Chtěla bych zkusit nějaký pobyt se cvičením, buď u nás nebo klidně i v zahraničí. Chodím pravidelně na zumbu, tak bych chtěl zkusit tu, ale když se tam bude cvičit i něco jiného, tak to nevadí. Jen nevím jestli nebudu muset vzít dceru sebou. Nevíte jestli je možný vzít na nějaký takový pobyt dítě?
JJ cesta na dovolenou na jejímž konci čekají člověka úžasné párty. Jídlo jsme s kupovali, bylo to podobně jako v česku. Ale to mi bylo jendo, šlo mi hlavně o party a aby ubytko bylo aspoň v pohodě. Což bylo :)
My jsme byli normálně před cestovku, která nám všechno zařídila teda kromě jídla a drinků. Partykybl se jmenuje, dovolená to byla fak luxusní. Letos jsme jeli poprvé a příští rok pojedem určo znovu.
TO jajaapaja1123@seznam.cz:
Letos vychází cenově dobře Bulharsko nebo Turecko. Já jsem si vybrala Turecko 11 dní, all inclusive za 14 tku, zítra odlítáme, tak jsem zvědavá.
TO uzivatelmejlu@post.cz:
Ahoj, až se vrátíš prosím napiš kde jsi byla a jak to tam vypadá, jestli je to bezpečné a tak :) taky přemýšlíme nad Tureckem, ale až v září :)
za 14 tisíc all inclusive na 11 dní to je paráda, přes koho jsi to měla?
Dobrý večer, dumám nad tím kam s rodinkou v létě?? Naše finančníí možnosti jsou trochu omezené, tak pokud možno něco za rozumnou cenu? Chtěli by sme buď Kréta, Kypr... možná Rhodos.. Samozřejmě uvítám i jiné tipy:)) I vlastní zkušenosti:) Zatím jsem u moře nebyla a kdoví kdy se tam příště dostanu tak bych si to chtěla teď parádně užít a zároveň se nebít do hlavy až přijedu že jsem bez koruny :D
Velice levné je Chorvatsko a Itálie, ale Chorvatsko je o dost levnější. Byli jsem s přítelem na Brele minulý rok a moc se nám líbilo.
Recenzi jedné z nejkrásnějších pláží na Brele jsem ti našla zde: http://www.krasneplaze.cz/…rata-chorvatsko.
Samozřejmě by bylo lepší kdyby jsi uvedla rozpočet který máš na tu dovolenou.
Jestli můžu doporučit, tak ideální místo na klidnou rodinnou dovolenou je bulharské přímořské letovisko Primorsko. Byla jsem tam už několikrát a můžu všem doporučit.
http://dovolena-primorsko.info/
TO Jana: tak Bulharsko mě už třeba neláká vůbec, nevím proč, to už si raději zajedu autem do Chorvatska. Kámoška se před týdnem a něco vrátila z Kréty a byla taky nadšená, odpočinku se dočkala, suprovýho jídla taky a přijde mi to skoro za stejnou cenu jako Bulharsko. Mě by spíše lákal ten Zakynthos nebo třeba Lesbos, jsem blázen do antických dějin takže k tomu tak trochu prahnu
Kam letos jedete k moři? Kde je to pěkné?
Nevíme kam vyrazit, chtěli bychom krásné moře(to asi každý :) ) a písečné pláže..
Tak jestli Tunisko nebo kam...nevíme. Tak jsem se přišla poradit
Pochlubte se, kam letos fičíte vy? :)
TO Jana: Ahoj, já doporučuju jet do Řecka! Miluju tam ty lidi, jídlo, moře, výlety. Do Tuniska bych snad jela jen kdybych byla na pokraji sil a potřebovala se jen válet, jsou tam vůbec nějaké výlety? Jsem trošku hyperaktivní tak mi to Řecko hodně sedělo co se týče výletů.
TO Jana: ahoj mamka se dnes vrátila z Turecka a prý se ji třeba v Řecku líbila víc. V tom Tunisku byla více pasivnější, ale když byla na Zakyntosu tak byla šíleně spokojená, takže za mě taky radím spíše Řecko. Na tom Zakyntosu s přítelem byly na výletě kde se dalo koupat s karetama, když nějaké potkali a celkově ty památky prý užasný.
My máme s manželem dibré zkušenosti s Tureckem a letoviskem Kemer, jsem ten typ co si rádi zalenoší a chodí po zajímavostech. Řecko je nádherné, ale to Turecko mě také dostalo. Z Prahy to tam také létá. Určitě to stojí za podívání se
TO marieŠ: Děkuji za tip jinak holky, chorvatsko je taky nádherný, mě se líbilo v Podgoře, ale už jsem zhýčkaná letadlem, jezdívávám někdy s mámou a ta má menší problémy se zadama takže Chorvatsko zavrhujeme a raději si poletíme do Turecka, původně chtěla doo Tuniska, ale Turecko vyhrálo V tom Side, to je tam kde je ta Kleopatřina pláž?
Ahoj ženy. Ráda bych přidala tip, pokud se chystáte strávit dovolenou v Českém ráji s dětmi (nebo i bez nich) a chcete kromě krásných výletů zažít i nějakou tu "atrakci" s malým adrenalinem. Každoročně se vracíme na Malou Skálu (možnost kempování v super přírodě, Suché skály, Pantheon.....apod), kde si půjčujeme raft a s dětmi a přáteli sjíždíme Jizeru do Turnova. Je to krásná trasa přírodou, děti se vyřádí a mají dobrodružství (cestou možná "koupačka") a rodiče jsou v klidu, protože voda teče tak akorát. Vloni jsme vezli i mimčo v pohodě ve "vajíčku" a šikovní kluci (vyletvraji.cz), kteří nám raft půjčovali nám svezli kočárek do cíle, bez jakýchkoli příplatků! Prostě jsem se konečně mohla něčeho také zúčastnit i s kojencem . Samozřejmě v okolí i spousta dalších výletů a památek, všechno pěkně po ruce! Český ráj stojí za to navštívit a užít si ho i s krásnou řekou