Diskuze

Zpět na výpis diskuze

život v invaliditě není nuda

Diskuze

Vypravěčko
anonym
| 7. 1. 2009 09:50
krásné dílko taky jsem kdysi vyšívala ale teď už bych nemohla asi by mě to ani nebavilo
Ahoj
anonym
| 7. 1. 2009 09:48
holky všem posílám pozdraveníčko
Marti:po roce se chodí běžně na kontrolu s důchodem chodí tak každý co vím myslím že se vůbec nemusíš bát že by Ti ho sebrali jsi pořád v léčení
Na magnetickou jdu 22 do Prostějova a 29 kvůli důchodu nevěřím že by mě ho vrátili já naříkat neumím i když těch problémů mám a jen se zase stresuji jsem za jedno srab a za druhé za loňský rok mám všeho plné zuby chtěla bych jen klid
hezkou středu přeju
rezama
| 7. 1. 2009 09:09
všem holkám tady.
Téda holky my jsme teda banda marodů.Když to tak pročítám tak jen koukám,že snad tady to počasí dělá zle skoro každému,nytož nám,že jo holky.No ale holky musíme vydržet a určitě bude líp.
Baruš hlavně aby ti ta rezonance dobře dopadla,jo a já jsem taky musela s papírama za doktorkou a budou kontrolovat jestli jako mám na ten plnej ID nárok,ale prý je to nějaké nové nařízení,že prý co kdybych byla schopná práce,no ale paní doktorka povídala,že mě ho sebrat nemůžou,ale znáš to v tom našem kocourkově je možné vše,tak taky budu čekat na vyjádření.
Dorinko tebe taky to počasí musí moc zlobit,hlavně aby už bylo líp,myslím na tebe a snad už fakt bude líp.
Jarmulko taky máš teda dost velké zdravotní potíže,tak přeju aby se to co nejdřív aspoň trochu zlepšilo.
Raduško ty máš taky starostí až až,tak hlavně žádné splíny a jen a jen pohodu ti přeju.
Vypravěčko snad je taky jakž takž,hlavně když ti Lumpík dělá samou radost.
Majulík má dětičky už dobré,holka ale pozor,teď těch bacilů lítá,tak ať nechytneš i ty něco.
Zdenička za náma dlouho nebyla,snad už jí netrápí ty její bolesti a ty kapačky předtím jí snad pomohly,určitě se zase staví.
Jituliik tu taky dlouho nebyl,tak snad je taky OK.
Ameli toho určitě taky měla až nad hlavu,hlavně aby jí to počasí taky moc nezlobilo a taky práce,snad jí vše vychází dobře.
Tak holky pokud jsem některou vynechala,není to úmysůně,jen mám možná děravou hlavu,už se mě sice tolik nemotá,ale rýma se mě pěkně spustila a asi mám spavou nemoc,spala bych klidně až do oběda,no ale pak bych byla jak praštěná,tak raděj ne,holt jak říkají to počasí je na prd a zlobí nás.
Tak holky pěkný mrazivý den vám všem přeju
Pěkný
anonym
| 7. 1. 2009 09:02
dnešní den přeji všem děvčatům. Tady bylo v noci -9, nyní je -4, takže když je venku takto, tak pouštíme Lumpíka na hodinu ven a pak je hodinu vevnitzř a takto to střídáme, dokud to venkovní teplota dovolí. Předevčírem byla dcera ve městě, tak mu koupila balonek a kosti pro psy na kousání, začal totiž okusovat to křeslo na kterém je na včerejší fotce. Jinak jsem si včera dala do deníčku fotky mých nových výtvorů. Fotku jednoho z nich přikládám.
Dorko - vítám tě opět mezi námi a jsem ráda, že již ti je lépe a co se týká zvířátka - nemohla by sis vzít nějaké z útulku?.
Jarmulko - vítám zpět mezi námi i tebe. Co se týká bolestí páteře, tak jsme na tom stejně, mi hodně pomáhaly opiové náplasti, měla jsem je od lékařky z ambulance chronických bolestí přes 3 roky a ponměvadž jsem je měla tak dlouho, tak mi je vloni lékkařka vyměnila za tabletky se stejnými účinky. Ale nejvíce mi pomohl epidurální katetr, o tom jsem s lékařkou domluvena, že mi jej znovu zavede na jaře.
Baruško - přeji ti, aby mag rezonance dopadla dobře a taky aby jsi ty bolesti měla co nejmenší.
Raduško - nechceš si ke kočičce taky ještě přibrat pejska, bylo by vám všem veseleji.
Majko - jsem ráda, že malý je již v pořádku.
Všem ostatním děvčatům přeji hwezký den a hlavně se všechny opatrujte, ať neonemocníte.
Dorko
anonym
| 6. 1. 2009 23:22
ještě jsou stránky migrenik.cz,třeba tam taky něco bude
Dorko
anonym
| 6. 1. 2009 23:20
třeba Ti to helfne ,já ještě kdyžtak když na něco,narazím,tak to tam dám
Zdeničko, Jitulko
Dorka
| 6. 1. 2009 21:45
doufám, že jste holky v pořádku.
Raduš
Dorka
| 6. 1. 2009 21:42
informace o migréně ve Tvém deníčku jsem doslova hltala moc Ti za ně děkuji.
ahoj moje klábosilky
Dorka
| 6. 1. 2009 21:40
všechny vás moc a moc zdravím a také vítám Jarmulku , přeji hooodně štěstíčka a hlavně zdravíčka do nového roku. Jsem ráda, že ses za námi přišla podívat . To je mi moc líto, že máš takové problémy se zádičkamamoc Ti přeju, aby se to vyřešilo a bylo líp. Já mám něco podobnýho jako Bára takže mám o zábavu taky postaráno .
Rezamko, taky Tě tu vítám přeju, aby bylo jen a jen líp
Regince přeji, aby se očičko brzo uzdravilo.
Majko, to je supr zpráva, že už je Tobě a malýmu Honzíkovi líp . Určitě si sněhu ještě užije.
Raduš, ten Tvůj čtyřnohý kocourek se opravdu má
Vypravěčko, máš doma moc roztomilá zvířátka . Je vidět, že se mají také dobře . Já doma žádný nemám tak je mi občas smutno. Vždycky se moc těším na toho svýho "kocourka" až příjde z práce musím si dávat bacha, abych ho nerozmazlila

Ještě zdravím Ameli a doufám, že to v práci ujde. Jak sis užila svátky dobrý?. Já ne úplně tak jak bych chtěla když mě nebylo pořád dobře, ale hlavní je, že jinak byla doma pohoda .
Baruško, jahůdku bych si dala mňam .
Já jsem dnes za pomocí asistence udělala zdravé marokánky a ještě jsem pomáhala upéct štrůdl, likvidovali jsme poslední jablka. To jsem si mákla zas sotva lezu a to jsem podotýkám skoro nic nedělala jen malinko pomáhala.
Holky, přeji dobrou noca ať vás blechy štípou celou noc to se to pěkně rýmuje.

P.S. Málem bych vám zapoměla poděkovat za moc milá slova útěchy, moc mi to minule pomohlo hned mi bylo trochu líp. Děkuji, že jste
Baruško
anonym
| 6. 1. 2009 19:45
,nemáš za co i já mám někdy takový divný myšlenky ,ale když někdo přijde,řekne,že to bude dobrý,hned je líp,tak to taky dělám já
Raduš
anonym
| 6. 1. 2009 19:40
Baruško
anonym
| 6. 1. 2009 19:35
to určitě dobrý bude,,já jsem s Tebou
Ne
anonym
| 6. 1. 2009 17:58
Jarmulko já mám srostlý krční obratle od toho moje problémy ale ještě mám nějaký malí nález v hlavě a s tím chodím pravidelně na magnetickou protože ty samé problémy by mě mohlo způsobovat i tohle tak aby se něco nezanedbalopokud bude nález v hlavě stejný půjdu na rehabku pokud ne kdo ví..................................
ty silný mrazy mají trvat do konce týdne
anonym
| 6. 1. 2009 17:26
tady má být až -20 děsný
Baruško
anonym
| 6. 1. 2009 17:23
to je dobře,ne člověk má pak míň starostí,občas vymění písek a je. ..............,ve Zverimexu v Tescu,maj nádherný velký a vysoký škrábadlo,já koukám,když je něco někde o kočkách,co říkají,abych se poučila.
s kocourem,je prča
anonym
| 6. 1. 2009 17:19
někdy lítá venku po tmě,chce abych se s ním na zahradě honila
To
anonym
| 6. 1. 2009 17:19
Radko nevím jak na to není zvyklí od malička ..........naše číča chodila na záchod hned jak ji kluk donesl bylo to v zimě a na jaře když vyrazila ven vracívala se domů na záchod to jsi měla vidět jak vždy mazala jen se za ní prášilo teď se naučila pro změnu venku .........ale doma nenadělá když tak to jistí záchod
Radko
Jarmulka
| 6. 1. 2009 17:18
To víš že musí kontrolovat všechno. Co kyby náhodou se něco změnilo.
holky
anonym
| 6. 1. 2009 17:17
já to mám úplně stejně,jsem taková vorvaná,nejradši bych celej den prospala
Baro
Jarmulka
| 6. 1. 2009 17:16
ješ na rezonanci? Asi bueš mít výhřez plotýnky ne? Já mám něco jinýho už více jak 20let jsem s tím nemocná a operovat nechcou. Jednou ano pak zase ne člověk už neví co si má o tom myslet a je to čím dále horší.Na bolest beru ost sylné tablety a stejně někdy ani to nezabere.
Baro
Jarmulka
ješ na rezonanci? Asi bueš mít výhřez plotýnky ne? Já mám něco jinýho už více jak 20let jsem s tím nemocná a operovat nechcou. Jednou ano pak zase ne člověk už neví co si má o tom myslet a je to čím dále horší.Na bolest beru ost sylné tablety a stejně někdy ani to nezabere.
Baro
Jarmulka
u nás ho má v bráně
anonym
| 6. 1. 2009 17:14
kočičí wc,přemýšleli jsme že mu koupíme i domů,zase to tolik nestojí,jenže je otázka,jestli na něj bude chodit......
to je pravda Jarmulko
anonym
| 6. 1. 2009 17:11
akorát,že sníh se mu moc nelíbí,ale chce se podívat,kde co na zahradě je,jestli je všecko venku,jak má být........
Raduš
anonym
| 6. 1. 2009 17:11
naše dáma má doma záchod sice ně něj nechodí (chodí ven)ale když je taková kosa domácí záchod je dobrý
To
anonym
| 6. 1. 2009 17:09
Ti věřím sama mám nemocnou páteř a dost cítím zhoršení ,čekám na magnetickou a pak se uvidí
Barunko
anonym
| 6. 1. 2009 17:08
náš kocour si řekne,když stojí u dveří, tak chce buď ven,nebo lítat v novinách a hrát si,má tam hračky,noviny,tak v tom lítá,škube noviny,občas tam i usne,tak ho novinnama přikreju
Víš
Jarmulka
| 6. 1. 2009 17:00
Báro tohle počasí mě zničí je to jak na srdíčko veliká zátěž tak na moji páteř jsou dny ky nevstanu vůbec. Je to hrozný.
No jo
Jarmulka
| 6. 1. 2009 16:58
jako každý kocour musí obejít svoje kočičky jestli neutrpěly přes den nějakou tu újmu na zdraví.
Jarmulko
anonym
| 6. 1. 2009 16:57
hlavně že je Ti líp a moc přeji aby ještě bylo
Raduš:náš kočičák se drží doma zuby nehty když ho chci vyhodit na chvíli ven šprajcne se v oknu ale pes tomu zima nevadí chodil by po vycházkách pořád

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
19. 8. 2025 10:11
14901
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18