Diskuze

Zpět na výpis diskuze

S manželem mám synka 4 měsíce, už přes rok miluji jiného. Jsem sobecká když chci synovi vzít tátu?

Diskuze

rozvést se?
dzango
| 21. 1. 2009 14:44
Přítelova dcerka bydlí s mamkou, on jí má každý druhý víkend u sebe a v týdnu někdy také. Je rozvedený a co říkali kamarádky, tak ho žena opustila kvůli ožralovi do kterého se zbláznila a pak toho hořce litovala. On je člověk kterému hodně záleží na rodině, už jen to, jak se stará o dcerku tomu nasvědčuje.

S manželem to bylo tak, než jsme se vzali, je to dva roky, tak jsem se s ním mnohokrát rozešla ale vždy jsem ho vzala zpět, po pravdě, měla jsem strach zůstat sama. On neumí hospodařit s pěnězy, vlastně ani nevím za co je utrácí. Jinak ale k dcerce se chová hezky, to mu upřít nemohu. Když jsem ho prosila, ať přestane jezdit, tak řekl že ne, že musí poplatit dluhy a chce vydělat peníze. Přijde mi, že žije jen pro ty pitomé peníze. Třeba, za minulý rok jsme spolu byli jen na dvou víletech a na žádné dovolené a přitom mně stačí stan a sprcha někde v kempu. Jsem hodně aktivní, mám ráda turistiku a další sporty a zrovna tyto věci si s přítelem opravdu užíváme a nejenom tyto. Když to řeknu na rovinu, tak s přítelem prožívám po ***uální stránce něco, co jsem s manželem vživotě nepoznala ani vzdáleně ale o tom to opravdu není. A hormony, po roce že by ještě hráli roli?
rozvést se?
zuzi777a
| 21. 1. 2009 14:11
Píšeš, že tvůj přítel má starší dceru. Kde je její matka? To ji má ve vlastní péči?
Nebo budeš muset kromě svého, rozvést i jeho manželství?
Pokud jsi přesvědčená, že manžela nechceš, je mi ho líto. Kamioňáci jsou ze 75% chudáci uvěznění v boudě na kolečkách a elán jim dodává to, že se mohou vracet domů. Je to i přes ty peníze blbě zaplacené řemeslo. Dost z nich opouštějí jejich manželky,proto, že si připadají samy , aby pak zjistily, že jim s kamioňákem bylo líp, než s chlapem, který je každý den doma..... Nestálo by spíš za úvahu pracovat na svém původním vztahu a románek s přítelem si nechat jako tajemství a rychle ho ukončit? Dřív než se to ten tvůj podváděný manža dozví?
A ještě něco- CO ti vadí na manželovi? Je na tebe zlý? Pije, bije Tě, nenosí výplaty domů? Není s ním OK ***? Nemáš to lehké, vím, jak je smutno kamioňáckým manželkám. Můj je taky tohohle řemesla. Ale nevyměnila bych ho jen kvůli románku s někým, kdo je zrovna blízko a u kterého se mi zbláznily hormony, když ten můj dlouhodobý parťák tu není a je tak trochu okoukán...
koukej
anonym
| 21. 1. 2009 07:16
Nikdo to za Tebe nerozhodne a neřekne Ti, jak to dopadne.
Můžem napsat, co bychom udělali my:
Jestli už Tě u muže drží jen syn, je to málo, a měla bys mu to říct a rozejít se.
To dítě taky časem pozná, kde má máma srdce a koho má ráda.
Je dost možné, že když vztah s druhým mužem nevyjde, budeš litovat.

Vztah a soužití s cizími dětmi je vždy problematický, a ikdyž teď vypadá, že miluje Tvého syna, tak až bude vztekající se batole, bude se Ti špatně dívat, jak ho bije cizí ruka...dobře si vše promysli.
!!!
Sajrajt
| 21. 1. 2009 00:27
Myslím, že by ses měla svému muži přiznat a zjistit, jestli ti je vůbec schopný odpustit. Copak se ti to vůči němu zdá fér? Víš, jak mají kamioňáci tvrdý chleba? Určitě se nedře proto, aby ty prachy jeho manželka rozházela s milencem. Kdepak. Dře se pro rodinu, kterou ty jsi zničila, tak k němu buď alespoň férová a přestaň ho dál využívat. Pokud jsi se svým mužem tak dlouho, nemysli si. Tím že odejdeš navždy ztratíš kousek sebe. Nový přítel se může zdát fajn, ale jaké to s ním bude za 14 let? Je pozdě o tom přemýšlet, manžela už jsi podvedla.. Nejen jednou, aomylem, ale spustila ses naplno s jiným mužem a manželství jsi zradila.

Já říkám odejít. Jiná možnost už stejně nejde, zašla jsi moc daleko a pokud by ti to on sám nebyl schopný odpustit, pak na něm jen parazituješ a využíváš ho.
S manželem mám synka 4 měsíce, už přes rok miluji jiného. Jsem sobecká když chci synovi vzít tátu?
dzango
| 20. 1. 2009 18:15
Před rokem jsem neplánovaně otěhotněla, těsně potom jsem poznala jiného muže. Myslela jsem že náš románek brzo skončí ale jsem s "milencem" víc než z manželem. Manžel je kamioňák a je stále pryč a když je doma, tak myslím jen na to, že chci být s tím druhým. Vážně uvažuji že od manžela odejdu, je to hodně sobecké k synkovi? To jediné mne stále brzdí.

Ten druhý má dcerku už starší, k dětem se chová moc hezky a mého synka má opravdu rád. Máme spolu hodně společných zálib, prostě mám pocit že jsme se měli poznat. Prožívám s ním něco tak krásného jako nikdy předtím. Manžel je můj první, je mi 29 let a s manželem jsem s přestávkami už 15 let.

Jedna kamarádka mi říká běž do toho, když budeš šťastná tak i synek bude šťastný a navíc jaký táta, když většinu týdne stejně není doma. Druhá kámoška zase říká kašli na to, za chvilku tě to přestane bavit a budeš ráda že má doma v týdnu klid.

Já vím, rozhodnout si to musím sama, zajímá mne váš názor. Děkuji

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
1. 7. 2025 18:03
14597
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Arin