Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Nadýmání
DiskuzePřidat názor
anonym
| 16. 1. 2014 16:27
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

co se týče literatury mohu knihy pana doktora Fořta všem vřele doporučit. S přítelem se věnujeme fitness a jeho knihy nám velice pomáhají co se týče stravy.
Chtěla bych se zeptat jestli má někdo podobnou zkušenost jako já...jak jsem již napsala dodržuji zdravou stravu a nemám s ní problém...co se týče mě osobně a nadýmání, tak jediné co 100% vím, že bych vůbec neměla jíst čerstvý chléb nebo jemu podobné pečivo...nedávno se mi stalo, že doma nebylo nic k jídlu tak jsem skočila do večerky kde měli jen čerstvý a ještě teplý chleba, doma jsem si řekla že ho jíst nebudu a už vůbec ne když je ještě teplý...dala jsem si ho tedy až večer a to jsem neměla dělat
v noci jsem se probudila s divným pocitem břicha...nemohla jsem vůbec spát a pak začaly velké bolesti, nafouklé břicho atd. myslela jsem si že mám snad zauzlení střev
nemohla jsem ani jít do práce, doma jsem ležela a nevěděla co si počít, doktorka mi doporučila fenyklový čaj ale ten mi moc nepomáhá...dnes se mi stalo něco podobného, k obědu jsem měla tuňáka a k tomu dalamánek což mi samozřejmě nedošlo že je to podobné jako chléb...opět jsem se vzbudila s bolestmi 
Měj se a ještě jednou děkuji za reakci.Kajda.