byla u mámy,takže toho mám zase plný zuby ,i když byl brácha s přítelkyní.......
Posílám
anonym
| 4. 1. 2009 13:12
všem klábosilkám pěkný odpolední nedělní pozdrav. Mám vás všechny pozdravovat od Regíny, včera jsem s ní hovořila a moc vás pozdravuje a omlouvá se, že se za vámi nyní nemůže zastavit, ale před koncem roku si trochu poranila oko, stále jí ještě slzí a tak ho ještě nechce moc namáhat.
To počasí se nyní změnilo tak, jak předpovídali myslivxci, že bude tuhá zima, zveř se prý na to připravila. Tady bylo v noci -9, takže Lumpík byl opět ve verandě, ale již je šikovnější, stačí jej na chvilku pustit kolem půlnoci a pak ráno kolem půl sedmé.
Nyní jsou venku dva pod nulou, tak jsou oba venku a tam spolu dovádějí. Tím, jak jsem jej v noci pouštěla, tak jsem se trochu nachladila, takže na procházky s ním nyní chodí dcera.
Já se nyní buď učím další lekci nebo vyšívám. Ukáží vám co, jen, co ta svá dílka vyfotím.
Dous - velmi tě chápu, že když jste všichni tak dlouho mimo domov, tak si nyní nového kocourka pořídit nechceš. Kdybych byla na tom s časem tak jako ty, zachovala bych se stejně. Taky jsem dceři hned v noci, když odešla na věčnost do psího ráje Dorka, dceři říkala, že již dalšího pejska nechci. Ale s přítelem donesli Lumpíka, takže jej přece nevyženu, již se z nás stávají kamarádi, ale vím, že za to nemůže, ale na Dorku budu vzpomínat stále, vždyť jsem ji měla od malička, hned když odebírali štěnata od feny.
Děvčata, která budete mluvit s Vozlenkou, tak jí vyřiďte můj pozdrav s přáním brzkého uzdravení.
Brzké uzdravení také přeji všem ostatním nemocným děvčatům.
Moc a moc
Ameli
| 4. 1. 2009 11:28
vás všechny zdravím a přeji pěknou neděli.
U nás konečně sněží. Raduju se, jak malé děcko.
Báro, máš pravdu, že některé "viktorky" už tu dlouho nebyly, třeba Dorka. Tak snad je v pořádku. A děkuju za povzbuzení.
Jdu hledat recept na nějakou buchtu, do které bych mohla dát banány. Máme jich hodně a už začínají měknout a černat....
Tak pa.
Přeji
anonym
| 4. 1. 2009 10:36
pěknou neděli
Kdepak všechny jste nějak nám to tu osiřelo
Amálko:moc Ti přeji aby všechno vyšlo jak si přeješ Ty jsi holka šikovná máš můj obdiv
Kdepak se toulá Doruška,Jarmulka.Rezamka se nedostala přes vánoce k PC nebo jen málo Vypravěčka se staví Jitulka tu taky byla i Majulík ještě schází Zdenička Raduška chodí pravidelně Reginka má potíže s prstíky ale i tak občas zavítá ..........

Radko,
anonym
| 3. 1. 2009 20:59
já všechny pracovní dny odcházím z domu v šest a vracím se nejdřív v pět, ale také až v děvět večer a to je opravdu dlouhá doba.
Bubák a Buba dělají nepravidelně různé směny, takže na ně co se času týče není spoleh
Amálko
anonym
| 3. 1. 2009 12:46
držím Ti pěsti,aby Ti vše vyšlo v tom Nonovém roce,jak ty sama chceš ,myslím,že jsi šikovná,státnice zvládneš , koukám všichni po ježíšku,ježíšek,dous já také občas někam musím,tak se musíme v zimě vystřídat v baráku,zrovna teď na důchodce čekám ,pojedeme za mámou.........
kočička,
anonym
| 3. 1. 2009 12:18
holky já se nebojím, že bych novou kočičku neměla ráda, miluju téměř všechna zvířátka

ale my jsme přes týden hodně málo doma a každý nový člen domácnosti by tu byl většinu pracovních dní sám.
Totoul na to byl zvyklý, jak to šlo tak měl otevřené dveře na terasu, přes kterou mohl jít na zahradu a hlavně mu nevadilo být doma celý den sám, protože už byl z mládí vydováděný a byl to přeci jen postarší klidný pán

Zatím si určitě nebudeme pořizovat žádné zvířátko. Kdybych byla víc doma jako Vypravěčka nebo Radka neváhala bych ani chvíli

Já bych časem chtěla pejska, aby se mnou mohl na delší procházky, totoul se mnou chodil jen na dohled k baráku
ale pes chce ještě více času jež kočka, tak ještě pár let počkám

jste hodné, že na mne myslíte
Ahoj holky
Ameli
| 3. 1. 2009 12:11
Zdravím vás a přeji krásný víkend.
Pravidelně vás v práci čtu, ale nejde se mi od tam přihlásit, tak nemůžu reagovat a doma už počítač nestíhám. Začala jsem se učit na druhou a poslední část státnic. Už se těším, až to budu mít z krku.
Majko, já jsem si včera taky udělala radost. Koupila jsem si svetr a kalhoty. Na oboje byla 50% sleva, takže se to vyplatilo.
Pořád se vás ty nemoci nějak drží, tak snad bude líp.
Ostatním holkám taky přeju, ať jsou zdravé!!!!
Dous, kocourka je mi líto, ale jak už ti holky psaly, myslím, že to bylo to nejlepší, co jste pro něj mohli udělat. Byla jsem zaskočená, co se stalo Vozlence, tak snad se brzy uzdraví. Taková smůla...
Tak se mějte krásně a užívejte zimního sluníčka. Já valím dodělat oběd.
ahojík všem
anonym
| 3. 1. 2009 12:05
já souhlasím s vypraveckou,tímto jí i moc zdravím, ,třeba si pořídit kočičku,já tu současnou mám už dneska stejně ráda,jako minulou
Zdravím
anonym
| 3. 1. 2009 09:36
všechna děvčata a přeji příjemný den. Já mám nyní, co venku tak mrzne, rozházené spaní, chodím 2-3 krát za noc pustit na chvíli Lumpíka ven, nechci totiž aby mi počůral koberec ve verandě, musíme jej přes noc mít doma, na noc venku je ještě malý.
Tady je nyní -6, před chvíli jsem si narazila palec, nakopla jsem nešikovně dveře.
Co budete dnes vařit, já asi udělám střapačky se zelím.
Dous - vím jak ti je, taky stále vzpomínám na Dorku, ale hodně mi pomáhá Lumpík. Nebylo by lepší si vzít třeba z útulku nějakou kočičku?
dous
anonym
| 2. 1. 2009 22:32
já vždy obdivovala na stránečkách toho tvýho zrzavýho fešáka,je mi to líto,že už není.............,mělas návštěvu,aspoň ses zabavila
ahoj,
anonym
| 2. 1. 2009 22:14
všechny vás zdravím po krátké odmlce

Nejdříve mne orchromila ta smutná událost s Totoulem.

Od třicátého jsem tu měla kamarády s malými dětmi a tak tu byl nezvyklý cvrkot.
Dnes všichni odjeli a tak náš domov opět obstoupilo ticho a klid. A zároveň i smutek. Vím, že čas vše uhladí...

Chtěla bych vám popřát do nového roku hlavně zdraví a dobré přátele kolem sebe .
holky
anonym
| 2. 1. 2009 20:39
já jsem dneska operovala,vzala jsem za špalek a tříska....... ,tak jsem kus ušmykla,zbytek jsem vzala pinzetou ,teď jsem provedla desinfekci,pálí to jako čert........ ,už umím první pomoc
Raduš ahojky
Majka33
| 2. 1. 2009 18:36
to si dobře vystihla
ale botky
anonym
| 2. 1. 2009 18:32
byla dobrá náplast ne ,tak jsis udělala,ježíška,po ježíškovi.........
Majko
anonym
| 2. 1. 2009 18:29
vítej do klubu ,já jsem se taky necítila,psychycky fizicky na nic..........
přejí hezký večer
Majka33
| 2. 1. 2009 18:17
já se ted´
Majka33
| 2. 1. 2009 18:07
vrátila z města a koupila jsem si dvě halenky a kozačky,byli ve slevě ,já mám velkou radost z toho že jsem si udělala radost.Jinač se necitím dobře,něco zas na mě leze.Jsem slabá a pořád mě hlava bolí.Silvestra jsem moc dobře neprožila.Měla jsem bolesti hlavy a bylo mi špatně.Děti papali dobrůtky a já nemohla nic.Asi jsem něco chytla od malého.Sním jdu v pondělí na kontrolu po angíně a ze sebou zajdu v útery
ahoj holky
Majka33
| 2. 1. 2009 18:03
přejí št´astný nový rok,hlavně to zdravíčko
Baruško
anonym
| 2. 1. 2009 15:20
tak to jsem měla výhodu,první pes,kterej byl domácí a chodil na vycházky,byl jezevčík,jinak jsme je měli u boudy venku ,ale táhnul taky pěkně,dobrý to bylo do kopce
Ahoj
anonym
| 2. 1. 2009 14:49
holky přeji pěkné odpoledne
U nás padá snížek ale jen drobný byla jsem na vycházce se psem v lese a teď si dávám kafíčko
Vypravěčko:pohled s okna pěkný s těmi hafany máš pravdu kolikrát mám taky strach že se ten můj nečekaně rozeběhne a já za ním pojedu po zadnici není to žádná legrace obzvláště když má člověk bolavá záda proto nejraději chodím do lesa tam ho pustím a jdeme každý svým tempem
ahoj
anonym
| 2. 1. 2009 14:12
u nás sněžilo,teď jsou tady 4 nad,já se procházím s kocourkem,na dvoře ,takže už máme asi tři vycházky
ahoj Radko
anonym
| 2. 1. 2009 13:04
taky koukám nikde nikdo u nás svítí sluníčko tak přemýšlím jestli chvílku nevyrazím ven
zdravím všecky
anonym
| 2. 1. 2009 12:56
koukám,že je nás tu nějak málo,asi ještě odpočíváte po tom předvánočním a vánočním shonu ,no já taky odpočívám
Zdravím všechna
anonym
| 2. 1. 2009 10:58
děvčata a přeji příjemný den. Tady nyní sněží a teplota se pohybuje kolem nuly. jenže já s Lumpíkem jít ven nemůžu, pod sněhem je místo ledovka, Lumpík někdy prudce škubne vodítkem a proto má dcera strach, abych s ním někde neuklouzla. Na společnou procházku se proto všichni chystáme jít odpoledne.
Takový mám nyní výhled z ložnice:
takže
anonym
| 1. 1. 2009 19:09
cirkus, to znám,někdy má kocour taky svoje dny ,,chce mazlit celej den a vycházky na dvůr,ale jinak je to sluníčko,co mu ty uši nějak zacpat........tomu Tvýmu pejskovi........
Raduš
anonym
| 1. 1. 2009 18:41
kočka byla taky v pohodě asi se víc bála psa jak děsně štěkal já to zajedla Ibalginem páč mě s toho štěkotu děsně rozbolela hlava
Baruško
anonym
| 1. 1. 2009 18:35
tak kocour byl celkem v pohodě,což se divím,je celkem starašpytel ,,byli jsme spolu i na večerní vycházce na wc ,dostal svoje oblíbený syrový maso a byl v klídku,pak spali spolu s přítelem v křesle ,pak zalez do krabice,ne přítel ale kocour a ráno,kolem 7,chtěl pustit

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
19. 8. 2025 10:11
14901
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18