Diskuze
Zpět na výpis diskuze
velmi suché rty
DiskuzePřidat názor
michaelana...
| 13. 6. 2017 14:22
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Vždycky na večer je namažu silnou vrstvou a ráno jsou jemné a vyživené. Osvědčilo se mi i v nějvětších mrazech na alpském ledovci 

ahojky mám také a velké problémy s pletí i suchými rty.Musím střídat různé tyčinky.Dokonce na obličej jsem dlouho době nesměla dát nic jiného,nëž kosmetickou vaselinu z lékárny.
Ted jsem náhodou objevila krémy denní a noční Garnir pro suchou a velmi suchou a citlivou plet.Požívám ji asi rok,ale už zase zjištuji,že občas kolem rtů a očí opět vaslina. / Garnier ne Garnir 

Pani lékárnice řikala,že se jí na něj ptalo už spoustu lidí,že si to nikdo nemůže vynachválit,ale Labelo to asi přestalo dodávat
(Zkoušela jsem i heřmánkový od Astrid,ale to prostě není ono
bude to celkem boj sehnat něco, co bude účinný. Jinak jsem měla i Physiogel a Repair, jsou to hypoalergenni přípravky pro velmi suchou pleť a teda nic moc no. Jinak jsem se ted koukala od firmy Cannaderm na balzám na rty z konopí, tak by to taky nemuselo být špatné, jenom ta cena, je to 6g a stojí to kolem 100 Kč. Jinak mě vážně nenapadá, co bych si na ty rty měla pleskat aby nebyly suché, nepnuly a neolupovaly se. Jinak s tím leskem jsem na tom stejně, taky si ho dávat nemůžu, když je mám hodně vysušené