Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

anonym
| 22. 2. 2013 11:56
holky je normalni bodava bolest do spodku? to bude asi znamka ze se to hoji ne?
anonym
| 22. 2. 2013 12:06
TO Lucka: Pamatuju si,že mě to vždycky párkrát zabodalo a zase přešlo,ještě teď se to někdy stane,ale jen chvilinku,mělo by Tě to zase přejít...nehoníš se?
anonym
| 22. 2. 2013 12:24
TO Lucka: Luci,mně to taky tak dělalo,když jsem se přetáhla
anonym
| 22. 2. 2013 11:52
Hned Vám moje milé děvčátka dám vědět jak se narodí
anonym
| 22. 2. 2013 12:05
TO Nikisa: já bych chtěla být babičkou, no mladí nechtějíííííííí držím palečky ať má rychlý porod
anonym
| 22. 2. 2013 10:42
Ahoj po malé odmlce,... jsem 14. den po LAVH.

První co by jsem chtěla napsat, je, že chci pisatelce, která psala pár dní po operaci o tom jak jí skvěle, že jí moc moc gratuluju a držím palečky at jí zotavování vychází stále tak suprově a at nemá žádné další komplikace. Je fajn jak to vše prožila, ale bohužel je jen jedna z mála Možná by to chtělo trochu více citlivosti, každý nemá takové štěstí.

Úplně mi stoupl tlak když jsem četla, že nechápe jak může někdo marodit dva měsíce!!!
Já budu ráda za tři!!!! Mám těžkou práci, kde celý den běhám a tahám hodně těžké věci a popravdě už ted se bojím jak to zvládnu a mám strach aby jsem si neublížila!!!!!
Grrrrrrrr ,... vážně tomu nerozumím!!!

Marti, je mi strašně líto jak se na tebe ty nemoce nabalují,.... jsi velmi velmi statečná a já obdivuji jak vše zvládáš.
Snad je to poslední komplikace kterou máš,... už máš vybráno i za nás ostatní.

Marti ještě dotaz, píšeš, že jsi po operaci tahala těžké věci a pak musela jít na tu operaci močáku,... jak brzy jsi šla do práce? Mám strach aby jsem nedopadla podobně.
Ještě ted 14 dní po operaci mám problémy s močením a běhám každou chvíli!!!

Paji,... chudák syn musí mít hrozné bolesti,.... posílám moc moc moc pozitivní energie a snad už má to nejhorší za sebou.

Včera jsem byla po 14 dnech nakupovat,... no já jen chodila po obchodě a vše ostatní zvládl mužíček, ale i tak jsem pak byla půl dne kaput!!!
Byla jsem pak ještě s nějakýma papírama v práci a to mi tak tak tak moc zvedlo náladu.Bylo fajn si pokecat s holkama z práce. Ale po hodince jsem už byla ráda, že jsem doma a ležím. Břicho se ozývá pokaždé, když jen udělám víc kroků, či nějakou činnost.

Ale dnes už jsem stihla vygruntovat kuchyn a upéct nějakou dobrůtku
Musím ale rychle zalehnout, drahý se mi vrací domů, tak aby nenadával, že blázním
Říkal, že mi poláme ruce, aby jsem se šetřila

Krásný den děvčata a všechny starosti at se rychle vyřeší a jen a jen dobře,... jaro se blíží a bude lépe,...
anonym
| 22. 2. 2013 10:50
TO pospalena: jen buď doma co nejdýl, já mám před operací měla sem termín 24.2 jít už ležet a z nervů jsem dostala opar tak budu čekat na další termín jo syn operace já odložení pak děcka doma puberťáky tak to jednoduché není
anonym
| 22. 2. 2013 11:15
TO pospalena: ahoj Pospalenko,já jsem byla po hysterktomii doma skoro půl roku,operována jsem byla 1.11.2011 a do práce jsem šla 1.4.2012.Já jsem měla od začátku samé komplikace,druhý den po operaci jsem musela znovu na sál,krvácela jsem do břicha,dostala jsem transfůzi,pak jsem byla týden doma a znovu zpátky kvůli šíleným bolestem a další operace a to velká hemoragická cysta a v únoru se to opakovalo znovu.Já jsem,ale inkontinenci trpěla už dříve,zkoušela jsem cvičit a můj bývalý gynekolog mi říkal,že jsem na takové potíže mladá,že to nemám řešit.No a po hyster. se to v práci zhoršilo až jsem zkončila v urogynekologické poradně,kterou mi doporučil můj současný gynekolog.Tak holky fakt nic netahejte,nestojí to za to.
anonym
| 22. 2. 2013 12:56
TO pospalena: jej ty jsi šikulka to jsem zvědavá jak já budu po operaci se hýbat jak píšeš za dva týdny jak pracuješ a vím, že bolesti budou už se na to připravuji
anonym
| 22. 2. 2013 13:06
TO paja:
Paji, ale to byla činnost na celé dopoledne( dřív hotovo za půl hodinky!!)
A ještě ted se po té akcii zvané" kuchyn" léčím
Ale i tak se musím pochválit a jsem ráda, že začínám fungovat,... aspon trošku
anonym
| 22. 2. 2013 13:20
TO pospalena: Nikisa bude asi dnes v klubu babiček držíme palečky ať to jde hladce, ti brali dělohu i vaječníky? laparo nebo ?
anonym
| 22. 2. 2013 15:44
TO paja:
Paji jen dělohu a vejcovody a naštěstí to šlo laparo. Sice měli obavy, že po předchozím zásahu tam budou srůsty a že po konizaci se nedostanou přes čípek, ale vše nakonec OK,... jsem moc ráda, že to šlo takto.

Já mám druháčka a dnes šel poprvé z družiny sám domů,... byly to nervy. Ale jsem z vesnice, od školy to máme tak do půl kilometru a šel jen přes dvě větší cesty,... ale je šikulka.
anonym
| 22. 2. 2013 10:34
TO Martina jedeš autem do Opavy je tam mráz jeď pomalu děkuji já na Tebe taky hodně myslela a aˇ't to máme obě za sebou, ještě nevím co syn měl měl nález v čelní ditině a tam se nedá dostat jen buď přes noc, ze šikma z levé nosní díry do pravé dutiny, ale museli mu zlomit nos a vyčistit tu čelní dutinu, má šílené bolesti hlavy to mu dávali morfin a nezabíralo to a věřím jak se šťourali čistilu dutinu není tam sliznice ty kosti musej bolet ajajaj ještě čekám co tam měl , prý podle CT to cysta nebyla
anonym
| 22. 2. 2013 11:05
TO p: Pajo,musíš doufat,že to bude dobré,ale to se lehko řekne.Bolet to asi musí hodně ,jedu autem s maminkou te holčičky a zpátky autobusem,Já jsem dneska byla už autem na Hradci a něco mi tam šíleně rachotí,tak auto raději nechám doma.
anonym
| 22. 2. 2013 11:15
TO Martina: ano musíme všichni věřit, že vše bude dobré, mě čeká ještě operace močové trubice mám ji zuženou, pak taky s nosem měla jsem cystu a ještě tam něco zůstalo to je pod narkozou taky tak mám letos operace před sebou né jednu, ale první musím s dělohou ven tak jako tu všechny
anonym
| 22. 2. 2013 11:20
TO paja: ty to teda taky nemáš jednoduché,držím ti palečky aby to všechno dobře dopadlo
anonym
| 22. 2. 2013 11:45
TO Martina: Martinko, můj manžel dostal infarkt ne dálnici v Německu. Když už jsem zvládla jeho odchod, zvládnu všechno, Co mě nezabije to mi posílí. Dnes už to vypadá, že budu babičkou dceři píchli plod obou vodu a kontrakce se zkracují Hodně sil všem tady přítomným
anonym
| 22. 2. 2013 11:49
TO Nikisa: Tak to držíme pěstičky,ať je drobeček brzo na světě a hned napiš..
anonym
| 22. 2. 2013 12:22
TO Nikisa: Tak moooooc držím palečky
anonym
| 22. 2. 2013 10:13
holky prosím vás nevíte, proč někde je u příspěvku zelené okénko odpovědět a někde ne? Jednou tady někdo psal, že jsem mu to nepovolila, ale já vůbec nevím vo co gou
anonym
| 22. 2. 2013 10:16
TO Natule: no to by mne taky zajímalo,taky mi to obas nejde odepsat
anonym
| 21. 2. 2013 23:16
Ahoj, jsem 7.den po operaci LAVH na Bulovce ( 13.2.). Paráda!!! Po 3.dnu jsem si vyžebrala propustku a do nemocnice jsem si sama dojela autem 5.den po operaci pro zprávu. Dnes jsem byla na pracovním pohovoru a včera rovněž na jednom. Je mi 44 let a zvládám to parádně....ty kecy, že je někdo 2 měsíce v neschopnosi - nechápu. Na bolesti nic neberu už od 4.dne po operaci. Občas cítím v podbřišku, že to zabolí, ale je to jako při mnstr.,jink nic víc. Doporučuji všem Bulovku. Pracují tam excelentně !!! Plánuji jít do práce od 1.3....pravda, jsem občas i unavená, ale odpočinu si cca 30 min a zas funguju. Vážně nic mi není. Těší mě, že mám zas rovné bříško jak ve 20 letech a těším se až budu moct mít *** - konečně bez starostí ( nebrala jsem nikdy antikoncepci - nemohla jsem). Muj myom měl 12cm a šel spodem - museli jej rozřezat v břiše, pak ho vytáhli. Asi to bude znít jako komerční sdělení, ale vážně nekecam. Nemám to za potřebí. Taky jsem před výkonem četla diskuze, a sem tam se někdo jako já objeví. Tak přeji všem čekatelkám hodně sil a štěstí!!!! Držím virtuální pěsti. Pa
anonym
| 22. 2. 2013 00:01
TO Ste: no a ja zrovna bych byla ty dva mesice v neschopnosti jold kazdy se hoji jinak ja mam trombocitopenii diky ni se hojim spatne a trva to o hodne dele nez ostatnim
anonym
| 22. 2. 2013 06:50
TO Ste: Zdravím ,bohužel každý takové štěstí nemá,co já bych za to dala .Ony to žádné kecy nejsou a taky hodně záleží jakou práci děláte,pokud máte fyzicky náročnou tak ty dva měsíce je třeba být v klidu a hlavně nic netahat.Jak už psala Lucka každý se hojí jinak a nezáleží jen na tom kde Vás operovali.
Přeji Vám,aby jste byla v pořádku a hlavně hodně štěstí při hledání práce.
anonym
| 22. 2. 2013 07:12
TO Martina: krasne jsi to napsalakez by jse
se tak rychle hojili vidja mam treba tezkou profesi hsem na MDa teda to je fuska.jinak z spim dobre a je to divny ale jsem ted poead taaaak ospala a to spim 5 hodin.
anonym
| 22. 2. 2013 07:59
TO Lucka: Ahoj Lucinko,já mám taky těžkou práci,dělám na obráběcí dílně na frézách a na vrtačkách.Tahame se tam s těžkým materíálem.Já si vůbec nedokážu představit,že se tam vrátím zpátky,ale tady moc možností není.Jsem na marodce už od ledna 2011 a začalo to operací kolena po úrazu na bruslích,na stará kolena mně dcera vytáhla na led.No a pak na podzim hysterektomie,po dlouhodobých problémech.Po operaci spoustu komplikací a další operace.Mezitím jsem byla 3 měsíce v práci a protože tam za mně nikdo nic neudělal a musela jsem zvedat ten těžký material,rozjela se mi inkontinence a jsemmpo operaci TOT páskou.Když už jsem si myslela,že je vše ok tak se objevil nádor na nadledvině a další operace.Naštěstí byl nezhoubný.No a ted další operace.
To ti věřím,že s dětma máš těžkou fušku,já měla kluky rok a půl od sebe a byla jsem ráda,když večer zavřeli oči,hlavně ten mladší.To byl takový lump a zaškodník,kde mohl tam něco vyvedl.Ted je klukům 18 a 16,ale pořád jsou to moje zlatíčka.
Já bych spala pořád,jsem věčně unavená,hlavně přes den a v noci čučím do stropu.Za chvilku musím jet pro manžu,přijede po týdnu domů,jezdí MKD,takže tu jsem věčně sama.
anonym
| 22. 2. 2013 08:22
TO Martina: teda msrtinko ty si uzivas snad uz budes mit pokoj a budes zdravamoc ti to preju ty nemoci jsou hrozny ja se uz bojim jit k dr. aby me taky neco nenasli.delsi dobu mam problemy s pateri a bojim se jit s tim k dr.ze by to nebylo v poradku asi se me hnula mam nad zadkem prohluben a sedim si na kosti na tvrxym nemuzu sedet ponevadz to boli a ted se me zhorsila trombocitopenie.ja mam za 4 roky za sebou laparo sparo a snad posledni.k tomu se me ze stary prace udelal tenisovy loket a to taky obcas dost boli ale my jsme bojovnice
anonym
| 22. 2. 2013 09:14
TO Martina: Marti to je mi opravdu moc líto, že máš zase další trable...jedno končí a další zase přijde viď...je ale fajn, že je to nezhoubné...vyříznou to a už bude určitě klid. A ty jsi měla nějaké bolesti nebo se na to přišlo náhodou při prohlídce?

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 8. 2025 10:42
14898
Markta Zahlkov
12. 8. 2025 10:10
47
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18